- 2 Nisan 2014
- 1.412
- 1.933
- 168
evett canim.kullandm bir yılKızlar yazz kullanan var mi aranizda yada kullanmis olan ?
Niye böyle oluyor zinco yada vitamin ilacinda böyle olmuyordu canım sıkılıyor ya her şeye damlayincaEki Görüntüle 1456568 Bizde her kan ilaci husranla sonuçlanıyor
fayda etmiyor ya gazını alırken balgam gibi çıkarıyor sıkıntı oldu onu vermekAyy cok tatli yaa:):) bizde böleydik ama ben verdigim anda cenesini tutuyorum artik yutuyo bi sekilde ilk verdigimde hapsurmustu suratimiza düsün:):):))
Kullanma canım ya beni perişan etti o ilaçlar yediklerimizden ictiklerimizden zaten eskisi gibi gebelik kolay olmuyor birde hap kullanmak 1yıla mal oldu bendeKızlar yazz kullanan var mi aranizda yada kullanmis olan ?
Portakal ve mandalina kesin ilk 1 yil yasakli olan gidalara bakmistim havuc yok iclerinde olmadi yine arstirayimNE BİLİM ASİTLİ DİOLAR 7 AYDAN SONRA FALAN ASLINDA HAVUÇ TAM BİLMİORUM AMA PORTAKAL KESİN.
Beeennnnn... :) kullandim bi ara... normalde dogum kontrol hapi kullanmazdin aşırı sinirli yyapıpodu beniiii. ama dr um adet agrisi crkmiyim diye yazmıştı. Gerçekten mukemmel bi ilaçKızlar yazz kullanan var mi aranizda yada kullanmis olan ?
Ewet cnm :) Kazen...kızlar alakasız ama merak ettm kk nın kurucusu kim diye baktım sanırım bi erkekmiş yaöylemi bilgisi olan varmı
Ama ya hamile kalirsam cok korkuyorm:)Niye böyle oluyor zinco yada vitamin ilacinda böyle olmuyordu canım sıkılıyor ya her şeye damlayincaama kızın çok sevimli maaşallah benimki de gülüyor diyorum hepsi leke olsa ne olacak
fayda etmiyor ya gazını alırken balgam gibi çıkarıyor sıkıntı oldu onu vermek
Kullanma canım ya beni perişan etti o ilaçlar yediklerimizden ictiklerimizden zaten eskisi gibi gebelik kolay olmuyor birde hap kullanmak 1yıla mal oldu bende
tek olmadığıma sevindimHttp://www.webmastersitesi.com/geyik-komik/1034992-kadinlarkulubu-com-sahibiyle-keyifli-roportaj.htm
Burayi okuyabilirsin canim bende zamaninda merak etmistim cunku
Evet canim sanirim tup bebek ile alakali nette yeterli bilgi bulamayinca boyle bi site yapmaya karar vermis buradaki rumuzu kazen
ay bunu duyduguma cok sevindim :) spral taktiramiyorm sacma belki ama korkuyorm yok t seklinde yok tel falan ki onunlada hamile kalan cok oldu cevremde ins bu hap bi supriz yapmaz banaBeeennnnn... :) kullandim bi ara... normalde dogum kontrol hapi kullanmazdin aşırı sinirli yyapıpodu beniiii. ama dr um adet agrisi crkmiyim diye yazmıştı. Gerçekten mukemmel bi ilaç
Kalmazsın istemeden inşallah ama kullanma canım doktorum da söyledi bana esin korunsun dedi spiral vs ria da onermedi 2 yıl içinde bebek öneririm dedi tatlı doktorumAma ya hamile kalirsam cok korkuyorm:)
Ya cnm cok korkuyodum ilk hamile kalamamaktan hic planim olmamasina ragmen bi anda hamile kalmak istedim 6 ay sonra oldu..Kalmazsın istemeden inşallah ama kullanma canım doktorum da söyledi bana esin korunsun dedi spiral vs ria da onermedi 2 yıl içinde bebek öneririm dedi tatlı doktorumben ilkinde bu kadar sıkıntı yaşayınca tovbe ettim ama tabiki yinede sen bilirsin bırakır bırakmaz 41 yaşında teyzem hamile kaldı ben uğraştım yumurtam gelişmedi aylarca
ay bunu duyduguma cok sevindim :) spral taktiramiyorm sacma belki ama korkuyorm yok t seklinde yok tel falan ki onunlada hamile kalan cok oldu cevremde ins bu hap bi supriz yapmaz bana
Coresatin verdi bizim doktorumuz çok iyi geldi eger kızarıklık falan oluyorsa onada iyi geliyor .pembe rengi küçük boy 15 ml biraz pahalı ama sonuç iyi yani .ben vücudunada sürüyordum artık dayanamadım sürekli almaya.bebek yağını kesinlşkle kullandırmıyor doktorumuz 6. Aydan önce.Ikı sorum var kızlar bugun aklıma geldıkce soruyorum kusura bakmayın neolur
1. Kızımın burun kenarları beyz oluyo yanı cıldı kuruyo gıbı sız yuzune bişey suuyomusunuz ben hiç surmedım
2. Nasıl sutyen kullanıyosunuz. Ben desteklı kullanıyorum raht etmıyorum. Emzırıkende zor oluyo. Desteksız emzırme sutyenlerınden kullanıyorum oda desteklemıyo goguslerı sarkıyo gıbı
Okul devam ediyorsa kesinlikle garantiye al tabiki canım keşke spiralden korkmasak bu kadar yara falan olanlar var vücut sonuçta kendinde olmayan bir şeye alışıyor bakalım artık korkulu rüyam 2 yaş öncesi gebelikYa cnm cok korkuyodum ilk hamile kalamamaktan hic planim olmamasina ragmen bi anda hamile kalmak istedim 6 ay sonra oldu..
simdi onun iki kati korkuyorum hamile kalmaktan :):) okulu bitirp kpss yapmam lazim ikinci bi cocuk olursa sanirm okul bitse bile kpss yalan olur..
ilk evlendigimde kullanmamistim vende duymustum senn dediklerini ama ne bilim esime de guvenmiyorum
Kuzenim var aralari iki yil cocuklarin ama bugun attigi msji okusan uzulurdun haline o kdr planli bi kiz olmasina ragmen 24 saat yetmiyr yetisemiyrm gercktn cok yorldm en basa donmek istiyrm ddi...
Ki 32 yasinda hani kucukte dgl..
Bak ii dusun sonra ben demistim derm :):):)
Sadece kuruyo canım burun kenarları kızarıklık yok. Zaten bebek yagı kullanmıyorum losyon kullanıyorum Boyun altı cok kızarıyo pişik kremımı sursem orayada acaba. Yada dedıgın krem kullanılırmıCoresatin verdi bizim doktorumuz çok iyi geldi eger kızarıklık falan oluyorsa onada iyi geliyor .pembe rengi küçük boy 15 ml biraz pahalı ama sonuç iyi yani .ben vücudunada sürüyordum artık dayanamadım sürekli almaya.bebek yağını kesinlşkle kullandırmıyor doktorumuz 6. Aydan önce.
emzrirn kadında kullanabiliyor mu bunu3 sene yazz kullandım super bi ilaç
ben boynuna da kullanıyorum hatta az önce sürdüm çok kızarıyor boynumuz. pişik kremi beyaz bi tabaka yapıyor. o krem gerçekten süper bir şey. daha 40ı çıkmadan yüzü çok fena kabarmıştı o zaman yüzüne de kullandık ama kuruması ayrı birşeydir bence..Sadece kuruyo canım burun kenarları kızarıklık yok. Zaten bebek yagı kullanmıyorum losyon kullanıyorum Boyun altı cok kızarıyo pişik kremımı sursem orayada acaba. Yada dedıgın krem kullanılırmı
emzrirn kadında kullanabiliyor mu bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?