Kizlar gunaydin
Oglum havucu yiyemiyor ya
Ben yanlis mi yapiyrm
Bugarda hasladim cam rendede rendeledm
Yutamiyt oguruyor gozlerinden yas akiyor
Bende zorlamadm
Siz nasil veriyorsunuz havucu
Doktor 4 gun elma 4 gun havuc 4 gun armut seklinde ver demisti
2 gun havucu denedim ona ara vermek istiyorum
Ne yapmaliyim ?
çok geçmiş olsun cnm ALLAH KORUMUS YAA COK DIKKAT ETMEK LAZIMbu arada salı günü kaza atlattık hala aklıma geldikçe kafayı yiyecej gibi oluyorum..
başıma gelmez denen şey geldi..
o kadar dikkat ettiğim halde bebeğim düştü..
o gün çok huysuzdu yalnız kalmıyordu..
yoğurdunu mutfaktan alayım dedim..
tek elle tepsi falan hazırlayamam dedim ve pusetine koydum her zaman emniyet kemerini bağlayan ben 2 dk işim var diye bağlamadım arkamı döndüm tezgaha varmadan oğlumun ağlama sesini duydum yüzüstü hafifyan şekilde yerdeydi..süştüğü yer çok yüksek değill pusetten düştü ama kafasını çarptımı noldu bilmyiordum..
baya ağladı oğlum o agladı ben ağladım..
hemen doktorumuzu aradım o da şu anda getirmene gerek yok 24 saat gözlemle..
gözlerde kayma, uyku hali ve kusma olursa hemen getir dedi..
24 saat geçmedi bana..
çocuğuma baltıkça vicdan azabı duydum ne biçim enneydim bebeğime sahip olamadım mahvoldum..
aman kızlar çok dikkat edin artık hareketleri anlık heran herşeti yapabiliyorlar.
çok geçmiş olsun cnm ALLAH KORUMUS YAA COK DIKKAT ETMEK LAZIM
Geçmiş olsun canım şükür ki yüksek bir yer değil düştüğü yerçok sağol canım..
nasıl geldi başıma bilmiyorum o kadar anlık olduki..
birde o kadar dikkat ederim ne kanepe ne yatakta bırakırım hep yerdeyiz onun için yere minder yaptı annem halıdada üşütmesin diye...
çok kötü oldum ağla ağla mahvoldum yani
BIR ANLIK GAFLET İŞTE CANIM SAKINAN GÖZE ÇÖP BATAR DERLER NE YAPARSAK YAPALIM BEBEKLERİMİZ BÜYÜRKEN İSTEM DIŞI OLUYOR ÖYLE ŞEYLER BİZDE ANA YÜREĞİ KENDİMİZİ SUÇLUYORUZ ÇOK ŞÜKÜR BİRŞEYİ YOKMUŞ TAKMA KAFANA BİR DAHAKİNE DAHA TEDBİRLİ OLURSUN.MELEK ONLAR YÜCEE RABBİMİZ KORURçok sağol canım..
nasıl geldi başıma bilmiyorum o kadar anlık olduki..
birde o kadar dikkat ederim ne kanepe ne yatakta bırakırım hep yerdeyiz onun için yere minder yaptı annem halıdada üşütmesin diye...
çok kötü oldum ağla ağla mahvoldum yani
8 saat yolculuk yapıcaz kendi arabamizla Erenimi pusetr mi koysam yoksa arkaya yatak mi yapsam karar veremedim napim dostlar fikir verin bana
Geçmiş olsun. insan bebişleri bişey olunca dayanamıyo. hele kendi hatası olduğunu düşündüğünde bi de vicdan azabı ekleniyo o acıya. ben de dün tırnaklarını keserken uyanmasın diye aceleden biraz derine girmişim kanadı miniğimin parmağı. o ağladı ben ağladım. Allahtan çabuk geri geldi neşesi.bu arada salı günü kaza atlattık hala aklıma geldikçe kafayı yiyecej gibi oluyorum..
tek elle tepsi falan hazırlayamam dedim ve pusetine koydum her zaman emniyet kemerini bağlayan ben 2 dk işim var diye bağlamadım arkamı döndüm tezgaha varmadan oğlumun ağlama sesini duydum yüzüstü hafifyan şekilde yerdeydi..süştüğü yer çok yüksek değill pusetten düştü ama kafasını çarptımı noldu bilmyiordum..
24 saat geçmedi bana..
çocuğuma baltıkça vicdan azabı duydum ne biçim enneydim bebeğime sahip olamadım mahvoldum..
aman kızlar çok dikkat edin artık hareketleri anlık heran herşeti yapabiliyorlar.
puset kemer bağlananlardansa daha emniyetli olur bence. 8 saat yol az değil. bizde 3 saatlik yola çıkıcaz oto koltuğu da yok. kanguruya alıp kemer takayım diyorum ama yine de korkuyorum durmazsa diye.8 saat yolculuk yapıcaz kendi arabamizla Erenimi pusetr mi koysam yoksa arkaya yatak mi yapsam karar veremedim napim dostlar fikir verin bana
haklısın canım oyle deneyebılırım cok sagoltatlım demekki sert geliyor yada sevmedi havucu..
istersen sevip sevmediğini birde sadece suyunu vererek dene istersen..
cam rendeden geçiriğ tülbent gibi birşeyden suyunu çıkar birde öyle içir bakalı sevmemişmi
17 kasım dogum luyuz doktor oturtabılırsın dedıKizlar gunaydin. Benim bebegim 28 kasim dogumlu, mama sandalesine oturtma isini doktorumuz daha erken, baska bi doktora sordugunda destekli oturtursan sandalyeye hicbir sakincasi yok dedi, kafam karisti. Sizler oturtuyor musunu? Ama dedigim gibi 28 kasim dogumlu, 5. Ayini onumuzdeki hafta bitirecek. Alacagimiz mama sandalyesi ikea antilop bu arada
cok sgl bende senın anlattıgın gıbı deneyecegm34ist canım probıyotik tozu Sutu mayalamak için yogurt koyuyosunya ons bır pakette toz ekledım ilte yanı. ben sutu ılıttım bir kaseye bır kasık yogurt ve probıyotık toz koydum yavaşca sute ekledm bu karışımı.
o kadar uzun saat oturması sakıncalıolur gıbıme gelıyor8 saat yolculuk yapıcaz kendi arabamizla Erenimi pusetr mi koysam yoksa arkaya yatak mi yapsam karar veremedim napim dostlar fikir verin bana
bu arada salı günü kaza atlattık hala aklıma geldikçe kafayı yiyecej gibi oluyorum..
24 saat geçmedi bana..
Kızlar yogurdum süper olmuş katılıgı herseyı on numara. Ay cok sevındımya. Kızıma oglen vermeyı düşünüyorum. Yerse bugun sadece 1 cay kaşıgımı vermelıyım. Bırde alerjı belırtılerı nelerdır dokunursa kızıma ne belırtıler olur
Kutusunnun içinde paketler halındr canım zaten bır paket koydum bır litre sute bır kaşıkta yogurt koydum. Ve cok guzel oldu yogurdum biraz once baktımcok sgl bende senın anlattıgın gıbı deneyecegm
toz ne kadar koydun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?