2014 Kasım Anneleri

senin gbii yapardım cnm ona bakarsan kimyonada diyorlar yemeğe katılan ölçüde bir sıkıntı yok şifa olsun

Bende tarçınlı kurabiye yemiştim ondada aynı şey yazıyordu az yenildiği zaman bir şey olmazmış.. Ağrı yada başka bir şey yoksa bir daha dikkat edersin canım... Allah'ın koruduğunu başka hiç bir şey koruyamaz en azından bilinçliyiz üzülme

arkadaşlar merhaba, folik asıt dişinda ilaç kullanan var mı yani vitamin, balık yağı gibi doktorum bunların hiçbirini tavsiye etmediğini söyledi bir de defacto ve lcw dışında nereden bulabiliriz kıyafet benim göbeğim 11 haftalık olmama rağmen çook şişti hemen belli oluyor:))

senin gbii yapardım cnm ona bakarsan kimyonada diyorlar yemeğe katılan ölçüde bir sıkıntı yok şifa olsun

çok sağ olun arkadaşlar nefsimi köreltecek kadar tadıcam, gerisi kimin nasibiyse artık

yavrularımız allaha emanet, her zaman duam odur, o şefkatini, merhametini üzerimizden çekmesin

Canm kaçıncı haftan senin. Ben 12+2 de ense kalınlığı 1.2

Güzel anneler, umarım iyisinizdir. Ben 9 gün daa rapor aldım evden çalışmaya başlicam durumum fena değil iyileşiyorum inşallah, dua edin bana öpücükler :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

maşallah ne güzel canımm daha iyi günler seninle olur inş.birde ben toplanabilsem o günler banada gelse artık.
rapor alamıyorum yaa zorla git gell dayanıyorum bakalım sabırrr diye diye bir hoş oldum:):)

ben folik asidin yanında bir de demir hapı alıyorum çok düşük olduğu için erken başladık. vitamin ve balık yağı falan aile hekimi önerdi almalısın dedi ama açıkçası kendi doktorum önermedikçe farklı birşey kullanmayı düşünmüyorum. her çeşit sebze ve et düzenli tüketmeye çalışıyorum. yeterli olur heralde ya..

merhaba kızlar

ben de bugün ikili testin sonucunu almaya gitmiştim çok şükür düşük risk çıktı bana folik asiti bıraktırıp decavit ve osteocare verdi. onları içiyorum şimdilik.
bu arada da cinsiyetini de öğrendik erkenden. 16. haftaya kadar çok düşük bir yanılma payımız olsa da %90 erkek dedi doktor.

bu arada rahimağzımı ölçtü ve yetmezlik teşhisi koydu çarşamba günü serklaj yapılacak. inşallah sıkıntısız geçer. sevgiler..

İmperial Onur Dündar Bey...bende kendisiyle geçen hafta tanıştım ama iyiki tanımışım...İlk hamileliğimde buradaki beceriksiz doktorlar yüzünden 3 gün sunni sancı çektirilip kabir azabı gibi bir sezeryenden sonra ölmediğime şükrettim. Sırf bu nedenle

Canım hem gözün aydın tebrik ederim, hem de geçmiş olsun.. Rahimağzı ölçümü nasıl yapılıyor acaba, bir de sen mi istedin doktor mu önerdi yapmayı?

Güzel anneler ikili test yaptıranlar sonuçlarının ıyi çıkmasına çok sevindim darısı başımıza ..ne güzel cinsiyetlerde belli oluyor erkek çoğunlukta Allah biliyor ya bende oğlum olması nı istiyorum bir kızım var sağlıklı birde oğlum olsa...öncelikle testlerin ıyi çıkması tabii ki ..bakalım biz ne zaman öğreneceğiz merak içindeyim ..

Canım hem gözün aydın tebrik ederim, hem de geçmiş olsun.. Rahimağzı ölçümü nasıl yapılıyor acaba, bir de sen mi istedin doktor mu önerdi yapmayı?

benim histeroskopiden sonra ameliyat raporunda doktor not düşmüştü. bu doktorum da not düşülmüşse ihmal etmeyelim 12. haftada bakalım dedi. çünkü servikal yetmezlik erken doğuma neden oluyor. çok tehlikeli bişey. ve çoğu hamilede bakılmadığı için 4. ayda 5. ayda doğumlara neden oluyor ve malesef bebekler yaşamıyor. 12. haftada vajinadan ultrasonla bakıyor doktor. normal muayeneden farkı olmuyor yani. bakılıyor ve gerekirse dikiş atılıyor rahim ağzına. bence herkesin kontrol ettirmesi gerek. Allah korusun çok ciddi bişey ve bakılmadığı için anca öyle bir travma yaşadıktan sonra kontrol ediliyor. olan da bizlere oluyor tabi o da ayrı. oyüzden hepinize tavsiyem hamile kaldığınızda 12. haftada doktorunuzdan bakmasını isteyin. inşallah hiçbirinizde çıkmaz ama tedbirli olmakta fayda var.

Son düzenleme:
Bebişlerinin cinsiyeti belli olan arkadaşlar öncelikle hayırlı olsun... Çin takvimine bakan var mı ya da Çin takvimine göre cinsiyeti tutan var mı merak ettim :)

maşallah kasım ayı erkek hep cidden :) benim de göbek çıktı, kilo aldım biraz. zayıf başladığımdan normalmiş. son ayları çok merak ediyorum şimdiden böyleyse

Bende çin takvime göre kız yazıyordu bugün kontrolde doktor erkek dedi

Bende çin takvime göre kız yazıyordu bugün kontrolde doktor erkek dedi

Hayırlı olsun :) ben pek inanmıyorum böyle şeylere ama arkadaşlarım bakmış kesin doğru çıkıyo falan dediler benim bebişim de erkek görünüyo Çin takvimine göre 10. Haftamdayım bakalım ne olcak cinsiyeti heyecanla bekliyorum

cınsıyetı ogrenen arkadaslar hayırlı olsun darısı basımıza

kızlarr bizim bebişler akrep burcu olcak galiba:)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…