cnm ben 5.ay kontrolünde sormuştum başını dik tutuyosa oturt demişti günlük 10 dk lik da olsa oturuyo oturma koltuğu var onada oturtuyorum aradaKızlar bebişlerı nezamn desteklı oturtmaya başladınız
Slm canım seni gördüğüme sevindim umarım iyisindir kuzucuğunlaHap kullanan var mi aramizda doğum kontrol hapi?
Hayırlı olsun canımmerhaba anneler bende inşaallah 2015 kasım annesi olacam :) tecrübelerinizi paylaşır mısınız ben 9+2 haftalığım hiç belirti yaşamadım sadece tiksinme olayım oldu bi kaç şeyden sizlerden yorum alabilir miyim sizzlerde nasıldı genel olarak
Canım asağıya ekledimGunaydn arkadasslar. Dun sormuştum ana mlsf yanıt alamadm. Muhallebı yaparken netteku tarflerdede hep içine mama koyun dıyo koymasam olurmu. Dr su ve prınc unu demşştı az pekmezde katabılrsn dedı. . Sadece su ve prınc unuylamı yapım. Bunun yerıne paketlı olarak alabilcgm bişey varmı pekı kaşık mama gıbı mesela
Aynen:)))rica ederim canım benim oğluşta çok seviyor onu: )) kurdeleleri yemeye çalışıyor yalıyor
Incir kürü nasıl yapılıyor? Internette var mıincir kürünü yap bana iyi gelmişti çok
Aminn inşallah bende o günleri görürüm bakalım en heyecanlı meraklı dönemler :)Hayırlı olsun canımçok heyecanlı ya 1 yıl öncesine gittim geldim bi an bu güzel süreci iyi değerlendir bence bol bol dinlen alısverislerini son zaman bırakma ben hamileliğimde hiç bulantı kusma yasamadım sadece hamile olduğumu öğrendiğim ilk 2 hafta bas dönmesi ve arada kusmalarım oldu.Onun dısında sürekli uyudum.Sağlıkla kucağına almanı diliyorum bebisini.
Slm canım seni gördüğüme sevindim umarım iyisindir kuzucuğunlaSoruna gelince ben diana35 kullandım 20 gün kadar asırı çarpıntı, sinir hali ve uykusuzluk yaptığı için bıraktım.Hapı kestikten sonra da 15 gün arayla regl oldum suan halen devam ediyor 5. günüm yoğun ve uzun sürdü.İmkanın varsa spiral taktır derim hap kullanmak istiyorsan da burdaki arkadaslar yazz d.kontrol hapından memnun kalmıslar.
Gerçektennıza ihtiyacın var sütüm çok azaldı ve moralim çok bozukdut suyu, ayva suyu, su içiyorum, öğlen yemeği aksıyor sadece kahvaltıda iyi yediğim için onun hep dikkat ediyorum ama yine de sütüm o kadar azaldı ki nasıl artırabilirim eskiden çoğunlukla mama bile vermeme gereklmadan gün tamamlarken şimdi günde 3-4 kere mama veriyorum
Ben yazz kullandik cnm ama ictigim ilk gunden 10.gune kdr her sabah hamilelikteki gibi bulanti kusma oldu..artı bas agrisi yapti..ilk zamanlar fark etmedim yazz dan dolayi oldugunu ama bi gun icmeyi unuttum o gun hic biseyim yoktu taki hatirlayip icene kdr ictim 1 saat snra yine ayni bulantı kusma bas agrisi biraktim hapı...yazz dan memnun olan cok kisi var ama ben memnun kalamadim..Hap kullanan var mi aramizda doğum kontrol hapi?
Biz yaptirdik cnm pazartesi..biri agizdan damla 3ü bacagindan...ama öyle bir agladi ki dogdugundan beri ilk defa iç cekti cocugum ..bacaklarini birbirine sürtmekten kıpkırmızı oldu..bi rop muayenesinde bide bu asida cok kotu oldum..6.ay aşısı yaptıran var mı bizim dün sağlık ocaginda olması lazimdi kabızlık nedeniyle huzursuz olduğu için gitmedik cuma günü kontrolde doktora yaptıracagiz ama bugün sağlık ocağından aradı hemsire 3aşı bir de ağızdan damla dedi. Hastane damla yapmayabilir dedi yapmazsa aynı gün gelin buraya damla için dedi. Hastanede damla yaptıran var mı, bi de oğlum bugün ateşlendi şimdi biraz düştü dişten galiba böyleyken aşı yaparlar mi acaba?
Incir kürü nasıl yapılıyor? Internette var mı
çok teşekkür ederim yarın hemen deneyeceğimen onemlisi bol su icip bol bol emzirmek canım imkanın varsa. calisiyorsun sanırım. imkanin olmayabilir her zaman emzirmek icin ama mama verince bebek de emmez sutun o zaman azalir. tok bebek niye cabalasin emmek icin? o cabalayacak emmek icin ki senin de sutun olsun. yoksa ne yersen ye onemli degil canim. tomrisin emzirme notları diye aratirsan emzirme kampi yapmayi. Bos gogsumu bebegim hirsla cekip cekip sut gelmeyince gozumun icine bakip bakip agladi. Pes etmedim. Emzirmeye devam edince bi iki dakika sonra yutkunma sesini duydum. bebegim agliyo ac diye onu doyursaydim simdi hic emziremezdim. Calisiyosan emziremiyorsan da firat buldukca sag canim. Gece gunduz deme sag. Ben mastit olmustum. Sag gogsumun sut kanallari tikandi. tedaviden sonra o gogsumde sut azalmisti. digerinin yaninda kucucuk kalmisti. damla damla geliyodu. Doktor sık sık emzireceksin o taraftan daha cok emzireceksin dedi. Emzirmeye o gogsunden basla hep dedi. emzirdikten sonra gogsum bosken bile makinayla sagmaya calistim ki sut yapmaya tetiklesin.simdi inanir misin o gogsum daha cok sut yapiyor.
İnşallahBir tencerenin içine 7 8 kuru inciri 3e bölüp koy üzerine yarım litre sıcak kaynamış suyu dök ve ocakta tam 5 dk kaynat.sonra 2 bardak suyu çıkacak,birini sabah birini akşamüstü iç,afiyet olsun ..inşallah sende de işe yarar
Canım bebeğe bir zararı yok ama sütün tadini bozuyor.Emzirirken kullanilabiliyo mu bunlar?
Biz de yaptırdık canım 6. Ay içinde istediğin zaman yaptırabilirsin aşıların izlem süresi 1 ay6.ay aşısı yaptıran var mı bizim dün sağlık ocaginda olması lazimdi kabızlık nedeniyle huzursuz olduğu için gitmedik cuma günü kontrolde doktora yaptıracagiz ama bugün sağlık ocağından aradı hemsire 3aşı bir de ağızdan damla dedi. Hastane damla yapmayabilir dedi yapmazsa aynı gün gelin buraya damla için dedi. Hastanede damla yaptıran var mı, bi de oğlum bugün ateşlendi şimdi biraz düştü dişten galiba böyleyken aşı yaparlar mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?