2014 Kasım Anneleri

muhallebı vermıyorum ıhtıyac duymadım annemıde tembıhledım verme sakın dıe o da saolsun dınlıo...verdgmz her seyı yıo ılk etap reddetsede ıkıncı denemelerde yıo cabuk alısıo

ya valla 8 kg esasen cokmu tombık bılmıorm bnm gozume cok tombık gelıo

smdı hemsıremzle gorustum kendı defterıne 29 mayıs yazms sızınkını yanlıs yazms olablrm dedı ıyı olduda bahsettn asıdan yoksa ben hazıranda goturcktm smdı sey dedm 6 yı doldurdu bız yarn getırelm dedm tamam getrn dedı ayy asımız var yarın ımdattttttttttttttttsenınkı ateslenmemıstı dımı

Slm canım ben dıgum gunu yerını buldum. Konsept düşünmedm daha. Ama aralık oldugu için dogum gunu hava sogumadan hazrlıkları halletmem lazım malum bebişle rahat yapılmıyo. Ben burda yapıcam annmde extra kuranlı yapmak istıyo onuda kırmıcam dogum gununden bır hafta sonrada oyle yapıcaz

ya mekandamı yapıcaksn guzel konsept işi zor valla ben şimdlik tweetydüşündüm ama emin dilim bide melek olablr ama arastrcm daha kuranlı olmasıda guzel kırma tabi annecgni... ben evde yapıcam valla istanbulda mekanlar cok pahalı bi arkdsm yaptı 2000 e mal etti 1 ay once araba aldı esım bana masraflar arttı mekan tutamıcam malesef

Kızlar bebişlerinize öğle öğününde neler veriyorsynuz benmki hiç bi sebze püresi yemiyor püskürüyor illa tatlı olacak içinde ona da mı pekmez koycam artık napim anlamadm ne yapsam yok yemiyor siz neler veriyorsnuz farklı ne deneyebilirim 6.5 aylık ve 5.5 aylık oldğndan beri uğraşıorum

bilmem 6. ay asısı takvımde hazıranın ılk haftasını gösteriyor... olmadı hemsıremıızı bı arayıp sorayım neden ole gercekten bende sznkını okyunca tuhaflık oldgnu anladım
bizmde oyleydi duzelttiler yanlis olmuş ara,istersen

Eşimin müşterısının mekanı canım sagolsun gelın yapın burda dedı ücretsiz.

Allah iyiliğini versin valla unutmuştum ne güzel koca bi off çektm seçim sonrasını zaten sabırsızlıkla beklyrm çoooooooooooook stresli gitcez mi kalca<z mı çok sıkıntı gerçekten bide bebekle doğu görevi zor olacak allh hayırlısını versn hakkımızda ne diyim
kavanoz mamaları derken sebzeli olanları diyorsan hazır vermedim zaten evde yaplnı az yiyo ama meyve olanlardan dışarda vermiştm bi kaç kez daha iyi yiyo meyveyi çok zormuş bu ek gıda ya hele bide özenle hazırlayıp hiç yüzne bakmıyorsa cadılar

evet döndük ya ama burasıda çoook sıcak gerçkten ve bol bol su vermemz lazım artık şimdi anladığım şey o kristalleri atması iyi bişeymiymiş

ya valla bnm kıza annem bakıo ben calısıyrm ogunlerını pek bılmıorm ama genelde corba verıo bazende ıcıne ufalanmıs ekmeklı yogurt verıo ama ekmegı az koyuo cok dıl hafta sonu ben mama verıorm formul mama pek bılemedm ek gıda nasl verılr nasl hazrlanr

bizmde oyleydi duzelttiler yanlis olmuş ara,istersen
ay sabah goturuorz yoksa hazranda gderdm ben

Eşimin müşterısının mekanı canım sagolsun gelın yapın burda dedı ücretsiz.
ay ne guzel canm ya ne kıbar ınsanlar var bravo vallahı

ezdikten sonra haşlanan sudan katarsan muhallebi kıvamında oluo daha iyi yiyo canım.ayrıca zaten çok su da yapmıosundur ben mesela suda yapmadım hiç buharda yaptım suyuna akıo ya zaten onu da katıom az tabi yumuşıycak kadar.ben havuç suyu hiç vermedim su olarak tek elma suyu verdim sonra direk püre verdim.

8 kg normal çok tombik değildir sana öle geliodu gerçi boyunu falan bilmiorum belkide tombik görünüodur.mama mı verdin canım anne sütü mü.kendi annense evet dinler herşeyide söyleyebilirisn benm kv olunca herşey sölenmio kırılıo hemen.

yok canım şükür biz aşıları çok güzel atlattık bi sıkıntı olmadı sadece canı yandı yavrumun okadar oda olıcak yani herşey onlariçin dimi.

Eşimin müşterısının mekanı canım sagolsun gelın yapın burda dedı E sadece. dıger masraflar kalıyo. Bızımde evın kredısı var. Aynen arabayıda yenı degıstrdık sıkıntıdayız. Adam burda yapın demeseydı evde yapıcaktk zaten. Mını maus yada hello kıttyli yaparım heralde bende. Pastamızda hedıye gelıcek. Eşimin patronunun karısı özel pastalar yapıyo o yapıcak. Şimdiden onemli detaylar tamam bizde

Canım benımkı tadına alışmadan püre yemıyoya. Tanelerı tükürüyo hemen. Meyve püresını sıkıntısız yedı daha dün okaadr bır haftadr püre yesın dıye ugrasıyorum. Dün başarık şükür.

dışarda mı yapıcan canım okadar masrafa ne gerek var ya evde güzel şeyler yapabilirsin yere vericepğin parayı eşantiyonlarını hazırlat mesela.sen bilirisn de bak arkadaş 2000 den falan bahsetmiş.gerçi ev müsaitmi bilmiorum ama.

senn bebeğin kızmıydı canım
2000 çok fazla canım ya ne gerek var onun yerine hazırlık yaptırırsın güzel şeyler yapan yerler varya ikramlık vs onları.evde müsaitse hiç gerek yok dışarı bide bebeklerimiz kış bebeği dışarda pek olıcağını sanmıorum.tweety güzel bence nerelerde kullanıcan onları bende uğur böceği düşünürüm heralde.

Keci sutu vermeye basladim kimi verin diyor kimi vermeyin bebeklere sizden veren varmi

canım ben direk vermiorum yoğurtunu keçi sütünden yapıorum anne sütüne en yakın süt o ama erken mi verilirmi açıkcası bilgim yok ben vermem açık sölemek gerekirse.

Ben,mki de aynen öyle dün misafirlğe gittik arkadşıma oda komşususn oğlu için mercimekli sebzeli çorba yapmş bendee daha hiç mercimek vermemiştim aldı damlayı önüne bi güzel yedirdi ki inanamadım :) bu sıpaların çokta güzel damak tatları var bence lezzettli şeyleri daha iyi yiyorlar bugünde ben yapacağım bakalm yiyecek mi dünkü gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…