benceyatak yap canim bir iki saat olsa tamamda surekli orda rahat edemez arada kucaginda arada uzanir pusetide alsan yer kalmiyor8 saat yolculuk yapıcaz kendi arabamizla Erenimi pusetr mi koysam yoksa arkaya yatak mi yapsam karar veremedim napim dostlar fikir verin bana
Kizlar gunaydin
Oglum havucu yiyemiyor ya
Ben yanlis mi yapiyrm
Bugarda hasladim cam rendede rendeledm
Yutamiyt oguruyor gozlerinden yas akiyor
Bende zorlamadm
Siz nasil veriyorsunuz havucu
Doktor 4 gun elma 4 gun havuc 4 gun armut seklinde ver demisti
2 gun havucu denedim ona ara vermek istiyorum
Ne yapmaliyim ?
Bide yogurt tuttutamaylar icin
Benim kv dediki ben kavanozu sicak suya oturtuyordum o sekilde rahat tutuyor maya dedi
Minik kavanoz sute bi tatli kasigi yogurt koyup sicak ama kaynar olmayan suda oturtup sariyormus gunluk
Buzdolabina hic koymuyrmus
bu arada salı günü kaza atlattık hala aklıma geldikçe kafayı yiyecej gibi oluyorum..
başıma gelmez denen şey geldi..
o kadar dikkat ettiğim halde bebeğim düştü..
o gün çok huysuzdu yalnız kalmıyordu..
yoğurdunu mutfaktan alayım dedim..
tek elle tepsi falan hazırlayamam dedim ve pusetine koydum her zaman emniyet kemerini bağlayan ben 2 dk işim var diye bağlamadım arkamı döndüm tezgaha varmadan oğlumun ağlama sesini duydum yüzüstü hafifyan şekilde yerdeydi..süştüğü yer çok yüksek değill pusetten düştü ama kafasını çarptımı noldu bilmyiordum..
baya ağladı oğlum o agladı ben ağladım..
hemen doktorumuzu aradım o da şu anda getirmene gerek yok 24 saat gözlemle..
gözlerde kayma, uyku hali ve kusma olursa hemen getir dedi..
24 saat geçmedi bana..
çocuğuma baltıkça vicdan azabı duydum ne biçim enneydim bebeğime sahip olamadım mahvoldum..
aman kızlar çok dikkat edin artık hareketleri anlık heran herşeti yapabiliyorlar.
34ist canım probıyotik tozu Sutu mayalamak için yogurt koyuyosunya ons bır pakette toz ekledım ilte yanı. ben sutu ılıttım bir kaseye bır kasık yogurt ve probıyotık toz koydum yavaşca sute ekledm bu karışımı.
Kızlar yogurdum süper olmuş katılıgı herseyı on numara. Ay cok sevındımya. Kızıma oglen vermeyı düşünüyorum. Yerse bugun sadece 1 cay kaşıgımı vermelıyım. Bırde alerjı belırtılerı nelerdır dokunursa kızıma ne belırtıler olur
Ayy kıyamam belki tadını beğenmedi ya da sert mi geldi acaba ? İstersen armuta geç sonra tekrar dön havuca.Kizlar gunaydin
Ben yanlis mi yapiyrm
Bende zorlamadm
Ne yapmaliyim ?
Günaydın. Belki de şu atak denen şey gelmiştir. Hiç belli olmuyor bu bebeklere neden ağlar niye ağlar pufff.günaydınnnn hanımlarrr....
hasta bebeklerimize hemen şifa diliyorum Rabbimden..onlar hasta olmasınlar yaa..
bizde 3-4 gündür ağlama krizlerindeyiz..dişmi başka birşeymi bilemedim gittim
Benim yoğurtlar tutuyor onda sıkıntı yokta activia ile mayaladığım uzayıp giden bir yoğurt oldu nedense.Bide yogurt tuttutamaylar icin
Benim kv dediki ben kavanozu sicak suya oturtuyordum o sekilde rahat tutuyor maya dedi
Minik kavanoz sute bi tatli kasigi yogurt koyup sicak ama kaynar olmayan suda oturtup sariyormus gunluk
Buzdolabina hic koymuyrmus
Çok ama çok geçmiş olsun. Hem okudum hem oğlumu gözümün önüne getirdim. Bir anlık herşey. Hemen geleceğim diye bende bazen koltukta bırakıyorum ama ne büyük hata. Rabbim korumuş. Bundan sonra bende daha dikkatli davranacağım.bu arada salı günü kaza atlattık hala aklıma geldikçe kafayı yiyecej gibi oluyorum..
başıma gelmez denen şey geldi..
o kadar dikkat ettiğim halde bebeğim düştü..
o gün çok huysuzdu yalnız kalmıyordu..
yoğurdunu mutfaktan alayım dedim..
tek elle tepsi falan hazırlayamam dedim ve pusetine koydum her zaman emniyet kemerini bağlayan ben 2 dk işim var diye bağlamadım arkamı döndüm tezgaha varmadan oğlumun ağlama sesini duydum yüzüstü hafifyan şekilde yerdeydi..süştüğü yer çok yüksek değill pusetten düştü ama kafasını çarptımı noldu bilmyiordum..
baya ağladı oğlum o agladı ben ağladım..
hemen doktorumuzu aradım o da şu anda getirmene gerek yok 24 saat gözlemle..
gözlerde kayma, uyku hali ve kusma olursa hemen getir dedi..
24 saat geçmedi bana..
çocuğuma baltıkça vicdan azabı duydum ne biçim enneydim bebeğime sahip olamadım mahvoldum..
aman kızlar çok dikkat edin artık hareketleri anlık heran herşeti yapabiliyorlar.
Günaydın sanada hayırlı cumalar.Günaydın hayırlı cumalar
Arkadaşım pusette rahat edemeyip puseti öne alıp arkaya yatak yaptı. Daha doğrusu ayağında sallayarak gitti :)8 saat yolculuk yapıcaz kendi arabamizla Erenimi pusetr mi koysam yoksa arkaya yatak mi yapsam karar veremedim napim dostlar fikir verin bana
ben bir kase yediriyorum :) dört buçuk aylıkken basladık çorbalarayoğurda şimdi 5 ay bittiKızlar yogurdum süper olmuş katılıgı herseyı on numara. Ay cok sevındımya. Kızıma oglen vermeyı düşünüyorum. Yerse bugun sadece 1 cay kaşıgımı vermelıyım. Bırde alerjı belırtılerı nelerdır dokunursa kızıma ne belırtıler olur
şimdi olan armutlar mevsim armudu mudur?Ayy kıyamam belki tadını beğenmedi ya da sert mi geldi acaba ? İstersen armuta geç sonra tekrar dön havuca.
Günaydın. Belki de şu atak denen şey gelmiştir. Hiç belli olmuyor bu bebeklere neden ağlar niye ağlar pufff.
Benim yoğurtlar tutuyor onda sıkıntı yokta activia ile mayaladığım uzayıp giden bir yoğurt oldu nedense.
Çok ama çok geçmiş olsun. Hem okudum hem oğlumu gözümün önüne getirdim. Bir anlık herşey. Hemen geleceğim diye bende bazen koltukta bırakıyorum ama ne büyük hata. Rabbim korumuş. Bundan sonra bende daha dikkatli davranacağım.
Günaydın sanada hayırlı cumalar.
Arkadaşım pusette rahat edemeyip puseti öne alıp arkaya yatak yaptı. Daha doğrusu ayağında sallayarak gitti :)
Ne olur ne olmaz sen tedarikli ol. Ama o kadar saat pusette eminim ki sıkılır.
En düşük 38 derece hala malesef :-(ben de çok detaycıyım vanım ya oldumu versek bieşy olurmu acaba şöle mi bilmm ne çok da pimpirkliyim biliorum aslında sakınılan göze çöp batarmış.inşallah olur canım dünde bende denedim ama sanırım olmadı sabah baktım hala sulu gibiydi ama ben kv yaptığı yoğurttan yaptım senin ki olmuş mu.bide o mayayı sıcak süte mi karıştıtıp verion yoksa direk ılıyan sütün içine mi bi onu anlayamıorum ben.
ayy yesinler seni çok tatlı olmuşş maşallah sana.
ya bu kalın değilmi önümüzdeki ay için kalın olmazmı
geçmiş olsun amin rabbim bütün bebişlere sağlık versin.nasılsınız peki şimdi.
İnsallah canim benim sagol..
Cok haklisin ama iste gonul yine dayanmiyor katlanamiyor..
Cok gecmis olsun ccanim umarim cok cabuk atlatir asinin atesi degil dimi? Ben bugün yaptiracagim umarim yapmaz ates..
Simdi nasil oglusun kac atesi..
canim biraz kati puturlu geldigi icin yiyememistir.. Havucu suda hasla biraz suyuyla blenderdan gecir ya da tel suzgecten gecirip suyuyla pure haline getir oyle dene bakalim..Kizlar gunaydin
Ben yanlis mi yapiyrm
Bende zorlamadm
Ne yapmaliyim ?
Coooook güzel cooook
Çok şükür valla yuvarlanıp gidiyoruz iste yaman ev isleri yemek derken gün nasıl geçiyor anlamıyorum
Coooook güzel cooook
Düşmeyen ateş Allah'ım geçsin artık. Tüm öğleden sonra tahlille geçti. Su an salgın olan rahatsızlıklar çıkmadı. Kanda biraz enfeksiyon varmiş ama bu kadar ateşle anlamlı bulmuyorum dedi doktor. Cumartesi idrar kültürü sonuçları çıkacak.
Bi de 6.hastalık diye bi hastalikta olabilir dedi ben ilk kez duydum. 3gün yüksek ateş sonra vucutta döküntü yapıp geçiyormuş. 3gün olmasını ateş düşürücü ve sık takip ile bekleyecegiz. Ateş düşürücü ile ancak 38e düştü sonra tekrar yükseliyor. Gözümü bile kırpamıyorum. Az önce fitil verdim az sonra kaka yaptı bezde fitil yoktu ama o kadar kısa sürede etki etti mi bilemiyorum yeniden de veremiyorum. Allahım tüm yavrulara sağlık versin
Şimdi iyi olmanıza çok sevindim. Çok merak etmiştim sizi. Duyuduğum kadarıyla ateşten sadece türkler bu kadar çok korkuyormuş yabancılar bu kadar korkmazmış. Normal karşılarlarmış. O yüzden ilgilenmediler demekki. ama nasıl normal karşılanır 41,5 luk ateş orasını anlamıyorum. Rabbim tekrar yaşatmasın. Aile hekiminizin düşüncesinide çok merak ettim. O ne diyecek acaba.
Demek güzel tuttu. Acaba sütten mi uzadı bizim. Bende activia ile yapmıştım. Tekrar deneyeyim bakalım.
Oyy oyy oyy çok tatlı bir kostüm.
8 saat yolculuk yapıcaz kendi arabamizla Erenimi pusetr mi koysam yoksa arkaya yatak mi yapsam karar veremedim napim dostlar fikir verin bana
Yaa sen dedikten sonra ben de baktim markafoniye bence erkek bebege de olurdu iptal etmeseydin keske..ya canom ben iptal ettim siparişimi : ( çok beğenmiştim ama kız bebek kostümüymüş o : ))) kız bebek kostumü almışım yawrucağa.ilerde bide anne uğur böceği mi yaptın beni der.çok sevmiştim oysa ki.
Teşekkür ederim canım amingeçmiş olsun canım.Allahım şifa versinn
şimdi olan armutlar mevsim armudu mudur?
oglen alsam mı, ogleden sonra annem yedırırdı
baska ne verebılırım fıkrınız var mı?????
Yaa sen dedikten sonra ben de baktim markafoniye bence erkek bebege de olurdu iptal etmeseydin keske..
canm nasılsn ek gıdaya geçtiniz mi tam olarak yaman paşayla ?Coooook güzel cooook
Kiz bebis gibi gelmedi bana. Yani istenirse kiza da olur. Ama erkegine de yakisirdi.ya canom ben iptal ettim siparişimi : ( çok beğenmiştim ama kız bebek kostümüymüş o : ))) kız bebek kostumü almışım yawrucağa.ilerde bide anne uğur böceği mi yaptın beni der.çok sevmiştim oysa ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?