2014 Kasım Anneleri

Onceden birakip isimi yapiyodum 10 dakika falan simdi oda yok bi ev süpürücem 2 3kere makina kapatip aciyorum ..Emeklediklerinde daha da hizlanacaklar aman Allahim kavanoz mamalarindan denedin mi cnm? Bizimki ben yapinca sebzelere pek yemiyor ama kavanoz mamasi olunca yiyor..
Ayagimda sallaya sallaya ders calistim inanki..uyku saatlerine gore ayarladim ders calisma zamanlarini anca ole biraz biraz hallettim
Onumuzdeki sene muhakkak dene o zmn daha fazla zaman gecmesin verdigin kadar ders diye bakarsan olaya en azindan daha rahat edersn ilerde:)
Ben seneye kpss dersaneye yazilicam bide Allahim tayinde var secimleri bekliyoruz bahar temizligi yapicam tayini bekliyorum hic bisey kesin dgl secimden sonra diyolar artik secimden sonraki 15 gun icinde de tayin cikan yere gidip ev bakip bulup temizleyip geri gelip esya tasiyip geri oraya gidip yerlesme onumuzde ramazan okurken daraldin dimi
Esinde polismiydi cnm senn 12 /24 baska meslege has bi durum dglde:)))

Kızım kahvaltıda bulamaç gıbı yemıyo. Yarım yumurta sarısına yakın yıyo bırde peynır işte. Elimle agzına verıyorum. Bır kere bulamaç yaptım yemedı. Bırde ıhlamuru gunlukmu yapıyosunuz. Yoksa kaynattıgunızda kac gun kullanılır.pek ıhlamur alışkanlıgım bilgım yok kızlarya

BEN İRMİKTEN MUHALLEBİ YAPIORUM PEKMEZİ ONA KATIORUM CANIM
irmk tanelı oluyoya yıyebılıyomu canım kızım yenı 5 aylık oldu sıkıntı olmaz dimi prinç unundan ıyıdır en azından. Normal bildgmz irmik dimi. Nekadr irmik nekadar suyla yapıyosun.

Gunaydinn kizlarr
Oğlum 24 kasim doğumlu sizleri hamileliğin başından beri takip ediyorum
Herkes fena sekilde ek gida olayina daldı bende ayni şekilde
Ben sebze pürelerini çeşitlerindirmek için birçok sebze aldım ve küçük poşetler le buzluga koydum ne pişirsem derdinden kurtuldum malum onumuz yaz ve yaz sebzeleri kısıtlı
Bu poşetlerde neler var kavrulmuş ıspanak, pirasa,kereviz,enginar,karnibahar,brokoli,
yerelmasi,havuç,tatlıpatates,patates,pancar
Bezelye , bunların hepsini küçük küçük doğrayıp karışık olarak posetledim.pisirirken mercimek,kemik suyu,ince bulgur ve kıyma ile pisiriyom
Sizlere de fikir olsun istedim
Hepimize kolay gelsin

canım ıhlamuru pek bekletmemek gerekir..
hergün kaynatıp demlenince verilmeli

kızlar ben kaçtım öpüldünüzzz..
annemde bugün temizlik var kadın gelece..
geçen hafat benim evde vardı bıgünde annemde..
oraya gidip en azından yemeklerini falan hazırlıcam edicem öpüldünüzz

Yarın dr kontrolumu var. Kızımdan kan alıcaklarya demır ölçümü için. İnş guzel haberlerle gelırım. Buarda bebişlerde demır oranınım kac olması gerektıgını bilen varmı. Düşük degılse yınede ilaç kullanmalımıyız sizce.

Bizimki daha çıkarmdı ama her gün sıkıntılarda yavrum bu arada bebeğin nasıl oldu kristal parçacıklar görüyormsn hala tahlil sonçları çktı mı?
Bi çıksaydı bu dişler hayırlısıyla.ya bu ek gıda işini stres yaptım bende.6ayı doldu maş daha tam geçemedim yoğurt çok az yiyo çorbaya başlıcm çok katı olmamak gerek bence hurma veriyorm dün mangal da kanat verdm nasıl yalıyo acayp zevk aldı biz ne yersek az az tattırıyorm.sen döndün herlde kurtulmşsnzdr o sıcaklardan:) sonuç bu sbh çıktı doktorula görştüm öyle bi tahlil ki 10 dk hesap yapıyo doktor yine aynı şeyi dedi alabldğnce sıvı 2ay sonra tekrar usg.kum diil dedi kristaller devam ediyo.çok kişi gördğünü söylemiş inş atar zamanla

irmk tanelı oluyoya yıyebılıyomu canım kızım yenı 5 aylık oldu sıkıntı olmaz dimi prinç unundan ıyıdır en azından. Normal bildgmz irmik dimi. Nekadr irmik nekadar suyla yapıyosun.

YOK CANIM GÜZEL YİYO BİNADA ARKADAŞIM VAR ONUN Kİ OCAK DOĞUMLU 4,5 AYLIK ŞUAN GAYET GÜZEL YİYO ODA AYNEN PİRİNÇ UNUNDAN İYİ DEĞİŞİK DEĞİŞİK YAPILIP VERİLEBİLİR ARADA PİRİNÇ UNU ARADA BU ÖLE DAHA İYİ 1 ÇAY BARDAĞI SUYA 1 TATLI KAŞIĞI YADA EN FAZLA 1,5 TATLI KAŞIĞI İYİ OLUO ÇOK DOLU DEĞİL AMA KATI OLURSA BAKIP ILIK SUYLA SULANDIRABİLİRSİN BEN HAFTA SONU KAYISI KATTIM İÇİNE BAKTIM HAFİF EKŞİMSİ OLDU BİRAZ DA PEKMEZ KATTIM GÜZEL YEDİ.

NE GÜZEL YAPMIŞIN MAŞALLAH :=)=)

kızlar ben kaçtım öpüldünüzzz..
annemde bugün temizlik var kadın gelece..
geçen hafat benim evde vardı bıgünde annemde..
oraya gidip en azından yemeklerini falan hazırlıcam edicem öpüldünüzz

OH NE GÜZELSİN SEN YA ERKENDEN OĞLUŞUNA GİDİON.
TEMİZLİKÇİDE GELİO İYİ VALLA SENİN BİRAZ DURUMLAR İYİ OLSUN BENDE Mİ ALSAM NAPSAM.

merhabalar hafta sonu yogundu gelemedım okudum alıntladm ama yemege gttm geldım alıntılar gitmiş
bugun eylül ün 6. ayı tam dolu dolu 6 aylık(25 kasım)dogumlu

ıkıtane bebişko aşı olmuş atlattılar cok şükür bnmkide haziranda olcak cok korkuorm inş. ateş yapmaz..

bide eşiyle sorunu olan vardı ya kuzum üzülme dicem ama üzülmemek elde değildir biliorum bazı erkekler evlennce cok degısıo malesef bnm esımle sukur problemım yok ama bazen cıldrtıo benı napcan ıdare edıorz bak pırlanta gbı evladn var bosver

bıde bebısler dıs cıakrmaya baslamıs kıyamam ıstahları kapandı ınsallah bır an once cıkarırlarda rahatlarla bebek olmakta zor ya

ya siz ciddi ciddi verıosnz her sey bebeklere ben muhallebı hıc vermedım dr ver dedı ama vermıcem bebegm zaten masallah cok tombık nısasta un bunlar extra kılo yapar veremem yanı zaten cokta saglıklı oldgnu dusunmuorum

sebze püresi meyve püresi ev yogurdu ve corba verıorm annem 1-2 sabah yumurta sarısı ve penr karısımı verms damagna yapısınca bırakmıs yıemıohep damagna yapıstrdı dıo kıyamam

bende bsy sorcam 1 . yas dogum gunune hazırlık yapmaya basladnz mı yada en azından konsept belırlednız mı ben smdıden suslerı alayım dıorm erken ama cok heyecanlym napim

Merhaba benim oglumda 24 kasim doğumlu bugün aşılarımizi olduk
Neden haziranda sizin asilariniz merak ettim

MERHABA CANIM EVET MUHALLEBİ ÇOK GEREKLİ DEĞİL VERİLMEYEBİLİR SEBZESİNİ YOĞURTUNU MEYVESİNİ YİYOSA SENİ DE EMİOSA YADA MAMA NE BİLİM HİÇ GEREK YOK.
BENDE YOĞURT SEBZE PÜRESİ VE MEYVE PÜRESİ VERİORUM SADECE ŞUANADA KADAR 6,50 AYLIĞIZ BİZ BİDE DAHA YENİ KAHVALTIYA BAŞLADIM YUMURTA SARISI VE PEYNİR VERİORUM SADECE ONUDA BULAMAÇ YAPMIORUM AMA ELİMLE TEK TEK VERİORUM 7 AYI GEÇSİN CEVİZ DE EKLİCEM ONA ÖLE BAKALIM ŞİMDİLİK.NE KADAR DOĞDU SENN BEBEĞİN TOMBİK DİOSUN YA MERAK ETTİM
DOĞUM GÜNÜ İÇİN DAHA ZAMAN GELMEDİ EK GIDALAR TAKTIĞIMIZ İÇİN AMA BENDE ACELEYE GELSİN İSTEMİORUM DOĞUMDA ÇOK ŞEY İSTEMİŞTİM ÇOĞU OLMADI YADA ACELEYE GELDİ ÇOK SIKIŞTIM FALAN BUNDA ÖLE OLMAZ İNŞ.
YAPTIKÇA ZATEN EMİNİM HERKES PAYLAŞIR BİRBİRİMİZE DE FİKİR OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM BAKALIM.

Merhaba benim oglumda 24 kasim doğumlu bugün aşılarımizi olduk
Neden haziranda sizin asilariniz merak ettim
bilmem 6. ay asısı takvımde hazıranın ılk haftasını gösteriyor... olmadı hemsıremıızı bı arayıp sorayım neden ole gercekten bende sznkını okyunca tuhaflık oldgnu anladım

Tesekkur ederım canım. Pekmezımız gelıcek bugün kargodan akşam üstü vericem bakalım irmiği. Havuc haşladm suyunu verdm çok şükür bir havuç suyu içti. İlk denemmde çmemişti. Ikı gun daha suyunu verıırm sonra patates eklerım sonrada püreye gecerım. Buarada bu sebzeyı haşladıgım suyu nasıl degerlendırebilirim püreleri suyuylamı ezmelıyım. Çok sordum kusura bakma neolur canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…