Allah bozmasın cnm agzınızın tadınıAmin sağol canım hepimizin... Yerim haaaaaa... Ne kadar saf temiz dünyaları var... İş arkadaşlarım bana diyorlar sen daha bi güzelleştin sanki yüzünde hep güüler açıyor.. Dedim oğlum hayatıma girdi gireli hayatım pembee... İyi ki varlar...
Canım keçi sütünü inek yogurduyla mayalayabilirsin ben öyle yaptım, bebeğini başka bebeklerle kıyaslama canım her çocugun gelişimi farklıdır ve inan 1 ay değil 1 günde bile okadar çok şey değişiyorki bebeklerde zamanı vardır yani mesela benim oğlumda çok hareketli bende bundan şikayetçiyimBiraz önce yazmaya denedim ama olmadicevaplariniz için çok tesekkur ediyorum. Firsat ancak buldum bebek uyudu da bebegin kakasi duzeldi vallahi Dr demedigini dediniz, bildiniz. Size birkac soru ve sorunumdan bahsedecegim onerileriniz olursa çok sevinirim. İlk olarak bebegimde sut alerjisi gecmismi diye ona bugün yoğurt yapacagim keçi sütünden fakat maya olayini ne yapayim?? 2. Olarak da benim cankusumaduzenli olarak öğle sebze corbasi, aksam üzeri de meyvepuresi veriyorum başka bir sey veriyorum. Kahvaltıda okuduğum kadarıyla siz pekmez, yumurta, peynir veriyorsunuz. Ben de vermek istiyorum ama hangi pekmezi ( karadumut, keciboynuzuvs) vereyim, bebe biskuvisi vermek istemiyorum bunalri ayri ayri mi yoksa bulamaç olarak mi vereyim??? Muhallebiye gerek var mi vereyim mi?? 3. Olarak dun cankusumu çocuk parkina goturdum orada 7,5 aylikbir arkadas bulduk yalniz benim ki onun yaninda çok küçük ve hareketleri yetersiz kaldi. Maşallah suphanallah bebek kocamandi, dişleri dikmiş ve cok hareketliydi benim ki yerde durmak istemiyor, yalniz kalmak istemiyor, yatmak hicistemiyor zorla yatiriyorum yüzustu donuyor diğer tarafa dönmüyor basliyor ağlamaya. Benim bebeğim en son 9 kiloydu boyda 69 cm. Ben gelişimi iyi diyordum ama o bebeği görünce gerçi kilo falan önemli değilde hareketleri beni çok üzdü sabaha kadar uyuyamadim. Ne yapsam nolur bir şey deyin. Çok bunaldim bir taraftan da tayin olayim var uzak bir ilçede calisiyorum, yurt nöbeti falan var, idare anlayissiz iyi bir okul acilmadi mecbur tercih yaptim. Olursa o ilçeye tasinalim diyorum esim olmaz gereksiz zaten 1 yol sonra tekrar tasinacagiz bu tarafa ev aldikda teslim olacak diyo.ücretsiz izne ayrilayim diyordum olmaz benim isim özel sektör diyor. Bakici olayini ne yapacagim, annesine baktirmak istiyor ailesi buranun bir ilcesindeler, bakmaya gelirse birlikte yasamak zorunda olacagiz vebuistedigim en son şey offffffffffffffffffff. NOLUR kusura bakmayinne kadar psikolojim bozukki daldan dala kondum. Yanlizlik ve çaresizlik beni mafetti
ayaklarıda kocaman benımkının
bugun ıdıl baby kenarları acık cok tatlı bı ayakkabı-patık gordum
almayı dusunuyorum
19 numaraya kadar
acaba 19 olur mu kı
Yok canim niye kusura bakacagim bende ayni fikirdeyim. Maddi sikintimiz yok şükür olsun ama adam bu konuda taviz vermiyor sastim kaldim vallahi. Anasi varken niye para kesilsin ki ne de olsa 3 çocuk büyütmüş benden daha iyi bakar, kafa bu onda ki. Çok aci ama flort+ nisan+ evlilik 10 yol bitti. Adam değişti değişti ortada hic tsnimadigim farklı bir adam kaldi. İs bagimlisi oldu zaten. Sadece calisayim diyoroyy arkadaşım dolmuşun taşmışın baya..
öncelike bebeğinin kilosu boyu gayet iyi başka bebeklerle kıyaslama..
hareketlerini az görüyorsun onu yere yatır sende yanıa yat oyuncakları dök yere beraber oynayın. bu şekilde o da herşeye uzanmaya çalışacaktır...
kv olayı ise bence hiç girmeuimn o işe..aynı evde yaşamak bu saaten sonra sana çok zor gelir yapamazsın diye düşünüyorum..
eşin özel sektörde ise nolmuş..ücretsize ayrıl durumunuz el veriyorsa,,şayet eşinin işine birşey olurxsa izni keser başalrsın böyle saçma bir sebepte hiç duymadım yanii kusura bakmada eşine kızdım burada tatlım
Yok canim niye kusura bakacagim bende ayni fikirdeyim. Maddi sikintimiz yok şükür olsun ama adam bu konuda taviz vermiyor sastim kaldim vallahi. Anasi varken niye para kesilsin ki ne de olsa 3 çocuk büyütmüş benden daha iyi bakar, kafa bu onda ki. Çok aci ama flort+ nisan+ evlilik 10 yol bitti. Adam değişti değişti ortada hic tsnimadigim farklı bir adam kaldi. İs bagimlisi oldu zaten. Sadece calisayim diyor((((
Canım rabbım aabıt versın hepımıze bı eş ailelerınden eşlerden. Valla biz bebek yapmaya karr verdgmzdede durumumuz aynıydı yanı kredıler falan vardı. Ben calılıyodum. Eşime dedim ben bebegımı kendm buyutmek istıyorum kımseye baktrmam ve daha çalışmam kendıne guvenıyosan yapalm bu cocugu guvenmıyosan yapmayalm dedım. Sonuc kızım oldu be ben 8 aya kadar calıştm sadece okadr.aynı canım sanırım uzun flört sonucu olan evliliklerde böyle oluyor..
senin bebeğine senden iyi kimse bakamaz..
durumunuz el veriyorsada sakın eşini dinleme bunun için ondan izin almak zorunda değilsiniz..
ben şajsen şu anda durumumuz el verse oturur kendim bakarım bebeğimeki annem bakıyor çokta güel bakıyor sağolsun ama ben bebeğimin en güzel anlarını kaçırıyorum bundan ötesi varmı
Canım rabbım aabıt versın hepımıze bı eş ailelerınden eşlerden. Valla biz bebek yapmaya karr verdgmzdede durumumuz aynıydı yanı kredıler falan vardı. Ben calılıyodum. Eşime dedim ben bebegımı kendm buyutmek istıyorum kımseye baktrmam ve daha çalışmam kendıne guvenıyosan yapalm bu cocugu guvenmıyosan yapmayalm dedım. Sonuc kızım oldu be ben 8 aya kadar calıştm sadece okadr.
Ne güzel maşallah sanslisinjz bakalim ben ne yapacagim. Hayirlisi artik ama beni saglkam kavgalar bekliyor esimle bundan eminim.ne güzel yapmışsın canım kızın büyür sonra tekrar başlarsın işe..
eşimde istemezdi çalışmamı ama işte borçlar var şu anda onun tek maaşı ile geçinmemiz mümkün değil mecbur çalışmak zorundayım..
Rabbim hepimize sabır versin
insallah Allah salik sihat kuvvet versin bende oruc tutucam.hamileyken ilac kullandigim icin tuta bilmemisdim.simdi kizim ek qidayada basladi.insallah hepsini tutucam.Ben Allah kuvvet versin tutucam inşallah. Gözünü korkutma öyle felaket birsey değil zaten 30 gün arada adet oldugun gunleri de cikarirsan asagi yukari 20 25 gün kalıyor. Bi de ek besin veriyoruz artık. Benim ablalarim iki yaşında zor biraktirdilar memeyi yegenlerime öyle soyliim. Ama hic oructan da kalmadilar. Sütte cogalma oldugunu soyleyenler bile var ben bunu ramazanin bereketine bagliyorum
Hamileyken de tuttum çok şükür 30 da 30. Sanki bebegimin sagligini duşunmuyomusum gibi konusanlar vardı. O ay çok güzel gelisti bebeğim. hatta kendime sasiriyordum Bekarken bile bu kdr rahat oruç gecirmemistim diye... işte bence Allah yardim ediyor ramazana özel :) çünkühamileliğimde acliga dayanamayan hemen eli ayagi titreyen biriydim. Bence tutulabilir ama güç yetiremem diye endişe eden varsa tutmayadabilir tabi..
Sabahları ekmek üstüne labne, yumurta,llor peyniri. Cogunu yemiyo dağıtıyor. Oglenleri pure yapiorum kaseye koyuyorum ondan içmeye çalışıyor. Öğleden sonra meyve veriorum eline. çünkü kaşığıkesinlikle istemiyor.aksamlari yoğurt yediriyorum.neler yapıosunuz
bızımkı salatalık yıyor sadece:)
Canım bizim ayakkabılar 19 no oluyor ayakları büyük benimkinindeayaklarıda kocaman benımkının
bugun ıdıl baby kenarları acık cok tatlı bı ayakkabı-patık gordum
almayı dusunuyorum
19 numaraya kadar
acaba 19 olur mu kı
29,90 tl cnm idil babyCanım bizim ayakkabılar 19 no oluyor ayakları büyük benimkinindesenin begendiğin ayakkabıda çok güzelmişfiyatı ne acaba
Inan bızde ucu ucuna gecınıyoruz suanda. Ama cocuk yapıyosa sorumlulugunuda almak zorunda. Kendısini ve bütçesini hazrlamalı. Brn hrp eşime dedm yaşımıx ufak hazır degılsrk cok zorlanıvaksak erteleyelım dıye ama o rabbım rızkını verr dedı çok şükür herseye. İşsizlik maaşı alıyorum şuanda o bıraz yardmcı oluyo en azndan kızımın aylık masraflarınane güzel yapmışsın canım kızın büyür sonra tekrar başlarsın işe..
eşimde istemezdi çalışmamı ama işte borçlar var şu anda onun tek maaşı ile geçinmemiz mümkün değil mecbur çalışmak zorundayım..
Rabbim hepimize sabır versin
Ayy fiyatıda iyiymiş bende netten alayım olmazsa böyle yazlık güzel bişey arıyordumm29,90 tl cnm idil baby
Biliyorum eşler annelerı söz konusu olunca çekilmez oluyolar ama guzel guzel anlat boşver. Baktrmak istemıyosanda sebeplerıyle acıkla inş anlar canımya.Ne güzel maşallah sanslisinjz bakalim ben ne yapacagim. Hayirlisi artik ama beni saglkam kavgalar bekliyor esimle bundan eminim.
*Cnm keci sütü alerji yapmaz zaten. Bizde de alerji var ama keçi sütü ürünleri yediriyorum. Maya olarakta probiyotik maya kullan.mkullan.marketlerde var.Biraz önce yazmaya denedim ama olmadicevaplariniz için çok tesekkur ediyorum. Firsat ancak buldum bebek uyudu da bebegin kakasi duzeldi vallahi Dr demedigini dediniz, bildiniz. Size birkac soru ve sorunumdan bahsedecegim onerileriniz olursa çok sevinirim. İlk olarak bebegimde sut alerjisi gecmismi diye ona bugün yoğurt yapacagim keçi sütünden fakat maya olayini ne yapayim?? 2. Olarak da benim cankusumaduzenli olarak öğle sebze corbasi, aksam üzeri de meyvepuresi veriyorum başka bir sey veriyorum. Kahvaltıda okuduğum kadarıyla siz pekmez, yumurta, peynir veriyorsunuz. Ben de vermek istiyorum ama hangi pekmezi ( karadumut, keciboynuzuvs) vereyim, bebe biskuvisi vermek istemiyorum bunalri ayri ayri mi yoksa bulamaç olarak mi vereyim??? Muhallebiye gerek var mi vereyim mi?? 3. Olarak dun cankusumu çocuk parkina goturdum orada 7,5 aylikbir arkadas bulduk yalniz benim ki onun yaninda çok küçük ve hareketleri yetersiz kaldi. Maşallah suphanallah bebek kocamandi, dişleri dikmiş ve cok hareketliydi benim ki yerde durmak istemiyor, yalniz kalmak istemiyor, yatmak hicistemiyor zorla yatiriyorum yüzustu donuyor diğer tarafa dönmüyor basliyor ağlamaya. Benim bebeğim en son 9 kiloydu boyda 69 cm. Ben gelişimi iyi diyordum ama o bebeği görünce gerçi kilo falan önemli değilde hareketleri beni çok üzdü sabaha kadar uyuyamadim. Ne yapsam nolur bir şey deyin. Çok bunaldim bir taraftan da tayin olayim var uzak bir ilçede calisiyorum, yurt nöbeti falan var, idare anlayissiz iyi bir okul acilmadi mecbur tercih yaptim. Olursa o ilçeye tasinalim diyorum esim olmaz gereksiz zaten 1 yol sonra tekrar tasinacagiz bu tarafa ev aldikda teslim olacak diyo.ücretsiz izne ayrilayim diyordum olmaz benim isim özel sektör diyor. Bakici olayini ne yapacagim, annesine baktirmak istiyor ailesi buranun bir ilcesindeler, bakmaya gelirse birlikte yasamak zorunda olacagiz vebuistedigim en son şey offffffffffffffffffff. NOLUR kusura bakmayinne kadar psikolojim bozukki daldan dala kondum. Yanlizlik ve çaresizlik beni mafetti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?