2014 Kasım Anneleri

Formül mama nedir yahu şu bildiğimiz aptal SMA falan mı muhallebi tarifi bakıyorum formül mama koyun yazıyor içine ama o ne anlayamadm ki kızlar bi beni bilgilendirin :) pirinç unu ile suyu pişirdim soğuyunca hipp 6 ay üstü toz mama karıştırıp verdim ama yanlış mı yaptım bilmiyorum bebeğime zarar vermemişimdir inş hani mama su ile yapılıyor yà ben direk pişmiş pirinç ununun içine karıştırdım toz olarak su ile karıştırmadan doğru mu yaptım sizce

Son düzenleme:
Evet canım doğru yapmışsın ben de doktor tavsiyesi ile öyle yapıyorum. Formül mama da evet onlar

Maalesef aynı sorun bendede var resmen totom büyümüş yaa işe başlycm hiç bi pantolon olmuyo bugün gerçekle yüzleştim ve çook moralim bozuk

Benim de aynı şekilde. Geçen gün elbise alayım dedim, denedim, hiç yakışmadı. Göbeğim ve totom çıktı. İşte o gün durumun vahametini anladım.

Aaclarin cok hos olmus
İyiki yaptirdin :)

Gunaydin arkadaslar
Cnm cok sikkin
Uykusuzum
Biliyrm alakasiz oluyr ama buraya icimdekileri yazmak beni rahatlatiyor
Kimseyle paylasamiyrm cok bunaldim
Bana saygisini yitirmis bi esim var
Cogu zaman evlendigime pisman oluyrm
İnsanlari tanimak cok zor
Yasadikca buyuklerin nasihatlarini algilayabiliyrm
Evlenmeden kimseyi taniyamiyorsunuz
Bunu cok iyi anladim
On yillik birliktelik guyaa
Yada hep duzelir diye ertelemisim bazi seyleri
Esiyle mutlu olanlar esinizin kiymetini bilin derim
Hergun gozyasi dokmekten biktim
Cok bunaldm
Neyse arkadaslar bana bu kadar yeter

Canım biliyosundur bendede benZer problemler vardı. Ama bır hafta resmen farketsın degışımını diye başının etını yedım eskı gunlerımızı anlattım rahatsz oldugum şeylerı soyledım oda soyledı. Şuan cok şükür iyiyız ozamandan berı sürtüşmemiz bile olmadı. İnş en kısa zamanda yoluna gırer hersey

Gunaydın arkadaslar. Ya kızımı yanlarına mınderlerden destekleyerek oturtuyorum. Bu seferde öne dogru egılıyo ayaklarına kapanıyo resmen. Benmı oturtmayı beceremıyorum acaba. Yada ilk zamanlar bu normalmı

gunaydin canim.. Allah yardimcin olsun yuvaniza huzur mutluluk versin insallah..

Gunaydın arkadaslar. Ya kızımı yanlarına mınderlerden destekleyerek oturtuyorum. Bu seferde öne dogru egılıyo ayaklarına kapanıyo resmen. Benmı oturtmayı beceremıyorum acaba. Yada ilk zamanlar bu normalmı
Cok normal benimki bile hala öne yigiliyor.. Kendi basina oturacagi zamani bekliyorum dort gozle..

Farkimiz yok. 9 yillol bir iliski sonrasi evlilik ve hayal kirikligi...
Simdi geçmişe bakiyorum genclikmi saflikmi bilmiyorum üstünü ortmusum onemsememisim halbuki onemliymis...
Zamanla dzelmez biliyorum adam bu..sabir diliyorum

HAKLISIN CANIM TANIYAMIO İNSAN ÇOĞU ZAMAN SABRET ET CNM DÜZELİR İNŞ.RABBİM MUTLULUK VERSİN.BENDE SIKINTI YOK DİORUM ÇOK ŞÜKÜR DİORUM AMA BAZEN ÖLE ŞEYLER OLUOKİ ŞAŞIRIORUM.BEBİŞLER VAR RABBİM HİDAYET VERSİN HEPSİNE

Farkimiz yok. 9 yillol bir iliski sonrasi evlilik ve hayal kirikligi...
Simdi geçmişe bakiyorum genclikmi saflikmi bilmiyorum üstünü ortmusum onemsememisim halbuki onemliymis...
Zamanla dzelmez biliyorum adam bu..sabir diliyorum

CANM NASIL OĞLUŞ ATEŞLENDİ Mİ ANNENDEMİ KALDIN.
ÇOK MU AĞLADI YA YAVRUM KIYAMAM ONA BEN GİTMEDİM OYÜZDEN BABANNESİ GÖTÜRDÜ DAYANAMM YA.

Günaydın herkesee

Sınav görevindeyim.. Sıkıldım.

lilipit Allah sabır verin. Tuğrul paşaya sarıl sıkıca.. Bu minik yakışıklı bu evliliğin size hediyesi. Bizim hayatımızda mutlu mesut değil. Ama napalım evlenmeseydik bu yavruları kazanamazdık işte... Öyle günler oluyor ki Günaydınsız, iyi gecelersiz... Aynı yatağa yatıp sırt sırta döndüğümüz.. Allahtan çalışıyorsun, kafa dağıtacak bi meşkale var. Annen de yanında çok şükür. İdare edip gidicez işte.

üzme kendini lili düzelir inşallah herkesin sıkıntılrı herkesi üzen moralini bozan çeşitli şeyler var insanlar çoğu zaman belli etmiyorlar sadece kimi eşiyle, kimi işi, kimi ailesi, evladı, fiziksel özellikleri, maddiyat, daha sayamadığımız bisürü şey hele evlilik yani çok nadir dir güllük güneşlik gitmiyor kimsenin çok zor bi durum bence kimse kusursuz olamaz. bak ben mesela kendimden örnek gösereyim eşimin bi huyu var gezmeyi sevmiyor ben üç ay evden çıkmadım gezmek için onun hiç alkına bu kız sıkılmıştır bunalmıştır bi teklif edeyim demek gelmiyor tartışıyorum bana diyorki
-yirmi gün dışarı çıkmaman çok normal bende. yani sen düşün artık... üzme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…