Bıberon dıyınce mama yemıyosa bıberona alıştrmalımıyız sizce. Benm kızım hiç biberom almadı. Ek besınlerde bıberonla vermemız gereken bişey varmı. Yada dışarı cıktgmzda meyve suyu yada ıhlamur falan içirmek istedıgımde neyle vermelıyım.
Gun kurusu kayisinin kahverengi olani canim marketlerde var peymanin var guzel kezzetliGün kurusunı ilk defa duyuyorum. Aktarda barmısır. Nasıl koyuyosun onu
Ben a101 den almştm az bi suda bekletiyorum bırakıyor kendini yumuşuyor sonra blendırdan geçrip muhallebisine katıyrmGün kurusunı ilk defa duyuyorum. Aktarda barmısır. Nasıl koyuyosun onu
Bizimki daha çıkarmdı ama her gün sıkıntılarda yavrum bu arada bebeğin nasıl oldu kristal parçacıklar görüyormsn hala tahlil sonçları çktı mı?Bebeği diş çıkaran anneler,diş çıktıktan sonra huzursuzluklar kaşınmalar geçiyo mu? Oğlum dişinin kaşıntısından herseye saldırıyo,bi çıksaydı.bide eli kafasına gidiyo saçını keşfediyo herlde yada konak var brz o kaşındırıyo olablr
Çok gerek mi değil mi bilemeyeceğim ama mesela benim kızım en iyi onu yiyor hippi filan sevmedi şekersiz düşünüyorsan hipp tavsiye ederim ama o da çok tatsız tutsuz :)Kızlar pirinç unu aldım arı marka ama şekerli oysaki ben şekerli şeyler vermek istemiyordumm tabii meyveler dışînda.muhallebiye çokta gerek yok dimii
TELEFON dan girmek çok sinir bozucuuu
Bizler iyiyiz sen nasılsın nerelerdesin yoktun uzun zamandır bebiş nasılKızlar nasılsınz:)
yerimm senii çok şekersinn senn yaa..Günaydın arkadaşlar... Bugün oğlum 5 te uyandı nedense bir türlü uyutamadım uykusuzluktan gözlerim bulanık görüyor..Alt damağı çok kabarmış sanırım diş çıkacak doktora götürmeli miyim sizce?
Eki Görüntüle 1538162 Eki Görüntüle 1538163
sanırım soğuk aldım canım
yerimm senii çok şekersinn senn yaa..
bugüm mustafa arkadaşında 4,5 ta kalktı..
annelerinize acımıyormusunuz teyzemmm
işe geldikk saf gibiyiz bak..
sizede acıyorum konuşamıosunuzki derdimiz şu desenizde çare bulsakkk
günaydınnn..
bende dün kendi yediğimiz kabağı tuzsuz pişirdim..
içinde çok az domates ve domates salçası vardı..
mustafa çok sevdi içine birazda ekmek içi koydummm..
kaşıkla ezdim baya baya pütürlü yedi..
He vallah... Düşünce gücüyle iletişim kuruyorlar demekki.. Bak bu sabah şu saatte kalkacaz tamam mı
: ))))))))))) Yerim ha onları ben...
Valla bizim yemeklerimizi daha iyi yiyorlar tadı tuzu var çünkü : )) Ben d geçen gün öorbasına çavdar ekmeiği doğradım tabi minik minik doğramak 5-6 dk mı aldı :)
Canlar bugun sebzelere başlıcam. Öncedrn havucu az tattrmuştm ama yemedı. Tekrr denıcem. Suda haslayıp suyunda ezıpmı versem. Yoksa buharda haşlayıp rendelesemmı. Siz ilk nasıl denedınız
Sınavlarim vardi cnm anca onlarla ugrastim cok zorlandim calisirken hem cocuk hem yalniz olmakBizler iyiyiz sen nasılsın nerelerdesin yoktun uzun zamandır bebiş nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?