2014 Kasım Anneleri

Günaydın arkadaşlar,

Bugün benim de görüş günü :18: Ölçümlerimiz de yapılacak kısmetse.. Umarım herşey yolundadır ve güzel geçer.. Adrenalin tavanda

günaydın kızlaaarrr
hayırlı haberlerle gelin inşallah hepiniz...
benim randevum ctsi günü..
dün gece yine ağrıdan uyuyamadım ama kalktıktan sonra kasık ağrım kesildi ve hala yok..
bu seferde korkmaya başladım :18:
napıcaz biz böyle

Herkese günaydııııın zeyy canım o kasık ağrılsrı normalmiş rahim genişlemesinden bendede gaz sancısı oluyordu karnımın her yeri kaplıyordu bir anda kıvranıyordum dr a tarif ettiğimde gaz dedi rahatladım güzel güzel hamişliğimizin tadını çıkarma zamanı heleki 2. Trimester dönemi balayıymış

inşallah canım ben sabah ihtiyacımı gördüğümden sanırım ağrım yok..ama haftalardır ilk kez böyle karnım rahatladı bilemiyorum ki panik oldum :18:

inşallah canım ben sabah ihtiyacımı gördüğümden sanırım ağrım yok..ama haftalardır ilk kez böyle karnım rahatladı bilemiyorum ki panik oldum :18:

Ayy canım benim korkma onun koruyanı var bende ilk gerilmeleri bilmediğimden korkuyordum dr normal aşırı bir ağrı ateş kanama olmadığı sürece korkma dedi rahatladım bazen insan çok korkuyor ikinci bebeğe tecrübe bunlar

Benim hamileligin başindan beri hic kasık ağrım olmadı şimdi burda okuyorumda herkeste oluyomuş bendemi anormallik var acaba .. halsizlik var sureklj uyumak istiyorum evimin işini zor yapıyorum allah çalışanların yardımcısı olsun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet insan korkuyo..gerçi bi ara yine öne eğilince batma oldu sevindim
ctsiyi iple çekiyorum
valla benim ikiz ya inşallah sağlıkla ikisini de kucağımıza alırsak daha düşünmüyoruz bebiş

yok canım herkeste farklı belirtiler oluyor farklı durumlar yaşanıyor bünyeye bağlı bir durum..bende de mide bulantısı çok olmadı mesela..

evet insan korkuyo..gerçi bi ara yine öne eğilince batma oldu sevindim
ctsiyi iple çekiyorum
valla benim ikiz ya inşallah sağlıkla ikisini de kucağımıza alırsak daha düşünmüyoruz bebiş

Müthişş ne güzel heleki biri kız biri erkek olursa süper olur sağlıklı olsunlar inşallah benimde çarşamba randevum çook sabırsızımmm inşallah cinsiyet belli olur

Müthişş ne güzel heleki biri kız biri erkek olursa süper olur sağlıklı olsunlar inşallah benimde çarşamba randevum çook sabırsızımmm inşallah cinsiyet belli olur

büyük ihtimalle tek yumurta ikizi canım aynı cinsiyet
ayy senin 2 gün sonraymış benim daha 5 gün var
hehehe erkekse ve edepsizse açıp gösterirse belli olabilir canım..
kız bebeklerde 15-16. haftalara sarkıyor doktorlar emin olmak için söylemiyor..

Öyle mi bayağı cinsiyet belli olanlar var bende umutlandım dediğin gibi erkeklerin belli olmuş hiç kız duymadım topikte demek ondan ben çarşambaya bile dayanamıyorum offf

Ay benim de bu cumartesi günü ikili testim ve kontrolüm var. Ve ilk kez eşim de gelecek bu sefer benimle kontrole kendi istedi hemde :) Hatta görümcem de gelecek ailecek bütün muayenehaneyi doldurucaz galiba :) Çok heyecanlıyım ben ya.. Buarada çok şükür şimdiye kadar da ne bulantım ne kusmam olmadı hanımlar :)

Öyle mi bayağı cinsiyet belli olanlar var bende umutlandım dediğin gibi erkeklerin belli olmuş hiç kız duymadım topikte demek ondan ben çarşambaya bile dayanamıyorum offf

şimdi kızlarda bir uzantı oluşmuyor ya doktorlarda hani erkekse belki geç oluşacaksa diye emin olmak istiyorlar...kızlar her zaman daha geç belli oluyor nazlı şeyler

ne güzel benimde ctsi..
eşinle gitmek ayrı bir duygusallığa sebep oluyor

Seninle ayniymisz bende kotu olmadm hic simdi batmalar hissedyrm ama tatlim bizde her kontrolde kaynana ve esimde geliyo gulucukler havada ucusuyo drla kaynanmin muhabbetinden bu son gelmem artk dedi yaylaya gideck ondn yani:)))

Herkeslere günaydınlar, iyi haftalar güzel anneler
Nasılsınız bugün?

Seninle ayniymisz bende kotu olmadm hic simdi batmalar hissedyrm ama tatlim bizde her kontrolde kaynana ve esimde geliyo gulucukler havada ucusuyo drla kaynanmin muhabbetinden bu son gelmem artk dedi yaylaya gideck ondn yani:)))

Ayrı bir güzel bu da ya Kaynanamla değil de ilk kez eşim ve görümcemle gidicez bakalım tepkilerini epey merak ediyorum

Normalde eşime birşey söylemiyordum ama eşim hiç bende geliyim demediği için üzülüyordum. bu sefer kendisi söyledi bende geliyim diye. Öyle olunca da ayrı bir mutlu oldum ben

erkekler biraz daha çekingen duruyolar bu konularda..şimdi ultrasonda bebişini gördükten sonra gün sayar merak etme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…