KatıLıyorum sana,bende çocuklar için yapılan abartılı şeyleri sevmiyorum mutlu huzurlu zmn geçirmesi önemli.bende pasta konusunu öyle dedim yesin el yüz:) bnm hep içimde kalmştr öyle yemek:) allah hepimize göstersin o günlerini ve niceleriniKizlar ben öyle konsept parti falan yapmiycam. O gün bebegimi eeglendirecem.bol bol
Ozel pasta yaptirip önüne koyacam elleriyle yesin pastasini baska insanlar değil. Evde başbaşa aile ile kutlamayi düşünuyorum.
Ayy Belki ilki kdr zorlamaz,inş yaniCanım GeçmiyorBiri çıkmadan Diğer dişlerin sıkıntısı da başlıyo
evet çileğinde alerji riski var, bi gittim mutfağa şapur şupur çiilek yediriyo çocuğaÇORAP HEP VAR CANIM KISA SPOR ÇORAPLARDAN ÜZERİ KISA KOLLU GİYİYO GÜNDÜZ GECE TABİ UZUN GİYDİRİOUM ÜZERİNİ FALAN AÇIO DİE AMA GÜNDÜZ GERÇEKTEN ÇOK SICAK.
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM YA BİŞEY OLMAZ İNŞ.DİKKAT LAZIM OLUO İŞTE BAZEN NAPALIM YANİ İSTEYEREK YAPMIOZ YA BENM EŞİMDE ÇOK KIZAR ÖLE OLSA BAZEN İLK BİŞİLER VERİORUM YA NASIL BAĞIRINIO NASIL YİCEK ÇOCUK ONU BİLMM BOĞAZINDA KALIR ONLAR ÖLE BAKMAYA GELİNCE BAKMAZLAR AMA HERŞEYİDE ÇOK BİLİRLER.DÜŞE KALKA BÜYÜCEKLER RABBİM KORUR ONLARI İNŞ.
CANM BEN YUMURTAYI YARIMI GEÇMİCEK ŞEKİLDE VERİORUM AMA DİĞERLERİNDE YEDİĞİ KADAR VERİORUM KENDİ BELİRLİO ZATEN.
AMAN CNM BOŞVER HEP ÖLELER YA SEN GENE CVP VERİOSUN BEN ÖLE DESEM VARYA BİDAHA AYAK BASMAZ EŞİMLE DE PAPAZ OLURUM BENM KV DE DE ÖLE KIKANÇLIK YAPIO BENM ANNEMLERDE ÖLE YAKIN DEĞİL GELEMİOLAR YANİ ŞUAN İİ DE SÜREKLİ GELSELER FAKAN VARYA ÖLÜR HERLADE KISKANÇLIKTAN AMA KENDİNE GELİNCE ANNESİ GİBİ DAVRANIO ÇOCUĞA ONLARA TAKILMAYALIM BENDE HER DEFASINDA BİŞEYE SİNİRLENİORUM ÇOCUĞU HE RALMAYA GİTTİĞİMDE AMANN DİORUM GEÇİORUM YANİ ÖLE OLMASA YAPAMAYIZ.
BEN İRMİKTEN MUHALLEBİ YAPIORUM PEKMEZİ ONA KATIORUM CANIM
ÇİLEK ALERJİ YAPMAZMI BİLMİORUM AMA.BİDE NUTELLA YANİ ZARARLI ŞUAN BEBİŞLERE ŞUAN DEĞİL GERÇİ ÇİKOLTA HERZAMAN ZARARLI YARALI ŞEYLER VERMEZLER ZATEN :=)
YOK CANIM ÜZERİNE İNCE Bİ HIRKA ALIORUM ÖLE ÇIKARIORUM BEN HAVALAR SICAK ZATEN ÇOK GİYDRİMEYE GEREK SIKILIRLAR SÖYLEMEZLERDE YAVRULAR TERLER SE DAHA KÖTÜ OLUR CANIM KALIN GİYDİRME.
ayy güldürdünDemee Sizinde mi geldi dogu gorevi
Gidicegimiz kesin olsa tmm dicem basa geleni cekicem ama bu belirszlik inanki ütü yapmak bile gelmiyor icimden tayin cıkarsa kırışacak die
Bende evde yaptigimda cok az yiyor canm en fazla 50 gr ama bu kavanozlari bildigin yiyor yani:)) bende haftanin 4 gunu bu hazir sebze puresindan kalan 3 gunu de yogurtlu corba yapiyorum kendim iste pirincli bulgurlu falan..
Cnm havuç suyunu haşlayıp suyunu veriyorum demişiN. O nasıl oluyor. Ben direk çiğ havuç suyu veriyorum birsey olur mu kiCanım benımkı tadına alışmadan püre yemıyoya. Tanelerı tükürüyo hemen. Meyve püresını sıkıntısız yedı daha dün okaadr bır haftadr püre yesın dıye ugrasıyorum. Dün başarık şükür.
Canım cok az suda haşladım sonra cam rende yaptım cok az pürelı suyuyla beraber verdım severek yedı. İlk verdgmde çig rende yapmıştm agır geldı galıba karnı agrımıştı. Ve cok yememıştı. Şimdi bir havucu yedı çok şükürCnm havuç suyunu haşlayıp suyunu veriyorum demişiN. O nasıl oluyor. Ben direk çiğ havuç suyu veriyorum birsey olur mu ki
gittim canım bugün doktora biraz iltihap varmış antibiyotik merhem falan verdi tekrar kontrole gidicem inşallah, geçertatlım göğüs ucu yaran falan var ve göğsün acıyorsa birde ates varsa mastit olabilirsin..
pınarda olmuştuı.çç
geçmezse bir dr a git çok geçmiş olsun
sabah pek iyi değildim doktora gittik göğsümde biraz iltihap varmış antibiyotik verdi merhem verdi onları kullanıcam inşallah kısa sürede düzelirimGünaydın canım inşallah daha iyisidir. Göğüste ağrı ya da sert bişeyler yoksa değildir inşallah. Bugün de ateşli olursan gidersin olmadı doktora. Yaralardan ilk başta ben de mikrop kapmış çok kez mastit olmuştum ateşle birlikte. Ama göğsüm çok ağrıyordu şişlikler vardı
sağolasın canım iyiyim şuan göğsümde iltihap varmış ilaç verdi dr tekrar kontrole gidicem düzelirim inşallahmotiwe canımm yebi gördüm mesajını. Nasıl oldun şmdi? Umarım daha iyisindir. Haber ver muhakkak.
Rosebek88 kuzum çok geçmiş olsun olayın etkisi ile söylemiştir ya takma. Malesef 2 gün önce de Alperen koltuktan düştü. Benim bir anlık dalgınlığımdan. Babası vardı yanında. Odaya ben geldim diye babası çıkmş ama ben hiç fark etmedim. Ben de çıktım ve malesef oğluşum düştü ben de eşime bağırıp çağırdım.
Benim kızım şu an üst köpek dişlerini çıkarıyor bizde çok sıkıntılıyızAyy Belki ilki kdr zorlamaz,inş yani
Çok geçmiş olsun canımsağolasın canım iyiyim şuan göğsümde iltihap varmış ilaç verdi dr tekrar kontrole gidicem düzelirim inşallah
Bir şey olmaz canım faydalı hattaCnm havuç suyunu haşlayıp suyunu veriyorum demişiN. O nasıl oluyor. Ben direk çiğ havuç suyu veriyorum birsey olur mu ki
Yok tatlım bizim değilMervenin mi atesi cikti bebegnmi anlamadm
Maşallah benim kızım da 67cm ama 7200kilosu ama biz dişlerden dolayı hiç iştahımız yokMaşaallah 62 cm 8 kg tombiş oluyor evet :) benim oğlum 67 cm 7700 kg yani öyle zayıfda tombişde durmuyor normal bi görüntüsü var.
Bende pelikandan almayı düşünüyorum çok tatlı:)Bunları aldm canım yuruyen tırtıl yuruyen pelıkan. Ve mama sandalyesı için yapısan oyuncak. Kızımdan sonra ev hanımı oldum ama hamura dokunamama gıbı bır olayım var onu aşmam lazım öncelikle
Keçi sütü inek Sütünden çok daha iyi canım ben bulabilsem hemen veririm ama yoğurt falan olarak tabiKeci sutu vermeye basladim kimi verin diyor kimi vermeyin bebeklere sizden veren varmi
12 ay diyosa kullanma canım belki sindirimi falan zordurKızlar e ebebekten oyuncaklarmz gelı. Bırde bebe biskuvısı de sıparıs etmiştim. Elmalı ve sade ama elmalıda 12 ay dıyo kullanamazmıyım acaba suanda
ya perıkanadı cok guzel paylasmıssın cok tesekkurler
ya bnm oglumun ek gıdası 3-5 mama kasıgını gecmıyor
cok mu az yıyor ben anlamadım
ne kadar yemelı kı
bı muhallebıyı fazla yıyor
oda ceyrek kase
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?