2014 Kasım Anneleri

benmki kendisi keşfetti altını değiştirirken dalmşım yanmda ıslak mendil kutusuna dönüp mendil çekmiş ağzına götürrken yakaladm
Her çocuk tabıkı bir degıl ama nekadarlıkken başladı canım. BENımkı oyun halısındakılerı tutuyı ama bakıyorum bilinçsiz tutuyo

Her çocuk tabıkı bir degıl ama nekadarlıkken başladı canım. BENımkı oyun halısındakılerı tutuyı ama bakıyorum bilinçsiz tutuyo
15 20 gün filan oluyor uzanıp tutması onun dışında eline oyuncak verdiğimde bayağı uzun tutup oynamayı 1 aydır filan yapıyo

kızlar alakasız ama merak ettm kk nın kurucusu kim diye baktım sanırım bi erkekmiş ya öylemi bilgisi olan varmı

Benim oğlumda daha uzanamıyor pusetinin sapında oyuncak var ona uzanmaya çalışıyo gibi ama bilinçsiz yapıyor gibi gelio banada, haftasonu oğlum dönmüş babasıyla oynarken ama ben göremedim 

Tesekkur ederz teyzeziO küvez günleriii ahh o küvez günleriii...
Beni en ii anlayacak insanlardan biri sensin cnm eş zamnli ayni sorunlari yasiyoruz resmen..
Doktor 6 ay kntrolune gelin oyle baslayalim dedi oda 25 marta denk geliyodu bende elma verdim biraz ..Dunde heronun pirincli sütlü 4.aydan itibaren verilen bi mama vardi onu aldim bu sabah verdim bildigin sünnetledi ..yalniz ben nasi vericegim konusinda pek emin dglm smdi sabah verdim bidaha ne zamn vreyim yada kabizlik yapacak mi die iki 3 gun beklemelimiyim bilmiyorm

13 ay sonunda oğlan 4 aylıkken adet oldum kendimi ergen gibi hissediyorum ben bir yıl olmamaya da hazırdım aslında inşallah rahatlarımda sinirim geçer biraz adama ekşimem daha fazla bel ve kasık agrım başladı majezik içiyordum onu da icemem galiba doğumdan beri kemiklerim ağrıyor resmen

Iste buydu anlatmak istedigim kardes:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…