2014 Kasım Anneleri

Kızlar ben çok yoruluyorum, hepppp uyuyorum, yemek yiyorum sanki koşu yapmışım o derece yoruluyorum ve hoop yatışa geçiyorum...bugün 10#1 im
Tatlım özellikle yemekten sonra çöken uykuda dr tokluk şekeri istemişti benden tok olduğum halde düşük çıkmıştı yüksek olmasındansa düşük iyidir demişti ilaç falan vermedi ama sık ve az ye demişti öğünlerin arası en fazla 2 saat olsun yoksa heran bayılabilirsin demişti çok şükür çantama fındık yada meyve atıyorum en fazla 2 saatte bir yiyorum bidaha semptomlsrım olmadı

Canım aynı benn bendede 6. Haftanın tam ortasında bir bulantı başladı apartmandaki bütün kokuları alıyor ve bulanıyordum allahtan kusma hiç olmadı ama pazartesi 13 olucam allahın izniyle 2 hafta öncesine kadar hep devam etti araba bile işkenceye dönmüştü çok şükür 2 haftadır mutfağımda yemek pişiyor artık tost yemekten bıkmıştım nane limonlar hak getire zaten hepsinden kurtuldum korkma sendede büyük ihtimal 11. Haftaya kadar olur sonra geçer

ayy ne güzel kurtulmuşsun bulantıdan. darısı bize bende bi de mide yanması mide ağrısı oluyor. reflüm vardı o azdı baya. sen nasıl başettin? yemek yemeye korkuyorum.

ayy ne güzel kurtulmuşsun bulantıdan. darısı bize bende bi de mide yanması mide ağrısı oluyor. reflüm vardı o azdı baya. sen nasıl başettin? yemek yemeye korkuyorum.

Ahh canımm bendede reflü var hatta bigün farkettimki sesim sürekli kısılıyor kbb ye gittim ses tellerime reflü nodül yapmış dr sen bu reflüyle nasıl yaşadın demişti ilaç falan kullanmıştım geçti çok şükür 2 senedir rahatsız etmiyor yada gene ben öyle hissediyorum canım inan ben hiç bişey yiyemediğim için bazı yiyeceklerle bastırıyordum mesela ilk çubuk krakerle başladım bıktım tuzlu salatalığa geçtim bıktım peynir ekmeğe geçtim ondanda bıktım hurmayı buldum müthiş rahatladım sonra kavrulmuş fındığı keşfettim sonra sıcak suya çubuk tarçın attım o da hurma kadar kesiyordu çok şükür aerık temelli gitti yani aşırı yoğun kokular hala bulandırıyor ama geçti çok şükür darısı size

Son düzenleme:

Sürekli atıştırıyorum zaten 2,5 kilo almışım şimdiden..
Dr kontrolüme çook var hepsini sorcam ;(

Ben uykuya çok duskun oldum.sabah erken uyaniyorum ama gunduz uyuyorum mutlaka

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynen..gece o kadar çok uyanıyorum ki..dolayısıyla gündüz de uyuyorum, halsizleşiyorum..
Bunu galiba yoğun yaşıyorum..dün biraz alışveriş merkezinde dolandım, yeminle eve kendimi zoor attım..

Aynen..gece o kadar çok uyanıyorum ki..dolayısıyla gündüz de uyuyorum, halsizleşiyorum..
Bunu galiba yoğun yaşıyorum..dün biraz alışveriş merkezinde dolandım, yeminle eve kendimi zoor attım..

Canım bende 8+4 deym tek belirtim uyku başka bişey yok bulantı faln sende mi oylesin

Canım bende 8+4 deym tek belirtim uyku başka bişey yok bulantı faln sende mi oylesin

Benim de hiç midem bulanmadı, buna seviniyorum ancakk bana da uyku yapıyor..
Kesinlikle gece uyuyamıyorum, kasık ağrım da çok oluyor bu normal ama rahim büyüyor
Ama uyku uyku gerçekten zorluyor beni...yani. Sonraki aylarda napcaz bilmiyorumm

Ya kizlar arada adet olcakmisimda olamiyomusum gibi agrim oluy sizdede varmi ya
Burada herşeyi buluyorum ve rahatlıyorum bendede iki gündür var 12.haftadayim ve karnım adet olacak gibi ağrıdı bugün biraz daha ıyi normal demek..
Kızlar ben çok yoruluyorum, hepppp uyuyorum, yemek yiyorum sanki koşu yapmışım o derece yoruluyorum ve hoop yatışa geçiyorum...bugün 10#1 im

Evet benimde yemek yiyince sanki merdiven çıkmış gibi oluyorum hem yorgunluk hemde nefes alamama oluyor kalbim pıt pıt atıyor normal herhalde bunlar hamilelikte... 3 organimiz daha fazla çalışıyor muş biride kalp miş ondan böyle oluyor ..

günaydınnn tüm tatlı kasım anneleri, hepimize iyi bir hafta diliyorum ve sağlıklı, hayırlı , bereketli yeni bir gün

günaydın kızlarr:)
bugün doktora gidicemm ikili test için bakalım bebiş nasıll çok çok dua edin kızlar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…