inş. canım yaa günsayıyorum işte ha bugün geçicek ha yarın diye ilk üç ay dediler hep etraftan bekliyorum hoş dört ay dokuz ay diyenlerde var ama sabırr başkada elden bişey gelmiyor zaten kullanmadığım ilaç falanda kalmadı.
Narinnazenin hayırlı olsun bebisin hemen göstermiş maşallah bende çok merak ediyorum cinsiyetini önce sağlıklı olmasi tabi dileğim. Senin ne gibi belirtilerin oldu bulantı vs vb..
Bende bir hamiş olarak aranıza katılmak istiyorum umarım güzel paylaşımlarda bulunur ve güzel dostluklar yaşarız hepinizin hamileliğini kutluyorum inşallah hayırlısıyla elimize alırız mutluluğumuza mutluluklar gelir:)) aminn...
Günaydın anneler iyi hafta sonlarıbende bu sabah kontrole gittim çok şükür sorun yok.. cinsiyetini sordum daha erken dedi doktorum bi tahmininiz var mı dedim evet erkek dedi hakkımızda hayırlısı olsun inşallah[/QUO
sağol canım çalışarak geçiriyoruz hafta sonlarını bunada şükür
oh maşallah bizim daha minikmiş belli değil bakalım heyecanla bekliyorum her ikiside başımla beraber ama insan ister istemez merak ediyor yav
Hamileliligi sikintili gecen arkdslara sifa diliyrm zor bi durum benim ilk haftalar hep bulanti icindeydim hayattan sogudum ama cokk sukur gectii hamis oldugu tek gogsumden ve gobegimden anliyrm hicc evham da yapmiyrm onun sahibi ve koruyani var elbette
Cnm aklına kötü şeyler getirmemeyw çalış evet bulantı hamilelikte iyi bir belirti ama hiç miğdesi bulanmayan kusmayan hamilelerde gördüm şimdi bebişleri sağlıklı kucaklarında içini ferah tut :)
Arkadaşlar ben 9 +6 haftalık hamişim. Ancak 6. Haftadan itibaren hiç yemek yiyemiyorum. Hatta yemek kokusundan ve görüntüsünden tiksiniyorum. Dişlerimi fırçalamak bile midemi bulandırıyor. Bu durumda olanlar var mı? Ne zaman normale döner?
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
benimde aynen öyle canım kilo almadım ama kasıklarımı sıkıştırıyor rahatsız oluyorrum..
defacto ve lcw de hem uygun hem de ofis pantolonu ve kot pantolon tarzında vardı..ben bi kot bir de siyah işyerinde giyebileceğim yazlık bir pantolon aldım..
Amin ins saglikli olsunlar suan tek dileğim bu.
Arkadaşlar ben 9 +6 haftalık hamişim. Ancak 6. Haftadan itibaren hiç yemek yiyemiyorum. Hatta yemek kokusundan ve görüntüsünden tiksiniyorum. Dişlerimi fırçalamak bile midemi bulandırıyor. Bu durumda olanlar var mı? Ne zaman normale döner?
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ayni ben:)) nasil evham
yapioyorum Allah korusun nasil. bende iki tane dr a gidiorm 15 gunde bir meraktan hep. orda mi saglikli mi bi prob. var mi aman soyle mi aman boyle mi. ama sakin olmak gerekmis onu yavas yavas anliorm. ama sevin bulantin yok. ben haftalardir perisan haldeyim. gunde 5 kere kusuorm. herseye duyarliyim. kokular mahvedior. Allah yardimcimiz olsun tum anne adaylarinin.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/Q
kişiden kişiye değişiyor canım ama genel olarak 11.haftayı sürerken belirtiler seyrekleşiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?