Maşallah pek mutlu içinde. evinin duvarları da çok şık Güle güle oturun. IKEA antilop mama sandalyesi için sağlamlığı ile ilgili olumsuz yorumlar okumuştum. ilerde bebisler biraz daha hareketlenince düşme tehlikesi var mı sence canım? bir de katlaniyor mu çok yer kaplar mi?Uzunca bi mama sandalyesi arayisindan sonra ikeaya karar verdik biz..
Zaten iki urun on planda ya ikea ya chicco nun polly olan urunu ...
ikea kendi magazasinda 75 lira
chicco 320 ile 350 arasinda dgsyr..
ii bisey almak istyrsanz chicco
eger chicco almayacaksaniz ara urunlere bakmaya gerek yok ikea dedi bize bebek malzemesi satan bi tanidigimiz kendisinde baby2go nun urunu olmasina ragmen onermedi ikea alin alti ustu cocuk yemek yicek zatn cok oyalanmiyor sklyrlar dedi..
bide chicco daha buyuktu ikea standart masalara boyu oluyor bide daha hafif ve portatif ..isteyen olursa masanin yanindaki halinide cekip atarm...
Chicco da cok guzel bicok fonksiyonu var ama 75 lira ile 320 arasindaki farkta bizi caydirdi acikcasi:)
buda bizim degmeyin keyfime mama sandalyemiz:):)
bu arada babamizinda favorisi oldu (ucuz ya)
Ya bir yazı gülerek başlar ağlayarak biter mi gözümde canlandı haliniz eşofmanli demişsin ya alemsin...napcan öyle yerde ben oturmak istemem havuzlu falan millet cibildanip girecekKızlar haftasonu ne oldu şu hülya avşar ın ankara sinpaş marina reklamından esinlendik gidelim bakalım şuraya bir dedik yakın zaten bize, anaaam bir gittik bir anda ses sistemleri havuzlar fiskiyeler devasa apartmanlarNeyse girdik içeri kokana teyzeler ve kokana amcalar maketten kat beğeniyor masalarına kahveler atıştırmalık ikramlar geliyor peşinatlar arasında( ki bu bir kısmı) 700 bin tl ler havada uçuşuyor eşime dedim anammm ne burası böyle çaktırmayalım bari dedik ama ne kelime bizde gariban gibi giymişiz eşofmanları gexiniyoruz oralarda neyse dedik biz bilgi almak istiyoruz tamam dedi bir görevli bizi masanın birine oturttu bir Allah ın kulu ilgilenmedi Bizde kös kös bindik arabamıza evimize geldik
Şaka bir yanada Allah sağlık versin öyle yerlerde oturmayı herkes ister ama herşeyden önce sağlık... kokana grubun içinde biraz büyükçe bir genç vardı down sendromlu,yavrum kendince çığlıklar atıyor bağırıyor biz çıkarken o grup kızımızı gösterdi birbirine gülüştüler ne tatlı diye o an dedim Allah ım ben msjı aldım şükretmemiz gerekenleri gösterdin diye
Kızlar evde tlfondan girdiğim için listeyi düzenleyememiştim özel msj atanlar olmuş onun dışında listedeki bilgilerini güncellememi isteyenler alıntıyla cevap yazsın
doğum tarihi:
hafta+gün:
kilo/boy:
doğum şekli:
bebeğinizin ismi:
onun düzenini ısırırımmmGünaydın herkesee
Minik adamın uyanış saati değişmiyor yaa :) poposunu ısırıdığım kendi çapında düzen kurmuş
Günaydın Arkadaşlar...
hoşbulduk canım
aynen grup tekrar eski zamanlarına dönecek bu gidişler
Uzunca bi mama sandalyesi arayisindan sonra ikeaya karar verdik biz..
Zaten iki urun on planda ya ikea ya chicco nun polly olan urunu ...
ikea kendi magazasinda 75 lira
chicco 320 ile 350 arasinda dgsyr..
ii bisey almak istyrsanz chicco
eger chicco almayacaksaniz ara urunlere bakmaya gerek yok ikea dedi bize bebek malzemesi satan bi tanidigimiz kendisinde baby2go nun urunu olmasina ragmen onermedi ikea alin alti ustu cocuk yemek yicek zatn cok oyalanmiyor sklyrlar dedi..
bide chicco daha buyuktu ikea standart masalara boyu oluyor bide daha hafif ve portatif ..isteyen olursa masanin yanindaki halinide cekip atarm...
Chicco da cok guzel bicok fonksiyonu var ama 75 lira ile 320 arasindaki farkta bizi caydirdi acikcasi:)
buda bizim degmeyin keyfime mama sandalyemiz:):)
bu arada babamizinda favorisi oldu (ucuz ya)
canım benden sana tavsiye gündüz de yatağında uyumaya alışsın kararlı ol ilk bi kaç gün 10 dakika uyur sen kararlı olursan uyuma saati de uzun olur, kendimden örrnek vereyim kızım kolik bi bebekti ilk iki ayımız çok fena geçti telefonuma fön makinesi sesi olan bi uygulama yükledim o sesle gün içinde en fazla yarım saat uyuyordu geceleride kalkıp bu sesle uyuyordu, iznimin bitmesine 1 ay kala bu böyle olmaz dedim telefonumdaki sesi hiç açmadım o gün sadece 10 dakika uyudu ertesi günde aynı şekilde bikaç gün sonra uyku saatleri arttı şimdi çok şükür düzene girdi uyku saatlerimiz, çünkü annem ve kayınvalidem bakacak büyük kızım 2 yaşına yeni girdi hem elif hem Zeynep e bakmak çok zor olacağından ne ayakta sallamaya alıştırdım nede kucağa, memede uyuyor yerine koyuyorum olurda yatağına koyarken uyandıysa pışpışlıyorum uyuyor birde karyolasının üstüne koyu renk battaniye ötrüyorum daha uzun uyuyorKizim gunduzleride uzun uyumaya basladi ama ayakta uyuyo yatagina birakinca hemen kalkiyo ya sanki geceleri ayni yatakta yatmiyomus gibi anlamiyorum niye gunduz yataginda uyumuyo
Soyle iki uc saat yataginda uyusa super olurdu gunduzleri yaaa offf hasret kaldim ole bi cocuga
Yokmu bunun bi yolu acaba
beklenen tarih : 01/12/2014Kızlar evde tlfondan girdiğim için listeyi düzenleyememiştim özel msj atanlar olmuş onun dışında listedeki bilgilerini güncellememi isteyenler alıntıyla cevap yazsın
doğum tarihi:
hafta+gün:
kilo/boy:
doğum şekli:
bebeğinizin ismi:
valla canım inan bende çok şaşırdım listede olmayışına gözden kaçmış demekki ama telafi ettikAYLARDIR BURDAYIM HAMİLELİLİĞİMİ ÖĞRENDİĞİM İLK GÜNDEN BERİ AŞK OLSUN YANİ YENİ YAPTIN
Hiihih sorma canım azcık öyle oldu
2014 modeller malumsanırım tatlım millet birer birer dökülüyor..
ee napalım evdeki minik melekler bize zamanmı bırakıyor
günaydın canımm
günaydın canlargünaydınnn güzel annişlerrrr
valla canım inan bende çok şaşırdım listede olmayışına gözden kaçmış demekki ama telafi ettik
Hiihih sorma canım azcık öyle olduye iç yat bizimki içerde büyümüş iyice
2014 modeller malumtabiki rahat bırakacak halleri yok
günaydın canlar
hoşgeldinn maşallah 2. çocuk..Herkese hayırlı bir gün dilerim Hamileligim den bu yana takip ediyorum ama bugun üye olup aranıza katılmaya karar verdim:) Ben 7 Kasım annesiyim. ..2ci çocuğum. ..Allah çocuklarımızı sağlık ve huzur ile büyütmeyi nasip etsin...
uyku öcü tabikibirde bunlar 2014 ekim kasım grubu dahamı aktifler bilmiyorumm yaaa...
uyku denen şeyi öcü zannediyor bizimkiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?