onceden kis bebegi zor diyordum suan iyiki boyle diyorum tam hareketlendikleri dönem bi citcitli badiyle istedikleri gibi tepinirler İnşallah:)hemde tam gezme zamanlari oluyokış gitti gidecekk,gitsin artık arabalarımızla bebişlerimizle çıkalım yaa
ben evde yaptım canmm nohut mayasını..internette buldum tarifini..daha doğal olur diye düşündüm..yoğurtda iyi tuttuDediğim gibi daha önce Hassas Anne'de okumuştum. Takip ediyor musun bilmiyorum ama gerçekten her şey de olduğu gibi yeme içme konusunda da çok dikkatli bir anne. Arkadaşım da nohut mayasıyla mayaladım yoğurdumu Elif Birce'ye de bundan mayala istersen deyince daha önce de okuduğum için neden olmasın deyip aldım.
onceden kis bebegi zor diyordum suan iyiki boyle diyorum tam hareketlendikleri dönem bi citcitli badiyle istedikleri gibi tepinirler İnşallah:)hemde tam gezme zamanlari oluyo
ben bilmiyodum canmm saol uyardığın için..başlamayı düşünüyodum tam dacanım ben kullanıyordum 9ar damla(dizimden dolayı)doktor yasakladı ölçüm yapmadan kullanılmamalıymış yetişkinlerde.böbrekte sorun yaratıyormuş
Normal mi peki?Benim oğlum da o kadar almş. Bu ay az olacağını biliyordum da bu kadar az beklemiyordum..
ben bilmiyodum canmm saol uyardığın için..başlamayı düşünüyodum tam da
Valla şu an il dışındayız. Doktorumuza kontrole gidemedik. O yüzden normal mi bilmiyorum. Ama burda konuşulanlara göre geçmiş aylara göre daha az alacağını biliyordum.Normal mi peki?
Al benden de o kadar... Ama uyumussunuzdur insallah..Uymadı uyumuyor uyuyacak gibi de durmuyor
Al benden de o kadar... Ama uyumussunuzdur insallah..
Iyi geceler arkadaslarim..
Doktora goster istersen canimBiz de ates yok canim ama benziyo sanki yavas yavas yayiliyo
ben evde yaptım canmm nohut mayasını..internette buldum tarifini..daha doğal olur diye düşündüm..yoğurtda iyi tuttu
Salı günü 4. Ay aşısı yapıldı. Bize de yazdılar ama almadım bilee
canım ben başlamadım bana da ferrum yazdılar ama kullanmıyorum.
Ben kec sutu ile yapmayi dusunuyrm ama daha baslamadk acikcasi
Ek gida isi kafami cok karisitryr
İlk bir yıl bebelere süt içirmiyoruz tatlım
ama yoğurdu inek sütüyle yapıyoruz mayalanınca değişiyor yani
eğer güvendiğin katkısız süthaneden alabileceğin süt varsa onunla
yoksa günlük pastorize sütler var (benim araştırmama göre torku kutu yada sütaş şişe tavsiye edilenler oldu)
ben günlük pastorize kullanıyorum
Güzel ama kaba.
günaydın annişlerrr...
oyy sabah kar atıştırıyordu buraya mevsimler şaşırdı yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?