2014 Kasım Anneleri

Kizlar uzulmyn hepimiznki ayni farklari yok yani ama yinede bin sukur beteri dusunmk gerek dovme sovme rencide edici halleri yok arada kavgada olur yani olmz diyen yaln soler
Kocamız bizi dövmüyor diye şükür edecek hale ne zaman geldik biz kadınlar. Kusura bakma tutamadım kendimi yazdığını okuyunca. Vah kadınların haline.

Sağlıkla büyüsünler de inşallah tam gıdaya geçtiklerinde kapatırlar açığı... Sorma gözlerimden uyku akıyor o orda bir enerjiyle gülüyor ilgilenilmeyince ağlıyor sesimi azcık yülseltiyorum dudağını büzüyor ya kıyamam... Sonra koynuma alıyorum biraz da öyle oyalanıyoruz sonra kaçınılmaz sonuç al kucağa altını değiştir kahvaltısını çantasını hazırla kendin kahvaltını yap komşuya eşyalarıyla bırak vs :) Nefes nefese çıkıyorum evden..

Canım çocuktan sonra öı oldu bunlsr? Aynısını ben de yaşadım uzun bi dönem. Bu benden kaysnaklandı sürekli ailesiyle ilgili eleştiride bulununca resmen benden soğudu, düşman gibi olduk evin içinde. Evli gibi bile değildil, gerçi hala atlatamadık. Dün sabah yine boşanıyorduk. :)

bizde bugün mustafayı anneannesine bırakmaya başladık..
annem geliyordu bize ama kadına yazık ya ..
kendi evinde baksın havalar düzeldi..
sabah kalk üzerini değiş onun üzerini değiştir..
Allahtan her eşsyası annemde var ben saede mustafayı giydiriyorum..
bebek arabasını arabaya koy anneme bırak..
sabah baya zor oldu..

un ve irmigi kavurupmapiyorsun canim nede kullanıyorsun

Canım ayrı ayrı kavuruyorum önce irmiği ve unu sonra ikisini karıştırıyorum cam saklama kabında duruyor... Yazdım ya zaten Kahvaltısına ya da çorbalarına az az katıyorum.. Ya da o karışıma su ekleyip pişiriyorum çorba yapıyorum vs.. Hazır da bulunuyor iyi oluyor..

Çok gerek mi değil mi bilemeyeceğim ama mesela benim kızım en iyi onu yiyor hippi filan sevmedi şekersiz düşünüyorsan hipp tavsiye ederim ama o da çok tatsız tutsuz :)
İçıne meyve eklesek tatlanmazmi sence.
Bizimkide cok sevdi iki gundur yapiyorum aksam saatlerinde az veriyorum simdilik yeni basladigim icin daha versem yiyecek bes kasik verdim dun bakalim bugun yiyecekmi.
Bide herzaman vermeyiz mesela yarin sebze purelerine tekrar geçiş yapicam uc gun denemiş oldum muhallebiyii

Arkadaslar gunydin hepinize bugun sizlerden aldgm tarifle ihlamur ile khvlti verdim ogluma yalniz kac cc ihlamur ayarldnz acaba sanrm fazla oldu benimki biraz 3 bebe biskuvisi ile biraz civik kaldi acaba oluru mu o ben de 2 tatli kasigi kasik mamasi koydum icine bu arada yumurta koymdim 5.ayi yeni bitti cunki erkn olur diye dsndum pekmez ve peynir koydum su ayarini nasil yptnz acaba sormk istedim

tatlım ben 60 cc ye 5-6 tane koyuyorum bebe bisküvisi..
kıvamını kendin ayarlayabilirsin canım az geliyorsa 1-2 tane daha koy

ÇORAP HEP VAR CANIM KISA SPOR ÇORAPLARDAN ÜZERİ KISA KOLLU GİYİYO GÜNDÜZ GECE TABİ UZUN GİYDİRİOUM ÜZERİNİ FALAN AÇIO DİE AMA GÜNDÜZ GERÇEKTEN ÇOK SICAK.

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM YA BİŞEY OLMAZ İNŞ.DİKKAT LAZIM OLUO İŞTE BAZEN NAPALIM YANİ İSTEYEREK YAPMIOZ YA BENM EŞİMDE ÇOK KIZAR ÖLE OLSA BAZEN İLK BİŞİLER VERİORUM YA NASIL BAĞIRINIO NASIL YİCEK ÇOCUK ONU BİLMM BOĞAZINDA KALIR ONLAR ÖLE BAKMAYA GELİNCE BAKMAZLAR AMA HERŞEYİDE ÇOK BİLİRLER.DÜŞE KALKA BÜYÜCEKLER RABBİM KORUR ONLARI İNŞ.

Gunaydn arkadaslar
Ogluma kahvatida bi tatli kasigi kadr labne
Nohut kadar yumurta sarisi
Bi cay kasigi pekmez yedirebildim
Bukadar yeterli mi
Si neyi hangi miktarda yediriyorssunu?

CANM BEN YUMURTAYI YARIMI GEÇMİCEK ŞEKİLDE VERİORUM AMA DİĞERLERİNDE YEDİĞİ KADAR VERİORUM KENDİ BELİRLİO ZATEN.

AMAN CNM BOŞVER HEP ÖLELER YA SEN GENE CVP VERİOSUN BEN ÖLE DESEM VARYA BİDAHA AYAK BASMAZ EŞİMLE DE PAPAZ OLURUM BENM KV DE DE ÖLE KIKANÇLIK YAPIO BENM ANNEMLERDE ÖLE YAKIN DEĞİL GELEMİOLAR YANİ ŞUAN İİ DE SÜREKLİ GELSELER FAKAN VARYA ÖLÜR HERLADE KISKANÇLIKTAN AMA KENDİNE GELİNCE ANNESİ GİBİ DAVRANIO ÇOCUĞA ONLARA TAKILMAYALIM BENDE HER DEFASINDA BİŞEYE SİNİRLENİORUM ÇOCUĞU HE RALMAYA GİTTİĞİMDE AMANN DİORUM GEÇİORUM YANİ ÖLE OLMASA YAPAMAYIZ.

BEN İRMİKTEN MUHALLEBİ YAPIORUM PEKMEZİ ONA KATIORUM CANIM

dün eşim yektaya çilek ve nutella yedirmiş

ÇİLEK ALERJİ YAPMAZMI BİLMİORUM AMA.BİDE NUTELLA YANİ ZARARLI ŞUAN BEBİŞLERE ŞUAN DEĞİL GERÇİ ÇİKOLTA HERZAMAN ZARARLI YARALI ŞEYLER VERMEZLER ZATEN :=)

Kızlar bebişlerı dışarı cıkarttgnzda iki katmı gıydyrsnz. Salı hastaneye gıdıcez nasıl gıydrsem acaba cok terliyo arabada falan.

YOK CANIM ÜZERİNE İNCE Bİ HIRKA ALIORUM ÖLE ÇIKARIORUM BEN HAVALAR SICAK ZATEN ÇOK GİYDRİMEYE GEREK SIKILIRLAR SÖYLEMEZLERDE YAVRULAR TERLER SE DAHA KÖTÜ OLUR CANIM KALIN GİYDİRME.

Canım ben 5-6 bisküviyle yapıyorum öyle cc olarak ayarlamıyorum bisküviye göre karışımlara göre kıvamına göre koyuyorum ıhlamuru.. Benim oğlum bir çorba kasesi kahvaltı yapıyor..

Olabilir belki tatlanır öyle denemek lazım irmik filanda yapabilirsin pirinç unu vermek istemiyorsan yada tam buğday unuyla filanda güzel oluyor bebeklere alternatif ya yavrular hep aynı şeyi yemekten sıkılıyorlar gerçekten o yüzden bi gün pirinç unu bi gün irmik filan çeşitlenirmek lazm :)

Ahh o yanlızlık sorma tek başına çocuk büyütmek gerçkten çok çok zor ya bende lisans tamamlama okuyordum hamilelikte kalınca cesaret edip devam edemedim tek başıma zor olur diye adam zaten yoğun çalışıyor 12/24 işi var allah yardımcımız olsun..
Damlada acayip hareketlendi sürünüyor artık istediği yere gidip kırıp döküyor tutamıyorum valla artık dizlerini üzerinde de durmaya başladı bi kaç gündür 15 güne tam anlamıyla emekler tahminimce çok yaramz oldular artık iyice ya tek sorunumuz ek gıdayı çok az alıyor işte 3 5 kaşığı geçmiyor

ellerine sağlık tavuk suyu içişn normal market tavuğu mu kullandın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…