2014 Kasım Anneleri

Canım çok güzel tarifler de şu un irmik karışımını nasıl yapıyorsun bu arada paylaşımın için teşekkürler

bilmem 6. ay asısı takvımde hazıranın ılk haftasını gösteriyor... olmadı hemsıremıızı bı arayıp sorayım neden ole gercekten bende sznkını okyunca tuhaflık oldgnu anladım
Merhaba canım bizde 23 Kasım doğumluyuz şimdi aşı dan geldik inşallah ateşsiz ağrısız atlatiriz. Sen ara hemsirenize canım yanlış olmasın bekletme.

Maşaallah 62 cm 8 kg tombiş oluyor evet :) benim oğlum 67 cm 7700 kg yani öyle zayıfda tombişde durmuyor normal bi görüntüsü var.
ya senın bebek baya uzunmus bnmkının boyu ayına göre 1 cm gerıden gdıo dıe bılıorm .. valla 8 kg du gecen ay daha haftaya 6. ay kont. var kesın 8200 olmus tahmnmce belkı daha fazla..

Merhaba canım bizde 23 Kasım doğumluyuz şimdi aşı dan geldik inşallah ateşsiz ağrısız atlatiriz. Sen ara hemsirenize canım yanlış olmasın bekletme.
ay hadı ınsallah guzel atessız bır gece gecırırsnz yarn durumdan haberdar et mutlaka canım.. bn aradm hemsıremı bızde sabah gdıorz kısmetse yarn gece nobet var bana ates takıbı

Canım çok güzel tarifler de şu un irmik karışımını nasıl yapıyorsun bu arada paylaşımın için teşekkürler

Rica ederim canım... Normal olarak canım unu da irmiği de ayrı ayrı kavuruyorum çok az tereyağında... Pembeleşinceye kadar pişdiğine emin oluncaya kadar.. Sonra ikisini bir karıştırıyorum cam kavanozda saklıyorum.. Böyle kahvaltısına çorbalarına lazım oldukça kullanıyorum çok iyi oluyor bazen o karışdan sadece tavuk suyuyla felan çorba yapıyorum.. İyi oluyor hazırda..

atyy bayildmmm ne iyi ettnde aldn cok sekerler... hamura dokunamama mi onu bi bnde var saniodm bnde elleyemuirm hamur tuhaf geldi soyledgn bnden snra ilk defa hamura dokunamayn biriyle karsilastm
Valla bende bırtek bende var zannedıyodum. Normalmişim demekki:))

İYİ FİKİRMİŞ OLABİLİR TABİ KATILAŞTIRMIO MU PEKİ KATTIĞIN ŞEYLERİ.

Buda benim luly im teyzeleri

Maşallah kuzucuga. Kız cocugu olupta eşarp takıp gülmeyen varmıdır acaba bızımkınınde başörtülü resmi var hatta dur bak atim. Buda benım bıdık:)

AY YAA ÇOK TATLI BUNLAR MAŞALLAH 2SİNİDE.
KIZLAR AYRI Bİ GÜZEL TATLI OLUOLAR YA BAŞÖRTÜLERİNİ YESİNLER ONLARIN.
SİZ ŞİMDİ BANDANA FALAN TAKARSINIZ BICIR BICIR ELBİSELERDE GİYDİRİRSİNİZ.KISKANDIMM :=((
AMA BENM OĞLUŞUMDA ÇOK TATLI HEMDE BALDAN BİLE BENDE PAPYON TAKIOM OĞLUMA KAPRİ PANTOLNLAR FALAN ONLAR DA GÜZELL OLUOO :=):=):=)

tatlım ben 60 cc ye 5-6 tane koyuyorum bebe bisküvisi..
kıvamını kendin ayarlayabilirsin canım az geliyorsa 1-2 tane daha koy
Cnm cok cok tesekkur ederim.senin yazdgn mönuyu de not etmistim bir de sagolsun rosebebek arkdsm yazmsti ikinznde trflrini uygulyrm su miktrini sormk istedm cok sagol cnimm

Canım ben 5-6 bisküviyle yapıyorum öyle cc olarak ayarlamıyorum bisküviye göre karışımlara göre kıvamına göre koyuyorum ıhlamuru.. Benim oğlum bir çorba kasesi kahvaltı yapıyor..
Cnim cok tesekkur ederim cvp verdgn icin ben de bugun bir corba kasesi ypmistim.bugun ilkti az birakti inszalh yarina daha fazla yer tum bebsler yesin buyusnlr insAlh cok sagol

bende pek takamıorm elıyle cıkarıo ama resm cekmek ıcın 2 dkkada olsa takıorm bıde lastıkle tepesnden topluorm palmıye oluo

ayrıca aynı bebektı resımlerdekı

ay erkeklerde guzel suslenıo hep hayalımdı bı oglum olsun beyaz gomlek kırmızıpapyon altına bluejean ustunede bluejean ceket ama kız oldu senın oglanna dı neydı

Maşallah kuzucuga. Kız cocugu olupta eşarp takıp gülmeyen varmıdır acaba bızımkınınde başörtülü resmi var hatta dur bak atim. Buda benım bıdık:)
aa sibeltanju sende atmssn gormedm ay masallah bu ne tatlı bsy yemelık tam nam nam evet ya kızbebegı olupta basortusu takmayan yoktr bncede cok gulmstmbn takarken bıde saskoloz bakıo tıptıp

Aynen canım dar kotlar swıtlet. Küçük erkek yaparsın sende. Hepsı ayrı guzel kızıda erkegıde. Ben şimdiden mini etekler aldm valla. Beraber gıyerız kızımla:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…