2014 Kasım Anneleri

Arkadaşlar, size bir şey sormak istiyorum. Ben 10+3 günlük hamileyim ve mide bulantisi vs hic bir belirti yok sadece goguslerim buyudu . bundan midir bilmem ama sürekli içimde bir korku bebeğe bir şey mi oldu sag mi değil mi falan. Bir de birkaç kez anne karninda kalpi duran bebekleri okudum sanirum bu beynime saplandi( içimdeki bu korkuyu nazil atacagim ben perşembe Dr a girmiştim 2. Gundurde kabus görüyordum sabah yine gittim şükür iyiymis bebeğim.sirf bu yüzden 2 Dr um var 1 hafta birine 1 hafta diğerine.

hangi medikal bu ya yuh ne ayip ya makinalar ayni.cok terbiyesizler ya saglik amadegil ticaret olmus

Arkadaşlar aslında bu hastaneyi şikeyet etmek gerekiyor.

http://gss.sgk.gov.tr/OzelSHSBilgi/pages/ilaveUcretHesaplama.faces

Bu linkten sorgulama yaptığınızda kadın doğum için sgk li 120 tl aldıkları ücretin aslında en fazla 78 tl olabileceğini görüyorsunuz. Ayrıca sizden 350-500 tl gibi alınan fiyatların muayene ücretine dahil tetkikler kapsamına girdiği için ileve ücret alınmaması gerektiğini de görebilirsiniz.

Eğer elinizde detaylı faturanız varsa gidip önce hastaneye itiraz edin ve fazla alınan tutarın iadesini isteyin. Kabul etmezlerse şikayet edeceğinizi söyleyin. Detaylı fatura vermeleri konusunda baskı yapın.

Vatandaş olarak hakkımızı aramadığımız için tuturabildikleri ücreti bize ödetiyorlar.

Şikayetlerinizi SGK ya ve 184 Sabim hattına yapabilirsiniz.

Cnm aklına kötü şeyler getirmemeyw çalış evet bulantı hamilelikte iyi bir belirti ama hiç miğdesi bulanmayan kusmayan hamilelerde gördüm şimdi bebişleri sağlıklı kucaklarında içini ferah tut :)

Serozi benimde 10+5 benimde yok öyle bulantilarim 5-6 günde bi anca oluyor içini ferah tut bünye meselesi doktorum öyle Söyledi herkesde olacak diye birşey yok dedi. iyi düşünelim iyi olsun hersey

Canım gereksiz yere evham yapıyorsun. Allah korusun neden kötü şeyler düşündün ki.. Okumamaya çalış öyle şeyleri. Bu benim 2. gebeliğim ne oğlumda mide bulnatım oldu ne de şimdi mide bulantım var. Aynen bende de hiç bir belirti yok. Bak dr. bebeğinin iyi olduğunu söylemiş işte. Kötü düşüncelerden arındır kendini keyfini çıkar.

Cnm aklına kötü şeyler getirmemeyw çalış evet bulantı hamilelikte iyi bir belirti ama hiç miğdesi bulanmayan kusmayan hamilelerde gördüm şimdi bebişleri sağlıklı kucaklarında içini ferah tut :)

Serozi benimde 10+5 benimde yok öyle bulantilarim 5-6 günde bi anca oluyor içini ferah tut bünye meselesi doktorum öyle Söyledi herkesde olacak diye birşey yok dedi. iyi düşünelim iyi olsun hersey

Cevaplar için çok tesekkur ediyorum. Kotu düşünmek istemiyorum evde tek basina oturmaktan kafayi yiyorum sanirim( bebeğe bir şey olacak diye evden disari cikmiyorum raporluyum aslında 1 hafta sonra bitiyor o zaman kafam dagilur belki. Aslında arkadaşlar 5 kez düşük yaptim, hiçbirinde keseyi görmeden kanama besliyordu tedirginligimde onun etkisi büyük. İlk kez bu aşamaya geldik inşallah devami gelir

benimde aynen öyle canım kilo almadım ama kasıklarımı sıkıştırıyor rahatsız oluyorrum..
defacto ve lcw de hem uygun hem de ofis pantolonu ve kot pantolon tarzında vardı..ben bi kot bir de siyah işyerinde giyebileceğim yazlık bir pantolon aldım..

Bende 7 ay once düşük yaptım 7 haftalik ti bu hamileligimde hiçbir is yapmıyorum ilk günler tedirgimdim biraz geçti 3 ay dolsa bi nebze rahatlariz. Seni çok iyi anlıyorum zaman zaman bende öyle şeyler düşünüyorum progesteron kullandin mi ben 1.5 ay kullandım doktor biraktirdi yeterli diye

canımmm benimm çok istiyosan ben sana azcık verebilirim:):)yaaa ne yapcan bulantıyı falan gez dolaş hamişliğin tadını çıkar sana ben iki aydır yatırıyorum serumlarla ayakta durabiliyorum bıktım hastalıktan tadını bile almadım bebeğimin sizler ne güzel bahsediyosunuz ama ben daha kendime nasıl gelcem diye gece gündüz dualar ediyorum.haline şükret canımm hiçte telaş yapma doktorda iyi demiş ne güzelll keyfini çıkarrr:):):)

Hic endiselenme keyfini cikart hamileliginin ne guzel rahat geçiyor masallah

Bende ayniyim atlaticaz inşallah

slm anneler:) nasıl gidiyor hamilelikler.29.nisanda randevum var sanırım ikili test isteyebilir benden.ultrasoundda bakalım nasıl görünecek minik afacan.cinsiyeti bell olanlar olmuş,maşallah.bende çok merak ediyorum.etrafımdakiler hep erkek diyor ama bana ne kız ne de erkek gibi geliyor.cinsyete takılmadğıım için sadece hamileliğin keyfini sürüyorum.çin takvimide erkek diyor,bakalım artık.tek dileğimiz sağlıklı olması. bulantım baş dönmem vs yok.göğüslerim baya büyüdü gerildi.koyulaşma yok daha.göbeğim çıktı biraz. acaba kız veya erkek anneleri neye aşeriyor. ben herşey yiyorum valla.et sebze tuzlu ekşi tatlı.

Bende ayniyim atlaticaz inşallah

inş. canım yaa günsayıyorum işte ha bugün geçicek ha yarın diye ilk üç ay dediler hep etraftan bekliyorum hoş dört ay dokuz ay diyenlerde var ama sabırr başkada elden bişey gelmiyor zaten kullanmadığım ilaç falanda kalmadı.

Canim inşaallah tez zamanda geçer bunaltilarin. Çok tesekkur ediyorum cevap için.
Hic endiselenme keyfini cikart hamileliginin ne guzel rahat geçiyor masallah
canim çok tesekkur ederim. Anlatmak iyi geldi, yasadigim şehirde ailem yok yanlizliktan ve yasadigim olumsuzluklardan sanirim bunalima girmek uzereyim.

cnm bende de mide bulantısı olmadı, ablamda da olmamıştı, her gebe aynı olmuyor. bence hiç canını sıkma. mide bulantısının olmaması çok güzel bişey rahat geçiyor ilk aylar :)

Meraba kızlar bende geldim 12 haftalık kasın annesiyim :) bende çarşamba günü ense kalınlığı testi yaptırıcam biraz endişeliyim yaptıran ve o zaman cinsiyetini öğrenen var mı?

cnm ben dün gittim ense kalınlığı için şükürler olsun normal çıktı, cinsiyeti de % 99 erkekmiş:) endişelenme hiç bence, normal çıkar inş senin de.

Narinnazenin hayırlı olsun bebisin hemen göstermiş maşallah bende çok merak ediyorum cinsiyetini önce sağlıklı olmasi tabi dileğim. Senin ne gibi belirtilerin oldu bulantı vs vb..

Hamilelikte de daha da duygusal oluyor insan.rahat ol ben mide bulantisindan ayakta duramiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…