Ya sorma ben sat ı hatırlamıyorum ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı korunmayı bırakınca hamile kaldım tarihleri takip etmiyordum :26:
Ultrasonda çıkan tahimini doğum tarihine göre gebelik takvimi yaptım ama bugün doktor 13 haftalık dedi
cnm yatak istirahati etmelisin benim de bu sabah kanamam oldu kipkirmizi iki kaybim var bunda korkudam sevinememistik bile korkumuz başımız mı geliyor bilmiyorum uzaniyorum ben de simdi ve sanssizligim bugun pazar devletten baska yerde dr.bulamam ki saat biraz daha geçsin kendi drumu arayip danisacam.sende uzan ihmal etme
4.5 ay bekledik ondan sonra hamile kaldim zaten doktorum hemen hamile kalmiyim diye dogum kontrol hapi baslamisti o yuzden tarihi hatirlayamadim hic uymuyor doktorda onemli olan ultrason ölcumu dediMerhaba carputi dusukten hemen sonrami hamile kaldin bende o sekilde hamile kaldim dusukten 1 hafta sonrasi satmis gibi oldu benim icin senin nasil oldu dusuk tarihine gore hesaplanir okumustum biyerde ama bize uymadi senin nasil
Canim gecmis olsun canini sikma beenimde bir dusugum var bebek gelismemis simdi hemen arkasina hamile kaldim kipkizmizi kanamam oldu 3 kez lekelenme hep devam etti ben lekelenme veya kanama gelince ayagimin altina koyabildigi. Kadar yastik koyup yattim onun gercekten cok faydasinin oldunu dusunuyorum sende oyle yap ultrasonda kanama alnlari vardi kesenin disinda sonra kay oldular sukur Rabbim sifa versin
iyi bari cnm atlatmissin sende benide devlet acilde alttan muayene etti ins.bisey olmaz alttan baktirmak iyi degil diyorlar ya o bakimdan diyorum.ben de bise gormedi iyi fitilde kullaniyosun madem istirat et dedi ben de uzaniyorum
Aaa senin ikiz bide :) cnm bana da bisey demedi ama devletti gittiğim kendi doktorum bugun pazar ancak tlfla görüştüm oda crs.gunu gel dedi kalp atışını duydun mu cnmEn iyisi alttan muayeneymis kanama olunca en kesin bilgiyi o verirmis.benimde dunden beri yine lekenmem var dun gttim doktora keseler iyi bebekler iyi kanama alanida yok dedi peki bu lekelenme nediir kahverengi ve hafif adet olcakmisim gibi sizlama.banada fitile devam et dedi cogalirsa igneye doneriz dedi ama anlam veremedim
Evet canim ikiz ama sulekenmeler gecsede agzi tadiyla sevinebilsem bende.ben kendi doktoruma gittim o dedi gosterdi kalp atisi var keseler normal icerde kanama alani yok peki bu neyinnesi anlamadimAaa senin ikiz bide :) cnm bana da bisey demedi ama devletti gittiğim kendi doktorum bugun pazar ancak tlfla görüştüm oda crs.gunu gel dedi kalp atışını duydun mu cnm
Ya kizlar arada adet olcakmisimda olamiyomusum gibi agrim oluy sizdede varmi ya
Canm kaçıncı haftan senin. Ben 12+2 de ense kalınlığı 1.2
evet canmm sanırım zor bi burç..ben tipik bi yayım umarım anlaşabiliriz bebişlerimizle
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
rahat ol canım, bana göre sorun yok, sadece bir tüyo vereyim, akreple anlaşmak istiyorsan kararlı olacaksın, belirsizliğe ve dengesizliğe gelemez hiç, ben akrep oluşundan mutluyum, inşallah tabii beklediğimiz tarihlerde dünyaya gelirlerse
Ya kizlar arada adet olcakmisimda olamiyomusum gibi agrim oluy sizdede varmi ya
Evet canim ikiz ama sulekenmeler gecsede agzi tadiyla sevinebilsem bende.ben kendi doktoruma gittim o dedi gosterdi kalp atisi var keseler normal icerde kanama alani yok peki bu neyinnesi anlamadim
Kızlar ben çok yoruluyorum, hepppp uyuyorum, yemek yiyorum sanki koşu yapmışım o derece yoruluyorum ve hoop yatışa geçiyorum...bugün 10#1 im
12.haftadan sonra rahım yukarı çıkmaya başlıyor büyüor ozmanlardada kasık ağrısı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?