2014 Kasım Anneleri

Ay oğluşum ıkınıyor ıkınıyor kaka yapamıyor snra zorla bi yapıyor çok katı minicik bişey bi türlü yapamıyor kaç gündür zeytinyağ da içiriyorum pürelerinede koyuyorum halbuki o öyle acı çekerken çok çaresiz hissediyorum kendimi

CANIM ARKADAŞIMIN DA ÖLE OLMUŞTU 5 GÜN YAPMAMIŞTI KİBRİT UCU KADAR SABUN KOYDU POPOYA HEMEN YAPMIŞ VALLA KULLANILMAMIŞ Bİ SABUNDAN MİNNACIK BİŞEY YAPABİLİRSİN SENDE.

benim kizim da oyle Rosebek88 cim sagolsun o soyledi kuru kayisiyi bir gece suda bekletiyorum sonra suyuyla blenderdan geciriyorum gun icinde yiyeceklerinin icine koyuyorum rahat yapiyordu artik dun unuttum yine cok zorlandi icim gidiyor o ikinirken..

Ya kızlar kızımın bası hep cok sıcak neden acaba kafasının yanları ve arkası tepesı degıl

Yogurt meyve onceden ne guzel yıyodu artık yemıyo Hadı meyveyı muhallebısıne katıyorum ozaman yıyo. Yogurdu nasıl yedırıcem

Ayy çok tşk ederim :) baya katı oldu çünkü tereddüt etmiştim.
muhtemelen pirinç unu fazla olmuştur sonradan biraz su katıp açabilirsin
kabız oldugunda da erik yada kayısı püresi veriyorum zaten çıkmış pazarda taze taze verebilirsin. 6gün yapamadiginda gliserin bebek için olandan yarım fitil verdirmişti doktor zeytinyağı işe yaramamış ti

Kizlarr selamm...
ben bu kaka olayindan çok çektim biliyorsunuz belki. Suluydu icinde kan vardi falan.
Simdi de ek gıda ve kan ilaci veriyorum ve normal kakasi nasil olmali bilmiyorum.

Günde 1 defa yapior bazen 2gunde 1. aama yaptığı zaman sulu yapior. İshal mi acaba diyorum ama ishali olan bu kadar az yaparmi?

Sizin bebislerin kakalari nasil.?

Buarada çok kaka bir konu oldu ama affola... :)

Bizim daha kıvamlı oluyor kakamız canım ek gıdaya geçtiğimizden beri.

Herkese merhaba siteyi ozlemisim ise basladim isyerinde yasakli site o yuzden giremiyorum:-( evdede girmeye pek vaktim olmuyor telefondan internet cok yavas.masallah bebekler buyumus yazilari okuyamadim ama sizlere acil birsey sormak istiyorum kizim alti ayini yeni bitirdi sutum yetmiyo keci sutu veriyorum yetmedigi zaman bir kere acaba sizlerden veren varmi internetten baktim herkes birsey yazmis sanki zehir iciriyorum gibi yazmislar bizim zamanimizda mama mi vardi yaa merak ettim beni aydinlatin lutfen

İstanbulda yasayan arkadaslar bebeginizi nasil giydiriyosunuz ben iki gece kisa kollu giydirdim uyurken simdi fiskirtarak kustu bugun acaba usuttumu gunduzkeride ayaginda corap varmi sizinkilerin ay ne zor ya usurmu usumezmi ne giyse diye dusunmekten yoruldum

Canm ben adanadaym inanrmisn gunde kac defa degstrdigimn hesabi yokbazn sadece askili citcitli bazen takm ya bi gorsn gulersnz halime millet diyo kafyi bozdu cocukla ama inanki an ani tutmuyo corap baydr giydrmyrm ama gece bazn incecik pike baznde sadece atletiyle midesni ortyrm amabenm ogln cok terliyo

Sen en sicak illerden birindeymissin canim sagol cvp icin

ZEBEBEK canım kısa kollu çıt çıtlı, uzun kollu çıt çıtlı. Alta da eşofman. Ayakta çorap. Uykudan uyanınca penye yelek (yünlü kıyafetler yasaklandı egzamadan dolayı) ama sanırım üşüttü. Kesik kesik kusma, fazlaca hapşırma, burnunu çekme vs.. Dışarı çok çıktık bu aralar. Tişört falan giydirdim dışarı sıcak diye. Ondan oldu galiba. Evimiz baya serin. Hiç güneş görmüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…