2014 Kasım Anneleri

Ablaminda iki cocugu erkek cikiyodu cin takviminde iki kızı var:) hayirlisi neyse o olsun

en kısa zamanda iileşirsin inşallah canmm..benimde cuma günü lekelenme şeklinde kanamam oldu..hastanede çalışıyorum zaten,ağlayarak gittim doktorun yanına..çok şükür ii miş..rapor ve progestan verdi..durdu şimdilik kanamam..çok zor bi süreç..sağsalim bi atlaksak...

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

carpuntı bızım satlar aynı galıba :)

Ya sorma ben sat ı hatırlamıyorum ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı korunmayı bırakınca hamile kaldım tarihleri takip etmiyordum :26:
Ultrasonda çıkan tahimini doğum tarihine göre gebelik takvimi yaptım ama bugün doktor 13 haftalık dedi

:2:
Ablaminda iki cocugu erkek cikiyodu cin takviminde iki kızı var:) hayirlisi neyse o olsun

Evet tabi ki hayırlısı olsun :) ama çok heyecanlı bi bekleyiş gerçekten zaman geçmek bilmiyo en azından cinsiyeti belli olsaydı alışveriş falan yapar oyalanırdık :)

Yagmurlu Antalya sabahindan Günaydın :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydınlaaaar cinsiyetler belli olmaya başlamış çarşamba günü benimde belli olur inşallah meraklardayım oğlum mu diye seveceğim kızım mı şimdilik yawrum diyoruz eşimle eşim şimdiden tekme atmasını istiyo sabırsız sevgilim

Son düzenleme:

:) cinsiyet merakı hep var. Bi oglum var bunda gönül kız istiyo ama hayirlisiyla saglikli olmasi önemli tabiki.

:) cinsiyet merakı hep var. Bi oglum var bunda gönül kız istiyo ama hayirlisiyla saglikli olmasi önemli tabiki.

Kesinlikle sağlıklı olsunlarda uyku düzenin normale dönmeye bsşlsdı mı

Sabah 6 bucuk gibi hap icmem lazım tiroid hastaligim var.ondan dolayi kalkiyorum.gecede tuvalete kalkiyirum yine. Abuk subukta rüyalar gordugum icin uyju düzenim yok hala :/

kızlar 8+1 de hafif pembe 8-10 damla bi kanamam olmuştu 8+3te dr.a gittim ultrasonda hersey iyi görünüyo dedi ama ynede leke hiç olmamalı diyip önlem amaçlı progestan verdi ama ben ilaç içme özürlü old.için unutuyorum şimdiye kadar sadece 2 doz alabildim sizce bi zararı olur mu?bu arada iştahım da sıfırın altında koca günde 3 dilim börek yedim inanabiliyor musunuz zorla yiyince direk kusuyorum..nolur bişeler söyleyin şu an 9+1 im,sizce yarın işe gitmeliyim yoksa rapor alıp yatmalı mıyım?:44:

sorunsuz gecse araliktaydi doğum sizlerde kasimda dogum yapacaksiniz tecrubelisinizdir diye sizlere sormak istedim 6+1 hamileyim sabah wcye gittim selpak kipkirmizi kan oldu ama sancim falan da yokcok ddeğil ama belliydi ( sizce bebeğim bana tutunmus mudur yoksa 3.bebegimide mi kaybediyorum

cnm yatak istirahati etmelisin benim de bu sabah kanamam oldu kipkirmizi iki kaybim var bunda korkudam sevinememistik bile korkumuz başımız mı geliyor bilmiyorum uzaniyorum ben de simdi ve sanssizligim bugun pazar devletten baska yerde dr.bulamam ki saat biraz daha geçsin kendi drumu arayip danisacam.sende uzan ihmal etme

kızlarr bizim bebişler akrep burcu olcak galiba:)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ne güzel canım ben eşime şimdiden takılıyorum evde 2 akreple mücadele edeceksin diye

canım allah korusun kötü şeyler düşünme ama ihmal de etme, kanaması olup hiçbir sorun olmayanlar da var ama her ihtimal için tedbirli olmak zorundayız, doktora git rahatla, iyi olacak inşallah

ben de sürekli kabuslar görüyordum şimdi biraz azaldı hamilelikte ve lohusalıkta olurmuş böyle şeyler, daha fazla dua etmek zorundayız, malum hassas bir dönemdeyiz

ve günaydın tüm tatlı kasım anneleri, yeni gün hepimiz için hayırlı, sağlıklı, bereketli olsun inşallah

Cnm ben ağır bir grip geçirdim ve doktorum bana c vitamini berdi folik asit dışında

:)))sımdılerde ılerıde ve gerıde olması cok normal ılerleyen donemlerde duzelır :)

evet canmm sanırım zor bi burç..ben tipik bi yayım umarım anlaşabiliriz bebişlerimizle

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba canim yazdiklarin dank etti beynime tevekkul etmek lazim elbette gozeteni koruyani var bende kasim annesi olcam ins bir haftadir iyiyiz oncesinde hep kanama lekelenme vardi bundan oncede dusugum var bende hergunu biseymi oldu diye geciriyorum
Rabbim hepimize saglikli dogumlar nasip etsin bebeklerimize sag salim kavusalim

Benimde oyle canim sabun kokusu macun kokusu herseyden tiksiniyosun ben simdi 11 haftadayim azaldi cok sukur kizimda 12. Haftayi dolddurur doldrmaz hemen gecmisti gecicek insallah canim az kalmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…