- 29 Eylül 2013
- 1.132
- 1.272
- 408
allah korusun bebelerimiziyaa inanmıyorum benimkide bugün kahvaltıda şekerli çay içirmiş bi kaşık..
tatsız sebze pürelerini severek yese halla azıcık yese bişey demem ama benim kuzu tatsız şeyleri yemiyo nasıl alıştırcam bilemiyorum:) çilek Tmm da nutuklada az birseyse birşey olmaz cnm korkma
nasıl yaptın canım tarifini verebilirmisinLabne yi yaptm bakalim begenckmi ne kadar suzulmesini beklicm acaba
Çok geçmiş olsun emzirmekle mi alakalı yoksa?parol iyidrkızlar acil yardımınıza ihtiyacım var!.... benim ateşim çıktı çok fenayım şuan 38,2 neyapmalıyım sizce? bu sabah minoset içtim düşürmüştü yine içsem nasıl olur
Gün kurusunı ilk defa duyuyorum. Aktarda barmısır. Nasıl koyuyosun onubebe bisküvisi yada kuru meyveler olabilir ben gün kurusu koymştm mesela geçen gün ama yedmi diye sor 2 3 kaşık
Un muhallebisi yapıyorum hurma ekliyprumKızlar prinç ununun içine meyveden baska neler ekleyebilirim.
sanırım soğuk aldım canımÇok geçmiş olsun emzirmekle mi alakalı yoksa?parol iyidr
Bugün dışardaydık çıtçıtlı badi üstüne kısa kollu Altınada tek pantolon giydirdimKızlar bebişlerı dışarı cıkarttgnzda iki katmı gıydyrsnz. Salı hastaneye gıdıcez nasıl gıydrsem acaba cok terliyo arabada falan.
Emziriyorsun degil mi sezaryen sonrası eve çıktığımda günde 2kez iç demişti doktor minosetı o zaman kullanılabilirse şimdi de kullanilir herhalde. 12saat oldu mu tabi bu benim tezim. İnşallah çabuk iyileşirsin. Göğüs ucu yaraların geçti mi ateş deyince mastit degil inşallah.
kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var!.... benim ateşim çıktı çok fenayım şuan 38,2 neyapmalıyım sizce? bu sabah minoset içtim düşürmüştü yine içsem nasıl olur
12 saat geçmedi bugün sabah içtim ama başımı kaldıramıyorum. göğsüm daha ileşmedi canım ya iki gün sağdım bugün emzirdim bışalttı göğsümü ama bilmiyorum olabilirmi acabaEmziriyorsun degil mi sezaryen sonrası eve çıktığımda günde 2kez iç demişti doktor minosetı o zaman kullanılabilirse şimdi de kullanilir herhalde. 12saat oldu mu tabi bu benim tezim. İnşallah çabuk iyileşirsin. Göğüs ucu yaraların geçti mi ateş deyince mastit degil inşallah.
Cnm kulağı kasiniyor olabilir.Bebeği diş çıkaran anneler,diş çıktıktan sonra huzursuzluklar kaşınmalar geçiyo mu? Oğlum dişinin kaşıntısından herseye saldırıyo,bi çıksaydı.bide eli kafasına gidiyo saçını keşfediyo herlde yada konak var brz o kaşındırıyo olablr
Günaydın canım inşallah daha iyisidir. Göğüste ağrı ya da sert bişeyler yoksa değildir inşallah. Bugün de ateşli olursan gidersin olmadı doktora. Yaralardan ilk başta ben de mikrop kapmış çok kez mastit olmuştum ateşle birlikte. Ama göğsüm çok ağrıyordu şişlikler vardı12 saat geçmedi bugün sabah içtim ama başımı kaldıramıyorum. göğsüm daha ileşmedi canım ya iki gün sağdım bugün emzirdim bışalttı göğsümü ama bilmiyorum olabilirmi acaba
Canim benim kizimda ilk başta tutmadı ben işedeyken annemler multitabs vitamin ilacından biberon ucuna sürmusler o sekilde tutmaya başladı bi dene istersenOğlum biberonu kesinlikle almıyor ben ne yapcam bilmiyorum on gündür boyle uyutup öyle veriyorum içine ufluyo neden boyle yapio
Canim cok geçmiş olsun Rabbim korusun cocuklariiziAhh kızlaarr okadar üzgünümki yüreğim paramparça içim sızlıyorr yiğit bugün 2. Defa yataktan düştüKendibeşiğinde uyumk istemyr benim yatakta etrafını yastıklarla iyice çevirip uyutyrm mecburen bugün uyuyrdu kontrol edip salona gittim daha oturmadan gümmm diye bi ses ve benim yüreğim cız etti ardından çığlıklar çokkötüydü okadr kısa sürede ters dönüpo yastklardan kurtulup nasıl düştü anlamıyorum çok ağladı çook Ben de çok agladım böyle bi vicdan azabı yok gerçktn çokkötym eşim bu zamana kadar bana sesini yükseltipte kızmamştr , beni suçladı dikkat etmyrsn yatmyrsa yatmasın beşikte yatrcksın yada yanında otrp beklycksin dedi Ben zaten neye ugradgmı bilmz haldeyken öyle şeyler söylemesi çok zoruma gitti sanki ben yavrumu bilerek düşürmüşüm gibi benim içim kan aglıyor, bende ozamn bundan sonra yemk temzlj ütü blmem ne bekleme benden oturur yiğitimin başını beklerm dedim kavga ettk sinrden çatlyrm hastaneye götrdk çok şükür bişey çıkmadı röntgen çektler yine radyasyon aldı yavrum:-( çok kötym kızlaar ben kötü bir annemymki ikinci kere aynı hataya düştümm offf Dua edin bişey olmasın 24 saat gözlemleyn dedi doktor , eşimede gıcıgımm
canım çok geçmiş olsun Rabbim korusun çocuklarımızı . Eşine de kızma sinirle söylenmiş sözlerdir.Ahh kızlaarr okadar üzgünümki yüreğim paramparça içim sızlıyorr yiğit bugün 2. Defa yataktan düştüKendibeşiğinde uyumk istemyr benim yatakta etrafını yastıklarla iyice çevirip uyutyrm mecburen bugün uyuyrdu kontrol edip salona gittim daha oturmadan gümmm diye bi ses ve benim yüreğim cız etti ardından çığlıklar çokkötüydü okadr kısa sürede ters dönüpo yastklardan kurtulup nasıl düştü anlamıyorum çok ağladı çook Ben de çok agladım böyle bi vicdan azabı yok gerçktn çokkötym eşim bu zamana kadar bana sesini yükseltipte kızmamştr , beni suçladı dikkat etmyrsn yatmyrsa yatmasın beşikte yatrcksın yada yanında otrp beklycksin dedi Ben zaten neye ugradgmı bilmz haldeyken öyle şeyler söylemesi çok zoruma gitti sanki ben yavrumu bilerek düşürmüşüm gibi benim içim kan aglıyor, bende ozamn bundan sonra yemk temzlj ütü blmem ne bekleme benden oturur yiğitimin başını beklerm dedim kavga ettk sinrden çatlyrm hastaneye götrdk çok şükür bişey çıkmadı röntgen çektler yine radyasyon aldı yavrum:-( çok kötym kızlaar ben kötü bir annemymki ikinci kere aynı hataya düştümm offf Dua edin bişey olmasın 24 saat gözlemleyn dedi doktor , eşimede gıcıgımm
canım benim kızımın iki dişi birden çıkıyor şu an. kaşınmalar gecmedi. elimi zorla cekiyor arka dişlerini kaşıyor bu seferde. iştahsızlık azaldı ama huzursuzluk devam hatta arada cıglıklar atıyor agrıdan normalde yapmaz. resmen huyu değişti kuzumun.Bebeği diş çıkaran anneler,diş çıktıktan sonra huzursuzluklar kaşınmalar geçiyo mu? Oğlum dişinin kaşıntısından herseye saldırıyo,bi çıksaydı.bide eli kafasına gidiyo saçını keşfediyo herlde yada konak var brz o kaşındırıyo olablr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?