Ablaminda iki cocugu erkek cikiyodu cin takviminde iki kızı var:) hayirlisi neyse o olsunHayırlı olsun :) ben pek inanmıyorum böyle şeylere ama arkadaşlarım bakmış kesin doğru çıkıyo falan dediler benim bebişim de erkek görünüyo Çin takvimine göre 10. Haftamdayım bakalım ne olcak cinsiyeti heyecanla bekliyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hıc dusunmemıştım :))kızlarr bizim bebişler akrep burcu olcak galiba:)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ablaminda iki cocugu erkek cikiyodu cin takviminde iki kızı var:) hayirlisi neyse o olsun
Güzel anneler, umarım iyisinizdir. Ben 9 gün daa rapor aldım evden çalışmaya başlicam durumum fena değil iyileşiyorum inşallah, dua edin bana öpücükler :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
carpuntı bızım satlar aynı galıba :)
Ablaminda iki cocugu erkek cikiyodu cin takviminde iki kızı var:) hayirlisi neyse o olsun
Günaydınlaaaarcinsiyetler belli olmaya başlamış çarşamba günü benimde belli olur inşallah meraklardayım oğlum mu diye seveceğim kızım mı şimdilik yawrum diyoruz eşimle eşim şimdiden tekme atmasını istiyo sabırsız sevgilim
:)cinsiyet merakı hep var. Bi oglum var bunda gönül kız istiyo ama hayirlisiyla saglikli olmasi önemli tabiki.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar 8+1 de hafif pembe 8-10 damla bi kanamam olmuştu 8+3te dr.a gittim ultrasonda hersey iyi görünüyo dedi ama ynede leke hiç olmamalı diyip önlem amaçlı progestan verdi ama ben ilaç içme özürlü old.için unutuyorum şimdiye kadar sadece 2 doz alabildim sizce bi zararı olur mu?bu arada iştahım da sıfırın altında koca günde 3 dilim börek yedim inanabiliyor musunuz zorla yiyince direk kusuyorum..nolur bişeler söyleyin şu an 9+1 im,sizce yarın işe gitmeliyim yoksa rapor alıp yatmalı mıyım?:44:
kızlarr bizim bebişler akrep burcu olcak galiba:)
sorunsuz gecse araliktaydi doğum sizlerde kasimda dogum yapacaksiniz tecrubelisinizdir diye sizlere sormak istedim 6+1 hamileyim sabah wcye gittim selpak kipkirmizi kan oldu ama sancim falan da yokcok ddeğil ama belliydi( sizce bebeğim bana tutunmus mudur yoksa 3.bebegimide mi kaybediyorum
Sabah 6 bucuk gibi hap icmem lazım tiroid hastaligim var.ondan dolayi kalkiyorum.gecede tuvalete kalkiyirum yine. Abuk subukta rüyalar gordugum icin uyju düzenim yok hala :/
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
arkadaşlar merhaba, folik asıt dişinda ilaç kullanan var mı yani vitamin, balık yağı gibi doktorum bunların hiçbirini tavsiye etmediğini söyledi bir de defacto ve lcw dışında nereden bulabiliriz kıyafet benim göbeğim 11 haftalık olmama rağmen çook şişti hemen belli oluyor:))
Ya sorma ben sat ı hatırlamıyorum ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı korunmayı bırakınca hamile kaldım tarihleri takip etmiyordum :26:
Ultrasonda çıkan tahimini doğum tarihine göre gebelik takvimi yaptım ama bugün doktor 13 haftalık dedi
ne güzel canımben eşime şimdiden takılıyorum evde 2 akreple mücadele edeceksin diye
canım allah korusun kötü şeyler düşünme ama ihmal de etme, kanaması olup hiçbir sorun olmayanlar da var ama her ihtimal için tedbirli olmak zorundayız, doktora git rahatla, iyi olacak inşallah
ben de sürekli kabuslar görüyordum şimdi biraz azaldı hamilelikte ve lohusalıkta olurmuş böyle şeyler, daha fazla dua etmek zorundayız, malum hassas bir dönemdeyiz
ve günaydın tüm tatlı kasım anneleri, yeni gün hepimiz için hayırlı, sağlıklı, bereketli olsun inşallah
Hamileliligi sikintili gecen arkdslara sifa diliyrm zor bi durum benim ilk haftalar hep bulanti icindeydim hayattan sogudum ama cokk sukur gectii hamis oldugu tek gogsumden ve gobegimden anliyrm hicc evham da yapmiyrm onun sahibi ve koruyani var elbette
Arkadaşlar ben 9 +6 haftalık hamişim. Ancak 6. Haftadan itibaren hiç yemek yiyemiyorum. Hatta yemek kokusundan ve görüntüsünden tiksiniyorum. Dişlerimi fırçalamak bile midemi bulandırıyor. Bu durumda olanlar var mı? Ne zaman normale döner?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?