- 9 Nisan 2014
- 3.255
- 4.825
- 198
Owww ne olduysa çok kızdirmis seni sakin ol canımKocamdan gicik aliyorum! evlilik aski oldurmezmis cocuk olunca kocalar olduruyo aşkı.. bunu da anladim.. islak sopayla dovmek istiyorum onu sinirlerim gecene kadaaar
burdayım canmbenmmCanıııım nerelerdesin yahuu
Kizlar bana yardim edin kizimin atesini dusuremiyorum acilde de hic birsey yapmadilar nolur biseyler yazin kafayi yicem kimsenin umrunda degil ne yapacagimi sasirdim !!!!!!
Kizlar bana yardim edin kizimin atesini dusuremiyorum acilde de hic birsey yapmadilar nolur biseyler yazin kafayi yicem kimsenin umrunda degil ne yapacagimi sasirdim !!!!!!
Ya aglicam simdi nasil boyle bir sey olabilirrr!!! Kizin iyilesince git sikayet et onlari.. Bogazlarina yapisasim geldi..
Canim benim uzerini soy basini islatmadan vucuduna ilik dus aldir koltuk altina falan islak bez koy.. Umarin iner atesi boyle uzaktan tek yardimim dua etmek.. Rabbim acil sifa versiin sonra haber et bizi olur mu aklim kaldi sende..
Ayrica bol bol emzir ya da mama ver emziremiyorsan.. Cok sivi kaybetmistir ishalle yavrucaga bi serum taksalar keske de kendine gelse.. Esin yok mu yaninda canim bi ozel hastane fln da mi yok belki onlar ilgilenir..Kizlar bana yardim edin kizimin atesini dusuremiyorum acilde de hic birsey yapmadilar nolur biseyler yazin kafayi yicem kimsenin umrunda degil ne yapacagimi sasirdim !!!!!!
Emziremiyorum mama da icmiyor kendinden gecmis halde. Inanamiyorum bu halde bile cocuga bakmadilar ustune bir de azarladilar sirf ateslendi diye cocuk mu getirilir dediler yemin ederim caresizlikten sinirden agliyorum.Ayrica bol bol emzir ya da mama ver emziremiyorsan.. Cok sivi kaybetmistir ishalle yavrucaga bi serum taksalar keske de kendine gelse.. Esin yok mu yaninda canim bi ozel hastane fln da mi yok belki onlar ilgilenir..
Emziremiyorum mama da icmiyor kendinden gecmis halde. Inanamiyorum bu halde bile cocuga bakmadilar ustune bir de azarladilar sirf ateslendi diye cocuk mu getirilir dediler yemin ederim caresizlikten sinirden agliyorum.
Burda yani fransada ve oturdugum sehirde sistem biraz farkli cocuk acil servisi sadece bir hastanede toplu sekilde.
Ayrica cenazemiz oldugu icin su an yanimda hic kimse yok esim annem babam herkes turkiyede Allah´im bir Sen varsin bana yardim et cocugumu koru :-(
Tamamn soydum ve sirkeli suyla alnina bir bez koydum ayrica koltuk altlarina ve kasik bolgesine ama atesi hala 41.1 cok korkuyorum
Sirkeli degil de sade suyla yap bunlari canim sirke yanlis biliniyormus.. Su icir bebegine Olur mu..Emziremiyorum mama da icmiyor kendinden gecmis halde. Inanamiyorum bu halde bile cocuga bakmadilar ustune bir de azarladilar sirf ateslendi diye cocuk mu getirilir dediler yemin ederim caresizlikten sinirden agliyorum.
Burda yani fransada ve oturdugum sehirde sistem biraz farkli cocuk acil servisi sadece bir hastanede toplu sekilde.
Ayrica cenazemiz oldugu icin su an yanimda hic kimse yok esim annem babam herkes turkiyede Allah´im bir Sen varsin bana yardim et cocugumu koru :-(
Tamamn soydum ve sirkeli suyla alnina bir bez koydum ayrica koltuk altlarina ve kasik bolgesine ama atesi hala 41.1 cok korkuyorum
Sirkeli degil de sade suyla yap bunlari canim sirke yanlis biliniyormus.. Su icir bebegine Olur mu..
Aynen kizima şikayet ediyordum uyumuyor diye saglikli olsunlar da biz kaliriz uykusuz.. Fena ruhum daraldi tekmis bir de.. Rabbim korusun yavrularimizi safi ismiyle sifa versin kuzucuga.. Ve akil fikir vicdan o doktorlara..Cok icim sıkıldı ya gözümden uyku akiyor ama uyuyamiyorum iyileşir inşallah hemen
geçmiş olsun cnmAynen kizima şikayet ediyordum uyumuyor diye saglikli olsunlar da biz kaliriz uykusuz.. Fena ruhum daraldi tekmis bir de.. Rabbim korusun yavrularimizi safi ismiyle sifa versin kuzucuga.. Ve akil fikir vicdan o doktorlara..
Cok cokk gecmis olsun canim tahlil iste mutlaka kallkaya ve kana bakilsin.. cok uzuldumm meleğineKizlar cok acil yardiminiza ihtiyacim var lutfen bilgilerinizi paylasir misiniz.
Ben fransada yasiyorum ve burdaki saglik sisteminin boyle rezil oldugunu bilmiyordum baskasindan duysam inanmazdim.
kizim 5 aylik oldu ve cumartesi gunu cok ateslendi acile goturdum 4 saat o sekilde beklettiler hic bir mudahalede bulunmadan. Sonra bir ilac yazdilar ama gece o kadar kotu olduki kizim mecbur acile geri gittim. Yine hic birsey yapilmadi, eve gece 3.5 gibi geri geldim.. Daha sonra baktim kizim titremeyz ve sicramaya basladi cildi mosmor ve dalga dalga oldu atesini ölctüm 40.8 derece!!
Gece nöbetci doktoru aradim durumu anlattim biraz bekleyin gecer dedi ama ben cok endiseliydim, yarim saat sonra daha da kötü oldu atesi bu sefer 41.5 cikti!!!
Basim döndü kizimi o halde gorunce hemen acil servisi aradim bir doktor gondermelerini istedim ve bana verdigi alayli cevap "sirf bir kac derece fazlasi var diye kizina ekip mi gönderecegiz" oldu. Deliye döndüm bagirdim cagirdim agladim daha sonra bir doktor gonderdiler. Ilk verilen ilaci yazdi o da. Fazladan bisey yapilmadi yine.
Ve dün gece kizim siddetli ishal oldu bugun 20 den fazla bez kullanmisizdir. Su an cok yorgun ve halsiz icim parcalaniyor :-(
Doktora gittim acilde mikrip kapmistir dedi. Bir ilac yazdi ama kizim karin agrisindan kivraniyor ve hic bir sey yiyemiyor.
Kizlar gitmedigim danismadigim yer kalmadi hepsi ayni yere yonlendiriyor adam akilli bir saglik izmeti bulamiyorum ben ne yapabilirim kizim icin tecrubeleriniz varsa hemen paylasir misiniz lutfen.
Yuksek ates ve ishal bana cok tehlikeli gorunuyor ama kimsenin umrunda degil ben yapacagim ya
Üstünü soy tamamen alnini koynunu bacaklarini islak bezle sil.. fitil varsa atesdusurucu ni tane at mutlakaKizlar bana yardim edin kizimin atesini dusuremiyorum acilde de hic birsey yapmadilar nolur biseyler yazin kafayi yicem kimsenin umrunda degil ne yapacagimi sasirdim !!!!!!
Emziremiyorum mama da icmiyor kendinden gecmis halde. Inanamiyorum bu halde bile cocuga bakmadilar ustune bir de azarladilar sirf ateslendi diye cocuk mu getirilir dediler yemin ederim caresizlikten sinirden agliyorum.
Kizlar cok acil yardiminiza ihtiyacim var lutfen bilgilerinizi paylasir misiniz.
Ben fransada yasiyorum ve burdaki saglik sisteminin boyle rezil oldugunu bilmiyordum baskasindan duysam inanmazdim.
kizim 5 aylik oldu ve cumartesi gunu cok ateslendi acile goturdum 4 saat o sekilde beklettiler hic bir mudahalede bulunmadan. Sonra bir ilac yazdilar ama gece o kadar kotu olduki kizim mecbur acile geri gittim. Yine hic birsey yapilmadi, eve gece 3.5 gibi geri geldim.. Daha sonra baktim kizim titremeyz ve sicramaya basladi cildi mosmor ve dalga dalga oldu atesini ölctüm 40.8 derece!!
Gece nöbetci doktoru aradim durumu anlattim biraz bekleyin gecer dedi ama ben cok endiseliydim, yarim saat sonra daha da kötü oldu atesi bu sefer 41.5 cikti!!!
Basim döndü kizimi o halde gorunce hemen acil servisi aradim bir doktor gondermelerini istedim ve bana verdigi alayli cevap "sirf bir kac derece fazlasi var diye kizina ekip mi gönderecegiz" oldu. Deliye döndüm bagirdim cagirdim agladim daha sonra bir doktor gonderdiler. Ilk verilen ilaci yazdi o da. Fazladan bisey yapilmadi yine.
Ve dün gece kizim siddetli ishal oldu bugun 20 den fazla bez kullanmisizdir. Su an cok yorgun ve halsiz icim parcalaniyor :-(
Doktora gittim acilde mikrip kapmistir dedi. Bir ilac yazdi ama kizim karin agrisindan kivraniyor ve hic bir sey yiyemiyor.
Kizlar gitmedigim danismadigim yer kalmadi hepsi ayni yere yonlendiriyor adam akilli bir saglik izmeti bulamiyorum ben ne yapabilirim kizim icin tecrubeleriniz varsa hemen paylasir misiniz lutfen.
Yuksek ates ve ishal bana cok tehlikeli gorunuyor ama kimsenin umrunda degil ben yapacagim ya
Günaydın Canım, Çok üzüldüm Allah'ım nasıl bir çaresizlik. Başvurabileceğin kimse yok. Rabbim şifa versin en kısa sürede.Kizlar hepinize cok tesekkur ederim tavsiyeleriniz icin. Dediklerinizi yaptim, atesi hic bir sekilde dusmedi, ya da dustuyse de cok fazla surmedi.
Ben ciddi bir sey oldugunu dusunuyorum Allah korusun. Yoksa duserdi biraz da olsa
Hic bir sey yapmayacaklarini bile bile korkumdan ve caresizligimden dolayi yine de acile gittim, yeni geliyorum. Yine 4 saat beklettiler o vaziyette.
Vardigimda Bilgisayara bakip "siz az once de gelmissiniz" dediler, evet dedim cunku bebegim cok kotu durumda, yeniden durumu anlattim. "Ee az oncekiyle farkli bir sey yok neden geldiniz ki" dediler.
Kizlar yolculuk uzun olmasa nerdeyse ucaga binip turkiyede bir hastaneye goturecegim kizimi.
Birazdan annemi arayip biletini öne almasini istiycem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?