2014 Kasım Anneleri

Ayyyyyy ağlicam haa

Ne kadar iyiymis masallah benimde anacim sagolsun valla ayni o sekilde suan evde oldugum halde yanimda ve %90 isimi o yapiyo sagolsun onsuz kesinlikle beceremezdim ben bu isi Allah saglik versin eksik olmasin

Benim de annem çoğu şeyimi yapıyor kızıma da ben yokken en iyi şekilde bakıyor. Allah onları başımızdan eksik etmesin

Oyyy her eve lazım o kayınvalideden bende istiyorum bananeeeeee

Çok sanlisin canım ben anneme de kV de uzagim yakın da olsam bakmaz rahatsız birde yaşlı zaten ama annem kızıma prensese gibi bakmış tı oğluma da 40 çıkana kadar beraber dik herseyi ile ilgileniyor du maşallah deyim nazar değmesin sana

Kizlarrrr
Nabersinixzz
Brn tukenmislik sendromu yasiyrm
Is ev es ingilizce bebek
Hicbirine yetisemiyrm tabiki esimi ihmal ederek cozuyrm bu durumu :)))
Annem olmasa napcsm bilmiyrm
Ya bebisin kiyafetleri ne zamana kadar utylrnecek
Garibim annem utuluyir hep

O degilde ikinci gebelligini kim ogrenecek ben onu merak ediyrm :))
Bunfan sonra heran birisindrn kizlar hamileyim yorumu okuyabilitiz :)(

Allahım her işe yarar kaynana yapmışlar. Bizi de gör Yarabbim .

alemsinya:)bn bırktım çok kusuyo yetişemiyorum.s

Kızlar bu yanancılama olayını napıcaz. Netten araştrdımda sosyalleşmesı lazımmış sık ık dışarı cıkması baska yuzler gormesı lazmmış. Bızım evımıze ayda yılda bırılerı gelır. Bugun ablamlar geldı kımı gorduyse agladı. Ablam bızde hala onu gorunce aglıyo. Hep mızmız şuanda

Allahım her işe yarar kaynana yapmışlar. Bizi de gör Yarabbim .
Benım kv de bır bardak mutfaga alıp koysa dünyaya anlatr y şöyle işini yaptım böyle işini yaptım. Bunu aldım dıye. Torununa bır ceyrek altın taktı duymayan kalmamış. Bir halt yapmış gbi herkeze anlatmiş. Herkez ne gorgusuz kv var dıyo banada malesef.

kizlar cocuunuzla kaliteli zaman gecirin diyolar ya calisan annelere
Bu altini degistirme karnini doyurma banyo yaptirmaymis eve gidince bunlari siz yapin anneanne hele kayinvalideye hic yaptirmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…