2014 Kasım Anneleri

valla boyu 62 cm cok tombık dıl bana tombık gelıo sanırım resım paylasrm bı ara bakarsnz bana tombıkcık gelıo her yerı 3 kat oldu bıldrıcnmın

ay sıbeltanju valla cok sanslısın kucuk detaylara masraf yapıcan sadece bence ıyı o detayları bnde yapıcam xaten bıde evde extra ıs cıkıcak bana ama olsun 1. yas onemlı elımden geldgnn ıyısını yapmam lazm senın de borcun varmıs borcsz ınsan yoktr heralde esım bana bebek hedıyesı aldı ama kendım oduorm nasıl oluosacanım kocısım cok dusunceldr saolsn
mini mause guzel hello kittyi bnde dusundm ama cokyapan var
Keci sutu vermeye basladim kimi verin diyor kimi vermeyin bebeklere sizden veren varmi

ben sutun hıc bır turlusunu vermıorum cesaretm yok vallabıde akerjı malerjı olur mazallah 1 yasndan oncede vermem yani ama bebegın alerjı olmadysa verılebılıosa ver tubiş

Kızlar e ebebekten oyuncaklarmz gelı. Bırde bebe biskuvısı de sıparıs etmiştim. Elmalı ve sade ama elmalıda 12 ay dıyo kullanamazmıyım acaba suanda

Kızlar e ebebekten oyuncaklarmz gelı. Bırde bebe biskuvısı de sıparıs etmiştim. Elmalı ve sade ama elmalıda 12 ay dıyo kullanamazmıyım acaba suanda

esımde bugun ebebekten cıngırak almıs 6. ay hedıyesı mınık luly(eylul)biz luly dıoruz.... nasıl oyuncaklar aldn usenmzsen bı ara resm yuklermsn canım... bebe bıskuvısı hıc vermedm 12 ay dıosa bence verme sen ye evde kendın bebe bıskuvılerı yapablrsn eger ev hanımysan ve bebegn usluduruosa dıer turlu zor olur yapman

34ist canım mekan pasta falan hedıye bıze ücret ödemıcem. Yoksa yapıcak durumumuz şuan yol. Ev musait buyuk salonum falan ama fırsat varlen dışarda yapalım dedik bizde

Bunları aldm canım yuruyen tırtıl yuruyen pelıkan. Ve mama sandalyesı için yapısan oyuncak. Kızımdan sonra ev hanımı oldum ama hamura dokunamama gıbı bır olayım var onu aşmam lazım öncelikle

Eklentiler

• image.webp
    42 KB · Görüntüleme: 126
Bunları aldm canım yuruyen tırtıl yuruyen pelıkan. Ve mama sandalyesı için yapısan oyuncak. Kızımdan sonra ev hanımı oldum ama hamura dokunamama gıbı bır olayım var onu aşmam lazım öncelikle
Oyyy cok şekeer Bu tirtildan bende aldım ama daha gelmedi kargom

OZAMAN TMM İYİ OLUR TABİ.

keçi sütünü nerden buluosn ben inek sütünden yapıorm yogurdugnu

HER MARKETTE YOK CANM MİGROSTA VAR BİDE Bİ MARKET VAR BURDA ORDA GİDEBİLİRSEK ALIORUZ VALLA HERYERE NİE KOYMUOLARSA SANKİ.

34ist canım mekan pasta falan hedıye bıze ücret ödemıcem. Yoksa yapıcak durumumuz şuan yol. Ev musait buyuk salonum falan ama fırsat varlen dışarda yapalım dedik bizde

OZAMAN SÜPER CANIM İNŞ.HERŞEY GÜZEL OLUR BEN EŞİME FALAN DESEM DIŞARDA YER TUTALIM KAFAYIMI YEDİN DER SEN SÜNNET FALAN MI YAPIOZ :=)=)

EVLENECEKSEN GEL VARMI HALA YA :=)
EVDEYKEN NE İZLERDİMM..

Bunları aldm canımuruyen tırtıl yuruyen pelıkan. Ve mama sandalyesı için yapısan oyuncak. Kızımdan sonra ev hanımı oldum ama hamura dokunamama gıbı bır olayım var onu aşmam lazım öncelikle
atyy bayildmmm ne iyi ettnde aldn cok sekerler... hamura dokunamama mi onu bi bnde var saniodm bnde elleyemuirm hamur tuhaf geldi soyledgn bnden snra ilk defa hamura dokunamayn biriyle karsilastm

Yok onları menuden çıkardım zaten ama bakalım inş iiye gider Dr sindirim düzenleyici bi şurup verdi 3 hafta kullan dedi ona başladk
Ay canım bilirim çok zor bizde iki gün çektik dikkat ettim sonra düzeldi çok şükür hala birşey verirken korkarım birde meyve püresinden armut eksik etme bir Çay kaşığıda zeytin Yağı koyabilirsin bol bol da su içsin bebişin Inşallah biran önce rahatlar

Kizlar ben öyle konsept parti falan yapmiycam. O gün bebegimi eeglendirecem.bol bol
Ozel pasta yaptirip önüne koyacam elleriyle yesin pastasini baska insanlar değil. Evde başbaşa aile ile kutlamayi düşünuyorum.

kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var!.... benim ateşim çıktı çok fenayım şuan 38,2 neyapmalıyım sizce? bu sabah minoset içtim düşürmüştü yine içsem nasıl olur
Parol iç düşer canım asıl niye Yükseldi ona bakmak Lazım herhangi bir enfeksiyonun mu var

Canım Geçmiyor Biri çıkmadan Diğer dişlerin sıkıntısı da başlıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…