2014 Kasım Anneleri

Var telefonumda artik kullanmiyoruz sebepsiz bi ağlama değil Dr biseyi yok diyo ama hala gazi çok fazla özellikle gozlemliyorum gaz çıkarıp ağlayarak uyaniyor
carputi ceptelfonuna baby sleep aid diye (yeşil emzikli bir bebek resmi var) bir program var uyutacağın zaman telefonunu uçak moduna al fön makinası sesini çalıştır.ben çok faydasını gördüm

Benim ki sizin bebekler gibi uslu çıkmadı napalim cani sağolsun
Uslu bebek mi bizimkilerde gazdan ağlamasa baska seyden ağlıyor merak etme onlar ağlayacak birsey mutlaka bulurlar.3.ayı doldurdunuz ya pek gaz sancısı olmaz aslında acaba pipisinde darlık falan olabilir mi aklıma o geldi sen sağlıkçısın daha iyi anlarsın.

İNDİRDİM DOĞUM GÜNÜ TAKVİMİ DİE BİŞEY ÇIKTI KARŞIMA GİRİŞ PAROLA FALAN DİE SORUO.

TAKVİMİM FREMİ??
period tracker dye geçiyo cnm

Bebişlerı dönenler bişeylere uzananlar siz teşvik etmek için bişeyler yaptınızmı kendı kendılerınemı keşfettıler.

cnm adı takvimim-period tracker dye geçiyo

Bebişlerı dönenler bişeylere uzananlar siz teşvik etmek için bişeyler yaptınızmı kendı kendılerınemı keşfettıler.
benmki kendisi keşfetti altını değiştirirken dalmşım yanmda ıslak mendil kutusuna dönüp mendil çekmiş ağzına götürrken yakaladm

Kizlar takvimim programini bende kullaniyorum fakat o takvim herkeste ayni islemiyor mesela ben gec yumurtluyorum haliyle bu program bana uymuyor

Ben oyuncak falan uzatırdım bazen emziğini yada biberonunu simdi ben uzatmadan kendi uzanıyor tabi tesvik etmek de lazım ama bu bebeğin gelisimiyle daha çok alakalı.zamanı gelince kendileri yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…