- 9 Ocak 2014
- 1.723
- 4.020
- 358
Topık coşmuş kalabalıklaşmış gunaydın herkeze. Ben gune regl olarak başladm heryerım agrıyoo
listede güncellenenler:
OrganikParasetamoL
@suayda20
@awakecan
@mrymerhn
@melissass
@esir27
@carputi
@uvercinka83
@Metbel
@gonulcelen10
@HAMSTER
@mengur
@perikanadi
isyan123
bilgisi eksik olup liste sonuna eklediklerim:
@ZEBEBEK
@belindamm
@ycl2012
yat kalk yat kalk zaten mala bağlıyorum bide gece oyun oynamayalım yaniamann amannn yoksa valla sabahlarızzzz...
ya birde sabah 7-7:30 arası kendini zorla uyandırıyor çalar saat gibi..
artık iş için saat kurmuyorum oğlum saolsun o işi görüyorr
kız gündüz bir kere 1 saat uyusunda ben başka birşey istemem..
bizimkinin uykusu 15 dk..
hiçbirşey yapamıyorummkii 15 dk daaa şaşkın kalıyorumm..hangi işi yapsam derken musti tekrar uyanıyorr
Evtt benide ekle:) 1. Cocuk -beklenen tarih 29 kasim -14 kasimda sez dogum bebegimin ismi Ali, yaş:25 mersintamamdır canım
listeyi düzenliyorum
eğer kaydetmemi istersen listede yoksun anasayfadan bakıp bilgilerini yazarsan eklerim
yat kalk yat kalk zaten mala bağlıyorum bide gece oyun oynamayalım yani
Can'da 6,30-07,00 arası kaldırıyo bizi 7,30 evden çıkıyoruz ananeye teslimata
HADİ YA SABAH KAÇTA KALKIO PEKİ.BELKİ GECE UYUYOSA BAYA YETİODUR AKŞAM DA ERKEN UYUYOSA.
Mesai yapıyorlarbenim annem geliyor daha..
ama nisan sonu biz götürcezzz..
bu çocukların saat 7 de kalkması neden takıntı acaba yahuuç...
Mesai yapıyorlar
Gerci benimki gece vardiyasinda calisiyor uc bucukta anca uyuyor
bu da benim küçük prensesim
doğum günü:14.10.2014
doğum Haftası:32+6
doğum kilo/boy:1600kg./40 cm.
Küçük doğduk yavaş yavaş büyümeye çalışıyoruz...
Yok canım ıkıncı bu.BENDE OLSAM KEŞKE YA SEN İLK Mİ OLDUN DAHA.
tayy maşallahh yaa nasılda büyümüş kuzu maşallahh
Yerım ben onu bal suratlıya. Kızlar bızım topıgin bebişlerıde bi başka tatlıya. Maşallah kuzucuklaraküçük prensesim Ayşem teyzecanlarını ve arkadaşlarını kocaman öper. ..
Yerım ben onu bal suratlıya. Kızlar bızım topıgin bebişlerıde bi başka tatlıya. Maşallah kuzucuklaraküçük prensesim Ayşem teyzecanlarını ve arkadaşlarını kocaman öper. ..
hoşgeldinn nergisGünaydın annecanlar burda olmayı özlemişim kızım günzleri uyuyor gece uyumuyor ben de tüm gün sersem gibi geziyorum doğru düzgün ev işi bile yapamaz oldum nasıl düzeliriz bilmiyorum sizler nasılsınız hepinizi merak ediyorum inşallah bebişlerinizde iyidir hepinizi kocaman öpüyorum. ..
ayyy çalar saatlerimiz bizim yaa yerim ben onlarıbenim annem geliyor daha..
ama nisan sonu biz götürcezzz..
bu çocukların saat 7 de kalkması neden takıntı acaba yahuuç...
akşam saat 10 gibi uyuyor tatlım..
ama gece 12 dede uyuttum sabah nasıl kalkacak diye..
kaçta yatarsa yatsın saabah 7 de ayatktayuz.
seninkinin uykusu nasıl
sagol canim bilgilerin icin niye yanlis anlayalim olur mu oyle sey.. Benim kizimin inek sutu alerjisi var da deridevhic kizariklik fln vs olmadi sadece diskisinda kan ve mukus oluyor ve sadece inekvsutu ve urunlerini yemiyorum.. Sence diger dediklerini de mi yapmamaliyim? Mesela kalsiyum alayim diye findik ceviz yiyorum keci peyniri tuketiyorum..Güzel Anneler alerjisi olan Bebeğiniz varsa ki benim ilk cocugum da ve oglumda da maalesef var...Babamız alerjik ve bu genetik bizim ki..Tavsiyelerim kıyafetlerini 60 derecede sabun tozu ile yıkayın ve mutlaka ütüleyin. ..Mustela krem iyi geliyor ama 15 günden fazla kullanmayın. ..Süt ürünleri, yumurta kabuklu kuru yemisler vs tüketmeyin...(emziriyorsaniz)Yünlü kıyafetlerden vs uzak tutun...kortizonlu kremleri kullanmamaya çalışın.Vucutlari güneş gördükçe dahada düzene giriyor hersey ..ve beni yanlış anlamayin
hoşgeldinn nergis
nasıl senin aceleci minnoş
ayyy çalar saatlerimiz bizim yaa yerim ben onları
sabah eşimle çıkıyoruz 10dk arabayla yol canı bırakıyoruz ordanda 10dk lık bi yol daha eşim servise bırakıyo beni ben servisle o arabasıyla işlerimiz dağılıyoruz
ama alıştık düzene koyduk yanımda hiç eşya taşımıyorum (tavsiye ederim) annemde canın herşeyi mevcut sadece sabah akşam üzerine montunu canı kapıp çıkıyoruz kolay oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?