2014 Kasım Anneleri

Santafer kullanıyoruz biz. Kabızlık gibi bir sorun yaşamadım. Ama kızımın doğduğundan beri bağırsakları çok iyi çalışıyor maşallah.

Bence kilosu iyi cnm maşallah. Muhallebi falan yüklenme derim ben cocuga. Ama yıne de sen bilirsin tabi :)
Arkadaşlar hepınıze cok cok tesekkur ederm ınanın endişelerım bitti. İçim tahatladı sayenızde. Bazı dr işi gücü annelerı gereksız endişelendrmek.

Kizlar playgro kurdeleli topunu burda paylasan arkadasa bende tesekkur ediyorum kizim cok sevdi renkli seylere bayiliyo

evet cnm sadece anne sütü veriyorum tattiriyorum sadece ben elma armut suyu yoğurt verdim bugünde havucun suyunu tatiricam

Bence tam senin kizima gore indirimler hem balonlar susleme urunleri onlarda da indirim var sana guzel seyler denk gelir dolasirsan

Bende gordum ama dedigin gibi 20tl verilecek kadar degil bence geri ver isine yarayan baska birsey alirsin

Bu arada e bebek 23 nisan indirimini begenmedim. Babymall 26nisana kadar oyuncaklarda %23indirim yapiyor yarin orayi dolasicam ask olsun e bebek.

Kocamdan gicik aliyorum! evlilik aski oldurmezmis cocuk olunca kocalar olduruyo aşkı.. bunu da anladim.. islak sopayla dovmek istiyorum onu sinirlerim gecene kadaaar

Benim de moral çok bozuk sütüm çooookk azaldı mamayı arttırdım mecbur kalınca canım öok sıkılıyor nasıl arttıracağım sütü artık bilmiyorum

Gerçekten yardımınıza ihtiyacın var sütüm çok azaldı ve moralim çok bozuk dut suyu, ayva suyu, su içiyorum sürekli, öğlen yemeği aksıyor sadece kahvaltıda iyi yediğim için onun dışında hep dikkat ediyorum ama yine de sütüm o kadar azaldı ki nasıl artırabilirim eskiden çoğunlukla mama bile vermeme gerek kalmadan gün tamamlarken şimdi günde 3-4 kere mama veriyorum

incir kürünü yap bana iyi gelmişti çok

Arkadaşlar bu korunma isini ne yaptiniz?

Masallahhh canim uykusu çok güzel dinlenebilen bir annesinin demek ki:) canim silinti yapma bir gram bile alsa bu onun saglikli olduğunun göstergesidir bende yoğurt elma muz armut püresi verdim sabahlari yumurta sarisi ve labne
Ama sanki memeden uzaklaşıyor gibi geliyor çok uzuluyorum
Ne kadar hazirliyorsun pat. Püresi?
Yoğurt u taze mi yapiyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…