günaydınnnGÜNAYDINN GÜZEL ANNİŞLER.
HoşgeldinnHerkese hayırlı bir gün dilerim Hamileligim den bu yana takip ediyorum ama bugun üye olup aranıza katılmaya karar verdim:) Ben 7 Kasım annesiyim. ..2ci çocuğum. ..Allah çocuklarımızı sağlık ve huzur ile büyütmeyi nasip etsin...
valla canım inan bende çok şaşırdım listede olmayışına gözden kaçmış demekki ama telafi ettik
Hiihih sorma canım azcık öyle olduye iç yat bizimki içerde büyümüş iyice
2014 modeller malumtabiki rahat bırakacak halleri yok
günaydın canlar
birde bunlar 2014 ekim kasım grubu dahamı aktifler bilmiyorumm yaaa...
uyku denen şeyi öcü zannediyor bizimkiii
Maşallah hepsinemaşaalahhhhhhhh
bende aynısını yaptım ama benimki en fazla 3100 oldu :):):) şimdide tosuncuktur senin ki ozaman
gece uyumuyo mu cnm senin ki senin için zordur ozaman
uyku öcü tabikiöcü olmasa dün gece bizi 6 kere uyandırmazdı
Hoşgeldin aramızaHerkese hayırlı bir gün dilerim Hamileligim den bu yana takip ediyorum ama bugun üye olup aranıza katılmaya karar verdim:) Ben 7 Kasım annesiyim. ..2ci çocuğum. ..Allah çocuklarımızı sağlık ve huzur ile büyütmeyi nasip etsin...
süper ozaman ben de aldım ıns memnun olurum ayrıttende üye oldum belkı ısteyen olur cekerım dıye ama güzel yorumlar var baktımda haklısın cocukla nasıl yapılırBende bu yıl keşfettim canım genel temizlik ve banyo wc olanı kullanıyorum memnunum gerçekten reklamlardaki gibi banyo kirecini akıtıyor sulandirilmamis haliTürk malı olduğu için almak istemiştim gerçekten güzelmiş ama bebek olunca aşırı kullanılmıyor tabi hiçbiri
şükür gece gündüze nazaran daha iyi ama gündüz hiç uyumuo neredeyse..
aaa gece meme su içme derken bizde kalkıyorızz..yüzüne gülüversem hemen kalkıp oynayacak şapsikkk
Maşallah hepsine
tosuncuk bir şekilde ilerliyoruz yolumuza bakalım ek gıdadan sonra hareketlenince nasıl olacak sıpalar
yesinlerde uğraştırmasınlar bizi zaten uykusuzluk yetiyor
ek gıdaya başladınız mı?
şükür gece gündüze nazaran daha iyi ama gündüz hiç uyumuo neredeyse..
aaa gece meme su içme derken bizde kalkıyorızz..yüzüne gülüversem hemen kalkıp oynayacak şapsikkk
Topık coşmuş kalabalıklaşmış gunaydın herkeze. Ben gune regl olarak başladm heryerım agrıyoo
ZATEN CANIM HEM GECE HEM GÜNDÜZ UYURMU ÇOCUK YA GÜNDÜZ 1 2 SAAT ANCA UYUYOLAR ZATEN.
bizimde bir hafta önce beş ayımız dolduYOK CANIM DAHA BAŞLAMADIK ELMA SUYU VERİYORUZ SADECE BUGÜN TAM 5 İ BİTTİ BİZİM BİRAZ DAHA GEÇSİN AZ AZ BAŞLICAM YOĞURTA MEYVE PÜRESİNE FALAN 6.AYA HAZIRLIK OLSUN Kİ OZAMAN TAM YİYEBİLSİN.
SEN NAPIOSUN VERİON MU NASIL KİLOSU FALAN ŞUAN.
BİDE BENİMKİ ÇOK HAREKETLİ YA GÖRSEN AŞIRI DOĞDUPUNDAN BERİ O ELLER AYAKLAR HİÇ DURMUO AYAĞINDA NE ÇORAP DURUO NE BİŞEY YANİ OKADAR HAREKETLİ.
Hehehe aynı aynı yüz vermeye gelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?