2014 Kasım Anneleri

kış gitti gidecekk,gitsin artık arabalarımızla bebişlerimizle çıkalım yaa
onceden kis bebegi zor diyordum suan iyiki boyle diyorum tam hareketlendikleri dönem bi citcitli badiyle istedikleri gibi tepinirler İnşallah:)hemde tam gezme zamanlari oluyo

ben evde yaptım canmm nohut mayasını..internette buldum tarifini..daha doğal olur diye düşündüm..yoğurtda iyi tuttu

onceden kis bebegi zor diyordum suan iyiki boyle diyorum tam hareketlendikleri dönem bi citcitli badiyle istedikleri gibi tepinirler İnşallah:)hemde tam gezme zamanlari oluyo

inşallah inşallah canım .kış bebeği bence gerçekten zor anne için,ben bunalıma girmiştim şahsen.çünkü gezmeyi çok seven birisiyim

bebeğim nazar oldu bugün1 saatte tam 7 kere kalkılır mı ağlayarak kalkıyorr : (

canım ben kullanıyordum 9ar damla(dizimden dolayı)doktor yasakladı ölçüm yapmadan kullanılmamalıymış yetişkinlerde.böbrekte sorun yaratıyormuş
ben bilmiyodum canmm saol uyardığın için..başlamayı düşünüyodum tam da

Ķızlar yogurtdu tutturamayan varsa %100 tutma garantili tarif buldum :):) 10 gundur hergün yogurt yapmaya calisiyodum ama hic tutturamamistm.. En sonunda oldu:)
Ben elimde kücük oldugu icin onda yaptm ama her boyutunda olur..
Yogurdu ılıştırıp mayalama isleminden sonra TERMOS a koydum agzini kapadim 5-6 saat snra agzini actm dolaba koydum yogurt coktan olmus ztn dolaba koymadan oncede taş gibiydi:):)
Eger yogurdunuz sulu oluyorsa ustune pecete koyabilirsiniz o butun suyunu cekiyor..

bi yerden açık inek sütü alıoruz ama bilmiorum ki olur mu.ne bilim keçi sütü diyenler oluo kafam çok karışık ya bu konularda.

Güzel ama kaba.

dün bakayım die gittim a101 e bitmiş valla çok az gelmiş zaten sanırım şimdi e bebek de indirim varmış.bakmak lazım..

günaydın annişlerrr...
oyy sabah kar atıştırıyordu buraya mevsimler şaşırdı yani..

günaydın canım nbr.
aynen ya mevsimlere bişey oldu yaz geldi derken kış geri geldi bugün istanbul iyi ama dün bir felaketti valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…