2014 Kasım Anneleri

Çok teşekkür ederim arkadaşlar cevaplar icin . inşallah öyledir bugün vermedim bir daha kini bekleyecegim inşallah olmaz da ben de bebegime yoğurt, peynir verebilirim
canım muz yediğinde benim oğlumda da oluyor kahverengi gibi büyük ihtimal ondandır

cnm ck tesekuur ederim cevbin icin not aldim menuyu ve tarifleri malesef benim oglum da yiyen bir bebk degil insAlh az da olsa bu gidalardan faydalanabilsinler sagolasin arkdsim

cnm sagolasin ck ck tesekkur ederim cvp verdgn icn not aldim tarifleri umarim oglum begenir ve yer cunku cok istahsz bir bebek emmeyi de birakti bu aralr zorlmiyrm mamayi da cok zor aliyor umarim begndgi bbir gida olur yemeyn bebk cok zor rabbim tum bebslere saglik sihat versn insAlh amin

Herkese hayırlı akşamlar dilerim arada bakip cikiyorum cok fazla zamanim olmuyor maalesef bebeginde sut alerjisi olan anneler cilek yada kirmizi meyve yerken yada avakado yediginiz zaman yada yedirirken cok dikkat edin..Cilek yiyen benim ama oglumda alerji artti.Kizimda sadece sut iken oglumda cogu sey alerji yapiyorInsallah en kisa surede iyilesir.Kati bir rejime basladim hafifledi...

kızlar yekta beni emmiyo ya neyapıcam bildiğin emmiyor yani biraz uğrşıyo ağlamaya başlıyo sütüm kesilicek diye korkuyorum

çok üzülüyorum ya. Altıncı aya geldim süt problemi yaşıyorum, göğsüm yara oldu bir aydır ağlaya ağlaya emziriyorum. Göğüs koruyucu aldım onun üzerinden de emmiyor, çok hırçınlaştı oda. Sütüm zaten hiçbir zaman bol bol olmamıştı kıt kanaat geçiniyordu yavrucak, iyice azalıyo yani

Napıcaz boyle ac ac duruyolar. Tam rahat ettım ne guzel emıyo dıyodum bu seferde diş çıktıya. Zorla ıkı üç dk zor emıyo. Zorlamıyorum yrım saatte bır denıyorum emsın dıye napim
Aynen çok üzülüyorum ama zorluyorum bende memeyi bırakmasın diye. Ama patladıktan sonra biraz daha düzeldi. İnşallah hemen çıksinda senin kuzunun da disleri yemeye devam etsin

Aynen çok üzülüyorum ama zorluyorum bende memeyi bırakmasın diye. Ama patladıktan sonra biraz daha düzeldi. İnşallah hemen çıksinda senin kuzunun da disleri yemeye devam etsin
Sagol canım inşallah ya. Memeye gelır gelmez kıyamet kopuyo. Ne kol kaldı ıkı gundur ne bel agrıdan. Sadece oyun halısında bıraz oyalanıyo onun dışında hep kucagımı istıyo ki normalde kucakta pek durmazdı.bakıyorum dişlerıne gozuken bişeyde yokkı

Ah canım buara hepımız aynı durumdayız galıba. Bwnde kendımı yıyorum emmıyo dıye. Dogdugu zamanki emmelerını oyle ozledmkı iştahla emdıgı zamanları. İnş en kısa zamanda iştahları açılsın bebişerımızın emsinler yesınler bol boll

Canim benim bebekte var ve ya klasik 10 gündür avakado yediriyorum, ne gibi belirtiler olur ? Benimkinde bir keresinde kakasida ipliksi kiremit,kirmizi renk benzeri bir seyler; bugünde siyah ipliksi şeyler dikti. Muzla birlikte veriyorum arkadaşlar siyahin muzdan olabileceğini söylediler.

Atomik dermatit vardı çok az bir şekilde nuksediyordu.Atomik tüm vücuda 2 günde yayıldı. Gece ağlama nöbetleri siklastı, huzursuzluk vb.Muz büyük lavaboya siyah ipliksi şeylere neden oluyor,kesinlikle dogru.Allah sizin bebeginize de bizede tum bebeklerede sağlık versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…