ondan mı canım bu haftaki ağrılar öncekilerden daha kuvvetli
Mrb kızlar nasılsınız?
Cnmmm benim yat dinlen keyfine bak, vucudunun ihtıyacı varki uyku halindesin iki hafta sonra yavaş yavaş geciyor yorgunluk halleri
MasaAllah büyüyor minik fasülyemmm.
12.haftadan sonra rahım yukarı çıkmaya başlıyor büyüor ozmanlardada kasık ağrısı oluyor
Tatlım özellikle yemekten sonra çöken uykuda dr tokluk şekeri istemişti benden tok olduğum halde düşük çıkmıştı yüksek olmasındansa düşük iyidir demişti ilaç falan vermedi ama sık ve az ye demişti öğünlerin arası en fazla 2 saat olsun yoksa heran bayılabilirsin demişti çok şükür çantama fındık yada meyve atıyorum en fazla 2 saatte bir yiyorum bidaha semptomlsrım olmadıKızlar ben çok yoruluyorum, hepppp uyuyorum, yemek yiyorum sanki koşu yapmışım o derece yoruluyorum ve hoop yatışa geçiyorum...bugün 10#1 im
Arkadaşlar ben 9 +6 haftalık hamişim. Ancak 6. Haftadan itibaren hiç yemek yiyemiyorum. Hatta yemek kokusundan ve görüntüsünden tiksiniyorum. Dişlerimi fırçalamak bile midemi bulandırıyor. Bu durumda olanlar var mı? Ne zaman normale döner?
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım aynı benn bendede 6. Haftanın tam ortasında bir bulantı başladı apartmandaki bütün kokuları alıyor ve bulanıyordum allahtan kusma hiç olmadı ama pazartesi 13 olucam allahın izniyle 2 hafta öncesine kadar hep devam etti araba bile işkenceye dönmüştü çok şükür 2 haftadır mutfağımda yemek pişiyorartık tost yemekten bıkmıştım nane limonlar hak getire zaten hepsinden kurtuldum korkma sendede büyük ihtimal 11. Haftaya kadar olur sonra geçer
ayy ne güzel kurtulmuşsun bulantıdan. darısı bizebende bi de mide yanması mide ağrısı oluyor. reflüm vardı o azdı baya. sen nasıl başettin? yemek yemeye korkuyorum.
9+2deyim uykum gelmiyor hic kizlar gece surekli uyaniyorum sizde durum nedir
Tatlım özellikle yemekten sonra çöken uykuda dr tokluk şekeri istemişti benden tok olduğum halde düşük çıkmıştı yüksek olmasındansa düşük iyidir demişti ilaç falan vermedi ama sık ve az ye demişti öğünlerin arası en fazla 2 saat olsun yoksa heran bayılabilirsin demişti çok şükür çantama fındık yada meyve atıyorum en fazla 2 saatte bir yiyorum bidaha semptomlsrım olmadı
Ben uykuya çok duskun oldum.sabah erken uyaniyorum ama gunduz uyuyorum mutlaka
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aynen..gece o kadar çok uyanıyorum ki..dolayısıyla gündüz de uyuyorum, halsizleşiyorum..
Bunu galiba yoğun yaşıyorum..dün biraz alışveriş merkezinde dolandım, yeminle eve kendimi zoor attım..
Canım bende 8+4 deym tek belirtim uyku başka bişey yok bulantı faln sende mi oylesin
Ben uykuya çok duskun oldum.sabah erken uyaniyorum ama gunduz uyuyorum mutlaka
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Burada herşeyi buluyorum ve rahatlıyorum bendede iki gündür var 12.haftadayim ve karnım adet olacak gibi ağrıdı bugün biraz daha ıyi normal demek..Ya kizlar arada adet olcakmisimda olamiyomusum gibi agrim oluy sizdede varmi ya
Kızlar ben çok yoruluyorum, hepppp uyuyorum, yemek yiyorum sanki koşu yapmışım o derece yoruluyorum ve hoop yatışa geçiyorum...bugün 10#1 im
günaydın kızlarr:)
bugün doktora gidicemm ikili test için bakalım bebiş nasıll çok çok dua edin kızlar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?