arkadaşlar birşey sormak istiyorum. hamileliğimin başından beri hiçbir şey aşermedim , özelikle hiçbirşey istemedim. ama bu sabah bilir misiniz bilmiyorum, canım zerde istedi ve yaptım. fakat sonradan acaba içine koyduğum safran hamilelikte zararlı olabilir mi diye bir kurt düştü ve az önce netten araştırdım. şöyle yazıyor:
Safran (Crocus sativa): Yüksek dozlarda rahim kasılmalarını uyarıcı etkisi vardır ancak düşük dozlarda ve yemeklerde kullanılabilir
bu konuda bilgili arkadaş var mı? koyduğum miktar bir çay kaşığı bile değil ama içime sinmiyor bir yandan da mutlaka tatmalıyım:26:
siz olsanız ne yapardınız?
arkadaşlar birşey sormak istiyorum. hamileliğimin başından beri hiçbir şey aşermedim , özelikle hiçbirşey istemedim. ama bu sabah bilir misiniz bilmiyorum, canım zerde istedi ve yaptım. fakat sonradan acaba içine koyduğum safran hamilelikte zararlı olabilir mi diye bir kurt düştü ve az önce netten araştırdım. şöyle yazıyor:
Safran (Crocus sativa): Yüksek dozlarda rahim kasılmalarını uyarıcı etkisi vardır ancak düşük dozlarda ve yemeklerde kullanılabilir
bu konuda bilgili arkadaş var mı? koyduğum miktar bir çay kaşığı bile değil ama içime sinmiyor bir yandan da mutlaka tatmalıyım:26:
siz olsanız ne yapardınız?
senin gbii yapardım cnm ona bakarsan kimyonada diyorlar yemeğe katılan ölçüde bir sıkıntı yok şifa olsun
Bende tarçınlı kurabiye yemiştim ondada aynı şey yazıyordu az yenildiği zaman bir şey olmazmış.. Ağrı yada başka bir şey yoksa bir daha dikkat edersin canım... Allah'ın koruduğunu başka hiç bir şey koruyamaz en azından bilinçliyiz üzülme
Kızlar bebeğimi gördüm Allah şükür çok iyi dedi doktorumuz 🙏burun kemiği var ense kalınlığında 0,9dedi😊haftaya salı ikili test için kan vercem bardaha ölçecek o gün ense kalınlığını😊cinsiyet için çok uğraştı ama göstermedi sipa ancak %51kız diyebilirim dedi😊sağlıklı olsunda erkek kız hiç fark etmez zaten😊
Güzel anneler, umarım iyisinizdir. Ben 9 gün daa rapor aldım evden çalışmaya başlicam durumum fena değil iyileşiyorum inşallah, dua edin bana öpücükler :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
arkadaşlar merhaba, folik asıt dişinda ilaç kullanan var mı yani vitamin, balık yağı gibi doktorum bunların hiçbirini tavsiye etmediğini söyledi bir de defacto ve lcw dışında nereden bulabiliriz kıyafet benim göbeğim 11 haftalık olmama rağmen çook şişti hemen belli oluyor:))
tabzon da gebelik takibini güzel yapan iyi bir doktor tavsiye edecek var mı arkadaşlar. sezeryan olmam gerekiyormuş. o kanudada iyi olması gerekiyor .
TEŞEKKÜRLER ŞİMDİDEN. HAMİŞLİĞİN TADINI ÇIKARIIIINNNNNNNNN
Canim inşaallah tez zamanda geçer bunaltilarin. Çok tesekkur ediyorum cevap için.
canim çok tesekkur ederim. Anlatmak iyi geldi, yasadigim şehirde ailem yok yanlizliktan ve yasadigim olumsuzluklardan sanirim bunalima girmek uzereyim.
arkadaşlar merhaba, folik asıt dişinda ilaç kullanan var mı yani vitamin, balık yağı gibi doktorum bunların hiçbirini tavsiye etmediğini söyledi bir de defacto ve lcw dışında nereden bulabiliriz kıyafet benim göbeğim 11 haftalık olmama rağmen çook şişti hemen belli oluyor:))
Güzel anneler, umarım iyisinizdir. Ben 9 gün daa rapor aldım evden çalışmaya başlicam durumum fena değil iyileşiyorum inşallah, dua edin bana öpücükler :)
merhaba kızlar
ben de bugün ikili testin sonucunu almaya gitmiştim çok şükür düşük risk çıktıbana folik asiti bıraktırıp decavit ve osteocare verdi. onları içiyorum şimdilik.
bu arada da cinsiyetini de öğrendik erkenden. 16. haftaya kadar çok düşük bir yanılma payımız olsa da %90 erkek dedi doktor.
bu arada rahimağzımı ölçtü ve yetmezlik teşhisi koydu çarşamba günü serklaj yapılacak. inşallah sıkıntısız geçer. sevgiler..
Canım hem gözün aydın tebrik ederim, hem de geçmiş olsun.. Rahimağzı ölçümü nasıl yapılıyor acaba, bir de sen mi istedin doktor mu önerdi yapmayı?
Sağol amin Cumlemizin. 11. Haftanın içindeyim benimde öyle çok bulantim yok 5-6 günde bir bende iştahsızlık var canım hicbirsey istemiyor asermem yok tavuk turşu gözüm görmüyor. Benimde göğüslerim büyüdü biraz aciyorlar maşallah ya çoğunun erkek burdaki arkadaş ların göbeğim belli oldu mu benim biraz çıktı sanki
Bebişlerinin cinsiyeti belli olan arkadaşlar öncelikle hayırlı olsun... Çin takvimine bakan var mı ya da Çin takvimine göre cinsiyeti tutan var mı merak ettim :)
Bende çin takvime göre kız yazıyordu bugün kontrolde doktor erkek dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?