2014 Kasım Anneleri

heh işte bunu derim diyorum. iyi sen bilirsin diyip dönüyo arkasını. e ben de düşüncelerimden vazgeçiyorum sonra... oyhh içim şişti düden beri.. sabah geldi, ya ben maddi olarak zor olur diyordum ama bizim kredimizin biri bitiyor bu ay, nasıl istersen öyle yap dedi :)

valla ne kadar küçük bırakırsan hem bebek için hem anne için ıyı olur büyüdükçe hem sen ayrılamıyorsun hem bebeğin senden ama küçükken bıraktıgında kendını bılmezken babanesı bakıyor yada ananesı bakıyor cocuk buna alısıyor ve sorgulamıyor annem nereye gıdıyor dıye oyuzden en güzeli küçükken bırakmak zaten süt izni var erken cıkıyosunuz haftasonuda tatıl mıs gıbı cocugunla gecır

evet çok şükür eldeki imkanlara. 13 de çıkıyorum. hafta sonu 1 gün çalışıyorum.

eğerki alabilecek durumun varsa hiç durma al canım..
anneden iyi bakanmı olur..
şükür annelerimiz kv kerimiz bakıyor ama anne farklı..
eğer izin raporla uzatabiliosan uzat
var var, iznim var. heyet bile alabilirim hatta.
ailem de eşim gibi ama bizler bakıyoruz işte yarım gün çalışmaktan ne zarar gelir diyorlar... valla kafam karışık.

Sen onu bosver canim benim esimde boyle bazen bisey soyledigimde aksini soyler dusurur modumu sen bakma ona e izninde ucretliymis zaten sen niye ise basladin madem yillik iznin vardi canim ben dogum izni bitti suan yillik izindeyim sonrada ucretsize ayrilcam bizimde ev kredisi var biraz sikisicaz ama evladim olmus zaten ise baslamak zorundayim hayatimin geri kalani isle gecicek bari kalabildigim kadaryaninda kaliyim diyorum
Ama kararsizim akadaslarim diyoki sana alismadan basla ise cocuk alisirsa cok zor olur o yuzden nezamN dogru zaman bilemiyorum bir yasini beklesemmi yoksa ramazandan sonra baslasam 8,5 aylik olucak
Annemde biran once basla diyo arada kaliyorum evde de cok sıkılıyorum bazen hep ayni hep ayni

evet çok şükür eldeki imkanlara. 13 de çıkıyorum. hafta sonu 1 gün çalışıyorum.
Aa e supermis birde cikman ucretsize gerek yok ama yillik iznini kullan once bence
Rapora gelince o biraz haksiz kazanc bence oyle bisey yapma cocugunun bogazindan haram lokma gecirme sonucta o raporlar hastalik sebep gosterilerek veriliyo ama hasta degiliz sukur bende alabilirdim ama tercih etmedim hakkim degil cunku sen memurmusunbelki sizde baska turludur rapor almak bilmiyorum ama ben ozelde calisiyorum ancak hastayim diye rapor almam gerekir

Tamda demek istediğim buydu tüp bebek merkezlerinde boynu bükük küçücük bir ihtimal için umutlanan o kadar insan varki.biz cennetteyiz çok şükür.o yardımcı olmayan kocalara da söyleyin tüp bebek yaptırırken canlı bir sperm bulmak için testislerini defalarca kestiren erkekler var.hallerine şükredip işin ucundan tutsunlar biraz

Bu sabah bende bi Öküzle evli olduğumu anladim.. bunu anlamam icin bebegim olmasi gerekiyormus demek kievlenince degismeyen kocam cocuktan sonra cok degisti kiskaniyo sanki minicik bebegimi onu parcalayasim var bu kadar anlayissiz oldugu iciiin

Bizimkide ondan cnm e bebekten almistm bende nornal vucut isisi 35 ile 36 arasi gosteriyo..sanirim seninkinde bi sorun var

erkekkle ilgisi yok canım yaa bdbekren bebeğe değişiyor

var var, iznim var. heyet bile alabilirim hatta.
ailem de eşim gibi ama bizler bakıyoruz işte yarım gün çalışmaktan ne zarar gelir diyorlar... valla kafam karışık.
Aslında bu tamamen senin psikolojinle ilgili. sen kendini çalışacak durumda hissediyosan evet yarım günden zarar gelmez. ben de yarım gün çalışıyorum ama inan kendimi çalışacak güçte hissetmiyorum. gidip ders anlatabilecek, o çocuklara verimli olabilecek güçte hissetmiyorum kendimi. zaten nerdeyse yılın sonuna gelinmiş. ben şimdi gidip müfredatın neresinden tutayım. eve gelince bebek, ev işi, eş, yemek. öğretmenin işi evde de bitmez zaten. yok yazılı hazırla, oku. materyal hazırla. nasıl yapayım. yapabilene aferin ama ben kendimi yapacak durumda hissetmiyorum. önemli olan senin nasıl hissettiğin bence.

Kizlar dun kizimin uyku saatini kacirdim o saatten sonra hayati zindan etti esimle bana durmuyir ii iii diyor emmiyor uyumuyor aman Allah im ne fene bir geceydi 23.30da uyudu en sonunda bugun babamiz nobetci gozunun icine bakiyirum bu gecede oyle olmasin diye

canım ben herifi banyoya otutturdum çocuğu da kucağına verdim ikisi birden ardan çıktı birde banyo yaptırıken küçükseslerle ve sıfır stresle banyo yaptırmak lazım.hissediyor keratalar stresi
Süper ikisi bir arada çıkmış Denenmeli
Bende baktırmamaya çalışıyorum ama nereye kadar engelleriz orası mechul. Tam olarak engellemk için bizimde izlemememiz gerekiyor.
Günaydın canım.
Kim ne derse desin bu koca kişisi de dahil. Anne ile çocuk arasındaki bağı hiç biri anlayamaz. Eğer benim elimde rapor ya da izin alma gibi bir imkanım olsaydı. 1 sn bile düşünmez koşa koşa bebeğimin yanına dönerdim. Tabiki babaanne ya da anaannen gözünün içine bakıyor çocuklarımızın ama anne gibi olur mu ? Anne ile oluşacak iletişim gibi olur mu ?
Annenin doya doya çocuğunun yanında olmasının ne maddi ne manevı hiç bir karşılığı olamaz. Keşke imkanlar elverseydi de bende oğlumun yanında olabilseydim.
oyy mis kokulumu gülücükler yaparken koyup gelmek çok zor yaaaa..

günaydınnn
Kesinlikle çok zor. Her sabah onun gülücükleri ile başlayıp ondan ayrılınca benim gözyaşlarımla güne devam etmek çok zor.
Tamam büyük olunca ayrılması zor olur evet. Ama 3 aylık bıraktığım bebeğim anlamaya başlayınca yine arkamdan ağlayacak. Değişen hiç bir şey yok. O yüzden ne kadar çok yanında kalabiliyorsan kardır bence.
Bebeğim olunca sırf türbandan dolayı girmediğim kpss için pişman oldum diyebilirim. Orda ücretsiz izin falan hakkın daha fazla özel sektörde şartlar malum çok zor.

o uyku saati kaömayacak dün bizimde kaçtı dışarı çktık hala uyumuyor zorla.s insan uyumazmıya ilerde uyumak isticeklrr uyuyamycaklar haberi yok:)

Bizde oturma odamızda yıkıyoruz. Banyo öncesi hummalı bir hazırlık yapıyoruz beyefendiye normalde tv izletmiyoruz, Erene kalsa 7/24 tv izler, o kadar dikkatini çekiyor. Dün banyo yaparken hadi tv izleyebilirsin diyoruz, tv ye bakmıyo bile, eşimin elindeki kovaya, bi bana, bi Babasına bakarak ağlamaya Başlıyor. Anlıyor banyo hazırlıklarını. Çok akıllı bu Zamanın bebeleri.

Bebeğe kullndğınız,kan ilacı ismi ne kızlar ben kendim aldım da drun yazdığının günü. Geçmişti yanlış olmasın
ferrum aldik ama bebisimde iki gundur gunduz agri vardi bir guluyor birden aciyla agliyor. dr u aradik ferruma ara verin karin agrisi yapabilir dedi.ara vericem bugun insallah duzelir. gece zaten cok kotu nerdeyse hic uyumuyor

Filede yıkamayın küvetine su doldurun altına havlu koyun suyun içine yatırınki korkmasın
ben bebek banyo sungeri kullaniyorum cok hos tavsiye ederim

Kizlar merhaba bende 29 Kasimda dogum yaptim dunyalar tatlisi bi oglum var uzun zamandir takip ediyorum cok sey ogrendim sizlerden tesadufen buldum burayi yeni uye oldum oglum sadece mamayla besleniyor cok istahsiz zorla yediriyorum mama degisiklide yaptim sonuc degismedi gunluk 500cc yiyor dr normal dedi sizce normalmi 15gun once 5600kg di

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…