2014 Kasım Anneleri

8 saat yolculuk yapıcaz kendi arabamizla Erenimi pusetr mi koysam yoksa arkaya yatak mi yapsam karar veremedim napim dostlar fikir verin bana
benceyatak yap canim bir iki saat olsa tamamda surekli orda rahat edemez arada kucaginda arada uzanir pusetide alsan yer kalmiyor

SUYUNU DENE CANIM İSTERSEN BELKİ YUTMASI ZOR DİYE YEMEMİŞTİR.BENDE BUHARDA HAŞLADIM ÇATALLA İYİCE EZDİM ÖLE VERMİŞTİM.

Bide yogurt tuttutamaylar icin
Benim kv dediki ben kavanozu sicak suya oturtuyordum o sekilde rahat tutuyor maya dedi
Minik kavanoz sute bi tatli kasigi yogurt koyup sicak ama kaynar olmayan suda oturtup sariyormus gunluk
Buzdolabina hic koymuyrmus

ILIK OLUO YA YAPIO KAPATAIP BİŞEYE SARMADAN DİREK SICAK SUYAMI YANİ.BİRDE SÜTE YOĞURTU DİREK Mİ KATIOMUŞ SÜTLE SULANDIRMADAN YANİ.

GEÇMİŞ OLSUN CANIM RABBİM BİDAHA GÖSTERMESİN ÇOK ŞÜKÜR Kİ BİRŞEY OLMAMIŞ.NA YAZIKKİ NE KADAR SAKINSAKDA OLUO İŞTE BEBEKLER DÜŞE KALKA BÖLE BÜYÜCEKLER SIKMA CANINI SEN.

SÜT ILIO YOĞURT YAPACAĞIN KABA KOYUYOSUN İÇİNE NORMAL YOĞURT KOYUYOSUN SONRA O TOZUMU KOYUYOSUN PEKİ YOĞURT SÜTLE KARIŞTIRION MU YOKSA DİREK ILIK SÜTEMİ KOYUYOSUN ONU ANLAMIORUM SANIRIM OYÜZDEN YAPAMIOM.DÜN AKŞAM YAPTIM AMA OLMAMIŞ BAYA CIVIK

NE GÜZEL YAPABİLMİŞSİN YA BENİM OLMADI.VALLA CANIM ÇOCUK BELİRLİO ZATEN NE KADAR YİYECEĞİNİ İLK GÜN BENİMKİ DAHA AZ YEMİŞ DÜN BİRAZ DAHA FAZLA AMA SZİN ALERJİNİZ VAR SANIRIM ONUN İÇİN BİŞEY DİYEMİCEM.İSTERSEN İLK AZ BAŞLA YAVAŞTAN ÇOĞALT ANLARSIN ÖLE.

Ayy kıyamam belki tadını beğenmedi ya da sert mi geldi acaba ? İstersen armuta geç sonra tekrar dön havuca.
günaydınnnn hanımlarrr....
hasta bebeklerimize hemen şifa diliyorum Rabbimden..onlar hasta olmasınlar yaa..
bizde 3-4 gündür ağlama krizlerindeyiz..dişmi başka birşeymi bilemedim gittim
Günaydın. Belki de şu atak denen şey gelmiştir. Hiç belli olmuyor bu bebeklere neden ağlar niye ağlar pufff.
Bide yogurt tuttutamaylar icin
Benim kv dediki ben kavanozu sicak suya oturtuyordum o sekilde rahat tutuyor maya dedi
Minik kavanoz sute bi tatli kasigi yogurt koyup sicak ama kaynar olmayan suda oturtup sariyormus gunluk
Buzdolabina hic koymuyrmus
Benim yoğurtlar tutuyor onda sıkıntı yokta activia ile mayaladığım uzayıp giden bir yoğurt oldu nedense.
Çok ama çok geçmiş olsun. Hem okudum hem oğlumu gözümün önüne getirdim. Bir anlık herşey. Hemen geleceğim diye bende bazen koltukta bırakıyorum ama ne büyük hata. Rabbim korumuş. Bundan sonra bende daha dikkatli davranacağım.
Günaydın hayırlı cumalar
Günaydın sanada hayırlı cumalar.
8 saat yolculuk yapıcaz kendi arabamizla Erenimi pusetr mi koysam yoksa arkaya yatak mi yapsam karar veremedim napim dostlar fikir verin bana
Arkadaşım pusette rahat edemeyip puseti öne alıp arkaya yatak yaptı. Daha doğrusu ayağında sallayarak gitti :)
Ne olur ne olmaz sen tedarikli ol. Ama o kadar saat pusette eminim ki sıkılır.

ben bir kase yediriyorum :) dört buçuk aylıkken basladık çorbalarayoğurda şimdi 5 ay bitti

mama sandalyesi yerine. yükseltici mama sandalyelerinden almayı düşünen var mı. kullanışlı mıdır acaba. yer sıkıntım varda. mama sandalyesi yerine öyle bişey mi alsam diyorum

34ist canım yogurdu sütle karıştrmadım dırek koydum cok az karıştrdım kapattım sardım. Adım adım anlatım tekrar. Sütü ılıttım serçe parmagımla 8 e kadar dayanana kadar ısısına baktım. Sonra sütü cam bir kapaklı kaba boşalttım. Başka bır mınık kaseye bır kaşık yogurt ve tozu koydum karıştrdım pütür olmasın dıye. Bu karışımı ılık sutume ekledım karıştrdm kapattım sardım. Petegın yannda 6 saat beklettım sonra dolaba koydum. Sarsmadan koyman lazım petegın yanına.

şimdi olan armutlar mevsim armudu mudur?
oglen alsam mı, ogleden sonra annem yedırırdı
baska ne verebılırım fıkrınız var mı?????

En düşük 38 derece hala malesef :-(

İnsallah canim benim sagol..
Cok haklisin ama iste gonul yine dayanmiyor katlanamiyor..
Cok gecmis olsun ccanim umarim cok cabuk atlatir asinin atesi degil dimi? Ben bugün yaptiracagim umarim yapmaz ates..
Simdi nasil oglusun kac atesi..

Yok canım aşıdan degil birden çıktı ne öksürük ne burun akıntısı.. Dün bir sürü tahlil yapıldı 6.hastalık diye bir şey varmış ondan şüpheleniyor doktor. 3gün devam eder ateş dedi. En düşük 38derece. Yarın 3gün olacak inşallah geçer artık.

canim biraz kati puturlu geldigi icin yiyememistir.. Havucu suda hasla biraz suyuyla blenderdan gecir ya da tel suzgecten gecirip suyuyla pure haline getir oyle dene bakalim..

Coooook güzel cooook
Çok şükür valla yuvarlanıp gidiyoruz iste yaman ev isleri yemek derken gün nasıl geçiyor anlamıyorum

Coooook güzel cooook

ya canom ben iptal ettim siparişimi : ( çok beğenmiştim ama kız bebek kostümüymüş o : ))) kız bebek kostumü almışım yawrucağa.ilerde bide anne uğur böceği mi yaptın beni der.çok sevmiştim oysa ki.

geçmiş olsun canım.Allahım şifa versinn

yaaa iptal ettim : ( kız bebek kostümüymüş bu etmesemiydim aslında erkeğe de olur

Yaa sen dedikten sonra ben de baktim markafoniye bence erkek bebege de olurdu iptal etmeseydin keske..

şimdi olan armutlar mevsim armudu mudur?
oglen alsam mı, ogleden sonra annem yedırırdı
baska ne verebılırım fıkrınız var mı?????

ya bende liste var birtürlü ekleyemedim mevsimlerine göre sebze meyve ve balıklar diye.sinir oldum.google yaz bi canım

Merhaba hanimlar. benim oğlum bes buçuk aylik olacak. bir hafta on gündür çok iştahsız. Sadece anne sütü alıyor ama bu ara cok az emiyor. Memeyi reddediyor. Sütüm var ama bebeğim istemiyor. Sagip veremiyorum cunku kasik istemiyo.Doktor ek gıda tattirmaya basla demişti. 3 gun elma suyu içti bir gün havuç suyu. O da birer cay kaşığı ama icerken yüzünü eksitiyordu. Tatmaya basladigi gunden beri ağzını kilitlemeye basladi. Vitaminini bile zor veriyorum çünkü kaşık görünce ağzını kapatiyo dudaklarını kilitleyip. Kafasini ceviriyo kendini geri atiyo. Meme istemedigi zaman da ayni sekilde tepki veriyo. Tarttirdim bir haftada hic kilo almamis ustune de yuz gram vermis. Dişleri de kasiniyo. Dis istahsizlik da yaparmis ama doktor damak hareketi baslamis ama en az iki hafta daha hic bi sey beklemeyin dedi. Butun gun parmaklarini kemiriyo sincap gibi. yirmi gunlukken falan kaşıkla beslendi. sütümü sagip iciriyordum. Hep ağzını açıp istahla beklerdi. Kasiga atilirdi. simdi niye böyle?

Kiz bebis gibi gelmedi bana. Yani istenirse kiza da olur. Ama erkegine de yakisirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…