2014 Kasım Anneleri

kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var!.... benim ateşim çıktı çok fenayım şuan 38,2 neyapmalıyım sizce? bu sabah minoset içtim düşürmüştü yine içsem nasıl olur

Bebeği diş çıkaran anneler,diş çıktıktan sonra huzursuzluklar kaşınmalar geçiyo mu? Oğlum dişinin kaşıntısından herseye saldırıyo,bi çıksaydı.bide eli kafasına gidiyo saçını keşfediyo herlde yada konak var brz o kaşındırıyo olablr

kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var!.... benim ateşim çıktı çok fenayım şuan 38,2 neyapmalıyım sizce? bu sabah minoset içtim düşürmüştü yine içsem nasıl olur
Emziriyorsun degil mi sezaryen sonrası eve çıktığımda günde 2kez iç demişti doktor minosetı o zaman kullanılabilirse şimdi de kullanilir herhalde. 12saat oldu mu tabi bu benim tezim. İnşallah çabuk iyileşirsin. Göğüs ucu yaraların geçti mi ateş deyince mastit degil inşallah.

12 saat geçmedi bugün sabah içtim ama başımı kaldıramıyorum. göğsüm daha ileşmedi canım ya iki gün sağdım bugün emzirdim bışalttı göğsümü ama bilmiyorum olabilirmi acaba

Cnm kulağı kasiniyor olabilir.

12 saat geçmedi bugün sabah içtim ama başımı kaldıramıyorum. göğsüm daha ileşmedi canım ya iki gün sağdım bugün emzirdim bışalttı göğsümü ama bilmiyorum olabilirmi acaba
Günaydın canım inşallah daha iyisidir. Göğüste ağrı ya da sert bişeyler yoksa değildir inşallah. Bugün de ateşli olursan gidersin olmadı doktora. Yaralardan ilk başta ben de mikrop kapmış çok kez mastit olmuştum ateşle birlikte. Ama göğsüm çok ağrıyordu şişlikler vardı

Oğlum biberonu kesinlikle almıyor ben ne yapcam bilmiyorum on gündür boyle uyutup öyle veriyorum içine ufluyo neden boyle yapio
Canim benim kizimda ilk başta tutmadı ben işedeyken annemler multitabs vitamin ilacından biberon ucuna sürmusler o sekilde tutmaya başladı bi dene istersen

Canim cok geçmiş olsun Rabbim korusun cocuklariizi canım çok geçmiş olsun Rabbim korusun çocuklarımızı . Eşine de kızma sinirle söylenmiş sözlerdir.

motiwe canımm yebi gördüm mesajını. Nasıl oldun şmdi? Umarım daha iyisindir. Haber ver muhakkak.

Rosebek88 kuzum çok geçmiş olsun olayın etkisi ile söylemiştir ya takma. Malesef 2 gün önce de Alperen koltuktan düştü. Benim bir anlık dalgınlığımdan. Babası vardı yanında. Odaya ben geldim diye babası çıkmş ama ben hiç fark etmedim. Ben de çıktım ve malesef oğluşum düştü ben de eşime bağırıp çağırdım.

canım benim kızımın iki dişi birden çıkıyor şu an. kaşınmalar gecmedi. elimi zorla cekiyor arka dişlerini kaşıyor bu seferde. iştahsızlık azaldı ama huzursuzluk devam hatta arada cıglıklar atıyor agrıdan normalde yapmaz. resmen huyu değişti kuzumun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…