- 24 Mayıs 2014
- 3.699
- 1.802
- 178
canım muz yediğinde benim oğlumda da oluyor kahverengi gibi büyük ihtimal ondandırÇok teşekkür ederim arkadaşlar cevaplar icin . inşallah öyledir bugün vermedim bir daha kini bekleyecegim inşallah olmaz da ben de bebegime yoğurt, peynir verebilirim
Benm oglumun diz kapagi kikirdyr nedenmiski takmdm yani kafaya d3 alakasi neymsArkadaslar bebeginin ayak bilekleri kıkırdayan var mı. Devit3 kullandığım halde daha gecmedi
cnm ck tesekuur ederim cevbin icin not aldim menuyu ve tarifleri malesef benim oglum da yiyen bir bebk degil insAlh az da olsa bu gidalardan faydalanabilsinler sagolasin arkdsimCanımbenim oğlum pek yemiyor ama ben sana öğünleri yazayım bunlardn bikaç kaşık yiyor gerisinde mama içiyor,sabah 5 te mama içiyoruz 9 da kahvaltı kahvaltıda yumurta sarısı, tahin, ev yapımı lor peyniri, her gün veryrm bazen kaşıkmaması yapıp bunları içine karştrp yedryrm 2 güne birde salatalık rendeleyip veriyrm, 12 de yoğurt yiyor üstüne mama içiyor, 3 de çorba içirmeye çalşyrmiçmiyor ama yayla çorbası veya tarhana veya sebze çorbası, 6 da meyve püresi ( elma, siyah üzüm, bal kabağı, armut, gün kurusu ve irmik koyuyorum tabi bu meyvelerin hepsini aynı gün karştrmyrm üçer üçer koyuyrm) akşamda 9 da mana içiyor uyuyor gece hep mama yiyor, tarif istersen kahvaltıda yarım muz, 1 elmayı buhardahaşla, sarı üzüm, bebe bisküvisi , yumurta sarusı karıştr blendırdan geçir ver güzel oluyr ama yemiyo benim sıpa,
cnm sagolasin ck ck tesekkur ederim cvp verdgn icn not aldim tarifleri umarim oglum begenir ve yer cunku cok istahsz bir bebek emmeyi de birakti bu aralr zorlmiyrm mamayi da cok zor aliyor umarim begndgi bbir gida olur yemeyn bebk cok zor rabbim tum bebslere saglik sihat versn insAlh amintatlım saat 8 buçukta kalvaltı ediyor oğlum.. ıhlamurun içine 3 bebe bisküvisi biraz peynir ve yarım yumurta sarısı koyuyoruz bulamaş şeklinde yiyor..arada ayrı veriyorum ama henüz kabul etmiyor katı godayı..
saat 11 de meyve püresi yiyor (elma-armur-neftali-muz)
saat 2 gibi çorba yiyor ( sebze (havuç-kabak-ıspanak-bak kabağı) yada yayla çorbası
saat 5 de 3 tatlı kaşığı yogurt veriyorum
saat 8 dede hipp gece tahıllı mama veriyorum
gecede hem emiyor zaten..
tabi gündüzde aralarda hep emiyor
iyi günler canım bende hatice kübra tongarın kitabını almıştım tarifleri çok güzel yapmaya çalışıyorum çok memnun kaldım her gün olmasada ara ara dene bence[/QUcnm 5.ayi bugun doldu oglumun daha ek gidaya tm.anlmiyla bu hftalrda gecicm ondn once sadece yogurt ve meyve puresi vermstim ewet kitp cok guzel tarfleri vakit buldkca ypmya clscm.cok.tesekkur ederm.cnm
D3 kemik kuvvetlenmësi için oldugundanBenm oglumun diz kapagi kikirdyr nedenmiski takmdm yani kafaya d3 alakasi neyms
Aynen çok üzülüyorum ama zorluyorum bende memeyi bırakmasın diye. Ama patladıktan sonra biraz daha düzeldi. İnşallah hemen çıksinda senin kuzunun da disleri yemeye devam etsinNapıcaz boyle ac ac duruyolar. Tam rahat ettım ne guzel emıyo dıyodum bu seferde diş çıktıya. Zorla ıkı üç dk zor emıyo. Zorlamıyorum yrım saatte bır denıyorum emsın dıye napim
Sagol canım inşallah ya. Memeye gelır gelmez kıyamet kopuyo. Ne kol kaldı ıkı gundur ne bel agrıdan. Sadece oyun halısında bıraz oyalanıyo onun dışında hep kucagımı istıyo ki normalde kucakta pek durmazdı.bakıyorum dişlerıne gozuken bişeyde yokkıAynen çok üzülüyorum ama zorluyorum bende memeyi bırakmasın diye. Ama patladıktan sonra biraz daha düzeldi. İnşallah hemen çıksinda senin kuzunun da disleri yemeye devam etsin
Ah canım buara hepımız aynı durumdayız galıba. Bwnde kendımı yıyorum emmıyo dıye. Dogdugu zamanki emmelerını oyle ozledmkı iştahla emdıgı zamanları. İnş en kısa zamanda iştahları açılsın bebişerımızın emsinler yesınler bol bollçok üzülüyorum ya. Altıncı aya geldim süt problemi yaşıyorum, göğsüm yara oldu bir aydır ağlaya ağlaya emziriyorum. Göğüs koruyucu aldım onun üzerinden de emmiyor, çok hırçınlaştı oda. Sütüm zaten hiçbir zaman bol bol olmamıştı kıt kanaat geçiniyordu yavrucak, iyice azalıyo yani
Canim benim bebekte var ve ya klasik 10 gündür avakado yediriyorum, ne gibi belirtiler olur ? Benimkinde bir keresinde kakasida ipliksi kiremit,kirmizi renk benzeri bir seyler; bugünde siyah ipliksi şeyler dikti. Muzla birlikte veriyorum arkadaşlar siyahin muzdan olabileceğini söylediler.Herkese hayırlı akşamlar dilerimarada bakip cikiyorum cok fazla zamanim olmuyor maalesef bebeginde sut alerjisi olan anneler cilek yada kirmizi meyve yerken yada avakado yediginiz zaman yada yedirirken cok dikkat edin..Cilek yiyen benim ama oglumda alerji artti.Kizimda sadece sut iken oglumda cogu sey alerji yapiyor Insallah en kisa surede iyilesir.Kati bir rejime basladim hafifledi...
sagol canim.yaaOlur tabi niye olmasın
ben ilk denemek için sütaş süzme vardı evde onunlar yaptım
sonra peynirciden tuzsuz peynir aldım onunla yaptım
afiyet olsun annesi minnoşa şimdiden
Maalesef aynı sorun bendede var resmen totom büyümüş yaa işe başlycm hiç bi pantolon olmuyo bugün gerçekle yüzleştim ve çook moralim bozukKizlar hiç bir kıyafetim olmuyor ya
Atomik dermatit vardı çok az bir şekilde nuksediyordu.Atomik tüm vücuda 2 günde yayıldı. Gece ağlama nöbetleri siklastı, huzursuzluk vb.Muz büyük lavaboya siyah ipliksi şeylere neden oluyor,kesinlikle dogru.Allah sizin bebeginize de bizede tum bebeklerede sağlık versin...Canim benim bebekte var ve ya klasik 10 gündür avakado yediriyorum, ne gibi belirtiler olur ? Benimkinde bir keresinde kakasida ipliksi kiremit,kirmizi renk benzeri bir seyler; bugünde siyah ipliksi şeyler dikti. Muzla birlikte veriyorum arkadaşlar siyahin muzdan olabileceğini söylediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?