2014 Kasım Anneleri

Canım.birşey hallolurlen birşey çıkıyor biizmkidr gittiikçe.büyüyeceğine kiçülüyo gece saaat başı emmeye kallkıuo her kalkkmada uykusu kaçıyo gezdr kucakta sağlıklı olsunlarda şükür halimiE
cok haklısın canım onlr bizim hediyelerimiz çok şükür Rabbim sağlıklı güzel uzun ömürversin yavrularımıza aslında burdaki herkrsn yakınma sebebi uykusuzluk yoksa kimse çoçğndan şikayetçi değil uykumuzu alsak daha az stres olack oda huzurlu bebk olarak dönecrk:)aman bianda 4ay bitti hatrlmycZ yorgunlığu bile bazen kendi adıma nankörlük bile yaptğımı düşünüyorum evlada sahip olamayan binlerce insan varken

Bizim banyo küçük olduğundan biz salonda yıkıyoruz. Bizim ki tv ye bakarak yıkanmayı çok seviyor :) tabi burda bir çok kişi tv çok zararlı izletmeyin diyor, orası ayrı. Ben baktırıyorum, bu da benim kişisel görüşüm.

Bebeğe kullndğınız,kan ilacı ismi ne kızlar ben kendim aldım da drun yazdığının günü. Geçmişti yanlış olmasın

Günaydın herkesee

Uykusuz gecenin ardından mesai zor...

İzne ayrılma hatta üstüne rapor alma ihtimalim var..

Bebeğimle olmak istiyorum. Kocam bunu anlamakta zorlanıyor ama halledeceğim inşallah. 6 aylık olana kadar onunla olmak istiyorum diyorum 6 aydan sonra senin çocuğun olmuyor mu diyor. Erkeklerle hayata bakış açılarımız ne kadar farklı. Bizi neden anlamıyorlar bilmiyorum..

Bebekleri uyumayan kizlar Allah yardimciniz olsun valla cok zor benimki 4. Ay asisindan sonra aglayarak uykuya dalmaya baslamisti odum koptu bundan sonra boyle gidicek diye ALlaha sukur duzeldi
Erkek bebekler daha zorlu oluyo sanirim ikinciyi yaparsam erkek olurda boyle geceleri ugrastirir diye hic yapasim yok cok korkuyorum

Ay evet canim ya bunu bende dusunuyorum ise baslayinca napicam boyle geceleri emzirmeye kalktigimda bile sabah cok yorgun ve zor kalkiyorum bakalim is basi yapinca nasil olcak
Gercekten erkekler cok degisik sureci sadece disardan seyrediyolar bizim duygularimizin nasil anlasinlarki annelik bambaska biseymis

anlamazlar ne yaparsan yap bizim gibi duygusal yönden bakmıyorlar

cnm ben 3 aylıkken biraktım bir baktım 4 aylık olmus bakacak kimsen varsa iyide bakıyorsa gözün arkada kalmasın çalışmak bir bayan için çok önemli hem çoçugu ıcın hem kendı için...bak çoçuk bakmak cok zor kendıne bıle zaman ayıramıyorsun çalısman sayesınde biraz olsun kafan dagılır ve cocugunla daha kaiteli düzenli bir hayatın ol emın ol büyüyünce iyki annem çalısıyor dicek

Aynen canim anneme birakicam Allahim onu eksik etmesin o olmasa napardim bilmiyorum birakamazdim heralde bakiciya ya cocuk yapmazdim yada calismazsim heralde yada bilmiyorum iste cok sukurki annem var ve bakicak bazi anneler var bakmak istemiyo bide Allahtan onlardan degil canim anam
Zaten bazen birakiyim ise basliyim diyorum kacmak icin cok bunaliyorum sıkılıyorum
Kesin calisicagim icin nasipse sadece sabah kalkmak zor olucak onu dusunuyorum

Benimkide ayni durumda ne yazikki

cnm cok güzel bu çok şanslısın bende kayınvalıdeme bırakıyorum ınan bana bizzden daha cok sabırlılar ve iyi bakıyorlar hiç düşünme yarın birgün cocugun büyüyecek masrafları artacak daha iyi egıtım vermek istıyeceksın herseyı kenara bırak cocuk bıze ALLAHIN EMANETIDIR.COCUKLARINIZ BAĞLI OLSUN size BAĞIMLI değil...çalisan annelerın cocukları cok özgüven sahibi oluyorlar inan bana...ev hanımları evde durunca sürekli iş yapmak ıstıyor ve cogu zaman cocugunu ıhmal edıyor genel konusmuyorum tabı ama var böyle annelerımız cok fazla...calısan anneler evladını özlüyor ve eve gider gitmek onunla 1 saatte olsa doyasıya oynuyor ve cocuk annesının kıymetını bılıyor çalış arkana bıle bakma...bende sen gıbı cok dusundum ılk gun agladım bırakırken 3.gün hıc bırsey yok gıbı uykuya gelınce ınan bana okadar cok uykuyu sevıyorumkı sabak 8de ıs bası yapıyorum gecelerı kızım 3 kere kalkıyor ama işini seviyorsan süslen püslen o sana güç veriyor inan bana ve sımdıden süt sagmaya basla yedek olarak

Benimkide ayni durumda ne yazikki
benimkıde vücüttan asagıya su dokerken birsey yok kafadan dökkk cok korkuyor yırtıyor ortalıgı ama ona yapcak bırsey yok konusrak sarkı soyleyerek yaptır yada oyuncak çal ona ılgısını ceksın

valla zor oluyor yani kolay değil ne yalan söyliyim..
tabi bi de o mis kokuluyla yatakta keyif yapmak var :)

bambaşka. anlatacak kelime yok :)
ama yine de ben ona halimi anlatmaya çalışırken bana maddi konuları,ne bileyim annesine ayıp olacağını(kv bakıyor beeğe-şmdi kadına ben izne ayrılıyrum dersem bebeğe bakmasını beğenmiyormuşum gibi olurmuşşşş) bahane ediyor..
anlamıyo yahuu

Sagacak kadar sutum yok canim ne yazikki anne sutu arti mama kullaniyoruz zaten sagsam 40 cc kadar cikiyo yada aventin pompasi var hic guzel sagmiyo sanki memnun degilim
Evden ise gelmeyi dusunuyorum oglende ve aksam erken cikarsam bir yasina kadar nasipse sonrasindada artik sadece isten gelince ve geceleri emer insallah bakalim iki yasina kadar emzirmek istiyorum canimi

Yok canim neden ayip olsunki zaten sonucta yine ise basliycan kv dersin cok ozluyorum bebegimi kalabildigim kadar kalmak istiyorum yaninda bundan daha dogal ne olabilirki sonrasinda yine ona kalicak zaten
Maddi konulara gelince siz bilirsiniz tabi cok sıkısıcaksaniz oda sizi cok mutsuz eder sen kendin artisini eksisini dusunmussundur zaten

anlamazlar ne yaparsan yap bizim gibi duygusal yönden bakmıyorlar

ya ben daha 3 aylık bile olmadan bıraktım. ama izinli olduğum günler 11 e kadar yatıyoruz ya keyif yapıyoruz. bundan güzel ne var ki?? ama çalışınca olmuyo işte.
tamam Allah bir değil bin kere razı olsun kv den. bakıyor çok iyi oğluşuma, gözüm arkada kalmıyor ama şimdi her an yanında olmak var yani..
yani ben de düşünüyorum maddi durumları ama ücretsiz izne ayrılayım demiyorum ki.. iznim var,rapor alabilirim...6 aylık olduktan sonra başlarım yani..

hım anladım cnm su cok iç belkı olur ozaman sen calıstıgında mama verecek annen demı tamam ya ozaman sıkıntı yokk ben iş yerıdne sürekli sagıyorum valla hem iş hem sağma işlemı yorucu ama evlatlarımaza hersey deger

eğerki alabilecek durumun varsa hiç durma al canım..
anneden iyi bakanmı olur..
şükür annelerimiz kv kerimiz bakıyor ama anne farklı..
eğer izin raporla uzatabiliosan uzat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…