- 11 Mart 2015
- 409
- 684
- 78
Ahh kızlaarr okadar üzgünümki yüreğim paramparça içim sızlıyorr yiğit bugün 2. Defa yataktan düştüKendibeşiğinde uyumk istemyr benim yatakta etrafını yastıklarla iyice çevirip uyutyrm mecburen bugün uyuyrdu kontrol edip salona gittim daha oturmadan gümmm diye bi ses ve benim yüreğim cız etti ardından çığlıklar çokkötüydü okadr kısa sürede ters dönüpo yastklardan kurtulup nasıl düştü anlamıyorum çok ağladı çook Ben de çok agladım böyle bi vicdan azabı yok gerçktn çokkötym eşim bu zamana kadar bana sesini yükseltipte kızmamştr , beni suçladı dikkat etmyrsn yatmyrsa yatmasın beşikte yatrcksın yada yanında otrp beklycksin dedi Ben zaten neye ugradgmı bilmz haldeyken öyle şeyler söylemesi çok zoruma gitti sanki ben yavrumu bilerek düşürmüşüm gibi benim içim kan aglıyor, bende ozamn bundan sonra yemk temzlj ütü blmem ne bekleme benden oturur yiğitimin başını beklerm dedim kavga ettk sinrden çatlyrm hastaneye götrdk çok şükür bişey çıkmadı röntgen çektler yine radyasyon aldı yavrum:-( çok kötym kızlaar ben kötü bir annemymki ikinci kere aynı hataya düştümm offf Dua edin bişey olmasın 24 saat gözlemleyn dedi doktor , eşimede gıcıgımm
Herkese merhaba siteyi ozlemisim ise basladim isyerinde yasakli site o yuzden giremiyorum:-( evdede girmeye pek vaktim olmuyor telefondan internet cok yavas.masallah bebekler buyumus yazilari okuyamadim ama sizlere acil birsey sormak istiyorum kizim alti ayini yeni bitirdi sutum yetmiyo keci sutu veriyorum yetmedigi zaman bir kere acaba sizlerden veren varmi internetten baktim herkes birsey yazmis sanki zehir iciriyorum gibi yazmislar bizim zamanimizda mama mi vardi yaa merak ettim beni aydinlatin lutfen
Ahh kızlaarr okadar üzgünümki yüreğim paramparça içim sızlıyorr yiğit bugün 2. Defa yataktan düştüKendibeşiğinde uyumk istemyr benim yatakta etrafını yastıklarla iyice çevirip uyutyrm mecburen bugün uyuyrdu kontrol edip salona gittim daha oturmadan gümmm diye bi ses ve benim yüreğim cız etti ardından çığlıklar çokkötüydü okadr kısa sürede ters dönüpo yastklardan kurtulup nasıl düştü anlamıyorum çok ağladı çook Ben de çok agladım böyle bi vicdan azabı yok gerçktn çokkötym eşim bu zamana kadar bana sesini yükseltipte kızmamştr , beni suçladı dikkat etmyrsn yatmyrsa yatmasın beşikte yatrcksın yada yanında otrp beklycksin dedi Ben zaten neye ugradgmı bilmz haldeyken öyle şeyler söylemesi çok zoruma gitti sanki ben yavrumu bilerek düşürmüşüm gibi benim içim kan aglıyor, bende ozamn bundan sonra yemk temzlj ütü blmem ne bekleme benden oturur yiğitimin başını beklerm dedim kavga ettk sinrden çatlyrm hastaneye götrdk çok şükür bişey çıkmadı röntgen çektler yine radyasyon aldı yavrum:-( çok kötym kızlaar ben kötü bir annemymki ikinci kere aynı hataya düştümm offf Dua edin bişey olmasın 24 saat gözlemleyn dedi doktor , eşimede gıcıgımm
Esin panikle oyle demistirAhh kızlaarr okadar üzgünümki yüreğim paramparça içim sızlıyorr yiğit bugün 2. Defa yataktan düştüKendibeşiğinde uyumk istemyr benim yatakta etrafını yastıklarla iyice çevirip uyutyrm mecburen bugün uyuyrdu kontrol edip salona gittim daha oturmadan gümmm diye bi ses ve benim yüreğim cız etti ardından çığlıklar çokkötüydü okadr kısa sürede ters dönüpo yastklardan kurtulup nasıl düştü anlamıyorum çok ağladı çook Ben de çok agladım böyle bi vicdan azabı yok gerçktn çokkötym eşim bu zamana kadar bana sesini yükseltipte kızmamştr , beni suçladı dikkat etmyrsn yatmyrsa yatmasın beşikte yatrcksın yada yanında otrp beklycksin dedi Ben zaten neye ugradgmı bilmz haldeyken öyle şeyler söylemesi çok zoruma gitti sanki ben yavrumu bilerek düşürmüşüm gibi benim içim kan aglıyor, bende ozamn bundan sonra yemk temzlj ütü blmem ne bekleme benden oturur yiğitimin başını beklerm dedim kavga ettk sinrden çatlyrm hastaneye götrdk çok şükür bişey çıkmadı röntgen çektler yine radyasyon aldı yavrum:-( çok kötym kızlaar ben kötü bir annemymki ikinci kere aynı hataya düştümm offf Dua edin bişey olmasın 24 saat gözlemleyn dedi doktor , eşimede gıcıgımm
Ben hic memnun kalmadim canim huc tavsiye etmemAvent natural manuel göğüs pompası kullanan var mı memnun mu ebebekte indirimde de almak istiyorum
Canim kusura bakma ama bende cok kizdim sana sanki kizim dusmus gibi uzuldum okuyunca buyuduler artik yastik falan fayda etmiyoki durmalarina benimkide cok hareketli asla yanliz birakmam yatakta benim kizimda yataginda uyumuyo annem bazen ayagindan birak uyurken yastik koyariz diyo kesinlikle birakmiyorum cunku cocugumu biliyorum lutfen bundan sonra cok dikkatli ol yavrummm ne kadar aglamistir cok sukurki bisey olmamis en korktugum sey yataktan dusmesi ruyalarima bile giriyo bazen olucek gibi oluyorum uzuntudenAhh kızlaarr okadar üzgünümki yüreğim paramparça içim sızlıyorr yiğit bugün 2. Defa yataktan düştüKendibeşiğinde uyumk istemyr benim yatakta etrafını yastıklarla iyice çevirip uyutyrm mecburen bugün uyuyrdu kontrol edip salona gittim daha oturmadan gümmm diye bi ses ve benim yüreğim cız etti ardından çığlıklar çokkötüydü okadr kısa sürede ters dönüpo yastklardan kurtulup nasıl düştü anlamıyorum çok ağladı çook Ben de çok agladım böyle bi vicdan azabı yok gerçktn çokkötym eşim bu zamana kadar bana sesini yükseltipte kızmamştr , beni suçladı dikkat etmyrsn yatmyrsa yatmasın beşikte yatrcksın yada yanında otrp beklycksin dedi Ben zaten neye ugradgmı bilmz haldeyken öyle şeyler söylemesi çok zoruma gitti sanki ben yavrumu bilerek düşürmüşüm gibi benim içim kan aglıyor, bende ozamn bundan sonra yemk temzlj ütü blmem ne bekleme benden oturur yiğitimin başını beklerm dedim kavga ettk sinrden çatlyrm hastaneye götrdk çok şükür bişey çıkmadı röntgen çektler yine radyasyon aldı yavrum:-( çok kötym kızlaar ben kötü bir annemymki ikinci kere aynı hataya düştümm offf Dua edin bişey olmasın 24 saat gözlemleyn dedi doktor , eşimede gıcıgımm
Yorgan hic kullanmadim ben simdiye kadar ev sicak oluyo ince bi orgu gibi bi battaniyesi var simdi onu ortuyorum penye battaniyeleri kucuk kalmaya basladi usutunu acar diye korkuyorum gece cok hareket ediyo uyurkenben cerkezkoydeyim ayni sayılır hava kisa kollu citcitliyla yatiyo ustunede penye battaniye ama ev sicak baya yorgan ortunce asiri terliyo oyuzden.battaniye ortyom altda penye pijamaa gundzdr boyle kisa.kollu altinda penye takimlardan coraptayatrken cikiyo gunduzde ben usur gibi olursam.gydryom yoksa.gydrmiyorum
Herkese merhaba siteyi ozlemisim ise basladim isyerinde yasakli site o yuzden giremiyorum:-( evdede girmeye pek vaktim olmuyor telefondan internet cok yavas.masallah bebekler buyumus yazilari okuyamadim ama sizlere acil birsey sormak istiyorum kizim alti ayini yeni bitirdi sutum yetmiyo keci sutu veriyorum yetmedigi zaman bir kere acaba sizlerden veren varmi internetten baktim herkes birsey yazmis sanki zehir iciriyorum gibi yazmislar bizim zamanimizda mama mi vardi yaa merak ettim beni aydinlatin lutfen
Merhaba. Cnm keci sutu anne sütüne en yakın verebiliyorsan ne mutlu sana. Bizde 7 aylik olduk bnde vermeyi düşünüyorum sulandı rma yapıyor musun süte. Yapiyorsan miktarını öğrenebilir miyim
İstanbulda yasayan arkadaslar bebeginizi nasil giydiriyosunuz ben iki gece kisa kollu giydirdim uyurken simdi fiskirtarak kustu bugun acaba usuttumu gunduzkeride ayaginda corap varmi sizinkilerin ay ne zor ya usurmu usumezmi ne giyse diye dusunmekten yoruldum
Canım ben uzun kollu cıtcıtlı altınada tek kat gıydırıyorum artık. Kısa kolluya daha gecmedm. Coraplarıda guzduz hep aygında gecede bazen cıkartıyorum. Onceden ıkı kat gıydrrdm artık tek alt tek üst gıyıyo.İstanbulda yasayan arkadaslar bebeginizi nasil giydiriyosunuz ben iki gece kisa kollu giydirdim uyurken simdi fiskirtarak kustu bugun acaba usuttumu gunduzkeride ayaginda corap varmi sizinkilerin ay ne zor ya usurmu usumezmi ne giyse diye dusunmekten yoruldum
Benim soruma hic kimse cevap vermemis eski anneler pek yok galiba.yenilerlede tanismadigimiz icinmi bilmiyorum uzuldum cevap verilmeyisine
arkadaşlar ödeme nasıl oldu sizde? tl hesabimizdan kredi karti ile aldik provizyonda göründü ama 22 turk lirasi olarak yazdı sonra ödeme yapıldığı bile gorunmedi. benim kangurum da geldi sizden esinlenerek aldım ben de çok memnunum ama ödeme yapıldı mi yapildiysa bankanın internet bankaciligi uygulamasina yansımadı mi anlamadım. hak gecmesin. satıcı Çinli site ingilizce odeme de dolar ile olunca anlayamadim.Canım benim kangurumda pazartesi günü geldi bunun düz moru çok güzel ama ben daha dışarıda kullanamadım evde yaptığım denemelerde benim cadı kız durmadı mızardanmaya başladı tek başına cesaret edip dışarıya çıkamadım yarın eşimle çıkmayı düşünüyorum yine durmak istemezse en azından yanımda eşim olur dışarıda ilk deneme için baya heyecanlıyım
coook gwvmis olsun Rabbim korusun yavrularimizi kendini suclama canim birseyide yokmus cok şükürAhh kızlaarr okadar üzgünümki yüreğim paramparça içim sızlıyorr yiğit bugün 2. Defa yataktan düştüKendibeşiğinde uyumk istemyr benim yatakta etrafını yastıklarla iyice çevirip uyutyrm mecburen bugün uyuyrdu kontrol edip salona gittim daha oturmadan gümmm diye bi ses ve benim yüreğim cız etti ardından çığlıklar çokkötüydü okadr kısa sürede ters dönüpo yastklardan kurtulup nasıl düştü anlamıyorum çok ağladı çook Ben de çok agladım böyle bi vicdan azabı yok gerçktn çokkötym eşim bu zamana kadar bana sesini yükseltipte kızmamştr , beni suçladı dikkat etmyrsn yatmyrsa yatmasın beşikte yatrcksın yada yanında otrp beklycksin dedi Ben zaten neye ugradgmı bilmz haldeyken öyle şeyler söylemesi çok zoruma gitti sanki ben yavrumu bilerek düşürmüşüm gibi benim içim kan aglıyor, bende ozamn bundan sonra yemk temzlj ütü blmem ne bekleme benden oturur yiğitimin başını beklerm dedim kavga ettk sinrden çatlyrm hastaneye götrdk çok şükür bişey çıkmadı röntgen çektler yine radyasyon aldı yavrum:-( çok kötym kızlaar ben kötü bir annemymki ikinci kere aynı hataya düştümm offf Dua edin bişey olmasın 24 saat gözlemleyn dedi doktor , eşimede gıcıgımm
Canım çok geçmiş olsun üzülme Düşe kalka büyüyecekler eşinede kızma yatağında yatmıyorsa gündüzler i yere.yatak yapıp. Orda yatır bari sen tabiki iyi bi annesinki üzülüyorsunAhh kızlaarr okadar üzgünümki yüreğim paramparça içim sızlıyorr yiğit bugün 2. Defa yataktan düştüKendibeşiğinde uyumk istemyr benim yatakta etrafını yastıklarla iyice çevirip uyutyrm mecburen bugün uyuyrdu kontrol edip salona gittim daha oturmadan gümmm diye bi ses ve benim yüreğim cız etti ardından çığlıklar çokkötüydü okadr kısa sürede ters dönüpo yastklardan kurtulup nasıl düştü anlamıyorum çok ağladı çook Ben de çok agladım böyle bi vicdan azabı yok gerçktn çokkötym eşim bu zamana kadar bana sesini yükseltipte kızmamştr , beni suçladı dikkat etmyrsn yatmyrsa yatmasın beşikte yatrcksın yada yanında otrp beklycksin dedi Ben zaten neye ugradgmı bilmz haldeyken öyle şeyler söylemesi çok zoruma gitti sanki ben yavrumu bilerek düşürmüşüm gibi benim içim kan aglıyor, bende ozamn bundan sonra yemk temzlj ütü blmem ne bekleme benden oturur yiğitimin başını beklerm dedim kavga ettk sinrden çatlyrm hastaneye götrdk çok şükür bişey çıkmadı röntgen çektler yine radyasyon aldı yavrum:-( çok kötym kızlaar ben kötü bir annemymki ikinci kere aynı hataya düştümm offf Dua edin bişey olmasın 24 saat gözlemleyn dedi doktor , eşimede gıcıgımm
Tatlım emziriyormusun sütün varsa bide onunla temizle faydasını göreceksinKızlar ek gıdaya geçtik geçeli kızımın poposu pişikten geçilmiyo ve ne denediysem (zeytin yağı, arko, mustela pişik kremi, bepantol) olmadı bildiğiniz başka bir yöntem varmı çok acil çünkü yaraları açılmaya başladı. Bu arada poposunu her alt değiştirmede yıkıyorum ve doğduğundan beli hiç ıslak mendil kullanmadım hep pamuk ıslatıp sildim ama bu ek gıda mahvetti bizi.
Canm cook gecms olsn zor kotu olmssundr ben bazen ruyamda goryrm aklimi yiyeck gibi oluyrm aman bi daha olmz insallh esine sukret benmki daha beterini yapardi bunuda her firsatta diyo eger duser se seni maff ederim diee basliyo kavga sanki bilerek yapcm kendileri baksn o zaman olur kavga anninda olur bunlarAhh kızlaarr okadar üzgünümki yüreğim paramparça içim sızlıyorr yiğit bugün 2. Defa yataktan düştüKendibeşiğinde uyumk istemyr benim yatakta etrafını yastıklarla iyice çevirip uyutyrm mecburen bugün uyuyrdu kontrol edip salona gittim daha oturmadan gümmm diye bi ses ve benim yüreğim cız etti ardından çığlıklar çokkötüydü okadr kısa sürede ters dönüpo yastklardan kurtulup nasıl düştü anlamıyorum çok ağladı çook Ben de çok agladım böyle bi vicdan azabı yok gerçktn çokkötym eşim bu zamana kadar bana sesini yükseltipte kızmamştr , beni suçladı dikkat etmyrsn yatmyrsa yatmasın beşikte yatrcksın yada yanında otrp beklycksin dedi Ben zaten neye ugradgmı bilmz haldeyken öyle şeyler söylemesi çok zoruma gitti sanki ben yavrumu bilerek düşürmüşüm gibi benim içim kan aglıyor, bende ozamn bundan sonra yemk temzlj ütü blmem ne bekleme benden oturur yiğitimin başını beklerm dedim kavga ettk sinrden çatlyrm hastaneye götrdk çok şükür bişey çıkmadı röntgen çektler yine radyasyon aldı yavrum:-( çok kötym kızlaar ben kötü bir annemymki ikinci kere aynı hataya düştümm offf Dua edin bişey olmasın 24 saat gözlemleyn dedi doktor , eşimede gıcıgımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?