2014 Kasım Anneleri

ay bunu duyduguma cok sevindim :) spral taktiramiyorm sacma belki ama korkuyorm yok t seklinde yok tel falan ki onunlada hamile kalan cok oldu cevremde ins bu hap bi supriz yapmaz bana
Canim valla zaten piyasadaki ilaçların hepsi bende yan etki yapti. Ama bu ilaci aldığımda hiic ilac almiyormus gibi normal havamdaydim. Gayette etkili oldu yani.

ooooo birisi işe başlamış, benim gibi kk nın yolunu bulmuş hahahahah

Zeyy yanlış hatırlamıyorsam sende weewell alından ateş ölçer kullanıyodun. Bizimkisi sürekli Ateşi yüksek gösteriyor( 38-39 arası) Ilk kullanımda kalibre falan ediliyor mu? Ben direkt kullandım. Alından ölçeceğim zaman Body kısmına getiriyorum. Başka da bir işlem yapmadım. Acaba bozuk mu bizim ateş ölçer

Oğlum banyoda çok ağlıyor kızlar. Son 1 aydır böyle, önceden ağlamazdı. Şimdi küvetin filesine yattığı an ağlamaya Başlıyor. Normal ağlamada değil, Susturamıyoruz eşimle ne yapacağımızı şaşırıyoruz artık. Küveti sıkıca tutup, kendini ittiriyor, valla Allah korusun elimden kayacak diye korkuyorum banyoyu sevmesi için ne yapmamız lazım acaba

Ya carputicim aynı sorun bşzde de vsr. Uyku yine yok. Gözlerine taktı bu ara. Süreklş ovuşturuyor ama uyumuyor. O iki el sürekli gözdd, agzındakş emziği de düşürüyor sonra hiç dalamıyor. Her an yeni bişi valla bi düzene girmiyo.

Kocamaattım bi oku dedim. Azcık anlayacak beyni varsa tabi

canım ben herifi banyoya otutturdum çocuğu da kucağına verdim ikisi birden ardan çıktı birde banyo yaptırıken küçükseslerle ve sıfır stresle banyo yaptırmak lazım.hissediyor keratalar stresi

sevgili canlar-bacılarım son zamanlarda sanki mutsuz bir tablo çiziyoruz.yazılanlardan onu anlıyorum.birazda güzellikleri görmekte fayda var diye düşünüyorum.bir süreliğine kv leri ,ilgisiz kocişleri,mız mız bebeleri vb ni bırakalım.bebeğimizle geçen güzel anları yaşayalım derim.örneğin 4 ay önce düşen bebek kordonunun mutluluğunu bir daha yaşama imkanımız bir sonraki hamileliğe kadar yok. yani demek istediğim bebeklerimiz hızla büyüyor ve bugünleri mutlu anıları çoğaltarak yaşamak lazım.evlattan büyük mutluluk yokmuş bunu 35 yaşında ilk çocuğunu zor yoldan dünyaya getiren bir anne olarak yazıyorum.bu nedenle de hayatımda olumsuz ne olursa olsun evladım yanımda ve sağlıklı olsun gerisi......(acizane düşüncemdir 2014 kasım annelerinin mutlu olmasını istememdir)

Çok sekersin sen
Kocamaattım bi oku dedim. Azcık anlayacak beyni varsa tabi
Valla Dr a ne desem normal diyo demek ki ben anormalim dedim güneşli günlerin gelmesini bekliyorum

Çok haklisin bakma hep burada dertleniyorum ama minik pandamla güzel vakit geciriyoruz güzel fotolar videolar cekiyoruz Rabbim eksikliklerini göstermesin diyorum ve burdan caminin içine sesleniyorum yaman güzel oğlum seni çok sseviyorum saat 01:11 olmuş uyusana artik çocuğum

Resmen kizimi bu saatte uyuttuguma sevindim.. Tabi uyanmazsa insallah..
Bu arada melek0909 cok haklisin bugunlerin kiymetini bilmeliyiz ben simdiden kizimin daha kucuk hallerini ozledim agu agu demesini.. Agu demiyor artik dudaklarini uzatarak oyle ozledim ki.. ciglik gibi sesler cikartip konuşmaya calisiyor.. :)
Iyi geceler melekler ve anneleri..

ben konusana kadar agulicak saniyodum:). bebegimi bol bol Video ya aliyorum ilerde bakmak icin hatta arada simdi bile gecmise bakiyorum ne kadar degismis diye. . Buyusun istiyoruz büyüdükçe eski hallerini ozluyoruz..ayy biz bunların her hallerini seviyoruuzz:) maşallah konusmaya da başlamış onun konusma cabalari da ne tatlıdır şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…