Benımde yok canım bırbırımızın olalım bari
yoğurt yapmayı birde ben tutturabilsem artık:)
gunaydn gercekten heryer farkli dun kar yagack gibiydi bugun gunesligünaydın annişlerrr...
oyy sabah kar atıştırıyordu buraya mevsimler şaşırdı yani..
Arkadaşlar ikea dan mama sandalyesi alanlar memnun mu bi de bi arkadaş biraz dar demişti kaç yaşına kadar oturabiliyorlar orda darsa ne kadar kullanılabilir onu merak etmiştim ona göre almayı düşünüyorum
Arkadaşlar ikea dan mama sandalyesi alanlar memnun mu bi de bi arkadaş biraz dar demişti kaç yaşına kadar oturabiliyorlar orda darsa ne kadar kullanılabilir onu merak etmiştim ona göre almayı düşünüyorum
Gunaydin canlar..
Kizim gec uyumasinin ustune saat basi aglayarak kalkmaya basladi ve her seferinde emzirmeden uyumuyor sersem gibiyim.. Sabah yedide de gulucuklerle acti gozunu bense zombi gibi
SSabah ben muz yerken kizim surekli uzanmaya calisiyor agzini aciyordu ben de tattiriyordum uc gundur dun de kabiz olmasin diye armutla verdim bir kac kasik..
Bugun muzu gorunce deli oldu resmen ben de mycey güvenli meyve sebze emzigi almistim ebebekten onun icine biraz muzu kesip koydum verdim eline nasil emdi bir gorseniz cok gelir diye elinden alinca da cok agladielleri yuzu gozu her yer muz oldu ama kendi yerkenki o mutlulugu gormek paha bicilemez..
Bende kaloriferin yaninda tutturamiyorum. Firinda cok güzel oluyorbu denememde başarısız olsaydı bende makine alcaktım ama baktım şimdi tutmuş çok mutluyum:)) galiba ısısını tutturamıyomusum biraz sıcak yapınca oldu
günaydın annişlerrr...
oyy sabah kar atıştırıyordu buraya mevsimler şaşırdı yani..
evet bende fırında yaptım gerçekten güzel oduBende kaloriferin yaninda tutturamiyorum. Firinda cok güzel oluyor
Bize yazmadılar bile elimize tutuşturdular verdiler ilacı...
Ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz peki kızlar?
Eveeeet gecen bendecgece yataga firdim aklima takildievet kuzum yarın yaptıracağız.tanıdık birisiyle önce aşılar o elektrik kesintisinde nerdeydi onu sordurcam psikopata bağladım iyice
Eveeeet gecen bendecgece yataga firdim aklima takildiankarada tum saglik ocaklari merkezi aramis asilar ne olacak diye ben zaten tum asilari hastanede yaptiriyorum hastanenin jeneratoru var
Nasil canim asinin etkinligi mi diyorsun rota asisinin bayagi bir koruyulugu var diye biliyorum 0-2yas en riskli donem o donemi koruma altina aliyorevet riske atmak istemiyorum canım .bunun süresi 6.ay bitene kadar mı acaba metcim?
Nasil canim asinin etkinligi mi diyorsun rota asisinin bayagi bir koruyulugu var diye biliyorum 0-2yas en riskli donem o donemi koruma altina aliyor
Ohhh yaradın minik prensese bende alayım o fileden bari zaten giç bîşeyi begendremyrm ordan kendi halletsinGunaydin canlar..
Kizim gec uyumasinin ustune saat basi aglayarak kalkmaya basladi ve her seferinde emzirmeden uyumuyor sersem gibiyim.. Sabah yedide de gulucuklerle acti gozunu bense zombi gibi
SSabah ben muz yerken kizim surekli uzanmaya calisiyor agzini aciyordu ben de tattiriyordum uc gundur dun de kabiz olmasin diye armutla verdim bir kac kasik..
Bugun muzu gorunce deli oldu resmen ben de mycey güvenli meyve sebze emzigi almistim ebebekten onun icine biraz muzu kesip koydum verdim eline nasil emdi bir gorseniz cok gelir diye elinden alinca da cok agladielleri yuzu gozu her yer muz oldu ama kendi yerkenki o mutlulugu gormek paha bicilemez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?