- 29 Ağustos 2013
- 2.049
- 3.001
- 448
Ayyyyyy ağlicam haaİyi Akşamlar arkadaşlar
Sabah 7 de suni sancı aldım. Malesef açılmam ilerlemediği için epidural yapılmadı. Saat başı yapılan muayenelerde saat 2 de açılmamın tam olduğu, epidural için zaman olmadığı söylendi ve doğumhaneye çıktım. Sabahtan beri suni sancı çekmekten hal kalmamıştı ve ıkınma imkansız gibiydi. Detaya girmeden sağlıklı bir şekilde, saat 15 civarı 4130 gr ağırlığında, yeni doğan kıyafetlerine sığmayan(maşallah) uzun oğlum Alperen i dünyaya getirdim. Darısı geriye kalan 2 arkadaşımın başına. :) kasım annesi olamadımeşim bile "kasım annelrri topiğinde yazışıyorsun ama noldu olmadı" diyip sırıtıyo :) kısmet değilmiş bugün 41 haftamız dolmuştu. Daha fazla beklemeyi göze alamadım. Sancılarımı bekleyemedim yani. Napalım, sağlık olsun. Sağ salim doğdu ya yeter o bana :)
Ne kadar iyiymis masallah benimde anacim sagolsun valla ayni o sekilde suan evde oldugum halde yanimda ve %90 isimi o yapiyo sagolsun onsuz kesinlikle beceremezdim ben bu isi Allah saglik versin eksik olmasin
İnan görmedim ne taraftasın peki?Ben Avrupa yakası.Aa kaç kere dedim ya havalar ısınsın İstanbul buluşması yapalım diyeee.sen görmemişsn hiç sanırım :)
Canım kızım bır aylıkken bır kere gordum dr normal demişti beyaz renksızse sıkıntı yok demişti dahada olmadıyok canm oyle birşey değil alırken geldğini gördüm de
ayy çok ssğol canım evet beyaz gbydiCanım kızım bır aylıkken bır kere gordum dr normal demişti beyaz renksızse sıkıntı yok demişti dahada olmadı
Oyyy hem nasıl bir çığlıkKızlar Kızımın aguları bitti şimdi Çığlık atmaya başladı sizinkilerde böylemi öylemi devam edicek
Oyyy her eve lazım o kayınvalideden bende istiyorum bananeeeeeeYa maşallah diyeyim, dilimi ısırayım.. Alperen e de kv bakıyo(kv demeyi bile sevmem, annem yani)
Allah razı olsun, her gün ben sormadan anlatır neler yaptıklarını. Ne kadar süt içtiğini. Kaka yapıp yapmadığını..
Akşam banyo yaptırırız, ben oğlumu giydirirken o banyo malzemelerini, ortalığı toplar.
Gerek oğlumla ilgili gerek evle ilgili en ufak şeyi bile bana danışır.
Evimi temizler. Her gün yemek yapar. Allah bin kere razı olsun.
Oğlum da babanesine gülücük atar, konuşur.
Şimdi bir kez daha anladım ki çalışmaya devam edeyim. Ara vermeyeyim yaa.
Şanslıyım yani.
evet canmm..kaşık maması..henüz alışma evresi olduğu için 60 cc veriyorum ikisindende
Ya maşallah diyeyim, dilimi ısırayım.. Alperen e de kv bakıyo(kv demeyi bile sevmem, annem yani)
Allah razı olsun, her gün ben sormadan anlatır neler yaptıklarını. Ne kadar süt içtiğini. Kaka yapıp yapmadığını..
Akşam banyo yaptırırız, ben oğlumu giydirirken o banyo malzemelerini, ortalığı toplar.
Şanslıyım yani.
AminnnnBenim de annem çoğu şeyimi yapıyor kızıma da ben yokken en iyi şekilde bakıyor. Allah onları başımızdan eksik etmesin
Benimde gordugum olmustu arada canim bilmemki neden acabayok canm oyle birşey değil alırken geldğini gördüm de
Bn de Avrupa Yakasındayım hoca hanımİnan görmedim ne taraftasın peki?Ben Avrupa yakası.
O degilde ikinci gebelligini kim ogrenecek ben onu merak ediyrm :))23 mart(gebeliği öğreneli henüz 2 gün olmuştu)
27 mart
22 mayıs
Vayyy beee :)
Geçen sene bugünlerde 19-20de uyuyodum, eşim hayırdır diyip duruyodu
Şmdi Alperen i emziriyorum..
ÇOKKK ŞÜKÜR RABBİM
Ya maşallah diyeyim, dilimi ısırayım.. Alperen e de kv bakıyo(kv demeyi bile sevmem, annem yani)
Şanslıyım yani.
alemsinya:)bn bırktım çok kusuyo yetişemiyorum.sKizlarrrr
Nabersinixzz
Brn tukenmislik sendromu yasiyrm
Is ev es ingilizce bebek
Hicbirine yetisemiyrm tabiki esimi ihmal ederek cozuyrm bu durumu :)))
Annem olmasa napcsm bilmiyrm
Ya bebisin kiyafetleri ne zamana kadar utylrnecek
Garibim annem utuluyir hep
Allahım her işe yarar kaynana yapmışlar. Bizi de gör Yarabbim .
Benım kv de bır bardak mutfaga alıp koysa dünyaya anlatr y şöyle işini yaptım böyle işini yaptım. Bunu aldım dıye. Torununa bır ceyrek altın taktı duymayan kalmamış. Bir halt yapmış gbi herkeze anlatmiş. Herkez ne gorgusuz kv var dıyo banada malesef.Allahım her işe yarar kaynana yapmışlar. Bizi de gör Yarabbim .
kizlar cocuunuzla kaliteli zaman gecirin diyolar ya calisan annelerebiz normalde farklı sehirlerdeyiz simdi işe baslayınca gelcek bakalım beni nasıl delirtecek kp de olcak birde görümcemin oğlunada bakıyo cocugu bırakacak kimse yok diye onuda getircek sabır sabır[/
AYNEN katılıyorum sana aynı seylerı benım kayınvalıdemde yapıyor anne ben yıkıcam dıyorum bır bakmısım eve geldim ben yıkadım dıyor benıde sınırlendıyor ne soylersem soylıyım aynı seyleri yapıyor bende artık bıktım aynı seylerı soylemekten ama aslında buda cok guzel bırsey cok sevıyor ama bız sınır oluyoruz sankı cocugumuzu elınden alcakmıs gıbı zaman gectıkce takmamaya basladım bırde soyle soylıyım cnm tek basıma yıkadım yerı geldı yapabıldıgımı gorsun dıye sonra zaten benım işime geldi işten gelıyorum yoruluyorum cocuguma daha cok vaktım oluyor sıkıntı yok ben istesem yıne yıkarım zaten benım cocugum takma bosver afedersın sıçan çıktıgı yerı unutmazmıs ıstedıklerı kadar sevsınler ne yaparsa yapsın bebegın senın kokunu bılıyor senden kopAMAZ VE anneden asla vazgecmzler kımsenın gücü yetmz ALLAHTAN BASKA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?