2014 Kasım Anneleri

ay yavrum benim kıyamam ben ona nasıl insanlar varya hiç mi vicdan yok onların çoçuğu yok mu bahsedilen masum bi bebe ya allah onları bildiği gibi yapsınn.
nasıl peki canım iyi mi şimdi.ılık duş aldır üzerini fazla giydirmee düşer inş.alabiliosan calpol şurup al ver

cokk gecmis olsun canim ya iicm.gittii valla Rabbim aciilll acil sifalar versin iyidiesuan İnşallahda dmustr

Canimmmmm bende seni gördüğüme çok mutlu oldum kuzucugun nasil? Ne kadarlik oldunuz artik?
Biz iyiyiz çok şükür onumuz sirilsiklam habire üst degistiriyoruz biraz biraz ek gidaya basladim paşam meme istemez oldu üzülüyorum bu duruma. Canim emdirirken zararli değil mi hap?
Seni çok etkilemiş canim peki emdiriyor musun?

Canım şoklardaym 41 derece çok fazla bebeğin için daha kaç olmadı lazım müdahale etmeleri için bir anne olarak benim burdan içim parçalandı inanamıyorum hala böyle yaptıklarına off Şimdi durumun nedir canım inan çok merak ettim

Sirkeli degil de sade suyla yap bunlari canim sirke yanlis biliniyormus.. Su icir bebegine Olur mu..
Tatlım söylediğin çok iyi olmuş evet arkadaşlar sirke efsunun dediği gibi yanlış bikiniyormuş ateşi düşürüyor ama sonrasında birden daha hızlı çıkmasına neden oluyormuş aklımızda bulunsun

Çok geçmiş olsun. inş düzelmiştir bebeğin. Yabancı ülkede yalnız olmak ne kadar zordur kimbilir. Allahım yardımcın olsun.

Canim benim Kıyamam yavruna çok geçmiş olsun Rabbim tez şifa versin inşallah ağlayarak okudum bi anne olarak caresizligini Rabbim darda koymasin seni de evladıni da.

Çok üzüldüm, içim acıdı, kıyamam ben o küçük bedene. Kızın şimdi nasıl? Inşallah düşmüştür ateşi. Calpolün yetersiz geldiği durumlarda Dolven veriliyor. Bence bir Çay kaşığı Dolven ateş düşürücü şurup ver. Allah'ım bu Regaip Kandil'i hürmetine kızına ve tüm hastalara acil şifalar versin. Çok geçmiş olsun.

Bu arada kızlar hepimizin Regaip Kandil'i mübarek olsun. Rabbim dualarımızı kabul etsin. Evlatlarımızı bizlere bağışlasın.

Son düzenleme:
Arkadaşlar çilek yesem kızıma dokunurmu acaba alerjı riskı olan bır meyveya ondan dedım. İlk yogurdumu bugun yapıcam probıyotık mayayla bakalm nasıl olcak

Arkadaşlar çilek yesem kızıma dokunurmu acaba alerjı riskı olan bır meyveya ondan dedım. İlk yogurdumu bugun yapıcam probıyotık mayayla bakalm nasıl olcak
Ben yedim dokunacağı hiç aklıma bile gelmedi. Gerçi her hangi bir şey de olmadı. Alerji sorununuz yok sa yeyip gözlemleyebilirsin.

Biz de dün geceyi atesle geçirdik hala yükseliyor yarın 6ay kontrol vardi bugün 4e aldık inşallah üşütmemistir diş de geliyor gibi...

Kızlar acil yardm.yogurt yapmak için sütü ısıttım ama kızım kaka yaptı fena onu yıkım derken sut baya sogudu. Tekrr ılıtsam yogurdun tutmama olasılıgı varmı

Ben yedim dokunacağı hiç aklıma bile gelmedi. Gerçi her hangi bir şey de olmadı. Alerji sorununuz yok sa yeyip gözlemleyebilirsin.
Süt ürünlerıne alerjısı var sadece. Yarın yogurt yedırıcm zaten bakalm bi yıyım olmaz inş

Biz 7.ayin içindeyiz canım memeyi pek almadı benim kuzucuk mama içtiğimizden kullanabiliyorum hapin bebise zararı yok ama sütün tadini bozuyor emmek istemiyotmus zaten bide bundan dolayı uzaklasmasin kuzucuk öpüyorum ikinizi de

probiyotik maya nedir daha mı güzel oluyomuş evdeki normal yoğurtla yapsak nasıl oluo yoğurtun katı olması için napmak gerekiyo sen yaptın mı nasıl oldu.

probiyotik maya nedir daha mı güzel oluyomuş evdeki normal yoğurtla yapsak nasıl oluo yoğurtun katı olması için napmak gerekiyo sen yaptın mı nasıl oldu.
Yok canm daha yapamadm cadım huysuz biraz uyutp yapıcam inş uyursa. Marketlerde satılıyo probıyotık yogurt mayası. Cok az yogurtta katıyosun bu tozuda katıyosun mayalamk için. Daha besleyıcı oluyo bebişler için. İlk denemem olucak bır aydr arastrdm her püf noktasını bugun yapıcam inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…