2014 Kasım Anneleri

maşaalahhhhhhhh
bende aynısını yaptım ama benimki en fazla 3100 oldu :):):) şimdide tosuncuktur senin ki ozaman

maşaalahhhhhhhh
bende aynısını yaptım ama benimki en fazla 3100 oldu :):):) şimdide tosuncuktur senin ki ozaman
Maşallah hepsine
tosuncuk bir şekilde ilerliyoruz yolumuza bakalım ek gıdadan sonra hareketlenince nasıl olacak sıpalar
yesinlerde uğraştırmasınlar bizi zaten uykusuzluk yetiyor
ek gıdaya başladınız mı?

gece uyumuyo mu cnm senin ki senin için zordur ozaman

şükür gece gündüze nazaran daha iyi ama gündüz hiç uyumuo neredeyse..

uyku öcü tabiki öcü olmasa dün gece bizi 6 kere uyandırmazdı

aaa gece meme su içme derken bizde kalkıyorızz..yüzüne gülüversem hemen kalkıp oynayacak şapsikkk

süper ozaman ben de aldım ıns memnun olurum ayrıttende üye oldum belkı ısteyen olur cekerım dıye ama güzel yorumlar var baktımda haklısın cocukla nasıl yapılır

Maşallah hepsine
tosuncuk bir şekilde ilerliyoruz yolumuza bakalım ek gıdadan sonra hareketlenince nasıl olacak sıpalar
yesinlerde uğraştırmasınlar bizi zaten uykusuzluk yetiyor
ek gıdaya başladınız mı?

YOK CANIM DAHA BAŞLAMADIK ELMA SUYU VERİYORUZ SADECE BUGÜN TAM 5 İ BİTTİ BİZİM BİRAZ DAHA GEÇSİN AZ AZ BAŞLICAM YOĞURTA MEYVE PÜRESİNE FALAN 6.AYA HAZIRLIK OLSUN Kİ OZAMAN TAM YİYEBİLSİN.
SEN NAPIOSUN VERİON MU NASIL KİLOSU FALAN ŞUAN.
BİDE BENİMKİ ÇOK HAREKETLİ YA GÖRSEN AŞIRI DOĞDUPUNDAN BERİ O ELLER AYAKLAR HİÇ DURMUO AYAĞINDA NE ÇORAP DURUO NE BİŞEY YANİ OKADAR HAREKETLİ.

şükür gece gündüze nazaran daha iyi ama gündüz hiç uyumuo neredeyse..

aaa gece meme su içme derken bizde kalkıyorızz..yüzüne gülüversem hemen kalkıp oynayacak şapsikkk

ZATEN CANIM HEM GECE HEM GÜNDÜZ UYURMU ÇOCUK YA GÜNDÜZ 1 2 SAAT ANCA UYUYOLAR ZATEN.

ZATEN CANIM HEM GECE HEM GÜNDÜZ UYURMU ÇOCUK YA GÜNDÜZ 1 2 SAAT ANCA UYUYOLAR ZATEN.

kız gündüz bir kere 1 saat uyusunda ben başka birşey istemem..
bizimkinin uykusu 15 dk..
hiçbirşey yapamıyorummkii 15 dk daaa şaşkın kalıyorumm..hangi işi yapsam derken musti tekrar uyanıyorr

bizimde bir hafta önce beş ayımız doldu
bir aydır alıştırma turundayız yoğurt,elma suyu,armut suyu sadece bu üçünü veriyorum ama öğün olarak değil az az
bu hafta kontrolümüz var bir ayda sebze tadımına başlıcaz
6. aydan sonra ek gıdaya öğün olarak geçicez inş
aynen dediğin gibi çok hareketliler o bacakla havada yorulmuyormu çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…