2014 Kasım Anneleri

Hani tarhana çorbasının içinde bir çok baharat varya ondan önerilmio die biliorum yani 7.aya kadar flan şuan sebze çorbası en iyisi bence.bu buz kalıplarına et suyu bana mantıklı gelio yapıcam tavuğu haşladıktan sonraki suyu dimi koyuluo ette olabilir.biz 5 ayımız bitti daha hiç birşey vermedik ama başlamayı düşünüom ufaktan 6 ay olduğuında alışsıın ki yesin doysn.

Canim sen ozele konyrole gtniyormusun orda yaptir bizimkini oyle yaptilar

canım ilki özelde yapılmıştı bunda memlekete gideceğiz özele gittiğimiz hastane bşze biraz uzak diye yaptırmadık.neyse aşıyı sordurdum jeneratörleri varmış bi problem yokmuş.dün yaptırdık çok şükür

hehe tatlım sorgulattım bi güzel eczaneyi :)) adamlar ben gidince bana bir bakıyolar görmelisin hehehehe

çokk doğru teşekkür ederiz

çok şükür kusma falan da olmadı hiç.içim rahatladı.yapıldık bitti

bu ferromixin toz olan değil mi? yaş sınırı var mı bunda acaba?sanırım bir yerde 1 yaş üstü diye okumuştum ya da yanlışım var

o mamas papasa bayılıyorum ben

Biz 5 ayı bıtırdık cnm ben de başlamadım. Sadece anne sütü 4 aylıkken 7.500 dü kilosu. Doktorumuz 6 aydan once başlama kilosu güzel demişti. Belki tattırmaya başlarım ama öğün olarak vermeyi dısunmuyorum 6 dan önce. Aynı doktor kızımı emmediği için 4 ayda başlatmıştı ek gıdaya. Herkes alışmaz yemek yemeye gec baslarsan dusuncesıne sahip ama ben kesinlikle cocugun yapısına bağlı oldugunu dusunuyorum. Kızıma 6 aylıkken herşeyden yedırıyordum şu an hıcbırsey yedıremiyorum, yegenım de aynı sekilde 4 aydd gectı ek gıdaya ama ne bulursa yer cocuk :) bakalım oğlum nasıl olacak ama yemeyen cocuk cok zor gercekten

34ist cerrahi hastanesi dr umuz özellikle et ve tavuk suyu ile yapılan çorbalar vermemi söyledi başlangıç olarak da tarhana ve yoğurt çorbası önerdi. salça ve tuz eklemeden tarhanayı direk yapıyorum az zeytinyağı ile. çok içmiyor zaten ve hiç bir olumsuz dönüşü olmadı rahatlikla verebilirsn bebeğine. bizim tüketeceğimiz gibi yapmıyorum çorbasını. bebek tarhanasi vardı ebebekte deneyebilirsn.
:)

scheker oğlum 4 ay 1 haftalıkdı ek gıdaya başladığımda,beni emmediği ve başlarda kilo kaybı olduğu için dr tavsiyesi ile başladık. suan 5.aya girdi sanırım 7.500kg a yaklaşmıştır
mama ile ek gıda gidiyoruz sağlık olsun.
başla bence doyumluk olmasa bile tadımlık .

scheker oğlum 4 ay 1 haftalıkdı ek gıdaya başladığımda,beni emmediği ve başlarda kilo kaybı olduğu için dr tavsiyesi ile başladık. suan 5.aya girdi sanırım 7.500kg a yaklaşmıştır
mama ile ek gıda gidiyoruz sağlık olsun.
başla bence doyumluk olmasa bile tadımlık .

Bende başladım kızıma ama sadece sebze Çorbası yapıyordum yoğurt çorbasını nasıl yapıyorsun pirinç katıyormusun içine sebze çorbasının içine bulgur koymuştum ama çok iyi yemedi

HAMSTER sebze çorbasını da böyle yapıyorum;
200ml su
1 orta boy patates
1 orta boy havuç
1 tatlı k. pirinç
tüm malzemeleri küçük tencerede agzi kapalı olarak pişiriyorm. tel suzgecten geçirip 1 çay k. zeytinyağı ilave edip hazırlıyorum. alışınca miktarını fazla verecegim zaten. mevsim sebzeleri de ilave edicem sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…