- 29 Eylül 2013
- 1.132
- 1.272
- 408
Ya bende sordum geçen gün ama ses pek çıkmadı direk veren yok herhalde bende keçi yoğrdu yapmştm onuda sevmedi zaten yoğurtla pek aramz yok kiKeci sutu vermeye basladim kimi verin diyor kimi vermeyin bebeklere sizden veren varmi
valla boyu 62 cm cok tombık dıl bana tombık gelıo sanırım resım paylasrm bı ara bakarsnz bana tombıkcık gelıo her yerı 3 kat oldu bıldrıcnmın8 kg normal çok tombik değildir sana öle geliodu gerçi boyunu falan bilmiorum belkide tombik görünüodur.mama mı verdin canım anne sütü mü.kendi annense evet dinler herşeyide söyleyebilirisn benm kv olunca herşey sölenmio kırılıo hemen.
yok canım şükür biz aşıları çok güzel atlattık bi sıkıntı olmadı sadece canı yandı yavrumun okadar oda olıcak yani herşey onlariçin dimi.
Eşimin müşterısının mekanı canım sagolsun gelın yapın burda dedı E sadece. dıger masraflar kalıyo. Bızımde evın kredısı var. Aynen arabayıda yenı degıstrdık sıkıntıdayız. Adam burda yapın demeseydı evde yapıcaktk zaten. Mını maus yada hello kıttyli yaparım heralde bende. Pastamızda hedıye gelıcek. Eşimin patronunun karısı özel pastalar yapıyo o yapıcak. Şimdiden onemli detaylar tamam bizde
Keci sutu vermeye basladim kimi verin diyor kimi vermeyin bebeklere sizden veren varmi
dışarda mı yapıcan canım okadar masrafa ne gerek var ya evde güzel şeyler yapabilirsin yere vericepğin parayı eşantiyonlarını hazırlat mesela.sen bilirisn de bak arkadaş 2000 den falan bahsetmiş.gerçi ev müsaitmi bilmiorum ama.
senn bebeğin kızmıydı canım
2000 çok fazla canım ya ne gerek var onun yerine hazırlık yaptırırsın güzel şeyler yapan yerler varya ikramlık vs onları.evde müsaitse hiç gerek yok dışarı bide bebeklerimiz kış bebeği dışarda pek olıcağını sanmıorum.tweety güzel bence nerelerde kullanıcan onları bende uğur böceği düşünürüm heralde.[
mekana paravermıcek 34ıst cım pastayada paravermıcek sadece suslerı alcak e zaten onları bzde alcaz evde de olsak...
bnm arkds valla mekan artı pastayı baska yereyaptrdı e hedıyelıkler susler bılmem ne anlatıo 1950 tl harcamıs ben veremem evımde yaparm misss gbi gderm eminönünden alrm ucuz ucuz susler hedıyelıkler bıde konsepte uygun bı poasta bıde guzel bı menu tamam bnm harcamam tas catlasın 300-500 tl ki tutmaz bile
benim bebegm kız evet adı eylül sennki de kızmıydı ayrıca ugur böceği iyi fikir bnde kırmızı baslıkl dusunmstm ama konsepte cok fazla kırmızı sıyah beyaz var ıstmedım bn daha cok ucuk pembe sarı mavı bunlarn karısımıbsyler dusundgmden tweety olcak gbi
Kızlar e ebebekten oyuncaklarmz gelı. Bırde bebe biskuvısı de sıparıs etmiştim. Elmalı ve sade ama elmalıda 12 ay dıyo kullanamazmıyım acaba suanda
Bunları aldm canım yuruyen tırtıl yuruyen pelıkan. Ve mama sandalyesı için yapısan oyuncak. Kızımdan sonra ev hanımı oldum ama hamura dokunamama gıbı bır olayım var onu aşmam lazım öncelikleesımde bugun ebebekten cıngırak almıs 6. ay hedıyesı mınık luly(eylul)biz luly dıoruz.... nasıl oyuncaklar aldn usenmzsen bı ara resm yuklermsn canım... bebe bıskuvısı hıc vermedm 12 ay dıosa bence verme sen ye evde kendın bebe bıskuvılerı yapablrsn eger ev hanımysan ve bebegn usluduruosa dıer turlu zor olur yapman
Oyyy cok şekeer Bu tirtildan bende aldım ama daha gelmedi kargomBunları aldm canım yuruyen tırtıl yuruyen pelıkan. Ve mama sandalyesı için yapısan oyuncak. Kızımdan sonra ev hanımı oldum ama hamura dokunamama gıbı bır olayım var onu aşmam lazım öncelikle
valla boyu 62 cm cok tombık dıl bana tombık gelıo sanırım resım paylasrm bı ara bakarsnz bana tombıkcık gelıo her yerı 3 kat oldu bıldrıcnmın
ay sıbeltanju valla cok sanslısın kucuk detaylara masraf yapıcan sadece bence ıyı o detayları bnde yapıcam xaten bıde evde extra ıs cıkıcak banaama olsun 1. yas onemlı elımden geldgnn ıyısını yapmam lazm senın de borcun varmıs borcsz ınsan yoktr heralde esım bana bebek hedıyesı aldı ama kendım oduorm nasıl oluosa canım kocısım cok dusunceldr saolsn
mini mause guzel hello kittyi bnde dusundm ama cokyapan var
ben sutun hıc bır turlusunu vermıorum cesaretm yok vallabıde akerjı malerjı olur mazallah 1 yasndan oncede vermem yani ama bebegın alerjı olmadysa verılebılıosa ver tubiş
keçi sütünü nerden buluosn ben inek sütünden yapıorm yogurdugnu
34ist canım mekan pasta falan hedıye bıze ücret ödemıcem. Yoksa yapıcak durumumuz şuan yol. Ev musait buyuk salonum falan ama fırsat varlen dışarda yapalım dedik bizde
Bunları aldm canım yuruyen tırtıl yuruyen pelıkan. Ve mama sandalyesı için yapısan oyuncak. Kızımdan sonra ev hanımı oldum ama hamura dokunamama gıbı bır olayım var onu aşmam lazım öncelikle
atyy bayildmmm ne iyi ettnde aldn cok sekerler... hamura dokunamama mi onu bi bnde var saniodm bnde elleyemuirm hamur tuhaf geldi soyledgn bnden snra ilk defa hamura dokunamayn biriyle karsilastmBunları aldm canımuruyen tırtıl yuruyen pelıkan. Ve mama sandalyesı için yapısan oyuncak. Kızımdan sonra ev hanımı oldum ama hamura dokunamama gıbı bır olayım var onu aşmam lazım öncelikle
Ay canım bilirim çok zor bizde iki gün çektik dikkat ettim sonra düzeldi çok şükür hala birşey verirken korkarım birde meyve püresinden armut eksik etme bir Çay kaşığıda zeytin Yağı koyabilirsin bol bol da su içsin bebişin Inşallah biran önce rahatlarYok onları menuden çıkardım zaten ama bakalım inş iiye gider Dr sindirim düzenleyici bi şurup verdi 3 hafta kullan dedi ona başladk
Canım kristal görmedin de o pembelik bizde de oluyoKizlar oglumun idrarnda kristal denn sey oluyrdu arada bugunde pembemsi kan gibi bise gordm barz degildi ama belliydi nette kum dokmeden dolayi olabilir dio bi daha olursa gitcm dr
OZAMAN SÜPER CANIM İNŞ.HERŞEY GÜZEL OLUR BEN EŞİME FALAN DESEM DIŞARDA YER TUTALIM KAFAYIMI YEDİN DER SEN SÜNNET FALAN MI YAPIOZ :=)=)
Parol iç düşer canım asıl niye Yükseldi ona bakmak Lazım herhangi bir enfeksiyonun mu varkızlar acil yardımınıza ihtiyacım var!.... benim ateşim çıktı çok fenayım şuan 38,2 neyapmalıyım sizce? bu sabah minoset içtim düşürmüştü yine içsem nasıl olur
Canım GeçmiyorBebeği diş çıkaran anneler,diş çıktıktan sonra huzursuzluklar kaşınmalar geçiyo mu? Oğlum dişinin kaşıntısından herseye saldırıyo,bi çıksaydı.bide eli kafasına gidiyo saçını keşfediyo herlde yada konak var brz o kaşındırıyo olablr
Maşaallah 62 cm 8 kg tombiş oluyor evet :) benim oğlum 67 cm 7700 kg yani öyle zayıfda tombişde durmuyor normal bi görüntüsü var.Buda benim luly im teyzeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?