- 24 Mayıs 2014
- 3.699
- 1.802
- 178
Evet canım bendekide ocnm adı takvimim-period tracker dye geçiyo
Her çocuk tabıkı bir degıl ama nekadarlıkken başladı canım. BENımkı oyun halısındakılerı tutuyı ama bakıyorum bilinçsiz tutuyobenmki kendisi keşfetti altını değiştirirken dalmşım yanmda ıslak mendil kutusuna dönüp mendil çekmiş ağzına götürrken yakaladm
cnm nerden indiriyorsun sen hep yanlış :):):):) GENE YANLIŞ OLDU SADECE PEMBE ÇİÇEĞİ İNDİRDİMM.
15 20 gün filan oluyor uzanıp tutması onun dışında eline oyuncak verdiğimde bayağı uzun tutup oynamayı 1 aydır filan yapıyoHer çocuk tabıkı bir degıl ama nekadarlıkken başladı canım. BENımkı oyun halısındakılerı tutuyı ama bakıyorum bilinçsiz tutuyo
benmde ocak ayı tam tuttuKizlar takvimim programini bende kullaniyorum fakat o takvim herkeste ayni islemiyor mesela ben gec yumurtluyorum haliyle bu program bana uymuyor
benmde ocak ayı tam tuttuşubatta 2 gün önce oldm bu ayda tutacak gibi çünkü yumurtlama gününde acayp kasık ağrısı çektm
tam tersi daha çok doluyo sanki hormonlardan dolayı ve kızım içmek istemiyo bunu fark ettmAdet zamaninda sutunde azalma oluyo muu ?
Supermis sende ise yariyor demek kibenmde ocak ayı tam tuttuşubatta 2 gün önce oldm bu ayda tutacak gibi çünkü yumurtlama gününde acayp kasık ağrısı çektm
cnm nerden indiriyorsun sen hep yanlış :)
ayrlardan düzeltilebiliyor sanırım tam bilmyrm nerden siliniyoYOK TAMAM İNDİRDİM BU SEFER DE NASIL KULLANICAM DAHA ADET OLMADIM REGL 1.GÜNÜ YAZIO :):):
SIFIRLANIOMU O TEKRAR GİRİM
tam tersi daha çok doluyo sanki hormonlardan dolayı ve kızım içmek istemiyo bunu fark ettm
evet içmiyo ya açta olsa ittirip duruyor hep zorla veriyorm demekki tadının değiştiği doğruBende azaliyo baya ya su ana kdr üc kez oldum ucunde de azaldi ve dedigin gibi oglum icmek istemedi debelenip durdu
Benim oğlumda daha uzanamıyor pusetinin sapında oyuncak var ona uzanmaya çalışıyo gibi ama bilinçsiz yapıyor gibi gelio banada, haftasonu oğlum dönmüş babasıyla oynarken ama ben göremedim Her çocuk tabıkı bir degıl ama nekadarlıkken başladı canım. BENımkı oyun halısındakılerı tutuyı ama bakıyorum bilinçsiz tutuyo
Evet canim sanirim tup bebek ile alakali nette yeterli bilgi bulamayinca boyle bi site yapmaya karar vermis buradaki rumuzu kazenkızlar alakasız ama merak ettm kk nın kurucusu kim diyım sanırım bi erkekmiş yaöylemi bilgisi olan varmı
Burayi okuyabilirsin canim bende zamaninda merak etmistim cunkukızlar alakasız ama merak ettm kk nın kurucusu kim diye baktım sanırım bi erkekmiş yaöylemi bilgisi olan varmı
Tesekkur ederz teyzezioyyyy maşallahh betüleee canım benimmm
valla canım biliyosun aynılarını bende yaşadım ve artık üzülmüyorum cidden..
bu bebekler bizim anneleri biziz Allaha bin şükür sağlıklı olsunlar yeterki..
o boş boş konuşanlar küvezdeki bebeği beklemeyi ne bilsinler..
doğum yapıp eve eli boş gitmeyi, sütlerinin boşa akmasını, bebeğinin göğsünü reddettiğinde içinin nasıl yandığını, gece gündüz habire biberon yıkamayı ne bilsinler..
bebek emzirmek annelik deryasında bir damla ancak..
boşver Allah biliyo bizde biliyoruz ne yaşadığımızı..
ek gıdaya bende başladım yoğurt ve muhallebi veriyorum..
meyve sularına da başladım kaşık kaşık..
doktor ayrıca pekmez, meyve püresi, sebze çorbası, hipp marka bebe büskivisini ıhlamurla eritip verebilirsin dedi..
onlara da haftaya yavaş yavaş başlıycam bakalım inşallah severler..
Ayy cok tatli yaa:):) bizde böleydik ama ben verdigim anda cenesini tutuyorum artik yutuyo bi sekilde ilk verdigimde hapsurmustu suratimiza düsün:):):))Eki Görüntüle 1456568 Bizde her kan ilaci husranla sonuçlanıyor
Iste buydu anlatmak istedigim kardes:):)Ayyy!!
Niye ağlıyo bu çocuk
Karnı tok mu
Altına baktınız mı(en çok da bunu der durur)
Yav 2 saat bak da falan yere gideym desem amaaann olmaz öyle şeyy
Hemen annenin açığını arıyor bu babalar yaaa!
Kaynamış su yok diye kabız oldu Betül. Kaynatmak çok mu zordu? Yooo. Ama napar eder üste çıkmaya çalışır. Neden suçlu olduklarında kabul etmezler ki anlamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?