2014 Kasım Anneleri

Eki Görüntüle 1456568 Bizde her kan ilaci husranla sonuçlanıyor
Niye böyle oluyor zinco yada vitamin ilacinda böyle olmuyordu canım sıkılıyor ya her şeye damlayinca ama kızın çok sevimli maaşallah benimki de gülüyor diyorum hepsi leke olsa ne olacak

Ayy cok tatli yaa:):) bizde böleydik ama ben verdigim anda cenesini tutuyorum artik yutuyo bi sekilde ilk verdigimde hapsurmustu suratimiza düsün:):):))
fayda etmiyor ya gazını alırken balgam gibi çıkarıyor sıkıntı oldu onu vermek

Kızlar yazz kullanan var mi aranizda yada kullanmis olan ?
Kullanma canım ya beni perişan etti o ilaçlar yediklerimizden ictiklerimizden zaten eskisi gibi gebelik kolay olmuyor birde hap kullanmak 1yıla mal oldu bende

Kızlar eşim aradı şimdi akşama annemler geıyo dıye. Yanı kv kp gelcek. Şimdiden sinir stres sardı benı. Kp en son 1 ay once gelmişti ben beşkarış suratla oturunca kapıyı çekıp çıkıp gıtmiştı yüZsüz nasıl gelcek şimdi acaba. Eşimede dedım benı degıl annen senı aradıgına gore sen gelmeden gelmesınler dedım. Dua edıyorum kızım hepsınde aglasn durmasın dıye sizde edın sabır dileyın bana. Kızıma dokunucakları bile aklıma gelınce cıldırıyorumya

NE BİLİM ASİTLİ DİOLAR 7 AYDAN SONRA FALAN ASLINDA HAVUÇ TAM BİLMİORUM AMA PORTAKAL KESİN.
Portakal ve mandalina kesin ilk 1 yil yasakli olan gidalara bakmistim havuc yok iclerinde olmadi yine arstirayim

Kızlar yazz kullanan var mi aranizda yada kullanmis olan ?
Beeennnnn... :) kullandim bi ara... normalde dogum kontrol hapi kullanmazdin aşırı sinirli yyapıpodu beniiii. ama dr um adet agrisi crkmiyim diye yazmıştı. Gerçekten mukemmel bi ilaç

Ama ya hamile kalirsam cok korkuyorm:)

Beeennnnn... :) kullandim bi ara... normalde dogum kontrol hapi kullanmazdin aşırı sinirli yyapıpodu beniiii. ama dr um adet agrisi crkmiyim diye yazmıştı. Gerçekten mukemmel bi ilaç
ay bunu duyduguma cok sevindim :) spral taktiramiyorm sacma belki ama korkuyorm yok t seklinde yok tel falan ki onunlada hamile kalan cok oldu cevremde ins bu hap bi supriz yapmaz bana

Ama ya hamile kalirsam cok korkuyorm:)
Kalmazsın istemeden inşallah ama kullanma canım doktorum da söyledi bana esin korunsun dedi spiral vs ria da onermedi 2 yıl içinde bebek öneririm dedi tatlı doktorum ben ilkinde bu kadar sıkıntı yaşayınca tovbe ettim ama tabiki yinede sen bilirsin bırakır bırakmaz 41 yaşında teyzem hamile kaldı ben uğraştım yumurtam gelişmedi aylarca

Ya cnm cok korkuyodum ilk hamile kalamamaktan hic planim olmamasina ragmen bi anda hamile kalmak istedim 6 ay sonra oldu..
simdi onun iki kati korkuyorum hamile kalmaktan :):) okulu bitirp kpss yapmam lazim ikinci bi cocuk olursa sanirm okul bitse bile kpss yalan olur..
ilk evlendigimde kullanmamistim vende duymustum senn dediklerini ama ne bilim esime de guvenmiyorum
Kuzenim var aralari iki yil cocuklarin ama bugun attigi msji okusan uzulurdun haline o kdr planli bi kiz olmasina ragmen 24 saat yetmiyr yetisemiyrm gercktn cok yorldm en basa donmek istiyrm ddi...
Ki 32 yasinda hani kucukte dgl..
Bak ii dusun sonra ben demistim derm :):):)

Ben kizimla hoc biryere gtmek istemiyorum yaa gecende ilk defa oturmaya gittik ciglik cigliga agladi 5dakda kalktik grri okadr yol bosa gitmis oldukgelince huysuzlandigida cabasi bugun disari cktk geldignden beri yine agliyo nasil alisacakyaa insanlara kalabaliga uykusu kacsin cok sinirleniyor ne emiyo nede uyiyabiliyor aglayip duruyyoher ortamda rahat edip uyuyan cocuk olsun istedm sakin biyerde kucakta ezmeden uyumuyor ede yuruyemiyorm gunduz bile okadrcik sesten sicriyor en basa dönkimse ayakta sallamal istrmzz brn alıştrmaya çalışıorm yokk yaa keşke alışşsa kollarımın uyuşmasından iyidr heralde.s

Coresatin verdi bizim doktorumuz çok iyi geldi eger kızarıklık falan oluyorsa onada iyi geliyor .pembe rengi küçük boy 15 ml biraz pahalı ama sonuç iyi yani .ben vücudunada sürüyordum artık dayanamadım sürekli almaya.bebek yağını kesinlşkle kullandırmıyor doktorumuz 6. Aydan önce.

Okul devam ediyorsa kesinlikle garantiye al tabiki canım keşke spiralden korkmasak bu kadar yara falan olanlar var vücut sonuçta kendinde olmayan bir şeye alışıyor bakalım artık korkulu rüyam 2 yaş öncesi gebelik

Sadece kuruyo canım burun kenarları kızarıklık yok. Zaten bebek yagı kullanmıyorum losyon kullanıyorum Boyun altı cok kızarıyo pişik kremımı sursem orayada acaba. Yada dedıgın krem kullanılırmı

ben boynuna da kullanıyorum hatta az önce sürdüm çok kızarıyor boynumuz. pişik kremi beyaz bi tabaka yapıyor. o krem gerçekten süper bir şey. daha 40ı çıkmadan yüzü çok fena kabarmıştı o zaman yüzüne de kullandık ama kuruması ayrı birşeydir bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…