- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
İYİ FİKİRMİŞ OLABİLİR TABİ KATILAŞTIRMIO MU PEKİ KATTIĞIN ŞEYLERİ.
Tesekkur ederım canım bal bu bebişlerın hepsı baal. Maşallahh hepsıneaa sibeltanju sende atmssn gormedmay masallah bu ne tatlı bsy yemelık tam nam nam evet ya kızbebegı olupta basortusu takmayan yoktr bncede cok gulmstmbn takarken bıde saskoloz bakıo tıptıp
bende pek takamıorm elıyle cıkarıo ama resm cekmek ıcın 2 dkkada olsa takıorm bıde lastıkle tepesnden topluorm palmıye oluo
ayrıca aynı bebektı resımlerdekı
ay erkeklerde guzel suslenıo hep hayalımdı bı oglum olsun beyaz gomlek kırmızıpapyon altına bluejean ustunede bluejean ceketama kız oldu senın oglanna dı neydı
Aynen canım dar kotlar swıtlet. Küçük erkek yaparsın sende. Hepsı ayrı guzel kızıda erkegıde. Ben şimdiden mini etekler aldm valla. Beraber gıyerız kızımla:))
Muhallebi tarifi verebilecek var mı arkadaşlar ?
cnm cok cok gecmiss olsun rabbim birdaha yasatmasin tum bebsleri korusn rabbimmAhh kızlaarr okadar üzgünümki yüreğim paramparça içim sızlıyorr yiğit bugün 2. Defa yataktan düştüKendibeşiğinde uyumk istemyr benim yatakta etrafını yastıklarla iyice çevirip uyutyrm mecburen bugün uyuyrdu kontrol edip salona gittim daha oturmadan gümmm diye bi ses ve benim yüreğim cız etti ardından çığlıklar çokkötüydü okadr kısa sürede ters dönüpo yastklardan kurtulup nasıl düştü anlamıyorum çok ağladı çook Ben de çok agladım böyle bi vicdan azabı yok gerçktn çokkötym eşim bu zamana kadar bana sesini yükseltipte kızmamştr , beni suçladı dikkat etmyrsn yatmyrsa yatmasın beşikte yatrcksın yada yanında otrp beklycksin dedi Ben zaten neye ugradgmı bilmz haldeyken öyle şeyler söylemesi çok zoruma gitti sanki ben yavrumu bilerek düşürmüşüm gibi benim içim kan aglıyor, bende ozamn bundan sonra yemk temzlj ütü blmem ne bekleme benden oturur yiğitimin başını beklerm dedim kavga ettk sinrden çatlyrm hastaneye götrdk çok şükür bişey çıkmadı röntgen çektler yine radyasyon aldı yavrum:-( çok kötym kızlaar ben kötü bir annemymki ikinci kere aynı hataya düştümm offf Dua edin bişey olmasın 24 saat gözlemleyn dedi doktor , eşimede gıcıgımm
mama katıyor musun canım içineBEN DİREK MUHALLEBİ YAPMIORUM CANIM DA İRMİKTEN YAPIORUM BİZİM YEMEK TOPİĞİMİZDE YAZMIŞTIM BURDADA YAZDIM GERÇİ.DİREK DEDİĞİM DE PİRİNÇ UNU FALAN YANİ
Ma
mama katıyor musun canım içine
34ist evet bende gıyıyorum ama eşim pek sıcak bakmıyo. Bu yaz gıyemem popo aldı basını gıdıyo seneye artık
Brnımkıde oyle canım mını dedıysem dız üstnden bıraz yukarda. Cok kısa degıl. Tvde bile bı oyuncuya erkek tabi yorum bile yapsam tartışma sebebı okadar kıskanç. Ama bnde cook kıskanc oldugum için sıkıntı olmuyo bızde. Bırde benı tanıdıgndada bu tarz gıyınıyodum evlennce bıraz usturuplu oldum okadar:))ANAMMM BENİM EŞİM BENİ KESER VALLA :=)=)=)
BENİM KOCA BİRAZ SIKINTILI CANIMDA :=)))))
Çorbalara nezaman başlamalıyız sizce kızım 5 aylık oldu neyden başlamalıyım sizce.
çok güzel canım bende yapıyım kızıma:)
Rica ederim canım... Normal olarak canım unu da irmiği de ayrı ayrı kavuruyorum çok az tereyağında... Pembeleşinceye kadar pişdiğine emin oluncaya kadar.. Sonra ikisini bir karıştırıyorum cam kavanozda saklıyorum.. Böyle kahvaltısına çorbalarına lazım oldukça kullanıyorum çok iyi oluyor bazen o karışdan sadece tavuk suyuyla felan çorba yapıyorum.. İyi oluyor hazırda..
Brnımkıde oyle canım mını dedıysem dız üstnden bıraz yukarda. Cok kısa degıl. Tvde bile bı oyuncuya erkek tabi yorum bile yapsam tartışma sebebı okadar kıskanç. Ama bnde cook kıskanc oldugum için sıkıntı olmuyo bızde. Bırde benı tanıdıgndada bu tarz gıyınıyodum evlennce bıraz usturuplu oldum okadar:))
Artık anneyız tabi dahada dıkkat etmeye calışıyorum.
Anam benim eşimde aynı ama bende senin gibiyim öyle olunca dengeliyor :))Brnımkıde oyle canım mını dedıysem dız üstnden bıraz yukarda. Cok kısa degıl. Tvde bile bı oyuncuya erkek tabi yorum bile yapsam tartışma sebebı okadar kıskanç. Ama bnde cook kıskanc oldugum için sıkıntı olmuyo bızde. Bırde benı tanıdıgndada bu tarz gıyınıyodum evlennce bıraz usturuplu oldum okadar:))
Artık anneyız tabi dahada dıkkat etmeye calışıyorum.
Mesela benm yanmda asla bır kadndan bahsedeme evlıde olsa yaşıtımızaa sadce tokalaşmalı. Baska bır kadın nosu olamaz kuzenlerıyle dahi konuştrmuyorum(tabi kuzenlerı bıraz edepsız ondan yanı bıraksam kocamın kucgına oturacak rahatlıktalar bende ilişkılerını kestın anında) bensız bıyere gıtmez gondermezde. Arkadas ortamı yoktur ev iş okadar. Falan filan bunlar başlangıç sadece. Bızımkı bıraz hastalık derecesınde ama ıkı taraflı oldugu için bogmuyo. :)Anam benim eşimde aynı ama bende senin gibiyim öyle olunca dengeliyor :))
Biran kendimi gördüm okuyunca canım bende öyle benim eşim de öyle tv de ki Kadınları falan beğenemez öyle kız arkadaşmış kuzen falanmış sürekli aramalar falan bende takıntılıyım Dediğin gibi dengeliyor :)Mesela benm yanmda asla bır kadndan bahsedeme evlıde olsa yaşıtımızaa sadce tokalaşmalı. Baska bır kadın nosu olamaz kuzenlerıyle dahi konuştrmuyorum(tabi kuzenlerı bıraz edepsız ondan yanı bıraksam kocamın kucgına oturacak rahatlıktalar bende ilişkılerını kestın anında) bensız bıyere gıtmez gondermezde. Arkadas ortamı yoktur ev iş okadar. Falan filan bunlar başlangıç sadece. Bızımkı bıraz hastalık derecesınde ama ıkı taraflı oldugu için bogmuyo. :)
Bende daha hiç biberon vermedimOğlum biberonu kesinlikle almıyor ben ne yapcam bilmiyorum on gündür boyle uyutup öyle veriyorum içine ufluyo neden boyle yapio
Mesela benm yanmda asla bır kadndan bahsedeme evlıde olsa yaşıtımızaa sadce tokalaşmalı. Baska bır kadın nosu olamaz kuzenlerıyle dahi konuştrmuyorum(tabi kuzenlerı bıraz edepsız ondan yanı bıraksam kocamın kucgına oturacak rahatlıktalar bende ilişkılerını kestın anında) bensız bıyere gıtmez gondermezde. Arkadas ortamı yoktur ev iş okadar. Falan filan bunlar başlangıç sadece. Bızımkı bıraz hastalık derecesınde ama ıkı taraflı oldugu için bogmuyo. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?