evet canim bizde de direk cikiyor..Ben kizima pureyi catalla ezip veriyorum havuc parcalari kkakasindan cikiyor sizdeede oluyor mu
Ayy çok tşk ederim :) baya katı oldu çünkü tereddüt etmiştim.Evet canım doğru yapmışsın ben de doktor tavsiyesi ile öyle yapıyorum. Formül mama da evet onlar
Kimse benim kadar cahil olamaz bence bu konudane zor dimi bu ek gıda olayı hergün yeni bişey öğreniyor insan ve ben çok cahilim bu konuda
Ay oğluşum ıkınıyor ıkınıyor kaka yapamıyor snra zorla bi yapıyor çok katı minicik bişey bi türlü yapamıyor kaç gündür zeytinyağ da içiriyorum pürelerinede koyuyorum halbuki o öyle acı çekerken çok çaresiz hissediyorum kendimi
benim kizim da oyleAy oğluşum ıkınıyor ıkınıyor kaka yapamıyor snra zorla bi yapıyor çok katı minicik bişey bi türlü yapamıyor kaç gündür zeytinyağ da içiriyorum pürelerinede koyuyorum halbuki o öyle acı çekerken çok çaresiz hissediyorum kendimi
muhtemelen pirinç unu fazla olmuştur sonradan biraz su katıp açabilirsinAyy çok tşk ederim :) baya katı oldu çünkü tereddüt etmiştim.
benim kızımında diz kısmından sesler geliyor hızlı hızlı bisiklet sürme hareketi yapınca d vit.alakalı bişeymiymişArkadaslar bebeginin ayak bilekleri kıkırdayan var mı. Devit3 kullandığım halde daha gecmedi
Kizlarr selamm...
ben bu kaka olayindan çok çektim biliyorsunuz belki. Suluydu icinde kan vardi falan.
Simdi de ek gıda ve kan ilaci veriyorum ve normal kakasi nasil olmali bilmiyorum.
Günde 1 defa yapior bazen 2gunde 1. aama yaptığı zaman sulu yapior. İshal mi acaba diyorum ama ishali olan bu kadar az yaparmi?
Sizin bebislerin kakalari nasil.?
Buarada çok kaka bir konu oldu ama affola... :)
Benimkide oyle oluyo bazen annem disten diyo henuz cikmadi disimiz buaradaYa kızlar kızımın bası hep cok sıcak neden acaba kafasının yanları ve arkası tepesı degıl
Teşekkür ederim canım. Sarı saç çok seviyordum ucundan da olsa yakaladım bu rengi.bende memun kaldımAaclarin cok hos olmus
İyiki yaptirdin :)
Canm ben adanadaym inanrmisn gunde kac defa degstrdigimn hesabi yokbazn sadece askili citcitli bazen takm ya bi gorsn gulersnz halime millet diyo kafyi bozdu cocukla ama inanki an ani tutmuyo corap baydr giydrmyrm ama gece bazn incecik pike baznde sadece atletiyle midesni ortyrm amabenm ogln cok terliyoİstanbulda yasayan arkadaslar bebeginizi nasil giydiriyosunuz ben iki gece kisa kollu giydirdim uyurken simdi fiskirtarak kustu bugun acaba usuttumu gunduzkeride ayaginda corap varmi sizinkilerin ay ne zor ya usurmu usumezmi ne giyse diye dusunmekten yoruldum
Sen en sicak illerden birindeymissin canim sagol cvp icinCanm ben adanadaym inanrmisn gunde kac defa degstrdigimn hesabi yokbazn sadece askili citcitli bazen takm ya bi gorsn gulersnz halime millet diyo kafyi bozdu cocukla ama inanki an ani tutmuyo corap baydr giydrmyrm ama gece bazn incecik pike baznde sadece atletiyle midesni ortyrm amabenm ogln cok terliyo
Benim kızımın da öyle. ama neden oluyo bilmiyorum malesefYa kızlar kızımın bası hep cok sıcak neden acaba kafasının yanları ve arkası tepesı degıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?