2014 Kasım Anneleri

Kizlar bana yardim edin kizimin atesini dusuremiyorum acilde de hic birsey yapmadilar nolur biseyler yazin kafayi yicem kimsenin umrunda degil ne yapacagimi sasirdim !!!!!!

Kizlar bana yardim edin kizimin atesini dusuremiyorum acilde de hic birsey yapmadilar nolur biseyler yazin kafayi yicem kimsenin umrunda degil ne yapacagimi sasirdim !!!!!!

Allah şifa versin ya Benim bildigim islak bezle ovulur vücudu calpol surup verilir baska bilmiyorum inşallah düşer ateşi geçmiş olsun. Vücudu mikropla savaşıyor heralde...

Ya aglicam simdi nasil boyle bir sey olabilirrr!!! Kizin iyilesince git sikayet et onlari.. Bogazlarina yapisasim geldi..
Canim benim uzerini soy basini islatmadan vucuduna ilik dus aldir koltuk altina falan islak bez koy.. Umarin iner atesi boyle uzaktan tek yardimim dua etmek.. Rabbim acil sifa versiin sonra haber et bizi olur mu aklim kaldi sende..

Ayrica bol bol emzir ya da mama ver emziremiyorsan.. Cok sivi kaybetmistir ishalle yavrucaga bi serum taksalar keske de kendine gelse.. Esin yok mu yaninda canim bi ozel hastane fln da mi yok belki onlar ilgilenir..

Ayrica bol bol emzir ya da mama ver emziremiyorsan.. Cok sivi kaybetmistir ishalle yavrucaga bi serum taksalar keske de kendine gelse.. Esin yok mu yaninda canim bi ozel hastane fln da mi yok belki onlar ilgilenir..
Emziremiyorum mama da icmiyor kendinden gecmis halde. Inanamiyorum bu halde bile cocuga bakmadilar ustune bir de azarladilar sirf ateslendi diye cocuk mu getirilir dediler yemin ederim caresizlikten sinirden agliyorum.
Burda yani fransada ve oturdugum sehirde sistem biraz farkli cocuk acil servisi sadece bir hastanede toplu sekilde.

Ayrica cenazemiz oldugu icin su an yanimda hic kimse yok esim annem babam herkes turkiyede Allah´im bir Sen varsin bana yardim et cocugumu koru :-(

Tamamn soydum ve sirkeli suyla alnina bir bez koydum ayrica koltuk altlarina ve kasik bolgesine ama atesi hala 41.1 cok korkuyorum

Sakin ol gececek inşallah
Mama degil direk su vermen gerek susuz kaldiysa. Bingildagini bi kontrol et normal den daha çöķükse susuz kalmıştır. Kaşık la falan biraz zorla vermeye çalış bogazina kacirmadan

Sirkeli degil de sade suyla yap bunlari canim sirke yanlis biliniyormus.. Su icir bebegine Olur mu..

Cok icim sıkıldı ya gözümden uyku akiyor ama uyuyamiyorum iyileşir inşallah hemen
Aynen kizima şikayet ediyordum uyumuyor diye saglikli olsunlar da biz kaliriz uykusuz.. Fena ruhum daraldi tekmis bir de.. Rabbim korusun yavrularimizi safi ismiyle sifa versin kuzucuga.. Ve akil fikir vicdan o doktorlara..

Cok cokk gecmis olsun canim tahlil iste mutlaka kallkaya ve kana bakilsin.. cok uzuldumm meleğine

Üstünü soy tamamen alnini koynunu bacaklarini islak bezle sil.. fitil varsa atesdusurucu ni tane at mutlaka

Geçmiş olsun cnm çok çok üzüldüm arkadaşlar söylemiş zaten üzerini soy ılık duş aldır buzlu suda bekletilmiş çorap falan giydir fitil at rabbim şifa verir inş yavrum minik bedeniyle dayanma gücü verir inş onlara da akıl fikir

Canım arkadaşlar yapılacak şeyleri yazmış. Umarım faydasını görürsün ve bebeğinin ateşi düşer. O kadar üzüldüm ve sinirlendim ki.. Kızın iyileştikten sonra mutlaka şikayet et. Allah yardımcınız olsun. Bizi bilgilendir mutlaka aklımız sen de

Kizlar hepinize cok tesekkur ederim tavsiyeleriniz icin. Dediklerinizi yaptim, atesi hic bir sekilde dusmedi, ya da dustuyse de cok fazla surmedi.
Ben ciddi bir sey oldugunu dusunuyorum Allah korusun. Yoksa duserdi biraz da olsa
Hic bir sey yapmayacaklarini bile bile korkumdan ve caresizligimden dolayi yine de acile gittim, yeni geliyorum. Yine 4 saat beklettiler o vaziyette.
Vardigimda Bilgisayara bakip "siz az once de gelmissiniz" dediler, evet dedim cunku bebegim cok kotu durumda, yeniden durumu anlattim. "Ee az oncekiyle farkli bir sey yok neden geldiniz ki" dediler.
Kizlar yolculuk uzun olmasa nerdeyse ucaga binip turkiyede bir hastaneye goturecegim kizimi.
Birazdan annemi arayip biletini öne almasini istiycem.

Günaydın Canım, Çok üzüldüm Allah'ım nasıl bir çaresizlik. Başvurabileceğin kimse yok. Rabbim şifa versin en kısa sürede.
Su içirebildin mi ? Ateş düşürücü fitil falan evinde varsa onu kullan. Eczanelerden direkt alma şansın var mı bilmiyorum malum Fransa ama var sa ateş düşürücü fitil alsan. Off çok merak ettim inş allah hemen düşer ateşi.

günaydın bayanlarr.
nedir bu hava ya çok kötü kış geri geldi valla felaket yağmur yağdı açtı şimdi biraz soğuk var ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…