2014 Kasım Anneleri

Allah bozmasın cnm agzınızın tadını
cok saf ve bıze muhtaclar
bebeklerını azarlayarak bakan annelere okadar sınır oluyorum kı
gecen dolmusta gordum kucucuk tatlı kızını nasıl azarlıyor kızm dur blmem ne
one bılsın dolmusta durulması gerektıgını
hareketlı, haraket edecek uzanacak tutmaya calısacak
onun tek gorevı var: dunyayı kesfetmek!!

hıcbırzaman oyle bı anne olmak ıstemıyorum

Canım keçi sütünü inek yogurduyla mayalayabilirsin ben öyle yaptım, bebeğini başka bebeklerle kıyaslama canım her çocugun gelişimi farklıdır ve inan 1 ay değil 1 günde bile okadar çok şey değişiyorki bebeklerde zamanı vardır yani mesela benim oğlumda çok hareketli bende bundan şikayetçiyim üzülme yani senin bebişinde yapar zamanı gelince ama yere burak mutlaka yerde ne kadar çok vakit geçirrse okadar hızlanyır bazı şeyleri yapmaları, kv meselesine gelince bence bakacaksa ve gönül rahatlıgyka bırakcaksan bebişini bazı şeylere katlanablrsn bence sonuçta kendi torunu ve ondan başka bi yabancı daha iyi bakamaz, benm kimsem yok annem bakmk istemyr bakıcıya vercem okadar üzülyrmki kaç kişiyle görştm hiç içime sinmedi yani yavrunu ele bırakmktansa babannesine bırakmak daha iç rahatlatıcı

Öncelikle tüm güzel anneler gününüz aydın olsun ...Ara ara girebiliyorum malum bebek ve küçük kızım pek zaman kalmıyor. ..Sağlıklı olsunlarda gerisi teferruat Ben yogurdu keci sutu ile yapiyorum.ilk inek sutu ile mayaladim sonra 3 kez daha yaptigim yogurdu maya olarak kullandim oyle verdim.
Bebeklerin boy ve kilosuna cok takilmayin derim.Her bebek farklidir ve inanin gelisim ataginda biranda fark atabiliyorlar...
bendende bir tarif...
Galeta...
Organik tam bugday unu
zeytinyagi
su
eksi maya...
Hepsini iyice harmanlayin ve uzun galetalar yapip firinlayin pembelestiginde hazir...Sakin cok bekletmeyin firinda ...Zararli...Parkta evde vs bebisinizin eline verebilrsiniz

Yok canim niye kusura bakacagim bende ayni fikirdeyim. Maddi sikintimiz yok şükür olsun ama adam bu konuda taviz vermiyor sastim kaldim vallahi. Anasi varken niye para kesilsin ki ne de olsa 3 çocuk büyütmüş benden daha iyi bakar, kafa bu onda ki. Çok aci ama flort+ nisan+ evlilik 10 yol bitti. Adam değişti değişti ortada hic tsnimadigim farklı bir adam kaldi. İs bagimlisi oldu zaten. Sadece calisayim diyor ((((

aynı canım sanırım uzun flört sonucu olan evliliklerde böyle oluyor..
senin bebeğine senden iyi kimse bakamaz..
durumunuz el veriyorsada sakın eşini dinleme bunun için ondan izin almak zorunda değilsiniz..
ben şajsen şu anda durumumuz el verse oturur kendim bakarım bebeğimeki annem bakıyor çokta güel bakıyor sağolsun ama ben bebeğimin en güzel anlarını kaçırıyorum bundan ötesi varmı

Günaydn kızlar. Dvlet hastanesıne gittik kızıma kan tahlılı yaptrdk. Boyu kilosu herseyı cok iyi şükür. Sonucları alıp 1 de kendı drumuza gıdıcez. Buarada devlete ilk defa goturdum kızımı sizlerden gotüren varmı özele gore artısı eksisi nedir. Burdakı doktora bayıldm öyle tarlı bır adamkı arada buna gotursemmı dıyorum.

Canım rabbım aabıt versın hepımıze bı eş ailelerınden eşlerden. Valla biz bebek yapmaya karr verdgmzdede durumumuz aynıydı yanı kredıler falan vardı. Ben calılıyodum. Eşime dedim ben bebegımı kendm buyutmek istıyorum kımseye baktrmam ve daha çalışmam kendıne guvenıyosan yapalm bu cocugu guvenmıyosan yapmayalm dedım. Sonuc kızım oldu be ben 8 aya kadar calıştm sadece okadr.

ne güzel yapmışsın canım kızın büyür sonra tekrar başlarsın işe..
eşimde istemezdi çalışmamı ama işte borçlar var şu anda onun tek maaşı ile geçinmemiz mümkün değil mecbur çalışmak zorundayım..
Rabbim hepimize sabır versin

Ne güzel maşallah sanslisinjz bakalim ben ne yapacagim. Hayirlisi artik ama beni saglkam kavgalar bekliyor esimle bundan eminim.

insallah Allah salik sihat kuvvet versin bende oruc tutucam.hamileyken ilac kullandigim icin tuta bilmemisdim.simdi kizim ek qidayada basladi.insallah hepsini tutucam.

neler yapıosunuz
bızımkı salatalık yıyor sadece:)
Sabahları ekmek üstüne labne, yumurta,llor peyniri. Cogunu yemiyo dağıtıyor. Oglenleri pure yapiorum kaseye koyuyorum ondan içmeye çalışıyor. Öğleden sonra meyve veriorum eline. çünkü kaşığıkesinlikle istemiyor.aksamlari yoğurt yediriyorum.

ayaklarıda kocaman benımkının
bugun ıdıl baby kenarları acık cok tatlı bı ayakkabı-patık gordum
almayı dusunuyorum

19 numaraya kadar
acaba 19 olur mu kı
Canım bizim ayakkabılar 19 no oluyor ayakları büyük benimkinindesenin begendiğin ayakkabıda çok güzelmişfiyatı ne acaba

Inan bızde ucu ucuna gecınıyoruz suanda. Ama cocuk yapıyosa sorumlulugunuda almak zorunda. Kendısini ve bütçesini hazrlamalı. Brn hrp eşime dedm yaşımıx ufak hazır degılsrk cok zorlanıvaksak erteleyelım dıye ama o rabbım rızkını verr dedı çok şükür herseye. İşsizlik maaşı alıyorum şuanda o bıraz yardmcı oluyo en azndan kızımın aylık masraflarına

Ne güzel maşallah sanslisinjz bakalim ben ne yapacagim. Hayirlisi artik ama beni saglkam kavgalar bekliyor esimle bundan eminim.
Biliyorum eşler annelerı söz konusu olunca çekilmez oluyolar ama guzel guzel anlat boşver. Baktrmak istemıyosanda sebeplerıyle acıkla inş anlar canımya.

*Cnm keci sütü alerji yapmaz zaten. Bizde de alerji var ama keçi sütü ürünleri yediriyorum. Maya olarakta probiyotik maya kullan.mkullan.marketlerde var.
* pekmez vereceksen buharda damitma yöntemi ile yapilan pekmezi ver. Diğerleri sekerden baska bisey degil. Ben vermiorum zaten bi defa denedim nefret etti pekmezden.
*bbulamaç yapma. Onerilmiyor çünkü bebek besinleein tadini ayri ayri alamadigindan ileride sorun olabilir.
*bbebekleri fiziki olarak karsilaatirmak pek doğru değil. Zaten genetik burda devreye girio hareketleri ayinA göre geride değilse bir sorun yok bizler bile farkliyiz bazilarimiz hareketli bazilarimiz sakin

* bebeğine imkanin varsa kendin bak. Bu hem bebeğin için hem senin için en iyisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…