2014 Kasım Anneleri

Neden nohutu tercih ettin peki

Alerjik bi durum olmasin canim sizinki
Bizde once cok ateslendi iki gun ucuncu gun doktora gittik fitil verdi atesi dustu sonrada yavas yavas heryerini kirmizi noktalar basti sonrada ucgunde yavas yavas bitti
googleden gorsellerden bak kizamikciga

Doğru dersin.kendi memleketimde
Olsam gözü kapalı alırım ama istanbul da organik pazar da olsa güven vermiyor bana.marketten koli yumurta alıp Samanla hasır sepette organik köy yumurtası diye satanlari gördükten sonra dalavere aramak zor haklısın.

Gecen gun tv de doktor soyluyodu asil maya hani ilk mayayi hazir yogurttanmi yapicaz diyoduk ya
Asil maya boyle yapilirmis nohutla nette tarifi var isteyen bakabilir bende baslayinca oyle yapicam insallah
Gecenlerde burdada konsulmustu nasil yapicaz ilk mayayi diye asili buymus arkadaslar

Alerjik bi durum olmasin canim sizinki
Bizde once cok ateslendi iki gun ucuncu gun doktora gittik fitil verdi atesi dustu sonrada yavas yavas heryerini kirmizi noktalar basti sonrada ucgunde yavas yavas bitti
googleden gorsellerden bak kizamikciga
Biz de ates yok canim ama benziyo sanki yavas yavas yayiliyo

Neden nohutu tercih ettin peki

Dediğim gibi daha önce Hassas Anne'de okumuştum. Takip ediyor musun bilmiyorum ama gerçekten her şey de olduğu gibi yeme içme konusunda da çok dikkatli bir anne. Arkadaşım da nohut mayasıyla mayaladım yoğurdumu Elif Birce'ye de bundan mayala istersen deyince daha önce de okuduğum için neden olmasın deyip aldım.

Ya ben yine dondum dolaştım sünnet konusuna takildim İstanbul avrupa ya yakasında bildiğiniz iyi doktor var mi

Ya ben yine dondum dolaştım sünnet konusuna takildim İstanbul avrupa ya yakasında bildiğiniz iyi doktor var mi

Canım bir arkadasım zeytinburnu avrasya hastanesinde genel cerrahi de bir dr önermişti bana adını hatırlamıyorum ama soyadı öztürk diye hatırlıyorum. Bi araştır istersen. Ben anadolu yakasında babamın bir ark. üroloji uzmanı ona götürdüm tanıdık diye.

Ay ben o hastanede doğum yaptım bidaha yakınından gecmem hic memnun kalmadim seni. Dr hangi hastanede adi ne acaba tecrübeli bi annesin senden gelen önerileri dikkate alırım

Banada herkes sese alışsın aman sessiz yerde uyutma dediler ben ilk 40 gün kadar hep oturduğumuz yerde tv nin sesi azda olsa açık günlük konuşmalar eşliğinde uyuttum bebeğimi yanımızda olmasına rağmen sese alışmadı o zamanlar çok küçük diye uyuordu ama şimdi uyumuyor, sesten etkileniyor, bebeğin huylarından kaynaklanıyor ama gelde millete anlat...şimdide herkes ayy bu çocuk başkasına alışkın değil diyolar,çünkü yabancılıyor herkesi,hele çocukları çok daha fazla.bebek bu babasından annesinden başka kimi görüyor tabiki kalabalık bir ortama yabancı bir kucağa gidince ağlayacak, bu dönem geçici desekte kimse takmıyor bizi, yok yok bu çocuk sizin kucağınıza alışmış diyorlar amaaan valla takmıyorum artık ne derse desinler.bebeğimi büyütmek millete laf anlatmaktan daha kolay yemin ediyorum[/QUOTE]
Ben insanları anlayamıyorum yaa bebek bu yani kucaktan başka kendını guvende hıssedeceği yer var mı? Yabancılaması da cok normal o da bebeğin yapısı. Benim cocuklarım doğduklarından beri herkese giderler cok sinir oluyorum bu duruma keske yabancılasa benimki de sınır oluyorum esimin kalabalık sülalesi alma da dıyemıyorum ağlasa en azından almazlar. cok dertliyim bu konuda :)

Ben kızımı bile 4 yaşında hala kucağına al deyınce hıc dusunmeden alırım. Kardeşini tasıyorum surekli o da cocuk sonuçta sarılmak istıyor. Bu zamanlarını nerde bulacaz da kucaklıcaz dıye dusunuyorum.

Bana da sayıyor herkes bir sürü laf he dıyıp gecıyorum cnm. Takma kafanı içimizden ne geliyorsa onu yapalım

Ay ben o hastanede doğum yaptım bidaha yakınından gecmem hic memnun kalmadim seni. Dr hangi hastanede adi ne acaba tecrübeli bi annesin senden gelen önerileri dikkate alırım
anladım canım. Kartal da kızılay tıp merkezine götürdüm ama bizim dr yönetıcı normalde yapmıyormuş. biz rica edince yaptı. 24 sene önce kardeşimi sünnet etmişti memlekette :)

Hemşireler falan cok ıyıydı ama ya da bize oyle denkgeldi. bizi giydirip ameliyathane yanında biyere aldılar cıkınca hemen emzirceksin dediler. Cok kucukken yaptırdım ben 23 gunluktu. Akşama hıc sıkıntısı kalmadı.

Ben insanları anlayamıyorum yaa bebek bu yani kucaktan başka kendını guvende hıssedeceği yer var mı? Yabancılaması da cok normal o da bebeğin yapısı. Benim cocuklarım doğduklarından beri herkese giderler cok sinir oluyorum bu duruma keske yabancılasa benimki de sınır oluyorum esimin kalabalık sülalesi alma da dıyemıyorum ağlasa en azından almazlar. cok dertliyim bu konuda :)

Ben kızımı bile 4 yaşında hala kucağına al deyınce hıc dusunmeden alırım. Kardeşini tasıyorum surekli o da cocuk sonuçta sarılmak istıyor. Bu zamanlarını nerde bulacaz da kucaklıcaz dıye dusunuyorum.

Bana da sayıyor herkes bir sürü laf he dıyıp gecıyorum cnm. Takma kafanı içimizden ne geliyorsa onu yapalım [/QUOTE]
Oyle inan ki sanki kimse bizim yollarimizdan gexmedi heleki biz eskiye gore daha nilincli anne babalariz her bilgiye ulasabiliyoruz eskiden boyle degildi ama ge de bunu millete anlat

sen boşver bence çok konuşanlara. bebeğin başkasını yabancılaması iyi bişey. anne babayı ayırt edebiliyor demek bu.[/QUOTE]

çok doğru bir diğer doğumdaşım

canım kefir de yapabilirsin 6.aydan sonra verilebiliyor oda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…