2014 Kasım Anneleri

Kafam cok karisiyir ek gida isinde
Okudukca olmuyot
Napcam bilemedm
4 gun bi dilim elma rendesi verdik
2 gun ceyrk havuc rendesi
Bugun a suda haslayarak ceyrek havucu ezip vericez
Sonra neyi ne kadar vereyim
Napcam bilemiyrm

geçmiş olsun canmm..çok üzüldüm

Çok geçmiş olsun, Allah acil şifa versin Paşa'na. Şimdi nasıl durumu, iyidir inşallah

Aaa ama.hic.kız bebek gibi değildi hani kelebek ari falan olsa neyse..
Olsun içine sinen başka bisey al tabiki.. ilerde valla bu ergenler çekilmez sonra

Okudukca olmuyot
Napcam bilemedm
Napcam bilemiyrm

yoğurt verdin mi? ben 3 gün yoğurt..sonra balkabağı suyu vereceğim.

Çok gecmiş olsun. Benim oğlumunda battaniyeyi dolayıp çırpınışı, nefes nefese kalışı Günlerce gözümün önünden gitmedi. Allah korusun yavrularımızı. Küçük kazalar, büyük kazaları önler diye düşün. Bunlar bize ders oluyor. Daha dikkatli davranıyorum bende, yere bırakıp yanından battaniyeleri çekiyorum artık.

Şu ek gıda işi gerçekten bana da Karışık geldi. Sonra kendi kendime düşündüm ve yoğurttan başlamaya karar verdim. Kp keçi sütü bulmuş sağolsun. Bende dün keçi Sütünden yoğurt mayaladım. Bakalım olsun da oğluma tattırayım, hatta 2-3 gün tattırdıktan sonra Minicik bir kasede öğün olarak versem bir sorun olmaz herhalde. Bu arada kızlar mayalanan yoğurdu kaç gün veriyorsunuz bebişlere? En fazla 2 gün verilir diye duydum. Sebebi de içindeki B vitaminleri zamanla azalıyormuş ve laktik asit miktarı arttığından gaz yapma olasılığı artıyormuş.

ben bir kase yediriyorum :) dört buçuk aylıkken basladık çorbalarayoğurda şimdi 5 ay bitti

O MAŞALLAH İLK DEN NE KADAR LA BAŞLADIN BİZİM DAHA 2 GÜN OLDU VERİYORUZ İLK GÜN AZ YEMİŞTE DÜNDE BAYA YEMİŞ VALLA BENİM KV ÖLE TAMAM DEYİP BIRAKMIO YETMEZ O ÇOCUĞUA DİO:=) HEM NİE OKADAR ERKEN BAŞLADIN SEN

ÖLE DENİCEM BAKALIM TOZ YOK ŞİMDİLİK AMA DİREK YOĞURT KOYARIM ÖLE YAPARIM ILIK SÜTE DİREK KOYUCAM YANİ SULANDIRMADAN PEKİ DOLAPTAN ÇIKAR ÇIKMAZ KOYULURMU YOĞURT ÖLE.İLK DENEMENDE BRAVO YANİ SANA :)

DİŞTİR CANIM MERAK ETME ATEŞ DÜŞÜRÜCÜ ŞURUP VER SABAH ÖĞLE AKŞŞAM 1 ÇAY KAŞIĞI ARA ARA DA ÖLÇ BİŞEY OLMAZ.38 ÇOK YÜKSEK DEĞİL ZATEN

CANM BEN BU BEBELAC KAVANOZLARI VARYA İÇİNDE MEYVE PÜRELERİ FALAN VAR ONLARDAN ALMIŞTIM ONLARA YAPIORUM 2 GÜN FALAN GİDİO İŞTE ÖLE VERİORM.BENDE KEÇİ SÜTÜNDEN YAPIORUM TABİ AÇIK BUALMIOZ MALESEF KUTULARDA ALDIM MARKETDEN.İLK YEMEMİŞ PEK AMA 2.GÜNÜ BAYA YEMİŞ BENCE YEDİĞİ KADAR VER BİŞEY OLMAZ KENDİ BELİRLİO ZATEN NE KADAR YİYECEĞİNİ BEBEK.BENDE

Okudukca olmuyot
Napcam bilemedm
Napcam bilemiyrm
canim ben de oyleydim ama simdi kendi kendime yapiyorum her seyi okudukca kafasi karisiyor insanin cunku.. Sonra armut tattir.. Avakado cok faydali bebislerimize tadini sevmezse biraz armutla karistirip tattir.. Balkabagi da cok faydali havucu tattirmis oldugundan havuc puresine bir miktar balkabagi da ekleyip verirsin.. Sonra patates de eklersin.. Senin bebeginin alerjisi de yok yogurt da tattir..
Bak ben oglenleri havuc patates kabak balkabagi irmik pirinc gibi malzemelerin bir kaciyla pure yapiyorum farkli farkli.. Ikindi vakti de meyve puresi elma armut avakado hangisini tercih edersem bazen iki meyveyi karistiriyorum.. Muzu da cok sevdi ama kabiz yapti cok artik vermiyorum..

canım ben bugün bebek arabasını arabamızın arkasında unuttuğumuzdan dışarı çıkamadım dün yedirdiğim yoğurttan verdim bişey olmaz diye düşünüyorum.ama bu mecburiyetten oldu.artık günlük yapacağım.kostüme üzüldüm valla bugün. bu kararsızlığım var ya benimerkek bebeğe uygun görmüştüm ilk.şimdi iptal ettiğime pişman oldum.kırmızı kırmızı çektirip sonra puzzle'ını yaptırıp salonuma asacaktım off off!

Evet bence de miktarı bebek kendi belirler. Inşallah severler yoğurdu, çok önemli kemik Gelişimi için. Ben yoğurt sevmediğimden oğlum bol bol yesin istiyorum. Sen elma, armut veriyomusun

Kampanya bitti mi? Bu arada puzzle fikri çok mantıklı, tuttum bunu

Cnm yogurdu minik kavanozlara gunluk mayala ben oyle yapmayi planliyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…