hahahaAyyy memlekete geldim giremiyorum ne zamandır bir açtım hamilelik takvimi aha dedim bizden birisi hamileeeödüm koptu valla hayırlısı olsun arkadaşım bebeğin sağlıkla kucağına al inşallah
ayyy aynenn ben bide kilolu birisiyim kesin karnımda hemen belirmeyecekHayırlı olsun :) ben ne tiksinti, ne bulantı, ne kusma, ne aşerme ne de başka birşey yaşamadım. 5. Ayın sonuna doğru karnım belirmeye başladı. Usg de de görmesem hamile olduğuma inanmayacaktm
Canım kızım tam 4 aylık 7 kşlo 3.750 dogmuştu
kızlar mrb. ben asm nin verdiği vegaferonu biaç kez kullandım ve acaip kabız yaptı yavrumu(( yokmu bunun kabız yapmayanı. siz ne kullanıyorsunuz. başta kullansammı kullanmasam mı şimdi de hangisini kullansam derdi. offff offfff...
4 aylık bir bebek için 7 kg çok iyi. bizde tam 125. günkü kontrolde 7 kg idik. Ben 5. ay dolana kadar bir şey tattırmayacağım. 5. ay dolunca tattıracağım. 6 . ay da ek gıdaya geçeriz inş allah.Canım kızım tam 4 aylık 7 kşlo 3.750 dogmuştu
Oyy maş allahh. Koca adam olmuş. Yakışıklı paşa.
ateş takibi bir yandan acısı var mı düşünmek bir yandan.neyse bu son bir daha yaşında var
Arkadaşlar hepınıze cok cok tesekkur ederm ınanın endişelerım bitti. İçim tahatladı sayenızde. Bazı dr işi gücü annelerı gereksız endişelendrmek.Bence kilosu iyi cnm maşallah. Muhallebi falan yüklenme derim ben cocuga. Ama yıne de sen bilirsin tabi :)
evet cnm sadece anne sütü veriyorum tattiriyorum sadece ben elma armut suyu yoğurt verdim bugünde havucun suyunu tatiricamSADECE ANNE SÜTÜ MÜ PEKİ CANIM.MAMAMI VERİOSUN BİZDE 5,50 AYLIĞIZ ELMA SUYU VERDİM VE YOĞURT YAPTIM OLDUYSA BAKALIM BUGÜN DE YOĞURTTAN BAŞLICAM.
APTAMİLİN KAŞIK MAMASI VAR 4.AYDAN İTİBAREN SÜTLÜ PİRİNÇLİ ALIP YAPABİLİRSİN GAYET GÜZEL O SUYLA YAPILIO DİREK.
Bence tam senin kizima gore indirimler hem balonlar susleme urunleri onlarda da indirim var sana guzel seyler denk gelir dolasirsanSağol cnm bakıcam ben de bugun. Şu pahalı legolar var onlardan bakıcam kıyamıyorum parasına oyuncaklar niye bu kadar pahalı ki sanki
Bir de kızımın dogumgunu geliyor mayısta.indirimden bi hediye bulurum inşallah :)
Bende gordum ama dedigin gibi 20tl verilecek kadar degil bence geri ver isine yarayan baska birsey alirsincanim ben de gittim sabah annemlerdeyim burdaki migros daha buyuk millet akin etmisti cok sasirdim.. Buyuk cocuklar icin oyuncaklar yariyariyaydi herkes doldurmus sepeti :) bak ben de bunlari aldim su kitaplar cok uyguna denk geldi.. Fisherde de %20indirim vardi bu eğitici kitapcigi aldim ama ben daha farkli saniyordum kizlar bu kumas kitaptan kullanan var mi nasil oynayacak bebislerimiz onlarla icindeki hayvan resimlerini mi tanitacagiz masal mi kuracagiz hayalimizde? :) bir de koca iki sayfasinda domuz var zaten sinir oldum cok kullanisli degilse geri mi versem 20lira..Eki Görüntüle 1504501 Eki Görüntüle 1504502 Eki Görüntüle 1504510
Benim de moral çok bozuk sütüm çooookk azaldıKızlar herkes sütüm azaldı diyor ama aslında kimsenin sütü azalmiyor. Sadece bebeklerimiz büyüdükçe daha çok çekiyor. Olaya böyle bakın lütfen moralinizi bozmayin sütüm azaliyo diye dusunup. bebeğiniz içiyor sutlerinizi o yüzden az sütünüz çıkıyor göğsünüz bos gibi geliyor. Bir de keci sütü olarak AOC nin günlük keçi sütü de var kefiri de var. Migrosta da UHT Keçi sütü görmüştüm. markasini hatirlamiyorum.Ama keçi sütünden yoğurt yapmak isterseniz AOC nin suzme keçi yoğurdunun üstünde "maya amaçlı az miktarda inek yoğurdu icermektedir" yaziyordu. Yani galiba inek sütünden mayalaniyo. Bebeklerinize kefir de mayalayip tattirabilirsiniz. Ben kendim iciyordum. Sindirim icin faydalı hem kabizliga hem ishale iyi geliyor. bağışıklığı da güçlendiriyor. tadı da ayrana benziyor.
Kizlar playgro kurdeleli topunu burda paylasan arkadasa bende tesekkur ediyorum kizim cok sevdi renkli seylere bayiliyo
Gerçekten yardımınıza ihtiyacın var sütüm çok azaldı ve moralim çok bozukdut suyu, ayva suyu, su içiyorum sürekli, öğlen yemeği aksıyor sadece kahvaltıda iyi yediğim için onun dışında hep dikkat ediyorum ama yine de sütüm o kadar azaldı ki nasıl artırabilirim eskiden çoğunlukla mama bile vermeme gerek kalmadan gün tamamlarken şimdi günde 3-4 kere mama veriyorum
Masallahhh canim uykusu çok güzel dinlenebilen bir annesinin demek ki:) canim silinti yapma bir gram bile alsa bu onun saglikli olduğunun göstergesidir bende yoğurt elma muz armut püresi verdim sabahlari yumurta sarisi ve labneGece güzel uykularımız. 9 gibi uyuyor, 7 ile 8 arası uyanıyor. Ama gündüz yarım saat ancak.
Bu ay şehir dışında olduğumuzdan rutin kontrole gidemedik. Ama az kilo almş. Geçen ay kesinlikle hiç bie şey vermiyorsun anne sütü dışında demişti doktoru. Ben de sadece elma sürtüyorum ağzına. Dün de ilk defa elma püresi verdm
Ne kadar hazirliyorsun pat. Püresi?Biz basladik dr bize bi kitapçık verdi orada yogurt yada sebze puresi baslangic icin ideal diyor.ben simdilik elma havuc suyu,yoğurt,patates havuc ve pirincli corba veriyorum.yogurt 1 corba kasigi,corbada yarim cay bardagi öneriliyor başlangıç icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?