Bugun bana yine serum takilcak artik bebegi gorcem diye heycan kalmadi icimde hastalıktan.kizmda icim kipir kipir olurdu
Bugün medikalde yaptırdık geçen asistan 345 dedi bugün vezne 495 ssk lı fiyat dedi özel sağlık sig var die 450 tl ödedik sanırım gurubun rekoru bende çok pahalı hastane
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hangi medikal bu ya yuh ne ayip ya makinalar ayni.cok terbiyesizler ya saglik amadegil ticaret olmus
Arkadaşlar, size bir şey sormak istiyorum. Ben 10+3 günlük hamileyim ve mide bulantisi vs hic bir belirti yok sadece goguslerim buyudu . bundan midir bilmem ama sürekli içimde bir korku bebeğe bir şey mi oldu sag mi değil mi falan. Bir de birkaç kez anne karninda kalpi duran bebekleri okudum sanirum bu beynime saplandi( içimdeki bu korkuyu nazil atacagim ben perşembe Dr a girmiştim 2. Gundurde kabus görüyordum sabah yine gittim şükür iyiymis bebeğim.sirf bu yüzden 2 Dr um var 1 hafta birine 1 hafta diğerine.
Arkadaşlar, size bir şey sormak istiyorum. Ben 10+3 günlük hamileyim ve mide bulantisi vs hic bir belirti yok sadece goguslerim buyudu . bundan midir bilmem ama sürekli içimde bir korku bebeğe bir şey mi oldu sag mi değil mi falan. Bir de birkaç kez anne karninda kalpi duran bebekleri okudum sanirum bu beynime saplandi( içimdeki bu korkuyu nazil atacagim ben perşembe Dr a girmiştim 2. Gundurde kabus görüyordum sabah yine gittim şükür iyiymis bebeğim.sirf bu yüzden 2 Dr um var 1 hafta birine 1 hafta diğerine.
Canım gereksiz yere evham yapıyorsun. Allah korusun neden kötü şeyler düşündün ki.. Okumamaya çalış öyle şeyleri. Bu benim 2. gebeliğim ne oğlumda mide bulnatım oldu ne de şimdi mide bulantım var. Aynen bende de hiç bir belirti yok. Bak dr. bebeğinin iyi olduğunu söylemiş işte. Kötü düşüncelerden arındır kendini keyfini çıkar.
Cnm aklına kötü şeyler getirmemeyw çalış evet bulantı hamilelikte iyi bir belirti ama hiç miğdesi bulanmayan kusmayan hamilelerde gördüm şimdi bebişleri sağlıklı kucaklarında içini ferah tut :)
Serozi benimde 10+5 benimde yok öyle bulantilarim 5-6 günde bi anca oluyor içini ferah tut bünye meselesi doktorum öyle Söyledi herkesde olacak diye birşey yok dedi. iyi düşünelim iyi olsun hersey
Benim henuz biseycik gorunmuyor. Normal pantolonlarim oluyor ama biraz baskiliyor kapatinca fermuarini dugmesini, benim de icime sinmiyor bebecigi oyle sikistirir diye, kapatamiyorum. Ofiste de giyebilecegimiz tipte hamile pantolonu nerden bulabilir ki acaba, fikri olan var midir? Bulantilarim biraz hafiflerse insallah yavas yavas hamilelikte giyebilecegim ust bas bakmaya baslamam lazim. Neyse ki onumuz yaz, bol bol elbise giyebiliriz, rahat olur :)
Cevaplar için çok tesekkur ediyorum. Kotu düşünmek istemiyorum evde tek basina oturmaktan kafayi yiyorum sanirim( bebeğe bir şey olacak diye evden disari cikmiyorum raporluyum aslında 1 hafta sonra bitiyor o zaman kafam dagilur belki. Aslında arkadaşlar 5 kez düşük yaptim, hiçbirinde keseyi görmeden kanama besliyordu tedirginligimde onun etkisi büyük. İlk kez bu aşamaya geldik inşallah devami gelir
Bugun bana yine serum takilcak artik bebegi gorcem diye heycan kalmadi icimde hastalıktan.kizmda icim kipir kipir olurdu
Allah yardımcın olsun.
Moralini bozmamaya çalış zor olabilir biliyorum ama iyi şeyler düşün.
canımmm benimm çok istiyosan ben sana azcık verebilirim:):)yaaa ne yapcan bulantıyı falan gez dolaş hamişliğin tadını çıkar sana ben iki aydır yatırıyorum serumlarla ayakta durabiliyorum bıktım hastalıktan tadını bile almadım bebeğimin sizler ne güzel bahsediyosunuz ama ben daha kendime nasıl gelcem diye gece gündüz dualar ediyorum.haline şükret canımm hiçte telaş yapma doktorda iyi demiş ne güzelll keyfini çıkarrr:):):)
Bende ayniyim atlaticaz inşallah
Canim inşaallah tez zamanda geçer bunaltilarin. Çok tesekkur ediyorum cevap için.canımmm benimm çok istiyosan ben sana azcık verebilirim:):)yaaa ne yapcan bulantıyı falan gez dolaş hamişliğin tadını çıkar sana ben iki aydır yatırıyorum serumlarla ayakta durabiliyorum bıktım hastalıktan tadını bile almadım bebeğimin sizler ne güzel bahsediyosunuz ama ben daha kendime nasıl gelcem diye gece gündüz dualar ediyorum.haline şükret canımm hiçte telaş yapma doktorda iyi demiş ne güzelll keyfini çıkarrr:):):)
canim çok tesekkur ederim. Anlatmak iyi geldi, yasadigim şehirde ailem yok yanlizliktan ve yasadigim olumsuzluklardan sanirim bunalima girmek uzereyim.Hic endiselenme keyfini cikart hamileliginin ne guzel rahat geçiyor masallah
Meraba kızlar bende geldim 12 haftalık kasın annesiyim :) bende çarşamba günü ense kalınlığı testi yaptırıcam biraz endişeliyim yaptıran ve o zaman cinsiyetini öğrenen var mı?
Canim inşaallah tez zamanda geçer bunaltilarin. Çok tesekkur ediyorum cevap için.
canim çok tesekkur ederim. Anlatmak iyi geldi, yasadigim şehirde ailem yok yanlizliktan ve yasadigim olumsuzluklardan sanirim bunalima girmek uzereyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?