2014 Kasım Anneleri

Maşallah pek mutlu içinde. evinin duvarları da çok şık Güle güle oturun. IKEA antilop mama sandalyesi için sağlamlığı ile ilgili olumsuz yorumlar okumuştum. ilerde bebisler biraz daha hareketlenince düşme tehlikesi var mı sence canım? bir de katlaniyor mu çok yer kaplar mi?

Ya bir yazı gülerek başlar ağlayarak biter mi gözümde canlandı haliniz eşofmanli demişsin ya alemsin...napcan öyle yerde ben oturmak istemem havuzlu falan millet cibildanip girecek

Doğum Tarihi: 03/11/2014
Doğum hafta/gün: 39+4
Kilo/Boy: 3400 gram / 50 cm
Doğum Şekli: Sezeryan
Bebeğimin İsmi: Umut Aras

ay inanmıyorum betül mü buuu????
maşallah subhanallahhh Allah nazarlardan korusun ısırırım onun o gülen yanaklarını dudaklarınııııı esmaya baya fark atmış canım maşallah..

canım benden sana tavsiye gündüz de yatağında uyumaya alışsın kararlı ol ilk bi kaç gün 10 dakika uyur sen kararlı olursan uyuma saati de uzun olur, kendimden örrnek vereyim kızım kolik bi bebekti ilk iki ayımız çok fena geçti telefonuma fön makinesi sesi olan bi uygulama yükledim o sesle gün içinde en fazla yarım saat uyuyordu geceleride kalkıp bu sesle uyuyordu, iznimin bitmesine 1 ay kala bu böyle olmaz dedim telefonumdaki sesi hiç açmadım o gün sadece 10 dakika uyudu ertesi günde aynı şekilde bikaç gün sonra uyku saatleri arttı şimdi çok şükür düzene girdi uyku saatlerimiz, çünkü annem ve kayınvalidem bakacak büyük kızım 2 yaşına yeni girdi hem elif hem Zeynep e bakmak çok zor olacağından ne ayakta sallamaya alıştırdım nede kucağa, memede uyuyor yerine koyuyorum olurda yatağına koyarken uyandıysa pışpışlıyorum uyuyor birde karyolasının üstüne koyu renk battaniye ötrüyorum daha uzun uyuyor

beklenen tarih : 01/12/2014
yaşım: 26
doğum tarihi: 23.11.2014
hafta/gün: 38 hafta
kilo/boy: 3350 kg/ 50 cm
doğum şekli: epidural sezeryan
kaçıncı: ikinci prensesim
bebeğinizin ismi: Zeynep

benide eklersen sevinirim:)

AYLARDIR BURDAYIM HAMİLELİLİĞİMİ ÖĞRENDİĞİM İLK GÜNDEN BERİ AŞK OLSUN YANİ YENİ YAPTIN
valla canım inan bende çok şaşırdım listede olmayışına gözden kaçmış demekki ama telafi ettik
birgen
senin de maşallah tosun paşan olmuş tam ısırmalık valla.ne yedin yavrum okadar :):):)
Hiihih sorma canım azcık öyle oldu ye iç yat bizimki içerde büyümüş iyice

sanırım tatlım millet birer birer dökülüyor..
ee napalım evdeki minik melekler bize zamanmı bırakıyor
2014 modeller malumtabiki rahat bırakacak halleri yok

günaydın canımm
günaydınnn güzel annişlerrrr
günaydın canlar

birde bunlar 2014 ekim kasım grubu dahamı aktifler bilmiyorumm yaaa...
uyku denen şeyi öcü zannediyor bizimkiii

hoşgeldinn maşallah 2. çocuk..
kaç yaşındasınn neredensinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…