2014 Kasım Anneleri

aa sibeltanju sende atmssn gormedm ay masallah bu ne tatlı bsy yemelık tam nam nam evet ya kızbebegı olupta basortusu takmayan yoktr bncede cok gulmstmbn takarken bıde saskoloz bakıo tıptıp
Tesekkur ederım canım bal bu bebişlerın hepsı baal. Maşallahh hepsıne

UFUKHAN CANIM BENİM OĞLUŞUMUN ADI.

Aynen canım dar kotlar swıtlet. Küçük erkek yaparsın sende. Hepsı ayrı guzel kızıda erkegıde. Ben şimdiden mini etekler aldm valla. Beraber gıyerız kızımla:))

SENDEMİ GİYİYON OFF ANNEYE BAK BE YAVRUM BENİM :=)=)
BAKALIM Bİ TAM SICAKLAR OLSUNDA YAPARIZ BAKALIM.

cnm cok cok gecmiss olsun rabbim birdaha yasatmasin tum bebsleri korusn rabbimm

Ma
mama katıyor musun canım içine

HAYIR CNM SADE SUYLA PİŞİRİYORUM İÇİNE PEKMEZ YADA MEYVE PÜRESİ İLE TATLANDIRIYORUM.MESELA DÜN YAPTIM KAYISI KATTIM İÇİNE BAKTIM EKŞİ GİBİ OLDU BİRAZDA PEKMEZ KATTIM.

ANAMMM BENİM EŞİM BENİ KESER VALLA :=)=)=)
BENİM KOCA BİRAZ SIKINTILI CANIMDA :=)))))
Brnımkıde oyle canım mını dedıysem dız üstnden bıraz yukarda. Cok kısa degıl. Tvde bile bı oyuncuya erkek tabi yorum bile yapsam tartışma sebebı okadar kıskanç. Ama bnde cook kıskanc oldugum için sıkıntı olmuyo bızde. Bırde benı tanıdıgndada bu tarz gıyınıyodum evlennce bıraz usturuplu oldum okadar:))
Artık anneyız tabi dahada dıkkat etmeye calışıyorum.

Çorbalara nezaman başlamalıyız sizce kızım 5 aylık oldu neyden başlamalıyım sizce.
çok güzel canım bende yapıyım kızıma:)

KISKANÇLIK GÜZWEL BENİMDE HOŞUMA GİDER BENİMKİDE FELAKETTT :))
NEYSEKİ BEN KAPALIYIM GİYİM KONUSU OLMUO BİZDE AYNEN ÖLE ANNEYİZ BİZ.

Anam benim eşimde aynı ama bende senin gibiyim öyle olunca dengeliyor :))

Anam benim eşimde aynı ama bende senin gibiyim öyle olunca dengeliyor :))
Mesela benm yanmda asla bır kadndan bahsedeme evlıde olsa yaşıtımızaa sadce tokalaşmalı. Baska bır kadın nosu olamaz kuzenlerıyle dahi konuştrmuyorum(tabi kuzenlerı bıraz edepsız ondan yanı bıraksam kocamın kucgına oturacak rahatlıktalar bende ilişkılerını kestın anında) bensız bıyere gıtmez gondermezde. Arkadas ortamı yoktur ev iş okadar. Falan filan bunlar başlangıç sadece. Bızımkı bıraz hastalık derecesınde ama ıkı taraflı oldugu için bogmuyo. :)

Biran kendimi gördüm okuyunca canım bende öyle benim eşim de öyle tv de ki Kadınları falan beğenemez öyle kız arkadaşmış kuzen falanmış sürekli aramalar falan bende takıntılıyım Dediğin gibi dengeliyor :)

AY YOK CANIM SİZDE Kİ FAZLAYMIŞ KUZENLERİ İLE NİE KONUŞTURMICAM GERÇİ HEPSİ EDEPLİLER ÇOK HANIMEFENDİLERDİR KÜÇÜKLERDE ZATEN.Bİ YERE GİTCEM DEDİĞİM ZAMAN GÖNDERİR BENDE ONU GÖNDERİRİM YETERKİ GİDİLNE YERLERİ BİLELİM HEP EVDE OLUNCA KENDİ DE SIKILIR BENDE SIKILIRIM.TAKILDIĞI YERLERİ BİLDİKTEN SONRA SIKINTI OLMAZ BENM İÇİN BÜTÜN ARKADAŞLARINI DA TANIRIM.

ya perıkanadı cok guzel paylasmıssın cok tesekkurler
ya bnm oglumun ek gıdası 3-5 mama kasıgını gecmıyor
cok mu az yıyor ben anlamadım
ne kadar yemelı kı
bı muhallebıyı fazla yıyor
oda ceyrek kase

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…