2014 Kasım Anneleri

Tarifler süper bu ay baslicaktik bizde corbalara teşekkür

Eline sağlık tatlım teşekkür ederim deniycem

He bebek tarhanası ok anladım ben sandım normal yapılan varya içinde bir çok şey olanlar.bende yavaştan başlıcam bişiler bakalım artık 5 ayı geçtik biz.peki az veriliyo ya ilk etapta ne kadar yapıosun çok yapılsa döküyomusun bi o kafamı karıştırıyo.

sagol. Tatlım

Yanlış Alıntı Yaptım yoğurt çorbasını deniycem sebze çorbasını bende yapıyorum patates Havuç Fix değişik olarak Brokoli kabak ıspanak katıyorum

34ist canım alıntı yapamıyorum telden kusura bakma.
ilk hafta 2-3tatlı kaşığı miktarında başla, ikinci haftada yarım çay bardagi kadar verebilirsn reddetmezse

suan miktar olarak. Rkadr veriyorsun yaa onasil ayarlaniyo

34ist canım alıntı yapamıyorum telden kusura bakma.
ilk hafta 2-3tatlı kaşığı miktarında başla, ikinci haftada yarım çay bardagi kadar verebilirsn reddetmezse
yazmissin zaten:) her ogunmu cay bardagi mesela cirba yarim cay b aksam.muhallebi yarim.cay bard oylemi ortalama yada cocuk ne kadr istiyosani benim kziizm cok ksuyorda fazlami yetelimi anlayamam diye dusunuyorum
WhatsApp 10. yılını kutluyor
Bizi desteklediğiniz için siz değerli üyelerimize teşekkürü borç biliriz. Bu mesajı Whatsapp kullanıcısı 20 arkadaşınıza illettiğiniz zaman 3 sene ücretsiz Whatsapp kullanma hakkını kazanacaksınız.

İnandırıcı gelmedi mi? Web sayfamız da konuyla ilgili açıklamamıza da göz atabilirsiniz: www.whatsapp.com

Mesajınız 20 whatsapp üyemize ulaştıktan sonra kutucuk mavi olacak ve siz 3 sene ücretsiz üyelik kazanmış olacaksınız tebrikler!!

* Armut Tatlısı 4-6 Ay *
1 armut rendesi
150ml su
1 yemek k pirinç unu
1 çay k tereyağ
=malzemeleri cezvde karıştırıp bir kaç kez fokurdayana kadar pişirin.ateşte çok uzun tutulmamalı armutun vitamini kaybolmamasi için. (alıntı)
Bebeğin ek gıdasına günde 1 yada 2 öğünle başlanır.6 aylık olana kadar genelde 2 öğün verilebilir.
ilk seferde 1 çay kaşığı kadar ile başlangıç yapılabilir.

ÖRNEKLER
1.süt ile yumuşatılmış yada su ile hazırlanan pirinç unu muhallebiler.
2.bir küçük elmanin yarısı buharda haşlanmış şekilde süt ile ezilerek verilmesi.
3.evde hazırlanan yoğurt.
4.buharda haşlanan bal kabağının yada havuç veya armut süt ile ezilerek verilmesi.
5.pistikten sonra süt ile seyreltilmis tarhana çorbası. ev yapımı.
6. süt ile yumuşatlmış muz püresi.
6aydan itibaren ihlamur rezene çayı verilebilir.

M mrymerhn miktar olarak yoğurt bir küçük kavanoz yiyor az bi şey kalıyor bazen içinde.(hazır püre almıştım onun kavanozunu kullanıyorum)
çorbayı da 100ml kadar filan heralde. göz kararı yapıyorum aslında

Canım bişey sorucam tarhanayı annem yapıyo benım ama oyle baharat falan katmaz sadece bıldıgım kadarıyla yogurt kırmızı bıber falan katıyo extra. Srnce içine ne katmamalı başlangıç için

göz kararı yap ne kadarını tüketirse sonraki günlerde tükettiği kadar oranda hazırla ben öyle yaptım canım. kalırsa gün içinde veriyorum yiyemedigini(yoğurt ve çorba olarak)
muhallebiyi bitirmezse çöpe atıyorum tekrar vermiyorum kalanını.çünkü formül sütle hazırlanıyor bazıları,bakteri üretir diye bekletmiyorum yemezse

Sibeltanju canım fazla baharat icermediginden eminsen eğer 1 buçuk tatlı kaşığı tarhanaya yarım çay bardagi su ve 1 çay kaşığı zeytinyağı ilave edip hazırlayabilirsn. ben böyle başladım sonra tavuk suyu yada et suyu olabilir

Canlarim bi sorum olucek a101 e bebek Pikesi gelecekti perşembe bakınız mı nasil kalitesi???

Sen anne sütü alabiliyor musun şuan? Dedi
Hayır dedim
Ben de alamıyorum. Ama o alıyor. Ek gıda kaçmıyorya bırak kaçanı kovalasın demişti. Ama kilosu iyiydi. Şimdi ikizler doymuyor. 3,5 ay dan sonra yavaş yavaş başladım
Benim dr

Yok canım baharat hiç yok böyle toz şeklınde yapıyo annem bilirmisini bilmem kurutur sonra eler falan. Baharatı pişerken koyarız genelde. Ben ne ıstersem içine onu katabilir yaparken. Her yaz yapar. BU yaz kızıma özel yapıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…