2014 Kasım Anneleri

ben ek gıdaya geçeli neredeyse 1 ay olacak tarhana bile içiyor tavuk sulu, pirinç unlu muhallebi, meyve sebze püresi yaptığım yoğurt yulaflı gece püreleri. dr basla azar azar ver dedi şükür alıştı küçük kavanoz miktarı tüketmeye başladık

Arkadaslar Günaydın. ara ara foruma yazamaSam da takip ediyorum. Her okuduğumda da Kan ilaci ile ilgili çeşitli yorumlar. .. Arkadaşlar bunu Dr. Lar ne olur ne olmaz diye verir demişsiniz Allah aşkına bunu verenler koskoca sağlık bakanlığı her ihtimali göz önünde bulundurarak verdimiyor mu sizce. Öyle aman aman olumsuz birsey meydana gelecek olsa bu riski nasil göze alabilirler. Her kilo başına bir damla verilmeli bütün herkes bunu biliyor ama yine de nedenler falan rastiriliyor burada. Geçen bu ilacı cocuguma verdiğimDe annem yanımdaydi. Sana kullandığım kan ilacindan şimdi de kendi çocuğuna veriyorsun dedi. Yani bu ilaç senelerden beri veriliyor bebeklere hiç bir test falan istemeden. lütfen bazı olumsuz konuşmalarla kafaları karıştırmayAlim. biz saglıklıcilardan iyi biliyor olamayiz. Öyle olsa başımız sıkıştığinda onlara koşmayiz.

Canim saatleriyle beraber gunluk beslenmesini bi yazabilirmisin

canım G gamzeli_06
sabah 7 gibi devam sütü 200ml veriyorum yaklaşık 2-3saat kadar sonra tekrar devam sütü 200ml
öğlene doğru 12 gibi tarhana çorbası hazırlıyorum tavuk sulu( önceden köy tavuğnu haşlatıp suyunu buzluktaki buz kalıplarına koydum kullanacagim zaman eritiyorum 2-3 küp yeterli oluyo)
saat 3 e doğru 1 küçük kavanoz yoğurt veriyorum
saat 5 gibi tekrar 200ml devam sütü
akşam 8 gibi meyve suyu yada püresi
saat 10da devam sütü veriyorum yine 200ml kadar
yatmadan önce yulaflı ek gıda veya pirinç unu veriyorum devam sütü yada hazırlanışına göre su ile birlikte.
gün içinde su içiyo çok sevmese de.
kan damlasını da unutmazsam veriyorum günde 4 damla.

Masallah tesekkur ederim
Masallah tesekkur ederim paylasimin icin

Supersin

Baktım canım evet çok güzel hem anlamı hemde eğlenceli

bebeğinde süt alerjisi olan arkadaşlar. ne gibi belirtiler vardı. kakasında kan her kaka yaptığında mı oluyodu. kızımın kakasında.1-2 sefer toplu iğne başı kadar kan gördüm. ama hep olmuyo bu. bi gün oldu geçti. sonra 15 gün sonra falan oldu. dr. süt alerjisi olabilir dedi. ama bana çok mantıklı gelmiyo. sürekli olmuyo çünkü. acaba o gün yediğim başka bişey mi dokundu. antep fıstığından şüpheleniyorum aslında. bi yiyip deneyeyim diyorum ne dersiniz.

Canim gunde iki kere yapsa birinde oluyordu kan.. Hepsinde olmuyordu ama senin gibi oyle uzun sureli degil tabi.. Sut alerjisi olmayabilir bence aynen fistigi dene bir sen..

Ek gidaya gecnis olan arkadaslar bebekleriniz tam olarak kac aylik ne zaman ek gidaya gectiniz ve doktor onerisimiydi yanitlarsaniz sevinirim benim kizim 4.5 aylik annem ek gidaya gecmem konusunda israrli şu an anne sütü aliyo ve kilosu normal sizde ek gidaya baslamalimiyim?

Canım bu beslenme gayet güzel de tarhana çorbası için erken değil mi ama.
birde bu devam sütü denilen süt mü yoksa toz halinde suyla hazırlanan birşey mi mesela yoğurt yaparken onla yapılsa olurmu acaba diye soruyorum.yoğurt çünkü baya veriosun.

Bende veriyorum tarhana çorbası canım sanırım en severek yediği şey de tarhana çorbası. Bana doktorum verebileceğimi söyledi. İçine kemik suyu koyuyorum buz kalıbında dondurduğum. Bazen de sebze püresi ilave ediyorum. Sanırım arkadaşın devam sütü diye bahsettiği şey formül mama. Yoğurdu bununla mayalayanlar var ama ben denedim olmadı galiba çünkü kızım yemedi kesinlikle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…