2014 Kasım Anneleri

Gün aydınlar herkese yorucu bi yolculuktan sonra şükür ki evvdeyiz hala sallaniyorum ama oğlum çok sıkıntı çıkarmadı ama doğduğundan beri biberonla besleniyor oğlum son 2 haftadır almıyor içine ufluyo ne yaptimsa olmuyor uyuytup öyle iciriyorum inşallah geçer

6. aydan itibaren

Malzemeler:

1/2 orta boy kereviz

1/2 orta boy havuç

1/2 orta boy kabak

1/2 orta boy patates

60 ml Devam sütü (Bebeğinizin ayına uygun olarak Aptamil Devam Sütü)

½ kibrit kutusu kadar beyaz peynir

Hazırlanışı:

Kereviz, havuç, kabak ve patatesi haşladıktan sonra tel süzgeçten geçiriniz. 60 ml devam sütünü kutu üzerindeki talimata uygun olarak hazırlayınız ve haşlanmış sebzelerin üzerine ilave ederek karıştırınız. Hazırlamış olduğunuz çorbanın üzerine beyaz peynir ilave ederek bebeğiniz için servise hazır hale getirebilirsiniz.

kızlar bu tarifi yapıcam...
kereviz enginar ve brokoli ile değiştircem arada

Emzirmedgm icin soruna cvp veremicm canm... arti oruc tutmananizi oneririm snra borclanrsnz uzmnlar emzren kadnlarn kesnlikle oruc tutmamasni onerio ama sen blrsn

ben ramazan gelmeden bikac gun once deneyecem bol suyu icip guzel sahur yapacam İnşallah bakalim ccocul doyuyosa devam baktim olmuyo mecbur tutamiycam ozaman

YA BÜYÜDÜLER YA ARTIK EK GIDA DA ALIO AKŞAMDAN SABAHA KADAR EMZİRSEK DE YETER DİE DÜŞÜNÜORUM ÇOK KRARSIZ KALDIM VALLA BAYA KÜÇÜK OLSALAR TMM DA BİDE BORÇ TUTULMUO YA SONRA.ÇOK ZOR YANİ ÇALIŞMASAM TUTMAZDIM SÜREKLİ EMERDİ YA YETERDİ GENE AMA SAĞDIĞIM İÇİN MAKİNEDEN ÇIKMAYABİLİR ŞİMDİ BİLE ÖLE SU İÇİORUM Kİ ZAR ZOR ÇIKIO.

GÜZELDE CANIM NİE MAMA YA SUYLA YAPSAK MESELA.

Benim kızım şu an üst köpek dişlerini çıkarıyor bizde çok sıkıntılıyız
Köpek dişler çok sıkıntılıymış gerçekten,2yaşına kdr olcak bu durumlar artık kolay atlatırız inş. Yumurta verdiğim zmn kusuyo bnmki,kusma da alerji belirtisi olabiliyomuş ısrarla 2 gün daha denicem..yoğurdu neyle veriyosnuz tatlandırmak için? Elma armut püresi pek olmuyo yoğurtla

Olur canım ben muzlu veriyorum bazen armut ve elma katıyorum bazen de bisküvisini katıyorum güzel de yiyor..

Ben Allah kuvvet versin tutucam inşallah. Gözünü korkutma öyle felaket birsey değil zaten 30 gün arada adet oldugun gunleri de cikarirsan asagi yukari 20 25 gün kalıyor. Bi de ek besin veriyoruz artık. Benim ablalarim iki yaşında zor biraktirdilar memeyi yegenlerime öyle soyliim. Ama hic oructan da kalmadilar. Sütte cogalma oldugunu soyleyenler bile var ben bunu ramazanin bereketine bagliyorum
Hamileyken de tuttum çok şükür 30 da 30. Sanki bebegimin sagligini duşunmuyomusum gibi konusanlar vardı. O ay çok güzel gelisti bebeğim. hatta kendime sasiriyordum Bekarken bile bu kdr rahat oruç gecirmemistim diye... işte bence Allah yardim ediyor ramazana özel :) çünkühamileliğimde acliga dayanamayan hemen eli ayagi titreyen biriydim. Bence tutulabilir ama güç yetiremem diye endişe eden varsa tutmayadabilir tabi..

Olur canım ben muzlu veriyorum bazen armut ve elma katıyorum bazen de bisküvisini katıyorum güzel de yiyor..
dıetlerde yogurt ya da sut verılıyor meyve yanında
seker dengesı ve kılo aldırmaması ıcın dıye bılıyorum
annem oyuzden meyve ıle yogurdu karıstırma cocuk kılo almaz dedı

Inşallah canım.canım tek kusuyosa belki biraz ağır gelmiş olabilir kahvaltısının içine koy öyle yedir.ben yoğurdu sade yediriyorum canım

dıetlerde yogurt ya da sut verılıyor meyve yanında
seker dengesı ve kılo aldırmaması ıcın dıye bılıyorum
annem oyuzden meyve ıle yogurdu karıstırma cocuk kılo almaz dedı

Yaaa.. Bilmiyordum... Ama sade de yemez ki yer de sade sanki yavan olur gibi düşündüm...

Ne güzel bende tutmak istiyorum ama ben çok kötü oluyorum bayılacak gibi tansiyonum falan çok Düşüyor normal de orucumu hiç geçirmedim nasıl yapcam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…