2014 Kasım Anneleri

Canım geçmiş olsun Hemşire bu aylarda ev kazalarına dikkat edin demişti bize. Kızım da bir keresinde kanepeden düşüyordu. Hem de yanındayken ve gözüm üzerindeyken. Anlık bir şey gerçekten son anda tutmuştum. Bundan sonra daha da dikkat edersin. Kendini suçlama. Sen düşmesini istemezdin elbette. Eşin de korktuğundan öyle davranmıştır. Allah daha beterinden korusun.

Bence verme canım, sütün yetmiyorsa mamayla takviye yapabilirsin. Evet bizim zamanımızda belki veriliyordu ama doğru değilmiş demek ki. Doğru olsaydı bugün de verilmeye devam edilirdi. Bildiğim kadarıyla keçi sütü folik asit eksikliğine de neden oluyor.

Bence yere bi yatak yap geniiisce etrafini yukselt sifir tehlike :)

Gunaydn arkadaslar
Ogluma kahvatida bi tatli kasigi kadr labne
Nohut kadar yumurta sarisi
Bi cay kasigi pekmez yedirebildim
Bukadar yeterli mi
Si neyi hangi miktarda yediriyorssunu?

Esin panikle oyle demistir
Sen cok ona bakma
Sen istermiydin sanki dusmesni
Bebis iyi olsunda gerisi onemli degil
Cock bu duse kalka buyur

Avent natural manuel göğüs pompası kullanan var mı memnun mu ebebekte indirimde de almak istiyorum

Canim kusura bakma ama bende cok kizdim sana sanki kizim dusmus gibi uzuldum okuyunca buyuduler artik yastik falan fayda etmiyoki durmalarina benimkide cok hareketli asla yanliz birakmam yatakta benim kizimda yataginda uyumuyo annem bazen ayagindan birak uyurken yastik koyariz diyo kesinlikle birakmiyorum cunku cocugumu biliyorum lutfen bundan sonra cok dikkatli ol yavrummm ne kadar aglamistir cok sukurki bisey olmamis en korktugum sey yataktan dusmesi ruyalarima bile giriyo bazen olucek gibi oluyorum uzuntuden
Banada kizma boyle dedim diye ama gercekten cok uzuldum

Yorgan hic kullanmadim ben simdiye kadar ev sicak oluyo ince bi orgu gibi bi battaniyesi var simdi onu ortuyorum penye battaniyeleri kucuk kalmaya basladi usutunu acar diye korkuyorum gece cok hareket ediyo uyurken

Merhaba. Cnm keci sutu anne sütüne en yakın verebiliyorsan ne mutlu sana. Bizde 7 aylik olduk bnde vermeyi düşünüyorum sulandı rma yapıyor musun süte. Yapiyorsan miktarını öğrenebilir miyim

Canım ben uzun kollu cıtcıtlı altınada tek kat gıydırıyorum artık. Kısa kolluya daha gecmedm. Coraplarıda guzduz hep aygında gecede bazen cıkartıyorum. Onceden ıkı kat gıydrrdm artık tek alt tek üst gıyıyo.

Gunaydın şekerler. DUn hiç giremedim baya yogun bir gundu benım içim. Ailem geldı kızım baya yabancıladı saatlerce agladı. Sonra uyudu uyannca kendıne geldı cok şükür aglamadı daha iç çekerek aglıyodu kuzum. 8 gbı uyudu kvler geldı 10 da kzımı emzırıyodum uyuyodu hala geldi yanıma cocugu uyandrmak için yapmadıgı şey kalmadı. En sonunda kızdm napıyosun senya cocuk uyuyo gormuyomusun cık odadan dedım delırttı benı uyuyan cocugun ygını gıdıklıyo dengesız. Nıye uyutuyosun uyumasın diyo. Sen seviceksın dıye cocugumun uyku duzenını bozamam dedim bende. Kızım uyanmasın dıye okadr dua ettımkı. Annmler burda dıye ınadına geldı konuşmuyolar çunku. Annmler nasıl sevdıklerını anlattıkca kudurdu kıskançlıktan. Onlar gelene kadar gunum vok guzeldı akşam yine uyuz ettı beni

Tatlım.öncelikle çok geçmiş olsun şükür birşeyoolmamış... Bende bir kere pusetten düşürdum ve simdi asla onu öyle yalniz bırakmıyorum..çok hareketlendiler heran herşeyi yapabikiyorlar... Ben birvtane minder doldurttum büyük oturma odamda mustiyi gündüz orada uyutuyorim gecede yanımda uyutup daldiktam sonra beşiğine koyuyorum.kesinlikle evine bir yer minderi yaptır oğlun için.

Slmmm tatlimmm...
Ya giriyorum ama çok.aktif olamiyorum.ne yazıkki..ne sormustunku tatlim
Benim soruma hic kimse cevap vermemis eski anneler pek yok galiba.yenilerlede tanismadigimiz icinmi bilmiyorum uzuldum cevap verilmeyisine

arkadaşlar ödeme nasıl oldu sizde? tl hesabimizdan kredi karti ile aldik provizyonda göründü ama 22 turk lirasi olarak yazdı sonra ödeme yapıldığı bile gorunmedi. benim kangurum da geldi sizden esinlenerek aldım ben de çok memnunum ama ödeme yapıldı mi yapildiysa bankanın internet bankaciligi uygulamasina yansımadı mi anlamadım. hak gecmesin. satıcı Çinli site ingilizce odeme de dolar ile olunca anlayamadim.

coook gwvmis olsun Rabbim korusun yavrularimizi kendini suclama canim birseyide yokmus cok şükür

Canım çok geçmiş olsun üzülme Düşe kalka büyüyecekler eşinede kızma yatağında yatmıyorsa gündüzler i yere.yatak yapıp. Orda yatır bari sen tabiki iyi bi annesinki üzülüyorsun

Tatlım emziriyormusun sütün varsa bide onunla temizle faydasını göreceksin

Canm cook gecms olsn zor kotu olmssundr ben bazen ruyamda goryrm aklimi yiyeck gibi oluyrm aman bi daha olmz insallh esine sukret benmki daha beterini yapardi bunuda her firsatta diyo eger duser se seni maff ederim diee basliyo kavga sanki bilerek yapcm kendileri baksn o zaman olur kavga anninda olur bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…