2014 Kasım Anneleri

Canım kakası sümüksuydu ve emmıyodu. Memeye gelınce dovuyolarmş gbı aglıyodu ve az kılo lmıştı o ay. Dr kaka çiş kan tahlılı istedı. Kakasnda kan gozukmuş tahlılde bbır hafta yemedım sut urunlerı ve kontrole gttım sonra tekrar tahlıl verdık gecmiş dedı dr. GEcen hafta kntrolde dr yogurt tattırabilirsın dedı. Eger alerjı belırtısı gösterrse kes dedı. Gostermezse sende yemeye basla dedi. Bakalm yogurdum olmuşsa yarın tattrcam

kızlar bugün 1 çay kaşığı mayaladığım yoğurttan verdim ishal oldu benim sıpa? yoğurtla mı alakalıdır

geçmiş olsun canmm..allah bi daha yaşatmasın

Düşmeyen ateş Allah'ım geçsin artık. Tüm öğleden sonra tahlille geçti. Su an salgın olan rahatsızlıklar çıkmadı. Kanda biraz enfeksiyon varmiş ama bu kadar ateşle anlamlı bulmuyorum dedi doktor. Cumartesi idrar kültürü sonuçları çıkacak.
Bi de 6.hastalık diye bi hastalikta olabilir dedi ben ilk kez duydum. 3gün yüksek ateş sonra vucutta döküntü yapıp geçiyormuş. 3gün olmasını ateş düşürücü ve sık takip ile bekleyecegiz. Ateş düşürücü ile ancak 38e düştü sonra tekrar yükseliyor. Gözümü bile kırpamıyorum. Az önce fitil verdim az sonra kaka yaptı bezde fitil yoktu ama o kadar kısa sürede etki etti mi bilemiyorum yeniden de veremiyorum. Allahım tüm yavrulara sağlık versin

ben de çok detaycıyım vanım ya oldumu versek bieşy olurmu acaba şöle mi bilmm ne çok da pimpirkliyim biliorum aslında sakınılan göze çöp batarmış.inşallah olur canım dünde bende denedim ama sanırım olmadı sabah baktım hala sulu gibiydi ama ben kv yaptığı yoğurttan yaptım senin ki olmuş mu.bide o mayayı sıcak süte mi karıştıtıp verion yoksa direk ılıyan sütün içine mi bi onu anlayamıorum ben.

bugün bu kostümü aldım oğluma nasıl kızlar? önümüzdeki aya fotoğraf çekimi yaptıracağız nasip olursa onun içinEki Görüntüle 1506022

ayy yesinler seni çok tatlı olmuşş maşallah sana.
ya bu kalın değilmi önümüzdeki ay için kalın olmazmı

geçmiş olsun amin rabbim bütün bebişlere sağlık versin.nasılsınız peki şimdi.

Şimdi iyi olmanıza çok sevindim. Çok merak etmiştim sizi. Duyuduğum kadarıyla ateşten sadece türkler bu kadar çok korkuyormuş yabancılar bu kadar korkmazmış. Normal karşılarlarmış. O yüzden ilgilenmediler demekki. ama nasıl normal karşılanır 41,5 luk ateş orasını anlamıyorum. Rabbim tekrar yaşatmasın. Aile hekiminizin düşüncesinide çok merak ettim. O ne diyecek acaba.
@Metbel activia ile yaptım çok güzel oldu canım .hiç uzamadı yovitadaki gibi. teşekkür ederimmm
Demek güzel tuttu. Acaba sütten mi uzadı bizim. Bende activia ile yapmıştım. Tekrar deneyeyim bakalım.
bugün bu kostümü aldım oğluma nasıl kızlar? önümüzdeki aya fotoğraf çekimi yaptıracağız nasip olursa onun içinEki Görüntüle 1506022
Oyy oyy oyy çok tatlı bir kostüm.

Canım uyumadıkları zaman katlanmak biliyorum ama hasta olduklarında diyorsun ki keşke iyi olsa da uyumasa
Allah sağlık versin önemli olan o. Düzelir inşallah kısa sürede uyku problemi.
İnsallah canim benim sagol..
Cok haklisin ama iste gonul yine dayanmiyor katlanamiyor..
Cok gecmis olsun ccanim umarim cok cabuk atlatir asinin atesi degil dimi? Ben bugün yaptiracagim umarim yapmaz ates..
Simdi nasil oglusun kac atesi..

Kizlar gunaydin
Oglum havucu yiyemiyor ya
Ben yanlis mi yapiyrm
Bugarda hasladim cam rendede rendeledm
Yutamiyt oguruyor gozlerinden yas akiyor
Bende zorlamadm
Siz nasil veriyorsunuz havucu
Doktor 4 gun elma 4 gun havuc 4 gun armut seklinde ver demisti
2 gun havucu denedim ona ara vermek istiyorum
Ne yapmaliyim ?

günaydınnnn hanımlarrr....
hasta bebeklerimize hemen şifa diliyorum Rabbimden..onlar hasta olmasınlar yaa..
bizde 3-4 gündür ağlama krizlerindeyiz..dişmi başka birşeymi bilemedim gittim

Bide yogurt tuttutamaylar icin
Benim kv dediki ben kavanozu sicak suya oturtuyordum o sekilde rahat tutuyor maya dedi
Minik kavanoz sute bi tatli kasigi yogurt koyup sicak ama kaynar olmayan suda oturtup sariyormus gunluk
Buzdolabina hic koymuyrmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…