- 24 Mayıs 2014
- 3.699
- 1.802
- 178
Canım kakası sümüksuydu ve emmıyodu. Memeye gelınce dovuyolarmş gbı aglıyodu ve az kılo lmıştı o ay. Dr kaka çiş kan tahlılı istedı. Kakasnda kan gozukmuş tahlılde bbır hafta yemedım sut urunlerı ve kontrole gttım sonra tekrar tahlıl verdık gecmiş dedı dr. GEcen hafta kntrolde dr yogurt tattırabilirsın dedı. Eger alerjı belırtısı gösterrse kes dedı. Gostermezse sende yemeye basla dedi. Bakalm yogurdum olmuşsa yarın tattrcamCanim benim minigimde süte karsi alerjisi var yoğurttan bahsetmissin. Dr mu dedi yoğurt verebilirsiniz diye geçti mi alerjik durum??? Ben 15 gün sonra gideceğim Dr a merak ettim. Eğer çok olmazsam bebisinde ne gibi şikayetler vardi, nasip teşhis koydular ve sut ürünlerini kesince geçti mi
Fıtıkla uğraşıyomuş fizik tedavi falan gecen konuştuk
geçmiş olsun canmm..allah bi daha yaşatmasınKizlar hepinize cok tesekkur ediyorum dualariniz ve destekleriniz icin. Cok sukur atesi 38.5 e dustu mamasini icmedi baska seyler denedim en son pirinc ununu sivi sekilde pisirdim biberonla verdim onu yedi karni doydu simdi uyudu sukurler olsun su an daha iyi.
Saat 5te aile hekimimizde randevumuz var bakalim onun tepkisi ne olacak. Sunu anladim burda atesi hic önemsemiyorlar hatta acildeki doktor bana neden bu kadar korktugumu sordu (panik yaptigim icin oyle dedi) ben de atesi 41.5 nasil kormayayim dedim. "Rakamlara bu kadar takilmayin" dedi, arada boyle olabilirmis mis mis !!!
Benden haber beklemissiniz cok tesekkur ederim hepinize, dedigim gibi su an cok daha iyi sukurler olsun Allah hepimizin yavrularini korusun insallah
bugün bu kostümü aldım oğluma nasıl kızlar? önümüzdeki aya fotoğraf çekimi yaptıracağız nasip olursa onun içinEki Görüntüle 1506022
cok seker yaa nerden aldin canim netten mibugün bu kostümü aldım oğluma nasıl kızlar? önümüzdeki aya fotoğraf çekimi yaptıracağız nasip olursa onun içinEki Görüntüle 1506022
cok seker yaa nerden aldin canim netten mi
Anamm geçmişler olsun,yakında kucakta uyutmaktan bende fıtık olacağımsen nasılsın ?
bugün bu kostümü aldım oğluma nasıl kızlar? önümüzdeki aya fotoğraf çekimi yaptıracağız nasip olursa onun içinEki Görüntüle 1506022
Canım uyumadıkları zaman katlanmak biliyorum ama hasta olduklarında diyorsun ki keşke iyi olsa da uyumasaKizimin uykusu nereye gittin gel geeel geeeeeel..
Evet canım daha besleyıcı ve sindirim sistemı duzenleyıcı etkısıde var dr şiddetle tavsıye ettı. netten bır araştr istersen. Ben iyi bir ev hanımı degılım hep hazrcıyım malesef. Yogurt yapmayıda bılmıyodum haliyle ve bu davincinin şifresını çözme olayı kadar büyüktü gozumde. Ama okadr zor degılmiş. Oyuzden her detayı benm için püf nokta. Mesela sute parmagını bandrdıgında 8 e kadar sayarken o sıcaklıga dayanabılıyosan o mayalanmaya hazr demekmiş.cok merak edıyorum nasıl olucak dıye.
Düşmeyen ateş Allah'ım geçsin artık. Tüm öğleden sonra tahlille geçti. Su an salgın olan rahatsızlıklar çıkmadı. Kanda biraz enfeksiyon varmiş ama bu kadar ateşle anlamlı bulmuyorum dedi doktor. Cumartesi idrar kültürü sonuçları çıkacak.
Bi de 6.hastalık diye bi hastalikta olabilir dedi ben ilk kez duydum. 3gün yüksek ateş sonra vucutta döküntü yapıp geçiyormuş. 3gün olmasını ateş düşürücü ve sık takip ile bekleyecegiz. Ateş düşürücü ile ancak 38e düştü sonra tekrar yükseliyor. Gözümü bile kırpamıyorum. Az önce fitil verdim az sonra kaka yaptı bezde fitil yoktu ama o kadar kısa sürede etki etti mi bilemiyorum yeniden de veremiyorum. Allahım tüm yavrulara sağlık versin
Şimdi iyi olmanıza çok sevindim. Çok merak etmiştim sizi. Duyuduğum kadarıyla ateşten sadece türkler bu kadar çok korkuyormuş yabancılar bu kadar korkmazmış. Normal karşılarlarmış. O yüzden ilgilenmediler demekki. ama nasıl normal karşılanır 41,5 luk ateş orasını anlamıyorum. Rabbim tekrar yaşatmasın. Aile hekiminizin düşüncesinide çok merak ettim. O ne diyecek acaba.Kizlar hepinize cok tesekkur ediyorum dualariniz ve destekleriniz icin. Cok sukur atesi 38.5 e dustu mamasini icmedi baska seyler denedim en son pirinc ununu sivi sekilde pisirdim biberonla verdim onu yedi karni doydu simdi uyudu sukurler olsun su an daha iyi.
Saat 5te aile hekimimizde randevumuz var bakalim onun tepkisi ne olacak. Sunu anladim burda atesi hic önemsemiyorlar hatta acildeki doktor bana neden bu kadar korktugumu sordu (panik yaptigim icin oyle dedi) ben de atesi 41.5 nasil kormayayim dedim. "Rakamlara bu kadar takilmayin" dedi, arada boyle olabilirmis mis mis !!!
Benden haber beklemissiniz cok tesekkur ederim hepinize, dedigim gibi su an cok daha iyi sukurler olsun Allah hepimizin yavrularini korusun insallah
Demek güzel tuttu. Acaba sütten mi uzadı bizim. Bende activia ile yapmıştım. Tekrar deneyeyim bakalım.
Oyy oyy oyy çok tatlı bir kostüm.bugün bu kostümü aldım oğluma nasıl kızlar? önümüzdeki aya fotoğraf çekimi yaptıracağız nasip olursa onun içinEki Görüntüle 1506022
İnsallah canim benim sagol..Canım uyumadıkları zaman katlanmak biliyorum ama hasta olduklarında diyorsun ki keşke iyi olsa da uyumasa
Allah sağlık versin önemli olan o. Düzelir inşallah kısa sürede uyku problemi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?