2014 Kasım Anneleri

Gecmis olsun canim bizim evde cok sicak 27,6 bugun icerisi diger odalar 30 neyse ki bi odamiz gunes gormuyoda biraz serin oluyo 27 yani serin dedigimde

ben cerkezkoydeyim ayni sayılır hava kisa kollu citcitliyla yatiyo ustunede penye battaniye ama ev sicak baya yorgan ortunce asiri terliyo oyuzden.battaniye ortyom altda penye pijamaa gundzdr boyle kisa.kollu altinda penye takimlardan coraptayatrken cikiyo gunduzde ben usur gibi olursam.gydryom yoksa.gydrmiyorum

Gecmis olsun canim bizim evde cok sicak 27,6 bugun icerisi diger odalar 30 neyse ki bi odamiz gunes gormuyoda biraz serin oluyo 27 yani serin dedigimde
Bizim evde 26-27derece ben bir haftadır askılı badi üstüne kısa kol altta penye. Gündüz uykuda çorap yok gece giydiriyorum. Üstüne de tek penye battaniye. İlk kısa kol giydiğinde bizimki de kustu şimdi alıştı galiba. Anadolu yakasındayım

Baya agladi tatlim
Huzursuzluk vardi ama ateşoolmadı çok şükür...
Annemde kaldim simdide KV dedeyim gündüz misafirin verdi akşamda buraya geldik baya yoguniz

CANM NASIL OĞLUŞ ATEŞLENDİ Mİ ANNENDEMİ KALDIN.
ÇOK MU AĞLADI YA YAVRUM KIYAMAM ONA BEN GİTMEDİM OYÜZDEN BABANNESİ GÖTÜRDÜ DAYANAMM YA.

Maalesef aynı sorun bendede var resmen totom büyümüş yaa işe başlycm hiç bi pantolon olmuyo bugün gerçekle yüzleştim ve çook moralim bozuk
Anlıyorum cnm. Ya düğün var kaynimin kınada düğünde giyecegim abiyeler olmuyor sıkıldım bende. Gömlek penye hiçbiri . Hamilelikteki giydiklerimi giYiyorum resmen. Fitlikten kalmadı bende

Ii aksmlr kizlar bugn ilk defa k.v yedrdi yogurdnu veremezsin dedim ama cocugunu ovenin halini biliysnz agzni kocamn aciyrdu bende zorla yedryrm sipaya demkki arada baskalarna baktrmak gerekmis

İnşallah en kısa zamanda düzelir canım ara ara hepimizde oluyo bu tarz Şeyler sinirlerimiz çok yıpranmış durumda

kakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakkakakakakakakakakakakakaa

canım ben gündüz biz nasıl giyiniyorsak öyle giydiriyorum kısa kollu genelde ama gece uzun kollu giydiriyorum çorap giydirmiyorum bi sıkıntımız yok şu anlık çok şükür

Muz patates falan verme canım bu aralar

Ahh kızlaarr okadar üzgünümki yüreğim paramparça içim sızlıyorr yiğit bugün 2. Defa yataktan düştü Kendibeşiğinde uyumk istemyr benim yatakta etrafını yastıklarla iyice çevirip uyutyrm mecburen bugün uyuyrdu kontrol edip salona gittim daha oturmadan gümmm diye bi ses ve benim yüreğim cız etti ardından çığlıklar çokkötüydü okadr kısa sürede ters dönüpo yastklardan kurtulup nasıl düştü anlamıyorum çok ağladı çook Ben de çok agladım böyle bi vicdan azabı yok gerçktn çokkötym eşim bu zamana kadar bana sesini yükseltipte kızmamştr , beni suçladı dikkat etmyrsn yatmyrsa yatmasın beşikte yatrcksın yada yanında otrp beklycksin dedi Ben zaten neye ugradgmı bilmz haldeyken öyle şeyler söylemesi çok zoruma gitti sanki ben yavrumu bilerek düşürmüşüm gibi benim içim kan aglıyor, bende ozamn bundan sonra yemk temzlj ütü blmem ne bekleme benden oturur yiğitimin başını beklerm dedim kavga ettk sinrden çatlyrm hastaneye götrdk çok şükür bişey çıkmadı röntgen çektler yine radyasyon aldı yavrum:-( çok kötym kızlaar ben kötü bir annemymki ikinci kere aynı hataya düştümm offf Dua edin bişey olmasın 24 saat gözlemleyn dedi doktor , eşimede gıcıgımm

Cnm coook geçmiş olsun... inşallah birsey olmayacak. Ama bir daha gerekirse salonda yatir ve yaninda dur senin oglusunda cok hareketli sanirim bizim ki gibi. Tam uykuya gecince alirsin yatagina.

Amann ev iside Batsın cocuklarimizdan daha önemli değil

Esine de kizma o telasla saydirmistir oğlunu çok sevdiginden onun için korktugundan...

Ve unutma bir şekilde düşe kalka buyuyecekler

Kızlar ek gıdaya geçtik geçeli kızımın poposu pişikten geçilmiyo ve ne denediysem (zeytin yağı, arko, mustela pişik kremi, bepantol) olmadı bildiğiniz başka bir yöntem varmı çok acil çünkü yaraları açılmaya başladı. Bu arada poposunu her alt değiştirmede yıkıyorum ve doğduğundan beli hiç ıslak mendil kullanmadım hep pamuk ıslatıp sildim ama bu ek gıda mahvetti bizi.

Ben benim kizimdada pisik oldu putur putur sivilceler cikti hametan diye bir krem cok iyi geldi hatta esim kizdi bunu nye aldin diye sonra hemen iyilestigini oda gordu bes alti lira cokta degil nettende arastirabilirsin

Benim soruma hic kimse cevap vermemis eski anneler pek yok galiba.yenilerlede tanismadigimiz icinmi bilmiyorum uzuldum cevap verilmeyisine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…