2014 Kasım Anneleri

Dr ilaclari kesti sadece serum aliyorum.zofran verdi onuda almadim direniyorum.bunye meselesi 3 ayi atlamayi bekliyorum bende

Narinnazenin hayırlı olsun bebisin hemen göstermiş maşallah bende çok merak ediyorum cinsiyetini önce sağlıklı olmasi tabi dileğim. Senin ne gibi belirtilerin oldu bulantı vs vb..

tşk ederim cnm. umarım senin de sağlıklı ve hayırlı bir şekilde Allah gönlündekini verir. benim mide bulantısı olmadı diyebilirim. sadece pişmiş soğan ve tavuk yiyemiyorum. çok uyudum ve günün çoğunluğunu uyuyarark geçirdim diyebilirim :) bir de göğüslerimde büyüme oldu. bunun yanı sıra acıya baya aşeriyorum fakat değişiyormuş bu da kişiye göre. senin ne kadar oldu, kaç haftalık ?

Hamileliligi sikintili gecen arkdslara sifa diliyrm zor bi durum benim ilk haftalar hep bulanti icindeydim hayattan sogudum ama cokk sukur gectii hamis oldugu tek gogsumden ve gobegimden anliyrm hicc evham da yapmiyrm onun sahibi ve koruyani var elbette

Günaydın anneler iyi hafta sonları bende bu sabah kontrole gittim çok şükür sorun yok.. cinsiyetini sordum daha erken dedi doktorum bi tahmininiz var mı dedim evet erkek dedi hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

hoşgeldin canım aramıza Rabbim senin de bebişini hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin...sevgiyle..

amin canım benim zaman zaman ii isem bikaç gün sendeleyebiliyorum tabi bunada şükür evham için bol bol dua etcez zaten Rabbim rızkı varsa mutlaka dünyaya da getiriyor hayırla sağlıkla sıhhatle gelsin bebişler...

Sağol amin Cumlemizin. 11. Haftanın içindeyim benimde öyle çok bulantim yok 5-6 günde bir bende iştahsızlık var canım hicbirsey istemiyor asermem yok tavuk turşu gözüm görmüyor. Benimde göğüslerim büyüdü biraz aciyorlar maşallah ya çoğunun erkek burdaki arkadaş ların göbeğim belli oldu mu benim biraz çıktı sanki

Arkadaşlar ben 9 +6 haftalık hamişim. Ancak 6. Haftadan itibaren hiç yemek yiyemiyorum. Hatta yemek kokusundan ve görüntüsünden tiksiniyorum. Dişlerimi fırçalamak bile midemi bulandırıyor. Bu durumda olanlar var mı? Ne zaman normale döner?

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaşlar ben 9 +6 haftalık hamişim. Ancak 6. Haftadan itibaren hiç yemek yiyemiyorum. Hatta yemek kokusundan ve görüntüsünden tiksiniyorum. Dişlerimi fırçalamak bile midemi bulandırıyor. Bu durumda olanlar var mı? Ne zaman normale döner?

Cnm aklına kötü şeyler getirmemeyw çalış evet bulantı hamilelikte iyi bir belirti ama hiç miğdesi bulanmayan kusmayan hamilelerde gördüm şimdi bebişleri sağlıklı kucaklarında içini ferah tut :)

ayni ben:)) nasil evham
yapioyorum Allah korusun nasil. bende iki tane dr a gidiorm 15 gunde bir meraktan hep. orda mi saglikli mi bi prob. var mi aman soyle mi aman boyle mi. ama sakin olmak gerekmis onu yavas yavas anliorm. ama sevin bulantin yok. ben haftalardir perisan haldeyim. gunde 5 kere kusuorm. herseye duyarliyim. kokular mahvedior. Allah yardimcimiz olsun tum anne adaylarinin.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende öyleydim 10. haftamdayım bu hafta daha iyiyim yavaş yavaş geçiyordur inşAllah ama çok çabuk yoruluyorum ev işlerini düzenli yapamıyorum

Harika, gule gule kullan hamilelik giysilerini :) O magazalara da bakayim o zaman disari cikmayi basarabildigim ilk firsatta.

Ben de aynen oyleyim 6.haftadan beri. Dun ultrasonda bebegi gorene kadar hamilelikle ilgili en ufak olumlu bisey bile hissedememistim bulanti, istifra, hastaneye yatis, serum, klozet, torba, kraker, leblebi vs eziyetlerinden. Yemek yemeyi birak, TV'deki buzdolabi reklaminda gosterdikleri buzdolabindan bile midem kalkiyordu, hala da cok farkli degil. Gunlerce dislerimi fircalayamdim, en basit insani ihtiyaclarimi bile gideremeyecek hale geldim, haftalardan sonra tirnaklarimi kesebildim, vs.

Simdi 12 haftayi tamamliyorum kismetse, 13'e giricem. Dun doktorum 16. haftaya kadar surebilir dese de, ben olumlu dusunup bu haftadan itibaren azalacagina inanmak istiyorum bulantilarin. Acliktan ve susuzluktan zayifladim, bulanti bileklikleri bileklerimi yara yapti, evden, isten, hayattan koptum, ama direniyorum, gececek diye teselli etmeye calisiyorum kendimi. Az kaldi, en zor kismi gececek, sonra normale donucez, tadini cikaricaz.

Kızlar bebeğimi gördüm Allah şükür çok iyi dedi doktorumuz 🙏burun kemiği var ense kalınlığında 0,9dedi😊haftaya salı ikili test için kan vercem bardaha ölçecek o gün ense kalınlığını😊cinsiyet için çok uğraştı ama göstermedi sipa ancak %51kız diyebilirim dedi😊sağlıklı olsunda erkek kız hiç fark etmez zaten😊

Biraz daha gayret, sizin de az kalmis ilk uc ayin bitimine. Topluca direniyoruz bulantilara :)

arkadaşlar birşey sormak istiyorum. hamileliğimin başından beri hiçbir şey aşermedim , özelikle hiçbirşey istemedim. ama bu sabah bilir misiniz bilmiyorum, canım zerde istedi ve yaptım. fakat sonradan acaba içine koyduğum safran hamilelikte zararlı olabilir mi diye bir kurt düştü ve az önce netten araştırdım. şöyle yazıyor:
Safran (Crocus sativa): Yüksek dozlarda rahim kasılmalarını uyarıcı etkisi vardır ancak düşük dozlarda ve yemeklerde kullanılabilir

bu konuda bilgili arkadaş var mı? koyduğum miktar bir çay kaşığı bile değil ama içime sinmiyor bir yandan da mutlaka tatmalıyım:26:
siz olsanız ne yapardınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…