2014 Kasım Anneleri

s
seni çok iyi anlıyorum
çünkü aynısından bendede var
adam ev kuşu yaa
yani dışarı çıkmamak için elinden geleni yapıyo
delirtiyo beni

kızlar bebeğime püre hazırlamak istiyorum sizce ne yapayım aklıma bişey gelmiyor farklı

canmm çok geçmiş olsun
nekadar dikkat edilirse edilsin arada oluyo öyle kazalar
eşinide takma kafaya
evet kimse istemez ama
çocuk bu düşe kalka büyüycek

Meyveyı cok zor tıten kızım kayısı şeftalı elma armut püre karışımını yedı çok şükür.yogurt yemıyo nelere katıp verebılırım. Bırde pekmezı nelerde kullanıyosunuz. Sabahları yarım yada bir çay kaşıgı yedırsem dokunurmu

Canim benim cookk gecmis olsun cok.uzuldum esinde korku ve stresten dolati o sekilde davranmistir uzulme bebegine ve sana gecmis olsun dileklerimle insallah bidaha boyle bisey yasamazsiniz

s

seni çok iyi anlıyorum
çünkü aynısından bendede var
adam ev kuşu yaa
yani dışarı çıkmamak için elinden geleni yapıyo
delirtiyo beni
itiraf ediyorum benimki de.. Hatta gecen bu konuda tartistik.. E ben hep evdeyim onun izin gününde ailecek gezmek istiyorum e o hep iste tek izin gününde evde olmak istiyor kim hakli kim haksiz çözemedim..

ya çok zor dimi. hele alışverişe hiç dayanamıyor birde onuda gezmekten sayıyor
Ay ayniiisiii.. Avm lerden nefret eder hep kardesim ya da arkadaslarimla giderim market disinda alışverişe cikmayiz beraber.. Neyse kabullendik artik :)) el mecbur..

itiraf ediyorum benimki de.. Hatta gecen bu konuda tartistik.. E ben hep evdeyim onun izin gününde ailecek gezmek istiyorum e o hep iste tek izin gününde evde olmak istiyor kim hakli kim haksiz çözemedim..
ikinizde ama bi ayarlamada yapılabilir ama sanırım türk erkeklerinin geneli böyle bidde benimki kro arkadaşlarını örnek gösteriyor bana deli oluyorum.

Ay ayniiisiii.. Avm lerden nefret eder hep kardesim ya da arkadaslarimla giderim market disinda alışverişe cikmayiz beraber.. Neyse kabullendik artik :)) el mecbur..
sen yine iyisin benim komşum bile yok ist. üç dört ayda bir gidiyoruz koştura koştura ne acksam alıyorum çoğu zaman istediğimide bulamıyorum hele artık yektada var sadece ona alıyorum kendime denemem imkansız yani

Kizlar uzulmyn hepimiznki ayni farklari yok yani ama yinede bin sukur beteri dusunmk gerek dovme sovme rencide edici halleri yok arada kavgada olur yani olmz diyen yaln soler

en iyisi biz beraber gidelimm

CANIM ARKADAŞIMIN DA ÖLE OLMUŞTU 5 GÜN YAPMAMIŞTI KİBRİT UCU KADAR SABUN KOYDU POPOYA HEMEN YAPMIŞ VALLA KULLANILMAMIŞ Bİ SABUNDAN MİNNACIK BİŞEY YAPABİLİRSİN SENDE.
Ay Sağol deneyim bi canım

Ben de haşlayıp ezip yoğurduna karıştırıyordum ama bir de dediğin gibi yapayım belki öyle daha iidir

Kızlar bebişlerinize öğle öğününde neler veriyorsynuz benmki hiç bi sebze püresi yemiyor püskürüyor illa tatlı olacak içinde ona da mı pekmez koycam artık napim anlamadm ne yapsam yok yemiyor siz neler veriyorsnuz farklı ne deneyebilirim 6.5 aylık ve 5.5 aylık oldğndan beri uğraşıorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…