2014 Kasım Anneleri

Bana cvp yazan arkadaşların hepsine teşekkür ederim alıntı yapamadım telden girdiğim için, çok şükür iyi Yiğidim, babasıyla küsüz ama hala an itibariyle hem emekliyor hemde kendi başına doğrulup oturuyor yiğit çok güzel duygular bunlar...

iyi aksamlar.birsey sormak istiyor.burda bebeklere uzum pekmezi verdiyinizi okudum.ben dut pekmezi kullaniyorum.annem yapiyor.acaba kizimada ondan vere bilirmiyim.yoksa yalniz uzum pekmezimi verilmeli?

Kizlar ben öyle konsept parti falan yapmiycam. O gün bebegimi eeglendirecem.bol bol
Ozel pasta yaptirip önüne koyacam elleriyle yesin pastasini baska insanlar değil. Evde başbaşa aile ile kutlamayi düşünuyorum.
KatıLıyorum sana,bende çocuklar için yapılan abartılı şeyleri sevmiyorum mutlu huzurlu zmn geçirmesi önemli.bende pasta konusunu öyle dedim yesin el yüz:) bnm hep içimde kalmştr öyle yemek:) allah hepimize göstersin o günlerini ve nicelerini

evet çileğinde alerji riski var, bi gittim mutfağa şapur şupur çiilek yediriyo çocuğa

8/y52a047a8 ayy güldürdün ütüler beklesin biraz daha hyrılısı bakalm neresi çıkacak yada kalacağız mı

iyi yapıyosn canm ne yapacaksın yediğini vereceksin mecburen bizimkide sebzeli mercimek çorbasını çok beğendi 2 gündür onu yiyo ek gıdaya başladığımızdan beri bugün ilk kez 1 kase yedi bugün bizim miladımız

Cnm havuç suyunu haşlayıp suyunu veriyorum demişiN. O nasıl oluyor. Ben direk çiğ havuç suyu veriyorum birsey olur mu ki

Cnm havuç suyunu haşlayıp suyunu veriyorum demişiN. O nasıl oluyor. Ben direk çiğ havuç suyu veriyorum birsey olur mu ki
Canım cok az suda haşladım sonra cam rende yaptım cok az pürelı suyuyla beraber verdım severek yedı. İlk verdgmde çig rende yapmıştm agır geldı galıba karnı agrımıştı. Ve cok yememıştı. Şimdi bir havucu yedı çok şükür

tatlım göğüs ucu yaran falan var ve göğsün acıyorsa birde ates varsa mastit olabilirsin..
pınarda olmuştuı.çç
geçmezse bir dr a git çok geçmiş olsun
gittim canım bugün doktora biraz iltihap varmış antibiyotik merhem falan verdi tekrar kontrole gidicem inşallah, geçer

sabah pek iyi değildim doktora gittik göğsümde biraz iltihap varmış antibiyotik verdi merhem verdi onları kullanıcam inşallah kısa sürede düzelirim

sağolasın canım iyiyim şuan göğsümde iltihap varmış ilaç verdi dr tekrar kontrole gidicem düzelirim inşallah

Bunları aldm canım yuruyen tırtıl yuruyen pelıkan. Ve mama sandalyesı için yapısan oyuncak. Kızımdan sonra ev hanımı oldum ama hamura dokunamama gıbı bır olayım var onu aşmam lazım öncelikle
Bende pelikandan almayı düşünüyorum çok tatlı:)

GÜNAYDIN hatunlar, minik bebişler....
Nasılsınız?
Oğlum diş çıkarıyor artık kesinleştirdim alt damağı fena kabarmış bi değişik olmuş canım yavrum ya...

ya perıkanadı cok guzel paylasmıssın cok tesekkurler
ya bnm oglumun ek gıdası 3-5 mama kasıgını gecmıyor
cok mu az yıyor ben anlamadım
ne kadar yemelı kı
bı muhallebıyı fazla yıyor
oda ceyrek kase

Rica ederim canım valla oğlum emmiyor ya canım artık tattırma faslını geçeli çok oldu yiyince öğün olarak yemesi lazım ki doysun.. Bu yüzden öyle öyle alıştırdım şimdi bir kase yiyor bir öğünde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…