2014 Kasım Anneleri

dun bı cay bardagı ıcme suyuna 3 tatlı kasıgı pırınc unu ıle muhallebı yaptım
ıcıne ceyrek muz rendesı attım
cok hafıf muz tadı vardı ve oyle tatlı degıldı pek
cok seevdı
bu mıktarda bı muhallebıyı yarıma kadar bıle ındırımedı
ıstemıyor bı muddet sonra
bende hıc zorlamıyorm
ama yetıyormu bılmıyrm

Canım kuzrnlerıne karşı bukadr katı olmamın sebebı şu bız sevgılıyken pıknıge gıtmiştik kuzenlerıde geldi ilk orda tanıştık. Rşim ozaman 23 yasında kuzenıde 20 yasında eşim oturrken geldı kucagına oturdu sacma sapan samımıyet falan mesafe yoktu kızlarda ve hep böyle laçka hareketler falan o gunden berı konuşmuyolar. Zaten uzagız bız butun akrabalardan. Üç senedır burdayz o iş ortamı yaptı benım sadece ıkı üç arkadşm var burda yanı sosyal çevre yok burda pek. Ama olsada eşim oyle dışarda takılmayı sevmez cok evcımen. İş arkadaşlaryla bınebir bıyere gıderler bızde eşler biarada toplanrız o yanı. Butun cevrem kasımpaşada benımde eşiminde

Canm aynen zorlama benmkı meyve hiç yemıyodu tadına bakıyodu ıkı gun ara verdım tekrr denedm ıkı kaşıga cıktı. Bır hafta sonra yarım kase oldu. Muhallebıde aynı şekılde. Başta bır ıkı kaşık yedı şimdi bir kase yıyo çok şükür. İstemeyınce agzını kitliyo zaten

Kızlar bişey sorucam yarın nerdeyse burun gun dışarda olucaz. Mınık kavanozlara meyve püresı muhallebı dalan yapsam koysam olurmu. Hemen tuketılmesı lazm biliyorum ama bı kac saatte bişey olurmukı acaba. Yada dışardayken ne hazrlayp yedırebılırım sizce

ya perıkanadı cok guzel paylasmıssın cok tesekkurler
ya bnm oglumun ek gıdası 3-5 mama kasıgını gecmıyor
cok mu az yıyor ben anlamadım
ne kadar yemelı kı
bı muhallebıyı fazla yıyor
oda ceyrek kase
Al iste benim kide böyle. Ama normal bence. Adi üstünde ek gida... zaten yavas yavaş blw ye gecmeye cabaliyoruz :)

Bence birsey vermesende olur. Nasilsa daha çok küçük. Kendi süt yada formül sut aliyorsa onu ver bence.

Demee Sizinde mi geldi dogu gorevi
Gidicegimiz kesin olsa tmm dicem basa geleni cekicem ama bu belirszlik inanki ütü yapmak bile gelmiyor icimden tayin cıkarsa kırışacak die
Bende evde yaptigimda cok az yiyor canm en fazla 50 gr ama bu kavanozlari bildigin yiyor yani:)) bende haftanin 4 gunu bu hazir sebze puresindan kalan 3 gunu de yogurtlu corba yapiyorum kendim iste pirincli bulgurlu falan..

Bence birsey vermesende olur. Nasilsa daha çok küçük. Kendi süt yada formül sut aliyorsa onu ver bence.
Emıyo canmda dişten dolayı galıba bur haftadr cok zor emıyo butun evı turluyoruz ondada 5 dk emıyo Arabada tam kabus emzırmek. dışarda sırf bu yuzden rahat edemıyorum. E emmeyncede benım içim rahat etmıyo.

Aynen canım dar kotlar swıtlet. Küçük erkek yaparsın sende. Hepsı ayrı guzel kızıda erkegıde. Ben şimdiden mini etekler aldm valla. Beraber gıyerız kızımla:))
ooo afern sana ben minileri cok severm ama gyemem cnku baya kg var hic veremedm dogumdan snra seneye artk

Tesekkur ederım canım bal bu bebişlerın hepsı baal. Maşallahh hepsıne
hakkaten ballar allah hepsni bagslasb insallah

KIZLAR BEBİŞLERE ANNE SÜTÜ %70 YA ŞUANDA BU KAÇ CC SİZCE YA BEN SAĞIYORUM YA AKŞAMLARI EMİO GERÇİ AMA NE KADAR ALMASI GEREKİYO Kİ YA.
BİRDE ORUÖ TUTMAYI DÜŞÜNEN VARMI SÜTTEN DOLAYI YANİ.

Siz cok kiskancmissinz bizmnesmle aramzda hic kiskanclik yok bide esim seminerler verio 45 kisilk bi gruplari var 35 tanesi kadn 10 tanesi erkek surekli egtmlere gdiolar sosyal aktivitelere katiliolar sz katil olrdnz ozamn :)

KIZLAR BEBİŞLERE ANNE SÜTÜ %70 YA ŞUANDA BU KAÇ CC SİZCE YA BEN SAĞIYORUM YA AKŞAMLARI EMİO GERÇİ AMA NE KADAR ALMASI GEREKİYO Kİ YA.
Emzirmedgm icin soruna cvp veremicm canm... arti oruc tutmananizi oneririm snra borclanrsnz uzmnlar emzren kadnlarn kesnlikle oruc tutmamasni onerio ama sen blrsn

ooo afern sana ben minileri cok severm ama gyemem cnku baya kg var hic veremedm dogumdan snra seneye artk

hakkaten ballar allah hepsni bagslasb insallah
Ben dogıma 85 le gırdım Gecen ay 68 kiloydum. Zaten normalde 60 kiloydum. Ama bende jennıffer lobez gıbı popo var. Ve balık etlıyım. Her turlü topluyum yani. :)

Canım ben emzırıyorum tutmıcam. Yani oruç borcu yerıne getırılırde rabbım ömür verdıgı sürece Giden sutler gerı gelmez bebişlerimizin bu zamanlarıda gerı gelmez. Ben böyle düşünüyorum

Canım ben kızımı büyütürken emmediği için beslenme cantasıyla gezerdim resmen cok dısarı cıkardık uzun süreli üstelik.

İçi alüminyum folyo kaplı kucuk bir cantam var. Onun içine yogurt koyardım kucuk bir kavonoz. Cam rende ve meyve alırdım yanıma ya da kavanoz maması. Çorba gotureceksem küçük bir termosa koyardım. Ya da kavanoza kaynar doldurup folyo ile sarardım ben yedırene kadar ılık olurdu. Akşam cıkacaksam da kaşık maması suyla hazırlanan.

En pratik yoğurt ve kavanoz mamalar oluyor ama bence. Termosun yoksa tavsıye ederım. Tarhana corbası benım dusarda kurtarıcım oluyor.

Ben dogıma 85 le gırdım Gecen ay 68 kiloydum. Zaten normalde 60 kiloydum. Ama bende jennıffer lobez gıbı popo var. Ve balık etlıyım. Her turlü topluyum yani. :)
oo sen iyi vermssn ben 30 kg aldm 93 le dogrdm suan 80 kg yum ve eskisindende zayfbolmak istedgm icin 25 kg daha vermem lazm hic bsym olmuo cildrcm 38 beden pant. Grmei birak 1 pant. Tek bacagm girer kafayi yeme modddd esimde habire ne kdr fit tin bilmem ne smdi siki rejmdeym zaten emxirmiormda engelm yok sen baya vermssn
[nUOTE="Sibeltanju, post: 41114745, member: 593404"]Canım ben emzırıyorum tutmıcam. Yani oruç borcu yerıne getırılırde rabbım ömür verdıgı sürece Giden sutler gerı gelmez bebişlerimizin bu zamanlarıda gerı gelmez. Ben böyle düşünüyorum[/QUOTE] tutma tabi gunahta dil emziren annenin tutmasi bebegn rizkini kesmein bak ben 4 ay emzrdm daha sutum yok kismeti okadrms sizin sutunz varken degerni bilin emmsin minikler

ben ramazan gelmeden bikac gun once deneyecem bol suyu icip guzel sahur yapacam İnşallah bakalim ccocul doyuyosa devam baktim olmuyo mecbur tutamiycam ozaman

tutma tabi gunahta dil emziren annenin tutmasi bebegn rizkini kesmein bak ben 4 ay emzrdm daha sutum yok kismeti okadrms sizin sutunz varken degerni bilin emmsin minikler[/QUOTE]
Aynrn canım bende dahada zayıflamak istıyorum. Gecen hafta ablam geldı dolabımda ne var ne yok verdım hepsını ona sadece tayt gıyıyorum. Uzerınede uzun salaş tşortler suan favorım bunlar malesef kotlarım basenlerden cıkmıyo bile. Belım degılde popo kısmım eskıye gore genışlemış ordan ilerlemıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…