muhallebı vermıyorum ıhtıyac duymadım annemıde tembıhledım verme sakın dıe o da saolsun dınlıo...verdgmz her seyı yıo ılk etap reddetsede ıkıncı denemelerde yıo cabuk alısıoMERHABA CANIM EVET MUHALLEBİ ÇOK GEREKLİ DEĞİL VERİLMEYEBİLİR SEBZESİNİ YOĞURTUNU MEYVESİNİ YİYOSA SENİ DE EMİOSA YADA MAMA NE BİLİM HİÇ GEREK YOK.
BENDE YOĞURT SEBZE PÜRESİ VE MEYVE PÜRESİ VERİORUM SADECE ŞUANADA KADAR 6,50 AYLIĞIZ BİZ BİDE DAHA YENİ KAHVALTIYA BAŞLADIM YUMURTA SARISI VE PEYNİR VERİORUM SADECE ONUDA BULAMAÇ YAPMIORUM AMA ELİMLE TEK TEK VERİORUM 7 AYI GEÇSİN CEVİZ DE EKLİCEM ONA ÖLE BAKALIM ŞİMDİLİK.NE KADAR DOĞDU SENN BEBEĞİN TOMBİK DİOSUN YA MERAK ETTİM
DOĞUM GÜNÜ İÇİN DAHA ZAMAN GELMEDİ EK GIDALAR TAKTIĞIMIZ İÇİN AMA BENDE ACELEYE GELSİN İSTEMİORUM DOĞUMDA ÇOK ŞEY İSTEMİŞTİM ÇOĞU OLMADI YADA ACELEYE GELDİ ÇOK SIKIŞTIM FALAN BUNDA ÖLE OLMAZ İNŞ.
YAPTIKÇA ZATEN EMİNİM HERKES PAYLAŞIR BİRBİRİMİZE DE FİKİR OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM BAKALIM.
Slm canım ben dıgum gunu yerını buldum. Konsept düşünmedm daha. Ama aralık oldugu için dogum gunu hava sogumadan hazrlıkları halletmem lazım malum bebişle rahat yapılmıyo. Ben burda yapıcam annmde extra kuranlı yapmak istıyo onuda kırmıcam dogum gununden bır hafta sonrada oyle yapıcazmerhabalar hafta sonu yogundu gelemedım okudum alıntladm ama yemege gttm geldım alıntılar gitmiş
bugun eylül ün 6. ayı tam dolu dolu 6 aylık(25 kasım)dogumlu
ıkıtane bebişko aşı olmuş atlattılar cok şükür bnmkide haziranda olcak cok korkuorm inş. ateş yapmaz..
bide eşiyle sorunu olan vardı ya kuzum üzülme dicem ama üzülmemek elde değildir biliorum bazı erkekler evlennce cok degısıo malesef bnm esımle sukur problemım yok ama bazen cıldrtıo benı napcan ıdare edıorz bak pırlanta gbı evladn var bosver
bıde bebısler dıs cıakrmaya baslamıs kıyamam ıstahları kapandı ınsallah bır an once cıkarırlarda rahatlarla bebek olmakta zor ya
ya siz ciddi ciddi verıosnz her sey bebeklere ben muhallebı hıc vermedım dr ver dedı ama vermıcem bebegm zaten masallah cok tombık nısasta un bunlar extra kılo yapar veremem yanı zaten cokta saglıklı oldgnu dusunmuorum
sebze püresi meyve püresi ev yogurdu ve corba verıorm annem 1-2 sabah yumurta sarısı ve penr karısımı verms damagna yapısınca bırakmıs yıemıohep damagna yapıstrdı dıo kıyamam
bende bsy sorcam 1 . yas dogum gunune hazırlık yapmaya basladnz mı yada en azından konsept belırlednız mı ben smdıden suslerı alayım dıorm erken ama cok heyecanlym napim
Slm canım ben dıgum gunu yerını buldum. Konsept düşünmedm daha. Ama aralık oldugu için dogum gunu hava sogumadan hazrlıkları halletmem lazım malum bebişle rahat yapılmıyo. Ben burda yapıcam annmde extra kuranlı yapmak istıyo onuda kırmıcam dogum gununden bır hafta sonrada oyle yapıcaz
Cnm haberdar edersen çok sevinirim. Ayak bilekleri kikirdiyor diye hiç sormadım geçer diye.salı kontrole götüreceğim sorarım bu durumu da doktora bakalm ne dicek
bizmde oyleydi duzelttiler yanlis olmuş ara,istersenbilmem 6. ay asısı takvımde hazıranın ılk haftasını gösteriyor... olmadı hemsıremıızı bı arayıp sorayım neden ole gercekten bende sznkını okyunca tuhaflık oldgnu anladım
Eşimin müşterısının mekanı canım sagolsun gelın yapın burda dedı ücretsiz.ya mekandamı yapıcaksn guzel konsept işi zor valla ben şimdlik tweetydüşündüm ama emin dilim bide melek olablr ama arastrcm daha kuranlı olmasıda guzel kırma tabi annecgni... ben evde yapıcam valla istanbulda mekanlar cok pahalı bi arkdsm yaptı 2000 e mal etti 1 ay once araba aldı esım bana masraflar arttı mekan tutamıcam malesef
Onceden birakip isimi yapiyodum 10 dakika falan simdi oda yok bi ev süpürücem 2 3kere makina kapatip aciyorum ..Emeklediklerinde daha da hizlanacaklar aman Allahimkavanoz mamalarindan denedin mi cnm? Bizimki ben yapinca sebzelere pek yemiyor ama kavanoz mamasi olunca yiyor..
Ayagimda sallaya sallaya ders calistim inanki..uyku saatlerine gore ayarladim ders calisma zamanlarini anca ole biraz biraz hallettim
Onumuzdeki sene muhakkak dene o zmn daha fazla zaman gecmesin verdigin kadar ders diye bakarsan olaya en azindan daha rahat edersn ilerde:)
Ben seneye kpss dersaneye yazilicam bide Allahim tayinde var secimleri bekliyoruz bahar temizligi yapicam tayini bekliyorum hic bisey kesin dgl secimden sonra diyolar artiksecimden sonraki 15 gun icinde de tayin cikan yere gidip ev bakip bulup temizleyip geri gelip esya tasiyip geri oraya gidip yerlesme onumuzde ramazan okurken daraldin dimi
Esinde polismiydi cnm senn 12 /24 baska meslege has bi durum dglde:)))
evet döndük ya ama burasıda çoook sıcak gerçkten ve bol bol su vermemz lazım artık şimdi anladığım şey o kristalleri atması iyi bişeymiymişBi çıksaydı bu dişler hayırlısıyla.ya bu ek gıda işini stres yaptım bende.6ayı doldu maş daha tam geçemedim yoğurt çok az yiyo çorbaya başlıcm çok katı olmamak gerek bence hurma veriyorm dün mangal da kanat verdm nasıl yalıyo acayp zevk aldı biz ne yersek az az tattırıyorm.sen döndün herlde kurtulmşsnzdr o sıcaklardan:) sonuç bu sbh çıktı doktorula görştüm öyle bi tahlil ki 10 dk hesap yapıyo doktor yine aynı şeyi dedi alabldğnce sıvı 2ay sonra tekrar usg.kum diil dedi kristaller devam ediyo.çok kişi gördğünü söylemiş inş atar zamanla
tamam canm yazarm yarn götrcğmCnm haberdar edersen çok sevinirim. Ayak bilekleri kikirdiyor diye hiç sormadım geçer diye.
Kızlar bebişlerinize öğle öğününde neler veriyorsynuz benmki hiç bi sebze püresi yemiyor püskürüyor illa tatlı olacak içinde ona da mı pekmez koycam artık napim anlamadm ne yapsam yok yemiyor siz neler veriyorsnuz farklı ne deneyebilirim 6.5 aylık ve 5.5 aylık oldğndan beri uğraşıorum
ay sabah goturuorz yoksa hazranda gderdm benbizmde oyleydi duzelttiler yanlis olmuş ara,istersen
ay ne guzel canm ya ne kıbar ınsanlar var bravo vallahıEşimin müşterısının mekanı canım sagolsun gelın yapın burda dedı ücretsiz.
Tesekkur ederım canım. Pekmezımız gelıcek bugün kargodan akşam üstü vericem bakalım irmiği. Havuc haşladm suyunu verdm çok şükür bir havuç suyu içti. İlk denemmde çmemişti. Ikı gun daha suyunu verıırm sonra patates eklerım sonrada püreye gecerım. Buarada bu sebzeyı haşladıgım suyu nasıl degerlendırebilirim püreleri suyuylamı ezmelıyım. Çok sordum kusura bakma neolur canm
muhallebı vermıyorum ıhtıyac duymadım annemıde tembıhledım verme sakın dıe o da saolsun dınlıo...verdgmz her seyı yıo ılk etap reddetsede ıkıncı denemelerde yıo cabuk alısıo
ya valla 8 kg esasen cokmu tombık bılmıorm bnm gozume cok tombık gelıo
smdı hemsıremzle gorustum kendı defterıne 29 mayıs yazms sızınkını yanlıs yazms olablrm dedı ıyı olduda bahsettn asıdan yoksa ben hazıranda goturcktm smdı sey dedm 6 yı doldurdu bız yarn getırelm dedm tamam getrn dedı ayy asımız var yarın ımdattttttttttttttttsenınkı ateslenmemıstı dımı
Eşimin müşterısının mekanı canım sagolsun gelın yapın burda dedı E sadece. dıger masraflar kalıyo. Bızımde evın kredısı var. Aynen arabayıda yenı degıstrdık sıkıntıdayız. Adam burda yapın demeseydı evde yapıcaktk zaten. Mını maus yada hello kıttyli yaparım heralde bende. Pastamızda hedıye gelıcek. Eşimin patronunun karısı özel pastalar yapıyo o yapıcak. Şimdiden onemli detaylar tamam bizdeya mekandamı yapıcaksn guzel konsept işi zor valla ben şimdlik tweetydüşündüm ama emin dilim bide melek olablr ama arastrcm daha kuranlı olmasıda guzel kırma tabi annecgni... ben evde yapıcam valla istanbulda mekanlar cok pahalı bi arkdsm yaptı 2000 e mal etti 1 ay once araba aldı esım bana masraflar arttı mekan tutamıcam malesef
Canım benımkı tadına alışmadan püre yemıyoya. Tanelerı tükürüyo hemen. Meyve püresını sıkıntısız yedı daha dün okaadr bır haftadr püre yesın dıye ugrasıyorum. Dün başarık şükür.ezdikten sonra haşlanan sudan katarsan muhallebi kıvamında oluo daha iyi yiyo canım.ayrıca zaten çok su da yapmıosundur ben mesela suda yapmadım hiç buharda yaptım suyuna akıo ya zaten onu da katıom az tabi yumuşıycak kadar.ben havuç suyu hiç vermedim su olarak tek elma suyu verdim sonra direk püre verdim.
Keci sutu vermeye basladim kimi verin diyor kimi vermeyin bebeklere sizden veren varmiSlmmm tatlimmm...
Ya giriyorum ama çok.aktif olamiyorum.ne yazıkki..ne sormustunku tatlim
Slm canım ben dıgum gunu yerını buldum. Konsept düşünmedm daha. Ama aralık oldugu için dogum gunu hava sogumadan hazrlıkları halletmem lazım malum bebişle rahat yapılmıyo. Ben burda yapıcam annmde extra kuranlı yapmak istıyo onuda kırmıcam dogum gununden bır hafta sonrada oyle yapıcaz
ya mekandamı yapıcaksn guzel konsept işi zor valla ben şimdlik tweetydüşündüm ama emin dilim bide melek olablr ama arastrcm daha kuranlı olmasıda guzel kırma tabi annecgni... ben evde yapıcam valla istanbulda mekanlar cok pahalı bi arkdsm yaptı 2000 e mal etti 1 ay once araba aldı esım bana masraflar arttı mekan tutamıcam malesef
Keci sutu vermeye basladim kimi verin diyor kimi vermeyin bebeklere sizden veren varmi
Ben,mki de aynen öyle dün misafirlğe gittik arkadşıma oda komşususn oğlu için mercimekli sebzeli çorba yapmş bendee daha hiç mercimek vermemiştim aldı damlayı önüne bi güzel yedirdi ki inanamadım :) bu sıpaların çokta güzel damak tatları var bence lezzettli şeyleri daha iyi yiyorlar bugünde ben yapacağım bakalm yiyecek mi dünkü gibi :)Kızlar bebişlerinize öğle öğününde neler veriyorsynuz benmki hiç bi sebze püresi yemiyor püskürüyor illa tatlı olacak içinde ona da mı pekmez koycam artık napim anlamadm ne yapsam yok yemiyor siz neler veriyorsnuz farklı ne deneyebilirim 6.5 aylık ve 5.5 aylık oldğndan beri uğraşıorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?