Canım kuzrnlerıne karşı bukadr katı olmamın sebebı şu bız sevgılıyken pıknıge gıtmiştik kuzenlerıde geldi ilk orda tanıştık. Rşim ozaman 23 yasında kuzenıde 20 yasında eşim oturrken geldı kucagına oturdu sacma sapan samımıyet falan mesafe yoktu kızlarda ve hep böyle laçka hareketler falan o gunden berı konuşmuyolar. Zaten uzagız bız butun akrabalardan. Üç senedır burdayz o iş ortamı yaptı benım sadece ıkı üç arkadşm var burda yanı sosyal çevre yok burda pek. Ama olsada eşim oyle dışarda takılmayı sevmez cok evcımen. İş arkadaşlaryla bınebir bıyere gıderler bızde eşler biarada toplanrız o yanı. Butun cevrem kasımpaşada benımde eşimindeAY YOK CANIM SİZDE Kİ FAZLAYMIŞ KUZENLERİ İLE NİE KONUŞTURMICAM GERÇİ HEPSİ EDEPLİLER ÇOK HANIMEFENDİLERDİR KÜÇÜKLERDE ZATEN.Bİ YERE GİTCEM DEDİĞİM ZAMAN GÖNDERİR BENDE ONU GÖNDERİRİM YETERKİ GİDİLNE YERLERİ BİLELİM HEP EVDE OLUNCA KENDİ DE SIKILIR BENDE SIKILIRIM.TAKILDIĞI YERLERİ BİLDİKTEN SONRA SIKINTI OLMAZ BENM İÇİN BÜTÜN ARKADAŞLARINI DA TANIRIM.
Canm aynen zorlama benmkı meyve hiç yemıyodu tadına bakıyodu ıkı gun ara verdım tekrr denedm ıkı kaşıga cıktı. Bır hafta sonra yarım kase oldu. Muhallebıde aynı şekılde. Başta bır ıkı kaşık yedı şimdi bir kase yıyo çok şükür. İstemeyınce agzını kitliyo zatendun bı cay bardagı ıcme suyuna 3 tatlı kasıgı pırınc unu ıle muhallebı yaptım
ıcıne ceyrek muz rendesı attım
cok hafıf muz tadı vardı ve oyle tatlı degıldı pek
cok seevdı
bu mıktarda bı muhallebıyı yarıma kadar bıle ındırımedı
ıstemıyor bı muddet sonra
bende hıc zorlamıyorm
ama yetıyormu bılmıyrm
Keci sutu vermeye basladim kimi verin diyor kimi vermeyin bebeklere sizden veren varmi
Al iste benim kide böyle. Ama normal bence. Adi üstünde ek gida... zaten yavas yavaş blw ye gecmeye cabaliyoruz :)ya perıkanadı cok guzel paylasmıssın cok tesekkurler
ya bnm oglumun ek gıdası 3-5 mama kasıgını gecmıyor
cok mu az yıyor ben anlamadım
ne kadar yemelı kı
bı muhallebıyı fazla yıyor
oda ceyrek kase
Bence birsey vermesende olur. Nasilsa daha çok küçük. Kendi süt yada formül sut aliyorsa onu ver bence.Kızlar bişey sorucam yarın nerdeyse burun gun dışarda olucaz. Mınık kavanozlara meyve püresı muhallebı dalan yapsam koysam olurmu. Hemen tuketılmesı lazm biliyorum ama bı kac saatte bişey olurmukı acaba. Yada dışardayken ne hazrlayp yedırebılırım sizce
Canim ben keçi sütünden Yoğurtlu peynir vs veriyorum ama direk süt vermiyorum.Keci sutu vermeye basladim kimi verin diyor kimi vermeyin bebeklere sizden veren varmi
Demee Sizinde mi geldi dogu goreviAllah iyiliğini versin valla unutmuştum ne güzel koca bi off çektmseçim sonrasını zaten sabırsızlıkla beklyrm çoooooooooooook stresli gitcez mi kalca<z mı çok sıkıntı gerçekten bide bebekle doğu görevi zor olacak allh hayırlısını versn hakkımızda ne diyim
kavanoz mamaları derken sebzeli olanları diyorsan hazır vermedim zaten evde yaplnı az yiyo ama meyve olanlardan dışarda vermiştm bi kaç kez daha iyi yiyo meyveyi çok zormuş bu ek gıda ya hele bide özenle hazırlayıp hiç yüzne bakmıyorsa cadılar
Emıyo canmda dişten dolayı galıba bur haftadr cok zor emıyo butun evı turluyoruz ondada 5 dk emıyo Arabada tam kabus emzırmek. dışarda sırf bu yuzden rahat edemıyorum. E emmeyncede benım içim rahat etmıyo.Bence birsey vermesende olur. Nasilsa daha çok küçük. Kendi süt yada formül sut aliyorsa onu ver bence.
ooo afern sana ben minileri cok severm ama gyemem cnku baya kg var hic veremedm dogumdan snra seneye artkAynen canım dar kotlar swıtlet. Küçük erkek yaparsın sende. Hepsı ayrı guzel kızıda erkegıde. Ben şimdiden mini etekler aldm valla. Beraber gıyerız kızımla:))
hakkaten ballar allah hepsni bagslasb insallahTesekkur ederım canım bal bu bebişlerın hepsı baal. Maşallahh hepsıne
Emzirmedgm icin soruna cvp veremicm canm... arti oruc tutmananizi oneririm snra borclanrsnz uzmnlar emzren kadnlarn kesnlikle oruc tutmamasni onerio ama sen blrsnKIZLAR BEBİŞLERE ANNE SÜTÜ %70 YA ŞUANDA BU KAÇ CC SİZCE YA BEN SAĞIYORUM YA AKŞAMLARI EMİO GERÇİ AMA NE KADAR ALMASI GEREKİYO Kİ YA.
BİRDE ORUÖ TUTMAYI DÜŞÜNEN VARMI SÜTTEN DOLAYI YANİ.
Ben dogıma 85 le gırdım Gecen ay 68 kiloydum. Zaten normalde 60 kiloydum. Ama bende jennıffer lobez gıbı popo var. Ve balık etlıyım. Her turlü topluyum yani. :)ooo afern sana ben minileri cok severm ama gyemem cnku baya kg var hic veremedm dogumdan snra seneye artk
hakkaten ballar allah hepsni bagslasb insallah
Canım ben emzırıyorum tutmıcam. Yani oruç borcu yerıne getırılırde rabbım ömür verdıgı sürece Giden sutler gerı gelmez bebişlerimizin bu zamanlarıda gerı gelmez. Ben böyle düşünüyorumKIZLAR BEBİŞLERE ANNE SÜTÜ %70 YA ŞUANDA BU KAÇ CC SİZCE YA BEN SAĞIYORUM YA AKŞAMLARI EMİO GERÇİ AMA NE KADAR ALMASI GEREKİYO Kİ YA.
Kızlar bişey sorucam yarın nerdeyse burun gun dışarda olucaz. Mınık kavanozlara meyve püresı muhallebı dalan yapsam koysam olurmu. Hemen tuketılmesı lazm biliyorum ama bı kac saatte bişey olurmukı acaba. Yada dışardayken ne hazrlayp yedırebılırım sizce
oo sen iyi vermssn ben 30 kg aldm 93 le dogrdm suan 80 kg yum ve eskisindende zayfbolmak istedgm icin 25 kg daha vermem lazm hic bsym olmuo cildrcm 38 beden pant. Grmei birak 1 pant. Tek bacagm girer kafayi yeme modddd esimde habire ne kdr fit tin bilmem ne smdi siki rejmdeym zaten emxirmiormda engelm yok sen baya vermssnBen dogıma 85 le gırdım Gecen ay 68 kiloydum. Zaten normalde 60 kiloydum. Ama bende jennıffer lobez gıbı popo var. Ve balık etlıyım. Her turlü topluyum yani. :)
ben ramazan gelmeden bikac gun once deneyecem bol suyu icip guzel sahur yapacam İnşallah bakalim ccocul doyuyosa devam baktim olmuyo mecbur tutamiycam ozamanKIZLAR BEBİŞLERE ANNE SÜTÜ %70 YA ŞUANDA BU KAÇ CC SİZCE YA BEN SAĞIYORUM YA AKŞAMLARI EMİO GERÇİ AMA NE KADAR ALMASI GEREKİYO Kİ YA.
tutma tabi gunahta dil emziren annenin tutmasi bebegn rizkini kesmein bak ben 4 ay emzrdm daha sutum yok kismeti okadrms sizin sutunz varken degerni bilin emmsin minikler[/QUOTE]oo sen iyi vermssn ben 30 kg aldm 93 le dogrdm suan 80 kg yum ve eskisindende zayfbolmak istedgm icin 25 kg daha vermem lazm hic bsym olmuo cildrcm 38 beden pant. Grmei birak 1 pant. Tek bacagm girer kafayi yeme modddd esimde habire ne kdr fit tin bilmem ne smdi siki rejmdeym zaten emxirmiormda engelm yok sen baya vermssn
[nUOTE="Sibeltanju, post: 41114745, member: 593404"]Canım ben emzırıyorum tutmıcam. Yani oruç borcu yerıne getırılırde rabbım ömür verdıgı sürece Giden sutler gerı gelmez bebişlerimizin bu zamanlarıda gerı gelmez. Ben böyle düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?