2014 Kasım Anneleri

Kızım ilk uçak deneyimini atlattı biraz mızmızlansa da korktuğumdan iyiydi. Kızım ek gıdaya dair hiçbirşey yemiyor yoğurt meyve püresi .. İştahı yok aslında mama da çok az yiyor ne olacak bilmiyorum böyle.iki arada bi derede yazıyorum eşimin memleketine geldik burası çok sıcak ama kızım eşimin büyük ninesinin torunun torunu. Göstermek istedik. Herkes iyidir umarım geçmiş sayfaları okuyamadım

itiraf ediyorum benimki de.. Hatta gecen bu konuda tartistik.. E ben hep evdeyim onun izin gününde ailecek gezmek istiyorum e o hep iste tek izin gününde evde olmak istiyor kim hakli kim haksiz çözemedim..
tabikide sen haklısın canmm
işden döndüğünde evde vakit geçiriyo sonuçta
e seninde dışarıya çıkmaya hakkın var

Kizlar oglumun idrarnda kristal denn sey oluyrdu arada bugunde pembemsi kan gibi bise gordm barz degildi ama belliydi nette kum dokmeden dolayi olabilir dio bi daha olursa gitcm dr

Oğlum biberonu kesinlikle almıyor ben ne yapcam bilmiyorum on gündür boyle uyutup öyle veriyorum içine ufluyo neden boyle yapio

Kızlar bebişlerı dışarı cıkarttgnzda iki katmı gıydyrsnz. Salı hastaneye gıdıcez nasıl gıydrsem acaba cok terliyo arabada falan.

Bıberon dıyınce mama yemıyosa bıberona alıştrmalımıyız sizce. Benm kızım hiç biberom almadı. Ek besınlerde bıberonla vermemız gereken bişey varmı. Yada dışarı cıktgmzda meyve suyu yada ıhlamur falan içirmek istedıgımde neyle vermelıyım.

ahh cok gecmis olsun.gecenlerde bende kizimin eline ekmek vermistim.bianda kizim boguluyor gibi oldu.esim kizimin elinden ekmeyi alip.bana oyle bir laf etdiki cok qururum kirildi.bazen cok bencil oluyor.kendinden sogutuyor beni.

Bu atak midir nedir bilmiyorumya biraz daha uuzn surerse pilim.bitecek gozlerim kapaniyo uykusuzLuktan ev berbatt artik gucum yetsin diye dua ediyorum hicbirseye yetisemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…