2014 Kasım Anneleri

bu denememde başarısız olsaydı bende makine alcaktım ama baktım şimdi tutmuş çok mutluyum:)) galiba ısısını tutturamıyomusum biraz sıcak yapınca oldu

Arkadaşlar ikea dan mama sandalyesi alanlar memnun mu bi de bi arkadaş biraz dar demişti kaç yaşına kadar oturabiliyorlar orda darsa ne kadar kullanılabilir onu merak etmiştim ona göre almayı düşünüyorum

Gunaydin canlar..
Kizim gec uyumasinin ustune saat basi aglayarak kalkmaya basladi ve her seferinde emzirmeden uyumuyor sersem gibiyim.. Sabah yedide de gulucuklerle acti gozunu bense zombi gibi

SSabah ben muz yerken kizim surekli uzanmaya calisiyor agzini aciyordu ben de tattiriyordum uc gundur dun de kabiz olmasin diye armutla verdim bir kac kasik..
Bugun muzu gorunce deli oldu resmen ben de mycey güvenli meyve sebze emzigi almistim ebebekten onun icine biraz muzu kesip koydum verdim eline nasil emdi bir gorseniz cok gelir diye elinden alinca da cok agladi elleri yuzu gozu her yer muz oldu ama kendi yerkenki o mutlulugu gormek paha bicilemez..

ayy evet ya bende koyuyorum muzu öyle...her yeri batıyor ama çok seviyor cap cup emiyor..
bizimkide bitince sinirleniyor..
ben küçük muzun yarısını koymuştum zaten eziyor pek birşeyi kalmıyor ama olsun çok mutlu ya o gereisi boş

evet kuzum yarın yaptıracağız.tanıdık birisiyle önce aşılar o elektrik kesintisinde nerdeydi onu sordurcam psikopata bağladım iyice
Eveeeet gecen bendecgece yataga firdim aklima takildi ankarada tum saglik ocaklari merkezi aramis asilar ne olacak diye ben zaten tum asilari hastanede yaptiriyorum hastanenin jeneratoru var

Eveeeet gecen bendecgece yataga firdim aklima takildi ankarada tum saglik ocaklari merkezi aramis asilar ne olacak diye ben zaten tum asilari hastanede yaptiriyorum hastanenin jeneratoru var

evet riske atmak istemiyorum canım .bunun süresi 6.ay bitene kadar mı acaba metcim?

evet riske atmak istemiyorum canım .bunun süresi 6.ay bitene kadar mı acaba metcim?
Nasil canim asinin etkinligi mi diyorsun rota asisinin bayagi bir koruyulugu var diye biliyorum 0-2yas en riskli donem o donemi koruma altina aliyor

Nasil canim asinin etkinligi mi diyorsun rota asisinin bayagi bir koruyulugu var diye biliyorum 0-2yas en riskli donem o donemi koruma altina aliyor

yok yokk,şimdi 3.ayda vurulduk biz.birde 5.ay demişti doktorum.5.ayın içindeyiz yeni girdik..sonlarına doğru yaptırsakta olur mu acaba?

Ohhh yaradın minik prensese bende alayım o fileden bari zaten giç bîşeyi begendremyrm ordan kendi halletsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…