Kizlar hepinize cok tesekkur ederim tavsiyeleriniz icin. Dediklerinizi yaptim, atesi hic bir sekilde dusmedi, ya da dustuyse de cok fazla surmedi.
Ben ciddi bir sey oldugunu dusunuyorum Allah korusun. Yoksa duserdi biraz da olsa
Hic bir sey yapmayacaklarini bile bile korkumdan ve caresizligimden dolayi yine de acile gittim, yeni geliyorum. Yine 4 saat beklettiler o vaziyette.
Vardigimda Bilgisayara bakip "siz az once de gelmissiniz" dediler, evet dedim cunku bebegim cok kotu durumda, yeniden durumu anlattim. "Ee az oncekiyle farkli bir sey yok neden geldiniz ki" dediler.
Kizlar yolculuk uzun olmasa nerdeyse ucaga binip turkiyede bir hastaneye goturecegim kizimi.
Birazdan annemi arayip biletini öne almasini istiycem.
cokk gecmis olsun canim ya iicm.gittii valla Rabbim aciilll acil sifalar versin iyidiesuan İnşallahda dmustrKizlar hepinize cok tesekkur ederim tavsiyeleriniz icin. Dediklerinizi yaptim, atesi hic bir sekilde dusmedi, ya da dustuyse de cok fazla surmedi.
Ben ciddi bir sey oldugunu dusunuyorum Allah korusun. Yoksa duserdi biraz da olsa
Hic bir sey yapmayacaklarini bile bile korkumdan ve caresizligimden dolayi yine de acile gittim, yeni geliyorum. Yine 4 saat beklettiler o vaziyette.
Vardigimda Bilgisayara bakip "siz az once de gelmissiniz" dediler, evet dedim cunku bebegim cok kotu durumda, yeniden durumu anlattim. "Ee az oncekiyle farkli bir sey yok neden geldiniz ki" dediler.
Kizlar yolculuk uzun olmasa nerdeyse ucaga binip turkiyede bir hastaneye goturecegim kizimi.
Canimmmmm bende seni gördüğüme çok mutlu oldum kuzucugun nasil? Ne kadarlik oldunuz artik?Slm canım seni gördüğüme sevindim umarım iyisindir kuzucuğunlaSoruna gelince ben diana35 kullandım 20 gün kadar asırı çarpıntı, sinir hali ve uykusuzluk yaptığı için bıraktım.Hapı kestikten sonra da 15 gün arayla regl oldum suan halen devam ediyor 5. günüm yoğun ve uzun sürdü.İmkanın varsa spiral taktır derim hap kullanmak istiyorsan da burdaki arkadaslar yazz d.kontrol hapından memnun kalmıslar.
Seni çok etkilemiş canim peki emdiriyor musun?Ben yazz kullandik cnm ama ictigim ilk gunden 10.gune kdr her sabah hamilelikteki gibi bulanti kusma oldu..artı bas agrisi yapti..ilk zamanlar fark etmedim yazz dan dolayi oldugunu ama bi gun icmeyi unuttum o gun hic biseyim yoktu taki hatirlayip icene kdr ictim 1 saat snra yine ayni bulantı kusma bas agrisi biraktim hapı...yazz dan memnun olan cok kisi var ama ben memnun kalamadim..
Canım şoklardaym 41 derece çok fazla bebeğin için daha kaç olmadı lazım müdahale etmeleri için bir anne olarak benim burdan içim parçalandı inanamıyorum hala böyle yaptıklarına offKizlar hepinize cok tesekkur ederim tavsiyeleriniz icin. Dediklerinizi yaptim, atesi hic bir sekilde dusmedi, ya da dustuyse de cok fazla surmedi.
Tatlım söylediğin çok iyi olmuş evet arkadaşlar sirke efsunun dediği gibi yanlış bikiniyormuş ateşi düşürüyor ama sonrasında birden daha hızlı çıkmasına neden oluyormuş aklımızda bulunsunSirkeli degil de sade suyla yap bunlari canim sirke yanlis biliniyormus.. Su icir bebegine Olur mu..
Çok geçmiş olsun. inş düzelmiştir bebeğin. Yabancı ülkede yalnız olmak ne kadar zordur kimbilir. Allahım yardımcın olsun.Kizlar hepinize cok tesekkur ederim tavsiyeleriniz icin. Dediklerinizi yaptim, atesi hic bir sekilde dusmedi, ya da dustuyse de cok fazla surmedi.
Canim benim Kıyamam yavruna çok geçmiş olsun Rabbim tez şifa versin inşallah ağlayarak okudum bi anne olarak caresizligini Rabbim darda koymasin seni de evladıni da.Kizlar hepinize cok tesekkur ederim tavsiyeleriniz icin. Dediklerinizi yaptim, atesi hic bir sekilde dusmedi, ya da dustuyse de cok fazla surmedi.
Kizlar hepinize cok tesekkur ederim tavsiyeleriniz icin. Dediklerinizi yaptim, atesi hic bir sekilde dusmedi, ya da dustuyse de cok fazla surmedi.
Ben yedim dokunacağı hiç aklıma bile gelmedi. Gerçi her hangi bir şey de olmadı. Alerji sorununuz yok sa yeyip gözlemleyebilirsin.Arkadaşlar çilek yesem kızıma dokunurmu acaba alerjı riskı olan bır meyveya ondan dedım. İlk yogurdumu bugun yapıcam probıyotık mayayla bakalm nasıl olcak
Biz de dün geceyi atesle geçirdik hala yükseliyor yarın 6ay kontrol vardi bugün 4e aldık inşallah üşütmemistir diş de geliyor gibi...
Süt ürünlerıne alerjısı var sadece. Yarın yogurt yedırıcm zaten bakalm bi yıyım olmaz inşBen yedim dokunacağı hiç aklıma bile gelmedi. Gerçi her hangi bir şey de olmadı. Alerji sorununuz yok sa yeyip gözlemleyebilirsin.
Bisey olmaz ilit mayala. Ben daha once yaptim. Gayet guzel oldu.Kızlar acil yardm.yogurt yapmak için sütü ısıttım ama kızım kaka yaptı fena onu yıkım derken sut baya sogudu. Tekrr ılıtsam yogurdun tutmama olasılıgı varmı
Biz 7.ayin içindeyiz canım memeyi pek almadı benim kuzucuk mama içtiğimizden kullanabiliyorum hapin bebise zararı yok ama sütün tadini bozuyor emmek istemiyotmus zaten bide bundan dolayı uzaklasmasin kuzucuk öpüyorum ikinizi deCanimmmmm bende seni gördüğüme çok mutlu oldum kuzucugun nasil? Ne kadarlik oldunuz artik?
Biz iyiyiz çok şükür onumuz sirilsiklam habire üst degistiriyoruz biraz biraz ek gidaya basladim paşam meme istemez oldu üzülüyorum bu duruma. Canim emdirirken zararli değil mi hap?
Seni çok etkilemiş canim peki emdiriyor musun?
Arkadaşlar çilek yesem kızıma dokunurmu acaba alerjı riskı olan bır meyveya ondan dedım. İlk yogurdumu bugun yapıcam probıyotık mayayla bakalm nasıl olcak
Yok canm daha yapamadm cadım huysuz biraz uyutp yapıcam inş uyursa. Marketlerde satılıyo probıyotık yogurt mayası. Cok az yogurtta katıyosun bu tozuda katıyosun mayalamk için. Daha besleyıcı oluyo bebişler için. İlk denemem olucak bır aydr arastrdm her püf noktasını bugun yapıcam inş.probiyotik maya nedir daha mı güzel oluyomuş evdeki normal yoğurtla yapsak nasıl oluo yoğurtun katı olması için napmak gerekiyo sen yaptın mı nasıl oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?