- 9 Ocak 2014
- 1.723
- 4.020
- 358
Ben bugün okuldaki bir arkadaşımdan yoğurt mayalamak için nohut mayası aldım. Daha önce Hassas Anne'de de okumuştum nohuttan maya yapıldığını. 5-6 kez de ancak tutuyormuş yalnız. Şu anda kızıma yoğurt vermiyorum zaten. Bebeklere bir zararı yoktur herhalde nohuttan mayalanmasının. Araştırmak lazım. @cillibom bununla ilgili bir bilgin var mı ?
Alerjik bi durum olmasin canim sizinkicanım meraba bnm oglumun 2 gundur kulak arkasında ve alnında kırmızı kabarcıklar vardı bugun kasık bolgesıyle poposundada cıktı kızamıkcık cıkarmıs bebısın sanırım belırtılerı neydı bız de mı kızamık olduk acaba
Doğru dersin.kendi memleketimdeYaa bende ilk evlendiğim sene bir gon para verip organik tavuk aldım pişmek bilmedi seviniyordum bir yandan tabii organik ya pişmiyor diye bu konuyla alakalı bir büyüğüm ise sana organik diye yaşlı tavuk satmışlar dedi bir dahada organik tavuk almadımAma migrosta organik yumurta var rengide zaten değişik tadını beğendim deneyin isterseniz tabii bundada bir dalavere yoksa
Gecen gun tv de doktor soyluyodu asil maya hani ilk mayayi hazir yogurttanmi yapicaz diyoduk yaBen bugün okuldaki bir arkadaşımdan yoğurt mayalamak için nohut mayası aldım. Daha önce Hassas Anne'de de okumuştum nohuttan maya yapıldığını. 5-6 kez de ancak tutuyormuş yalnız. Şu anda kızıma yoğurt vermiyorum zaten. Bebeklere bir zararı yoktur herhalde nohuttan mayalanmasının. Araştırmak lazım. @cillibom bununla ilgili bir bilgin var mı ?
Biz de ates yok canim ama benziyo sanki yavas yavas yayiliyoAlerjik bi durum olmasin canim sizinki
Bizde once cok ateslendi iki gun ucuncu gun doktora gittik fitil verdi atesi dustu sonrada yavas yavas heryerini kirmizi noktalar basti sonrada ucgunde yavas yavas bitti
googleden gorsellerden bak kizamikciga
Neden nohutu tercih ettin peki
teşekkürler canmbanmYine harika bi foto
Masallah size harika gorunuyrsunuz
herkes bi doğumdaş bulmuş benim yok mu doğumdaşım
Ya ben yine dondum dolaştım sünnet konusuna takildim İstanbul avrupa ya yakasında bildiğiniz iyi doktor var mi
Canım bir arkadasım zeytinburnu avrasya hastanesinde genel cerrahi de bir dr önermişti bana adını hatırlamıyorum ama soyadı öztürk diye hatırlıyorum. Bi araştır istersen. Ben anadolu yakasında babamın bir ark. üroloji uzmanı ona götürdüm tanıdık diye.
kasım bebekleri hep hassaa demekki benimde sol kol uyusuyo coxuk yataginda uyuyodua biZmi alistrdik yaa hergun inatla deniyorum once besigine koyarim uyumuyo gce on defa kalkip tekrar kucakta uyumak istiyor ayagimda sallaasam yine iyi diyorum onada alismiyor bakalim boyle boyle büyücekler İnşallah
Ben denedim tutmadi tabi her zamanki gibi ...ama kokusu kötü ya keci sütünün ben peynir yapmak icin almistm hani tuttursamda yogurt yapmam ondan :)Keci sutu ile yogurt yapan var mi
anladım canım. Kartal da kızılay tıp merkezine götürdüm ama bizim dr yönetıcı normalde yapmıyormuş. biz rica edince yaptı. 24 sene önce kardeşimi sünnet etmişti memlekette :)Ay ben o hastanede doğum yaptım bidaha yakınından gecmem hic memnun kalmadim seni. Dr hangi hastanede adi ne acaba tecrübeli bi annesin senden gelen önerileri dikkate alırım
Ben insanları anlayamıyorum yaa bebek bu yani kucaktan başka kendını guvende hıssedeceği yer var mı? Yabancılaması da cok normal o da bebeğin yapısı. Benim cocuklarım doğduklarından beri herkese giderler cok sinir oluyorum bu duruma keske yabancılasa benimki de sınır oluyorum esimin kalabalık sülalesi alma da dıyemıyorum ağlasa en azından almazlar. cok dertliyim bu konuda :)Banada herkes sese alışsın aman sessiz yerde uyutma dediler ben ilk 40 gün kadar hep oturduğumuz yerde tv nin sesi azda olsa açık günlük konuşmalar eşliğinde uyuttum bebeğimi yanımızda olmasına rağmen sese alışmadı o zamanlar çok küçük diye uyuordu ama şimdi uyumuyor, sesten etkileniyor, bebeğin huylarından kaynaklanıyor ama gelde millete anlat...şimdide herkes ayy bu çocuk başkasına alışkın değil diyolar,çünkü yabancılıyor herkesi,hele çocukları çok daha fazla.bebek bu babasından annesinden başka kimi görüyor tabiki kalabalık bir ortama yabancı bir kucağa gidince ağlayacak, bu dönem geçici desekte kimse takmıyor bizi, yok yok bu çocuk sizin kucağınıza alışmış diyorlar amaaan valla takmıyorum artık ne derse desinler.bebeğimi büyütmek millete laf anlatmaktan daha kolay yemin ediyorum
Tatlım yaptıralım yaa yoksa ilk doz boşa gidecek olmuşken tam olsun
Ankarada lapa lapa kar var
sen boşver bence çok konuşanlara. bebeğin başkasını yabancılaması iyi bişey. anne babayı ayırt edebiliyor demek bu.[/QUOTE]Banada herkes sese alışsın aman sessiz yerde uyutma dediler ben ilk 40 gün kadar hep oturduğumuz yerde tv nin sesi azda olsa açık günlük konuşmalar eşliğinde uyuttum bebeğimi yanımızda olmasına rağmen sese alışmadı o zamanlar çok küçük diye uyuordu ama şimdi uyumuyor, sesten etkileniyor, bebeğin huylarından kaynaklanıyor ama gelde millete anlat...şimdide herkes ayy bu çocuk başkasına alışkın değil diyolar,çünkü yabancılıyor herkesi,hele çocukları çok daha fazla.bebek bu babasından annesinden başka kimi görüyor tabiki kalabalık bir ortama yabancı bir kucağa gidince ağlayacak, bu dönem geçici desekte kimse takmıyor bizi, yok yok bu çocuk sizin kucağınıza alışmış diyorlar amaaan valla takmıyorum artık ne derse desinler.bebeğimi büyütmek millete laf anlatmaktan daha kolay yemin ediyorum
hadi yaa..bebişlerin D vitaminindenmi alsak bizde :)
Ben bugün okuldaki bir arkadaşımdan yoğurt mayalamak için nohut mayası aldım. Daha önce Hassas Anne'de de okumuştum nohuttan maya yapıldığını. 5-6 kez de ancak tutuyormuş yalnız. Şu anda kızıma yoğurt vermiyorum zaten. Bebeklere bir zararı yoktur herhalde nohuttan mayalanmasının. Araştırmak lazım. @cillibom bununla ilgili bir bilgin var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?